EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Συνεργοί όσοι εφαρμόζουν μέτρα και δεν τηρούν το Σύνταγμα..

Τι κάνει η Δικαιοσύνη , Αστυνομία, Δικηγορικοί Σύλλογοι ,Συνδικαλιστές & Εκκλησία???

H νοημοσύνη του Ελληνα έχει  χαθεί…Δεν βλέπει δεν ακούει? Βρίσκεται σε νάρκωση? Eιναι σε αδράνεια? Τι έχει πάθει?

Η απογοήτευση είναι μεγάλη..Παρακολουθεί τα φρόκαλα των έξη την ενημέρωση των Νεοταξιτών που φουσκώνουν τους θανάτους από τον Κοροιδοιό  με άλλες αιτίες που ανεβάζουν τα κρούσματα με χίλιους πλάγιους τρόπους και με μαϊμού εξετάσεις όπως στη Λάρισα..Οι περισσότεροι Ελληνες έχασαν τον προσανατολισμό τους ..Δεν βλέπουν τι πραγματικά συμβαίνει ..Δεν βλέπουν την καταστροφή της Οικονομίας από την μεγάλη απάτη της δηθεν Πανδημίας.Κατάντησαν ανθρωπάκια χωρίς αξία χωρίς σκέψη χωρίς κριτική χωρίς μυαλό..

Επικροτούν σε αυτή την υπερήφανη Χώρα να μας κυβερνούν τα μπάζα…Αφήνουν στο τιμόνι της Χώρας ερπετά που ζουν με το αίμα μας και ρουφάνε την ζωή μας τη σκέψη μας την ψυχή μας…Κάτι ψυχοπαθείς που στο μυαλό τους έχουν την Δολοφονία των πολιτών γιατί είμαστε πολλοί όπως υποστηρίζουν  στο πλανήτη..Όλο το πολιτικό αληταριό που ηδονίζονται όταν μας βλέπουν να υπακούμε στα περιοριστικά τους μέτρα και ακολουθούμε σαν πρόβατα επί σφαγή τα διαβολικά σχέδια τους πιστεύοντας ότι θα μας σώσουν.

Όλα αυτά τα Ζόμπι της Παγκοσμιοποίησης τρέφονται από τον δικό μας φόβο και το ξεζούμισμα των ψυχών μας που τόσο εύκολα παραδώσαμε σε αυτούς..Ο Ελληνας παρέδωσε τη ζωή του & την ζωή των παιδιών του σε αυτά τα μιάσματα.Υπακούει σε πρωτόγνωρες καταστάσεις στην Ιστορία της Χώρας λες και κάηκαν τα εγκεφαλικά του κύτταρα. Δεν έχει διαισθανθεί και δεν έχει αναγνωρίσει τον κίνδυνο ..Το ένστικτο του δεν λειτουργεί και δεν έχει κατανοήσει που τον πάνε σε σφάξιμο με το εμβόλιο Δολοφόνος..Διανοητικά τον έχουν φέρει πιο κοντά με τα ζώα και δεν πετά τα καγκελα της νοητικής Φυλακής του…Πλησιάζει η ώρα του τελικού τους σχεδίου που θα φέρει τους λαούς στην οριστική φυλάκιση και δεν έχουν χωνέψει πολλοί Ελληνες το τρόπο της εγκληματικής τους διαστροφής  με τον οποίο μας προετοιμάζουν για την τελική σκλαβοποίηση.

Μια αιμοδιψής και μισάνθρωπη ΜΑΦΙΑ διοικεί την Ελλάδα μας. Πολιτικοί υπάλληλοι της Νέας Τάξης  μέσα από μασονικές στοές και διαδρομές αποφάσισαν  να μας αποτελειώσουν και να κυριαρχήσουν στο τόπο μας. Έχουν μετατραπεί σε Δήμιους  και ξεπαστρεύουν το καθένα μας χωρίς ενδοιασμό..συνεργαζόμενοι με την πιο αναξιόπιστη φάρα των Μέσων εξαπάτησης και με ότι βρώμικο υπάρχει στο χώρο της Ιατρικής που δέχθηκε αυτό το παιχνίδι με τον Κορωνοιό μασκαρεύοντας τον  σε θανατηφόρο Πανδημία. Με ένα ιό με τη μικρότερη θνησιμότητα από άλλες αιτίες και από Χώρα σε Χώρα  μεταδίδεται με διαφορετικό τρόπο. Μάλιστα με μια καραντίνα που όλοι κυκλοφορούν για επαγγελματικούς λόγους..

