Όπως το βρήκαμε έτσι και το αναδημοσιεύουμε.

Αθήνα 18 Απριλίου 2020

Ζούμε ήδη πάνω από έναν μήνα εγκλεισμού για την υποτιθέμενη «προστασία» μας από το νέο στέλεχος του Κορονοϊού, COVID 19. Τον ιό που ήρθε να ανατρέψει για τα καλά την καθημερινότητά μας και να βάλει νέα δεδομένα στο τραπέζι. Δεδομένα που όλοι οι πολιτικοί φορείς ήρθαν να τα διαχειριστούν και που αναδεικνύουν λεπτομέρειες οι οποίες φανερώνουν και τον ρόλο που έχει τελικά ο καθένας από εμάς.

Στις 12 Μαρτίου 2020 ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας προβαίνει στην αυθαίρετη απόφαση να κατατάξει τον 
COVID 19 ως Πανδημία, την στιγμή που η θνησιμότητα ήταν σε πολύ χαμηλά νούμερα. Ταυτόχρονα με αυτή την απόφαση, σε όλο τον κόσμο και στην Ελλάδα, ξεκινάει μία πρωτοφανής τρομοκράτηση του λαού μέσα από τους πολιτικούς εκφραστές του, τους παπαγάλους όλων των ειδησεογραφικών μέσων επικοινωνίας, όλα τα μέσα επιρροής που ελέγχουν, μέχρι και το επαναχρησιμοποιημένο για τις δύσκολες ανάγκες «star system» όπως αποκαλείται, που με μαζικό και συστηματικό τρόπο προσπαθούν να μας κάνουν να πιστέψουμε, πως η ζωή μας διατρέχει άμεσο κίνδυνο από τον νέο Κορονοϊό.

Μία τρομοκρατία που δεν φαίνεται να έχει βάση αν πάρουμε ως γνώμονα την θνησιμότητα και ασκείται αποκλειστικά και μόνο στο όνομα της πρόληψης και της προστασίας.

Μία τρομοκρατία που απογειώθηκε απότομα μέσα από τα 
SMS της Γενικής Γραμματείας της Πολιτικής Προστασίας.


Μέσα σε αυτό το κλίμα, οι Κομμουνιστές έρχονται ξανά αντιμέτωποι με την ιστορία και καλούνται να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων που με βάση την αλήθεια και την δεδομένη εμπειρία, θα αντισταθούν και θα προετοιμάσουν το έδαφος για την επόμενη μέρα του αγώνα.

Το ερώτημα όμως είναι. Έπραξαν τελικά αυτό;

Το ΚΚΕ, αντίθετα από ότι θα περίμενε κάποιος, δεν βγήκε μπροστά για να αναδείξει την αλήθεια και να πει το αυτονόητο.

Πως δηλαδή, ενώ βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μία σοβαρή επιδημία, οι πραγματικοί κίνδυνοι είναι αυτοί που θα διαδεχθούν την σημερινή κατάσταση και όχι ο ίδιος ο ιός. Με μία αστικού τύπου υπευθυνότητα, συνέβαλλε κατά κάποιο τρόπο στην εθνική ενότητα που εξήγγειλε το Αστικό κράτος στην πάλη του απέναντι στον αόρατο εχθρό για να επιβάλλει τα σχέδια του. Μία "υπευθυνότητα" που φανέρωσε σε μεγάλο βαθμό μία διαχρονική φοβία που καταδεικνύει, που αυτή είναι να έρθει στις κρίσιμες στιγμές σε απευθείας σύγκρουση με το αστικό κατεστημένο και να βάλει έτσι τέλος τα σχέδια του, φοβούμενο τις όποιες επιπτώσεις.

Το ΚΚΕ όρισε ως δεδομένο και αυθεντία την τοποθέτηση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για τον 
COVID 19, προσαρμόζοντας την πάλη του σύμφωνα με την κυρίαρχη αφήγηση η οποία μιλούσε για μία πολύ θανατηφόρα Πανδημία, μέσα από την οποία κινδυνεύουμε όλοι. Με σύνθημα «Μένουμε σπίτι» αλλά δεν μένουμε σιωπηλοί στα μεγάλα κενά του δημόσιου συστήματος υγείας, το ΚΚΕ ταύτισε την πολιτική του με αυτή που επέβαλλαν οι καθεστωτικοί μηχανισμοί.

Για την ακρίβεια, το ΚΚΕ με την στάση του, βοήθησε στα μέγιστα για να επιβληθεί ως εξ’ορισμού πραγματικότητα στις συνειδήσεις του κόσμου αυτή που μας επέβαλλε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας!

Κάπως έτσι ξεκίνησε ο αγώνας για την ανάδειξη των προβλημάτων που παρουσιάζει το δημόσιο σύστημα υγείας. Διαχρονικά προβλήματα που έχουν δημιουργήσει επί σειρά ετών όλες οι Αστικές Κυβερνήσεις και που περιέργως η Κυβέρνηση της ΝΔ σχεδόν έλυσε με μαγικό τρόπο. Μία δράση που κορυφώθηκε στις 7 Απριλίου με δράση του ΠΑΜΕ έξω από τα νοσοκομεία.

Όλα αυτά πάντα στο όνομα της πρόληψης και όχι κάποιου υπαρκτού κινδύνου που να έρχεται σε κόντρα με το ότι συνέβαινε στην χώρα μας κάθε χρόνο τέτοια περίοδο σύμφωνα με τα νούμερα θανάτων.

Η αλήθεια όμως είναι πως όταν ασχολείσαι αποκλειστικά και μόνο με το ένα δέντρο που είναι η κατακρεουργημένη δημόσια υγεία από τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές, τότε χάνεις το άλλο δέντρο που είναι η απάτη που έχει στηθεί και την έχουν βαφτίσει "Πανδημία του Κορονοϊού".


Γιατί μπορεί να λες και να ξαναλές για τις ΜΕΘ αλλά την ίδια στιγμή...

-Δεν βγάζεις μιλιά για την Καραντίνα και την Κατοχική απαγόρευση κυκλοφορίας!
-Δεν βγάζεις μιλιά για τα εκατοντάδες προστίματα που τρώνε εκατοντάδες συμπολίτες μας!
-Δεν βγάζεις μιλιά για τα μέτρα προστασίας που περιλαμβάνουν χρησιμοποίηση μέχρι και 
drones για την παρακολούθησή μας!
-Δεν βγάζεις μιλιά για τις στερήσεις ελευθερίας που φτάνουν μέχρι και στην απαγόρευση του ψαρέματος ή της κολύμβησης!
-Δεν βγάζεις μιλιά όταν βγαίνουν ανοιχτά και λένε πως θα μπαίνουν μέσα στα σπίτια μας για να μας βγάζουν έξω στο όνομα της πρόληψης ξανά.
-Δεν βγάζεις μιλιά για την τρομοκρατία με τα ψέματα για την προπαγάνδα των ΜΜΕ, πάνω στην οποία βασίζονται τα κέντρα εξουσία για να περάσουν αυτά τα μέτρα!

Αποτέλεσμα αυτής της πολιτική σου στάσης είναι να κρατάς έναν κόσμο στο σκοτάδι ή παραπλανημένο και δεν τον προετοιμάζεις ανάλογα για τις δύσκολες μέρες που θα έρθουν. 
Δύσκολες μέρες που περιλαμβάνουν φτώχεια, το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας μας, την εξαθλίωση, την εξαφάνιση των εργατικών δικαιωμάτων, την συνέχιση των αυταρχικών πολιτικών που πάρθηκαν δήθεν για την αντιμετώπιση του Κορονοϊού.

-Δεν το κάνεις όταν θα έπρεπε να έχεις βγει μπροστά και να ενημερώνεις για να σταθείς εμπόδιο, εμποδίζοντας εκ’νεου τα σχέδια τους.

-Δεν το κάνεις όταν βλέπουμε να βρισκόμαστε αντιμέτωποι με την παλιγγενεσία του Φασισμού και κάποιοι νομίζουν πως εδώ έχουμε να κάνουμε με Σοσιαλιστική Επανάσταση και την ανατροπή του Καπιταλισμού για τα συμφέροντα των λαών!
 
-Δεν το κάνεις όταν εξαιρείς από την αφήγησή σου βασικά δεδομένα. Όπως για παράδειγμα το ποιος χρηματοδοτεί τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Και όταν εξαιρείς βασικά κομμάτια της αλήθειας, τότε έρχεσαι αντιμέτωπος και υπόλογος γιατί την έκρυψες.
Όπως βλέπουμε στον παραπάνω πίνακα πίσω από την χρηματοδότηση του Π.Ο.Υ. βρίσκεται το Παγκόσμιο Κεφάλαιο με σχεδόν όλους τους εκφραστές του. Οι Ιμπεριαλιστικές χώρες του Ευρωατλαντικού Άξονα όπως είναι οι ΗΠΑ, η Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Το ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς και η «GAVI», η διεθνής συμμαχία για τους εμβολιασμούς που ανήκει επίσης στον Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος επενδύει τεράστια ποσά για να κερδίσει πίσω τρισεκατομμύρια δολάρια από τους μαζικούς εμβολιασμούς που επιχειρεί να κάνει. Η Παγκόσμια Τράπεζα και η Ευρωπαϊκή Ένωση και διεθνείς λέσχες όπως αυτή των Ροταριανών που από την χρηματοδότησή τους υπό την μορφή της φιλανθρωπίας εξαρτώνται χιλιάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο.

Και δεν φτάνει αυτό. Δεν υπολογίζεις στην τοποθέτησή σου, τις εκατοντάδες καταγγελίες που αποδεικνύουν πως η κυρίαρχη αφήγηση έχει πολύ σημαντικές προβληματικές.

-Παραβλέπεις τον τρόπο καταγραφής των κρουσμάτων, που μέσα από τον επιλεκτικό τρόπο που διενεργούνται τα τεστ, φουσκώνουν εσκεμμένα τα νούμερα θνησιμότητας.
-Παραβλέπεις τις δηλώσεις επιστημόνων που μιλάνε για θανάτους, σε ανθρώπους οι οποίοι παρουσίαζαν πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας και συγκαταλέγονται στους ανθρώπους που φεύγουν κάθε χρόνο από την ζωή.
-Παραβλέπεις το γεγονός πως δεν γίνονται ιατροδικαστικές εξετάσεις, με αποτέλεσμα σε πολλές περιπτώσεις να μην γνωρίζουμε τα ακριβή αίτια θανάτων.
 -Παραβλέπεις τον πόλεμο συμφερόντων ανάμεσα στους γιατρούς και τα χρήματα που διακινούνται από διάφορες φαρμακευτικές εταιρείες.


Την ίδια ώρα δεν βγάζεις την ίδια δυνατή φωνή στα χιλιάδες κρούσματα λογοκρισίας που αποσκοπούν να φιμώσουν όλα τα παραπάνω. Δεν βγάζεις την ίδια δυνατή φωνή για εταιρείες και οργανισμούς που χρηματοδότούνται για να λογοκρίνουν τις φωνές που στρέφονται κατά των συμφερόντων της Παγκόσμιας Άρχουσας Τάξης.


Τα παραβλέπεις όλα «δυναμώνοντας τις φωνές»αποκλειστικά και μόνο για τις ελλιπείς ΜΕΘ. Δεν δυναμώνεις την φωνή σου ούτε καν για να διεκδικήσεις την παύση πληρωμών στις τράπεζες και στο ρεύμα και το νερό, των οποίων οι λογαριασμοί τρέχουν κανονικά γονατίζοντας τις λαϊκές οικογένειες.


Είμαι ένας άνθρωπος που από τότε που ριζοσπαστικοποιήθηκα πριν πολλά χρόνια, ψηφίζω το Κομμουνιστικό Κόμμα χωρίς να είμαι μέλος του. Αυτό εσκεμμένα, γιατί αν δεν είμαι 100% σίγουρος  για κάτι, τότε δεν μπορώ να δώσω τα πάντα για να το υπερασπιστώ. Του έχω κάνει ξανά κριτική(στα όρια της πολεμικής) για το θέμα του δημοψηφίσματος και αποδείχτηκε πως είχε δίκιο και εγώ λάθος. Του έχω ξανακάνει πολεμική για την συστηματική και προκλητική παρουσία του Νταλάρα στο Φεστιβάλ της ΚΝΕ στο Ίλιον, όταν λίγα χρόνια πιο πριν εμείς του πετούσαμε γιαούρτια γιατί μας έλεγε «Μνημόνιο ή Βαρβαρότητα». Του έχω κάνει πολεμική για την στάση των ίσων αποστάσεων σε Συρία και Ουκρανία. Επίσης του έχω ασκήσει κριτική για την ανύπαρκτη συμμετοχή του στις επισκέψεις Νετανιάχου σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα για την υπογραφή του Αγωγού Φυσικού Αερίου 
East Med. Τον Αγωγό που ποτέ δεν σηκώθηκε ψηλά ανάλογα της σημαντικότητάς του.

Το έχω υπερασπιστεί σε πολύ μεγάλο βαθμό χτυπώντας όσους θέλουν να βλάψουν το Κομμουνιστικό Κίνημα και βάζουν εμπόδια στον δρόμο για την επίτευξη του Σοσιαλισμού.

Αυτό όμως που ζούμε σήμερα, με την στρατικοποίηση της ζωής μας και την απόλυτη στέρηση των ελευθεριών μας, δεν αφήνει κανένα περιθώριο λάθους, πόσο και συγχώρεσης. Η επανάληψη 10 ακόμα χρόνων σκληρής λιτότητας με εμάς τους ανθρώπους που παλεύουμε για ένα κομμάτι ψωμί να βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή των επιπτώσεων, δεν πρόκειται να μείνουν έτσι.

Αποτέλεσμα της στάσης του κόμματος είναι να αναδειχθούν συμπεριφορές που μόνο σε Κομμουνιστές δεν αρμόζουν. Από την μία έχουμε blogs να αφηγούνται στατιστικές κατά τρόπο τέτοιο που βολεύει την κυρίαρχη αφήγηση και να προωθούν τους εμβολιασμούς και από την άλλη site που αυτοαποκαλούνται Κομμουνιστικά, όπως για παράδειγμα το Ατέχνως να βάζουν κόντρες για το ποιος θα καταδώσει πιο γρήγορα τους πιστούς που πάνε στις εκκλησίες σπάζοντας στην πράξη την Καραντίνα.

Και εγώ ρωτάω. Από πότε οι Κομμουνιστές γίναμε χαφιέδες; Τι ισοπέδωση και ιστορική ανατροπή είναι αυτή; Ο συγχωρεμένος ο Προπάππους μου Χρήστος Κουβέλης, ήρωας της Εθνικής Αντίστασης, εξόριστος και βασανισμένος στην Μακρόνησο, είχε βρεθεί μέσα σε λάκκους της Αιτωλοακαρνανίας που τους κατουρούσαν οι Εθνικόφρονες, αφού πρώτα κάποιοι τους είχαν καταδώσει. Πήραμε την θέση τους;

Από πότε οι Κομμουνιστές γίναμε αντιχριστιανοί και υιοθετούμε γραμμή και συμπεριφορά Κοσμοπολιτών;

-Που είναι ο σεβασμός στους αγώνες μας και στους ήρωες χριστιανικής πίστης που πολεμήσανε δίνοντας το αίμα τους για την πατρίδα μέσα από τις τάξεις του ΕΑΜ ΕΛΑΣ;         

-Που είναι ο σεβασμός για τις αξίες και την κουλτούρα του ελληνικού λαού, που κομμάτι του είμαστε όλοι μας;

-Από πότε οι Κομμουνιστές «τραγουδάνε για να διχάσουν τον κόσμο» και σαμποτάρουν εσκεμμένα την όποια προσέγγιση προς τον λαό προσβάλλοντάς τον και ρουφιανεύοντας;


Κλείνοντας, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω πως η πρόθεσή μου μέσα από αυτή την δημόσια παρέμβαση είναι χτυπήσω μία καμπάνα κινδύνου, μία καμπάνα σαν και αυτή που σχεδόν απαγορεύτηκε μαζί με τα μεγάφωνα των εκκλησιών για προστασία από τον Κορονοϊό στο όνομα μίας απάτης, όπως είναι η απάτη της Πανδημίας του Κορονοϊού.

Ούτε Αντικομμουνιστής είμαι, ούτε ΑντιΚΚΕ!
Είμαι Κομμουνιστής, εργαζόμενος με ταξική συνείδηση,Επαναστάτης αλλά και Χριστιανός. Και θεωρώ πως μόνο όποιος έχει την αλήθεια με το μέρος του και την υπερασπίζεται σθεναρά μπορεί να επικρατήσει. Κάτι που πρέπει να κάνει κάθε Κομμουνιστής χωρίς να κοιτάει τις επιπτώσεις από την στάση του. Και δυστυχώς αυτό σήμερα από το ΚΚΕ δεν το βλέπουμε

Χριστόφορος Τριαντάφυλλος

Update:
Το Google μέσω του Blogger μου έχει κρύψει εσκεμμένα 4 φωτογραφίες από αυτές που συνόδευα το άρθρο. Αυτό είναι πρωτοφανές και δεν μου έχει ξανασυμβεί από το Blogger.

Οι φωτογραφίες που έχουν λογοκριθεί κατά σειρά είναι:
1. Κολλάζ με "δελτίο εξόδου" των Ναζί στην Κρήτη κατά την περίδο της Κατοχής, το οποίο είναι παρόμοιο με το σημερινό που έχουν βγάλει να μετακινούμαστε.
2. Στατιστικά με τα ποσοστά θανάτων ανά χώρα λόγω του Κορονοϊού, που στην Ελλάδα αγγίζει το 0,007%,
3. Στατιστικά που συγκρίνουν τους θανάτους από Κορονοϊό από άλλες αιτίες, με τα νούμερα να είναι άκρως αποκαλυπτικά.
4. Screenshot με προφίλ ατόμου στο Facebook με σφυροδρέπανα για avatar που ρουφιανεύει και ζητάει από την Αστυνομία να επέμβει στις εκκλησίες.

Το αφήνω έτσι όπως είναι, για να δουν όλοι που έχει φτάσει η λογοκρισία τους!Πηγή


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Το ΕΠΙΟΣΥ INFO ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις , υβριστικά ή συκοφαντικά θα αφαιρούνται!