EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019

Υπουργός Υγείας:Αυστηρή απαγόρευση καπνίσματος και στις παιδικές χαρές

Αυστηρή απαγόρευση του καπνίσματος στις παιδικές χαρές και σε άλλους ανοιχτούς χώρους όπου κινούνται παιδιά θα περιλαμβάνουν οι πρόνοιες της αντικαπνιστικής νομοθεσίας που θα φέρει η κυβέρνηση στην Βουλή τις επόμενες εβδομάδες, δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

Τα μέτρα θα καλύπτουν επίσης τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και τους κλειστούς αθλητικούς χώρους.

Για τους παραβάτες θα προβλέπονται πρόστιμα ανάλογα με το παράπτωμα, είπε ο κ. Κικίλιας, ενώ παράλληλα το νομοσχέδιο θα περιέχει κατασταλτικό κομμάτι για ελέγχους κι επιθεωρήσεις.

Ο υπουργός διευκρίνισε ωστόσο πως δεν δίνει προτεραιότητα στο τιμωρητικό κομμάτι. «Ο Έλληνας έχει συλλογική συνείδηση και ατομική ευθύνη και φιλότιμο» σημείωσε.

Επισήμανε πως τον Οκτώβριο η κυβέρνηση θα αρχίσει μεγάλη ενημερωτική εκστρατεία ώστε οι πολίτες να μάθουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους. Θα ακολουθήσουν περαιτέρω καμπάνιες σε βάθος τετραετίας.

Προσλήψεις για ΤΕΠ και ΜΕΘ

Ο κ. Κικίλιας επαναβεβαίωσε επίσης τα σχέδια για προσλήψεις στα δημόσια νοσοκομεία, διευκρινίζοντας ότι πρώτη προτεραιότητα είναι η ενίσχυση των Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών και των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας. Σε αυτά τα μέτωπα «δεν μου αρέσει καθόλου η εικόνα», ανέφερε.

Ο υπουργός δήλωσε ότι χρειάζονται τουλάχιστον τρεις νοσηλευτές ανά γιατρό και για κάθε κλίνη στις ΜΕΘ.

Δεσμεύτηκε πως προσλήψεις που θα βελτιώσουν την κατάσταση θα γίνουν άμεσα, εντός πέντε μηνών.
Πηγή


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Ο ΑΘΛΙΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΩΝ ROTHSCHILDS

Ο Τζορτζ Σόρος δεν είναι απλά ένας δισεκατομμυριούχος που περνάει την ώρα του. Είναι κάποιος ο οποίος διαμορφώνει γεωπολιτικές καταστάσεις και επιβάλλει ακόμα και νέα ήθη όχι μόνο σε έθνη αλλά και σε συνασπισμούς εθνών όπως η ΕΕ.

Η διείσδυσή του στα Βαλκάνια έχει φτάσει σε τέτοιο βαθμό που πλέον ελέγχει εξολοκλήρου Αλβανία, Σκόπια και Μαυροβούνιο, ενώ και στην Ελλάδα η επιρροή του έχει φτάσει σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Γενικώς έχει αποκτήσει πολύ μεγάλο έλεγχο σε όλες τις χώρες της ανατολικής Ευρώπης πλην Ουγγαρίας όπου ο Β.Ορμπάν τον έχει εκδιώξει ολοκληρωτικά.

Πολλοί αναρωτιούνται αν είναι μόνος του στις πολιτικές που ακολουθεί ή εάν βρίσκονται άλλοι από πίσω του οι οποίοι και τον τοποθετούν μπροστά ως «βιτρίνα» για να πετύχουν γενικότερες παγκόσμιες αλλαγές. Μάλλον ισχύει το δεύτερο γιατί κανείς άνδρας από μόνος του δεν είναι τόσο ισχυρός.

Η λεγόμενη δηλαδή, Νέα Τάξη Πραγμάτων μέσω του Τ.Σόρος επιβάλλει τις πολιτικές της.

Ο έλεγχος ο οποίος έχει εδραιωθεί μέσω του Open Society σε Αλβανία, Σκόπια, Μαυροβούνιο αλλά και Ελλάδα πλέον, είναι ασφυκτικός και έπαιξε μέγιστο ρόλο και στην αισχρή λύση του Σκοπιανού με την αντεθνική συμφωνία των Πρεσπών με βάση την οποία παραχωρήθηκαν τα ιστορικά και κληρονομικά δικαιώματα της Μακεδονίας στα Σκόπια.

Σημειώνουμε τις αναφορές του Πάνου Καμμένου σε 50 εκατομμύρια ευρώ που -κατά τον υπουργό Άμυνας- διατέθηκαν από τον Τζόρτζ Σόρος δείχνοντας τον Νίκο Κοτζιά ως εμπλεκόμενο, και τίναξαν στον αέρα το υπουργικό συμβούλιο της τότε κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και οδήγησαν στην παραίτηση του τελευταίου από τη θέση του υπουργού Εξωτερικών.

Έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πως τον παρουσιάζει ο ελεγχόμενος αλβανικός Τύπος σε άρθρο που δημοσιεύει το Βαλκανικό Περισκόπιο:

«Ο Τζορτζ Σόρος, είναι ένας φιλάνθρωπος που επέλεξε να επενδύσει στην Ανοιχτή Κοινωνία στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε πολλές χώρες του κόσμου και να στηρίξει την καριέρα του γύρω από την ιδέα της προοδευτικής κοινωνίας, γράφει η εφημερίδα των Τιράνων, Gazeta Shqiptaria.

Στα τέλη της δεκαετίας του 1960 δημιούργησε το Quantum Fund στις ΗΠΑ, ένα από τα πιο επιτυχημένα Ταμεία επιχειρηματικών κεφαλαίων.

Ο δισεκατομμυριούχος, στα τέλη του ’80 άνοιξε ιδρύματα σε διάφορες χώρες της Ανατολικής Ευρώπης και μετά την πτώση του κομμουνιστικού συστήματος στην Αλβανία.

Η επένδυση εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων σε πρώην κομμουνιστικές χώρες όπως στους τομείς της εκπαίδευσης, της υγείας και σε πολλά έργα για απόρους, είχαν ως στόχο την πολιτική επιρροή στις χώρες αυτές.

Η μεταρρύθμιση της Δικαιοσύνης- έργο του Σόρος

Στην Αλβανία, αυτή η συζήτηση κορυφώθηκε με την εκπόνηση και έγκριση της Μεταρρύθμισης της Δικαιοσύνης από το Ίδρυμα του Σόρος, πριν από 3 χρόνια.

Ο εκτελεστικός διευθυντής του Ιδρύματος Σόρος στην Αλβανία, ο Άντι Ντομπρούσι σημειώνει ότι η μεταρρύθμιση της Δικαιοσύνης άρχισε να αποδίδει αν και είχε πολλά ερωτήματα και προβλήματα στην πορεία της.

Ο πρώην πρόεδρος της Αλβανίας, Σαλί Μπερίσα, βλέπει την πολιτική διάσταση: «Θα μου πείτε τι θέλει το Ίδρυμα Σόρος με τη στρατηγική της μεταρρύθμισης στη δικαιοσύνη; Ο μόνος σκοπός του ήταν να μετατρέψει την αλβανική δικαιοσύνη σε υποκατάστημα της εκτελεστικής εξουσίας του Έντι Ράμα».

Ωστόσο, η συζήτηση για τη δραστηριότητα του Ιδρύματος του Σόρος στην Αλβανία είναι πολύ παλαιότερη από τη μεταρρύθμιση του δικαστικού συστήματος.

Ο Σαλί Μπερίσα παρά του ότι είχε επαινέσει στις αρχές της δεκαετίας του 1990 το Ίδρυμα της Ανοιχτής Κοινωνίας του Τζορτζ Σόρος, εξέφρασε στη συνέχεια έντονες επιφυλάξεις με το περιστατικό δύο υπαλλήλων του Ιδρύματος Σόρος που συνελήφθησαν από τις αλβανικές μυστικές υπηρεσίες γιατί ήταν πληροφοριοδότες των σερβικών μυστικών υπηρεσιών.

«Αλλά αυτό ωστόσο, δεν διέλυσε τη σχέση μεταξύ της χώρας μας και του Τζορτζ Σόρος. Η επένδυσή του στην Αλβανία για την οικοδόμηση και τη στήριξη της κοινωνίας των πολιτών χαιρετίστηκε από εμένα. Ήμουν ο πρόεδρος μιας χώρας, την εποχή εκείνη, της τρίτης φτωχότερης στον κόσμο. Οι άνθρωποι δεν είχαν τη δυνατότητα να ταξιδεύσουν, δεν είχαν τη δυνατότητα να ανοίξουν γραφεία, και είναι αλήθεια ότι το Ίδρυμα Σόρος εκείνη την εποχή αποτέλεσε την κύρια πηγή χρηματοδότησης δημιουργίας κοινωνικών οργανώσεων», λέει ο Μπερίσα.

«Μετά άλλαξα άποψη»

«Μετά από 4-5 χρόνια συνειδητοποίησα την σχεδόν εντελώς μονόπλευρη επένδυση του Τζορτζ Σόρος, ο οποίος είχε δημιουργήσει ένα δίκτυο ενώσεων που στο 80-90% ήταν μοχλοί του πρώην κομμουνιστικού καθεστώτος, του σημερινού Σοσιαλιστικού Κόμματος που άλλαξε το όνομά του.

Ήταν μια κρίση του ρόλου και της αποστολής της Κοινωνίας των Πολιτών», λέει ο πρώην πρόεδρος της Αλβανίας, Σαλί Μπερίσα.

Η Εντλίρα Γκιόνι, επικεφαλής του Κέντρου για την Επιρροή του Δημοσίου θα τονίσει:

«Με μια ευρύτερη έννοια, ο Τζορτζ Σόρος είναι ο άνθρωπος πίσω από τις προοδευτικές και φιλελεύθερες πολιτικές και ταυτόχρονα ένας από τους συντελεστές της πολιτικής στις μετακομμουνιστικές χώρες. Είναι γνωστό ότι είναι αντικομμουνιστής. Μετέτρεψε τα αριστερά κόμματα».

Η ίδια θα επισημάνει:

«Δεν πρέπει, επίσης, να ξεχνάμε ότι, όταν ο Μπερίσα ήταν πρόεδρος, ο άνθρωπος αυτός χρηματοδότησε την κατασκευή σε πάνω από 200 σχολεία. Έτσι, οι επενδύσεις που έκανε ο Σόρος, δεν μπορούν να αμφισβητηθούν, ανεξάρτητα από το ποιο κόμμα ήταν στην εξουσία».

Το πολιτικό πρόβλημα του Σόρος

«Το πρόβλημα που προέκυψε στην Αλβανία με τον Σόρος σχετίζεται κυρίως με το πολιτικό πρόγραμμα που προτείνει, δηλαδή την κατάρτιση από το Ίδρυμα των νέων ηγετών και την επιρροή των πολιτικών κομμάτων», δήλωσε ο Λαβντρίμ Λίτα, συνιδρυτής της Φωνής του Κέντρου Ενσωμάτωσης.

Η πολιτική συνιστώσα είναι γκρίζα στη συζήτηση για τις πολιτικές του Τζορτζ Σόρος. Οι αντίπαλοί του στην Αλβανία τον βλέπουν ως ισχυρό υποστηρικτή και χρηματοδότη της αριστερόστροφων κομμάτων και των εκπροσώπων τους.

Το Ίδρυμα Σόρος διοικείται από ένα διοικητικό συμβούλιο, το οποίο αποτελείται από πολλές κοινωνικές και πολιτικές προσωπικότητες.

«Ο ίδιος ο πρωθυπουργός Έντι Ράμα ήταν κύρια παρουσία στο Ίδρυμα Σόρος. Η γυναίκα του, Λίντα Ράμα ήταν διευθύντρια του Ιδρύματος Σόρος στην Αλβανία, ο δήμαρχος Τιράνων Εριόν Βελιάι, επίσης. Όπως και ο συγγραφέας Ισμαήλ Κανταρέ. Από μία άποψη, τα χρήματα του Σόρος έχουν σπείρει απίστευτη διαφθορά. Δεν είναι ότι η διαφθορά δεν υπήρχε πριν, αλλά τώρα είναι εμφανέστερη», είπε ο Σαλί Μπερίσα.

Η συζήτηση για τη δραστηριότητα του δισεκατομμυριούχου Τζορτζ Σόρος και ο ρόλος του στην υποστήριξη της κοινωνίας των πολιτών δεν είναι καθαρά αλβανικό ζήτημα.

Η ιδεολογία του Σόρος για μια ανοιχτή κοινωνία έχει έρθει στο φως και σε ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες τα τελευταία χρόνια, έχουν γίνει αντικείμενο αντιπαραθέσεων, όπως είναι στην Ουγγαρία και τη Βόρειο Μακεδονία.

Η παλίρροια αυτής της συζήτησης εγείρει ερωτήματα σχετικά με αυτό το πολύπλοκο πρόσωπο, που έγινε πλούσιος επενδύοντας στα πιο ριψοκίνδυνα κεφάλαια και ένα μέρος των κερδών του, σε αντίθεση με πολλούς άλλους δισεκατομμυριούχους, επέλεξε να δαπανήσει για την προώθηση της ιδεολογίας των ιδρυμάτων του της Ανοιχτής Κοινωνίας.»

Είναι σαφές ότι η Αλβανία είναι «αγορασμένη» από τον Τ.Σόρος. Το ίδιο ακριβώς όμως συμβαίνει και με τα Σκόπια.

Σε ότι αφορά το Μαυροβούνιο αρκεί να πούμε πως o T.Soros έχει ιδρύσει μέχρι και την δική του τράπεζα.

Όσο για την Ελλάδα και στη νυν και στην προηγούμενη κυβέρνηση συμμετέχουν σε θέσεις «συμβούλων» πολλά στελέχη προσκείμενα στο Τ.Σόρος.

Αξίζει να πουμε πως o «αυτοκρατορικός λογοκριτής» του ελληνικού διαδικτύου, τα ellinikahoaxes συμμετέχουν στο Διεθνές Δίκτυο Ελέγχου Ενημέρωσης που χρηματοδοτούν Rothschild και Soros!
Πηγή


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Ένταση σε πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας – Βίντεο

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας πραγματοποιήθηκε έξω από συμβολαιογραφείο της Αθήνας, το πρωί της Τετάρτης.

Ένταση επικράτησε το πρωί της Τετάρτης έξω από συμβολαιογραφείο στην οδό Μαυροκορδάτου στην Αθήνα, κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης κατά των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας.

Σύμφωνα με το protothema.gr, μέλη του ΠΑΜΕ και η οικογένεια της οποίας το σπίτι έβγαινε σε πλειστηριασμό είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο.© ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : GEORGE VITSARAS / SOOC


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας

Κατά το ίδιο μέσο, προκλήθηκε ένταση ανάμεσα σε συγκεντρωμένους και τις αστυνομικές δυνάμεις που δεν επέτρεψαν την είσοδο της οικογένειας στην οποία ανήκει το σπίτι.

Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, μέλος της οικογένειας αισθάνθηκε αδιαθεσία και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.© ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : GEORGE VITSARAS / SOOC


Ένταση σε πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΠΑΜΕ, ο πλειστηριασμός αφορά την πρώτη κατοικία οικογένειας από τον Μαραθώνα, της οποίας το μαγαζί καταστράφηκε από πυρκαγιά.

Ο πατέρας της οικογένειας έχασε τη ζωή του από εγκαύματα.

Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε ότι κατόπιν παρέμβασής του στην Ελληνική Ένωση Τραπεζών, ο συγκεκριμένος πλειστηριασμός σταμάτησε.

Ο κ. Γεωργιάδης επεσήμανε ότι «δεν θα αφήσουμε μία τραγωδία να καταστρέψει μια οικογένεια. Ευχαριστώ την Ένωση για την άμεση ανταπόκριση της και φυσικά την Τράπεζα που ανέστειλε».


Πηγή


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Διπλασιάστηκαν οι αφίξεις προσφύγων και μεταναστών στην Ελλάδα τον Αύγουστο

Αύξηση της τάξης του 9% κατέγραψε ο αριθμός των αφίξεων παράνομων μεταναστών και προσφύγων στην Ευρώπη τον Αύγουστο, σε σχέση με τον Ιούλιο «λόγω των αυξημένων αφίξεων στα ελληνικά νησιά του ανατολικού Αιγαίου» όπως ανακοίνωσε η Frontex.

O συνολικός αριθμός των μεταναστών και προσφύγων που πέρασαν στην Ευρώπη τον Αύγουστο ήταν 12.900, οι 9.300 εκ των οποίων έφτασαν στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου (περίπου 3 στους 4, δηλαδή, έφτασαν στην Ελλάδα).

Σε επίπεδο οχταμήνου η αύξηση, σύμφωνα με τη Frontex, για τις αφίξεις μεταναστών και προσφύγων στην ανατολική Μεσόγειο ήταν της τάξης του 10% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2018 - με τον συνολικό αριθμό να ανέρχεται σε 38.300 άτομα.

Όσον αφορά τις χώρες προέλευσης των ατόμων αυτών η Frontex επισημαίνει ότι 2 στους 5 ήταν από το Αφγανιστάν.

Tο πρώτο οκτάμηνο του έτους οι ροές στην ανατολική Μεσόγειο ανήλθαν σε 38.313, αυξημένες κατά 10% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι.

Αντίθετα, στην κεντρική οδό με προορισμό την Ιταλία και στην δυτική οδό προς την Ισπανία οι αφίξεις αθροιστικά δεν ξεπέρασαν τις 22.000.
Πηγή


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Στη βουλή η δικογραφία για τη Novartis

Στην Ολομέλεια ανακοινώνεται σήμερα Τετάρτη η διαβίβαση της δικογραφίας που σχηματίστηκε από την έρευνα της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για τις καταγγελίες πολιτικών και δικαστικών περί σκευωρίας στις έρευνες για την υπόθεση NOVARTIS.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, υπογράμμισε ότι «η κυβέρνηση σέβεται απόλυτα το Σύνταγμα, αναφορικά με τη διάκριση των εξουσιών» και ότι «το ζήτημα του φακέλου, που έχει διαβιβαστεί στη Βουλή, είναι θέμα της Βουλής». Επίσης, πρόσθεσε ότι την Τετάρτη στην Ολομέλεια θα λάβουν γνώση του φακέλου τα κόμματα και θα υπάρξει τοποθέτηση από την κοινοβουλευτική πλειοψηφία, με ανακοίνωση του γραμματέα της ΚΟ του, Σταύρου Καλαφάτη. ​

Συγκρότηση επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης για τον Δ. Παπαγγελόπουλο θα εισηγηθεί η κυβερνητική πλειοψηφία

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, η κυβερνητική πλειοψηφία θα εισηγηθεί τη συγκρότηση Επιτροπής Προκαταρκτικής Εξέτασης με αντικείμενο την αναζήτηση ευθυνών του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δ. Παπαγγελόπουλου στην υπόθεση Novartis.

«Η στάση μας στο θέμα είναι θεσμική, δημοκρατική και υπεύθυνη» αναφέρουν πηγές της Νέας Δημοκρατίας. «Ο κ.Τσίπρας έχει αναμφισβήτητα πολιτικές ευθύνες αλλά οι πολιτικές ευθύνες κρίνονται στις εκλογές» τονίζουν οι ίδιες πηγές.

«Εγώ τους πολιτικούς μου αντιπάλους δεν τους στέλνω στα δικαστήρια. Οι Πρωθυπουργοί κρίνονται στις κάλπες, στις συνειδήσεις των πολιτών και στις σελίδες της Ιστορίας» ανέφερε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, συνομιλώντας με συνεργάτες του.

Η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ

Χθες, πηγές του ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλαν την κυβέρνηση για τακτικισμό και δειλία σε ό,τι αφορά το χειρισμό της υπόθεσης της Novartis και την κάλεσαν να προχωρήσει σε εξεταστική ή προανακριτική επιτροπή, για όλους όσους κατονομάζει ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στη μήνυσή του.

«Η φαρσοκωμωδία της απόπειρας να διωχθούν όσοι ανέδειξαν το σκάνδαλο Novartis και όχι όσοι το διέπραξαν, τη στιγμή μάλιστα που η υπόθεση βρίσκεται ακόμα σε στάδιο δικαστικής διερεύνησης, συνεχίζεται με νέα επεισόδια» σημείωσαν οι ίδιες πηγές.

«Ο νέος φθηνός τακτικισμός που φαίνεται να σκαρφίστηκε ο κος Μητσοτάκης, όπως διέρρευσε από το Μαξίμου, είναι να μην αντιμετωπιστεί ενιαία η υπόθεση των μηνύσεων Σαμαρά- Βενιζέλου σε ό,τι αφορά τα πολιτικά πρόσωπα» ανέφεραν οι ίδιες πηγές και πρόσθεσαν: «Με λίγα λόγια, ο κ. Μητσοτάκης είναι διπλά δειλός. Και απέναντι στον πολιτικό του αντίπαλο και απέναντι στον εσωκομματικό του εφιάλτη. Τον καλούμε εκ νέου, αν έχει το θάρρος, να προχωρήσει, είτε σε εξεταστική, είτε σε προανακριτική για όλους όσους κατονομάζει ο κος Σαμαράς στη μήνυσή του και να μη ψάχνει τερτίπια για να ξεφύγει. Για να μάθει και ο τελευταίος Έλληνας ποιο είναι το σκάνδαλο και ποια η σκευωρία» καταλήγουν.Πηγη

Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!