Αφήσαμε την Χώρα μας σε αυτά τα ερπετά  να την καθοδηγούν και να ετοιμάζονται να μας δολοφονήσουν..Αφήσαμε τη Χώρα μας σε αυτό το αληταριό να τη ξεπουλά να την κλέβει ,να αντικαθιστά τον Ελληνα με λαθροεισβολειίς και τώρα να μας ελέγξουν πλήρως με το τσιπάρισμα..

Δεν υπάρχει άλλος χρόνος ..Για τους ανθρώπους που μπορούν να σκεφτούν λογικά και που περνάει από κόσκινο τις δηθεν ειδήσεις τους από τα Μέσα εξαπάτησης είναι προφανές ότι η διάγνωση είναι πλαστή (βλέπε Λάρισα) άρα μιλάμε για ΑΠΑΤΗ..Αποδέχθηκες να είσαι το θήραμα και να μην χαρείς την ζωή σου και τις ελευθερίες σου..Ακούς μόνο τα παραγγέλματα των εκτελεστών σου και ξέχασες ποια είναι η ζωή  που ζούσες..Περίμενε στη “τρύπα” σου να έρθουν να σε πάρουν στην απομόνωση..Μείνε 2 μέτρα μακριά από τον συνάνθρωπο σου ..Και αν του μιλήσεις η τον πλησιάσεις να σε φυλακίσουν η να σε τιμωρήσουν..Δέξου να είναι αυτοί που θα καθορίζουν πόσο θα ζεις .Δέξου το ρόλο του Σκλάβου για την υπόλοιπη ζωή σου..

Αυτό το τσούρμο των ψυχοπαθών μασόνων πρέπει να τιμωρηθεί .Για να γίνει αυτό πρέπει ο Ελληνας να ξυπνήσει από το λήθαργο που βρίσκεται.. Είναι ένοχοι για οργανωμένη Γενοκτονία του Έθνους και όσοι συνεργάζονται για να εφαρμοστούν τα εγκληματικά μέτρα κόβοντας πρόστιμα και ποινές είναι συνένοχοι τους. Είναι ένα ξεκάθαρο προμελετημένο έγκλημα και το βλέπεις από τις ημερομηνίες που εκδόθηκαν οι Νόμοι και οι Π.Ν.Π για τις δηθεν πανδημίες που θα έρχονταν και τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς , από τις μαϊμού θετικές στον ιό εξετάσεις τους..και από την ομολογία Κυβερνητικών Στελεχών και της επιτροπής λοιμοξιολόγων  όπως του Τσιόρδα που χρεώνουν θανάτους από άλλες αίτιες στο Κορωνοιό!!!

Η αντιπολίτευση οι Δικηγορικοί σύλλογοι της Χώρας η Δικαιοσύνη , οι Δικαστές ,η αστυνομία , οι Συνδικαλιστές ,η Εκκλησία αντί να αντιστέκονται δέχονται τα μέτρα περιορισμού της ελευθερίας μας κάνοντας τους τυφλούς και τους κουφούς  με όλες αυτές τις αποκαλύψεις.Νομίζεις ότι  δεν ζουν σε αυτό το τόπο και δεν ακούν τίποτα..

Δικαιολογημένα οι πολίτες φωνάζουν για Πουλημένα τομάρια για Προδότες Πολιτικούς –  απατεώνες και για συνεργούς σε όσους δεν αντιδρούν..Η αποδοχή της Μαϊμού Πανδημίας σε συνδυασμό με την Καταπάτηση του Συντάγματος και των θεμελιωδών ελευθεριών , η Τρομοκράτηση από τα Μέσα εξαπάτησης με την γελοία προπαγάνδα  , η ΔΙΑΛΥΣΗ της Οικονομίας η απαγόρευση εργασίας η το άνοιγμα των επιχειρήσεων με περιοριστικά μέτρα και η υποχρέωση να φορούν μάσκα ,ο διχασμός και πολλά άλλα θα φέρουν πλην της Πείνας και την εξέγερση ..Θα στηθούν Λαϊκά δικαστήρια γιατί δεν λειτουργεί η Δημοκρατία στη Χώρα μας.. Εχουν καταλύσει τα πάντα…

Άρθρο του Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη.


Πηγή


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID