Το παρακάτω κείμενο εστάλη από τον κο Παπαδόπουλο στη HELLENIC HOAXES, και βασίζεται σε επιστολή που τους έστειλε και η οποία δεν έλαβε έκτοτε απάντηση!

Θάνατοι, σοβαρές παρενέργειες και καταπάτηση ηθικών κανόνων σε εμβολιασμούς στην Ινδία

‘Το παρόν άρθρο το έγραψα για να διασωθεί η απάντηση που έστειλα στο ellinikahoaxes, το οποίο αμφισβήτησε τους 7 θανάτους νεαρών κοριτσιών στην Ινδία που αναφέρει το προηγούμενο άρθρο μου στο new economy. Οι θάνατοι ωστόσο αποδόθηκαν στον εμβολιασμό κατά του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας όχι από εμένα, αλλά από οργανώσεις υγείας και προστασίας γυναικών και το όλο ζήτημα αναδείχθηκε στη Ινδία σε αρκετές δημοσιεύσεις. Το άρθρο μου περιλαμβάνει περισσότερα στοιχεία από την ήδη μεγάλη απάντηση που στάλθηκε στο ellinikahoaxes.

Διευκρινίζω επίσης ότι δεν ανήκω στο αντιεμβολιαστικό κίνημα και το προηγούμενο άρθρο μου γράφτηκε μόνο για να κριτικάρει τις κερδοσκοπικές πολιτικές (και τη χειραγώγηση της υγείας) πίσω από τη δήθεν φιλανθρωπική ατζέντα του Ιδρύματος Γκέιτς. Ωστόσο όταν διεθνείς οργανώσεις υγείας (που χρηματοδοτούνται από το Ίδρυμα Γκέιτς) πραγματοποιούν εκτεταμένους εμβολιασμούς σε αναπτυσσόμενες χώρες καταπατώντας κάθε δεοντολογία στην πραγματοποίηση τους και κατηγορούνται ότι τους εφάρμοσαν πειραματικά σε ευάλωτα μικρά παιδιά πριν τους δοκιμάσουν σε ενήλικες, είναι ένα ζήτημα που πρέπει να αναδειχτεί.

α) Ας ξεκινήσω με το δεδομένο ότι οι συγκεκριμένοι εμβολιασμοί σταμάτησαν ακριβώς λόγω της κατακραυγής που ξεσήκωσαν οι 7 θάνατοι και αφού οργανώσεις υγείας και προστασίας γυναικών ξεκίνησαν μια μεγάλη εκστρατεία διαμαρτυρίας. Ανάμεσα τους η All India Democratic Women’s Association (AIDWA), η Sama – Resource Group for Women and Health και η Saheli Women’s Resource Centre. Τότε η κυβέρνηση έδωσε την άδεια για τη δημιουργία μιας Εξεταστικής Επιτροπής που στη συνέχεια ωστόσο αθώωσε εντελώς τα εμβόλια για τους θανάτους. Τα συμπεράσματα της όμως αμφισβητήθηκαν σφόδρα το 2013 σε αναφορά μιας πολύ πιο επίσημης Επιτροπής, η οποία προερχόταν από το κοινοβούλιο της Ινδίας. Πρόκειται για την Mόνιμη Eπιτροπή για την Yγεία και την Oικογενειακή Eυημερία που ανέφερε και το ellinikahoaxes ότι ερεύνησε για παρατυπίες στους εμβολιασμούς.

Αυτή δεν αποκάλυψε μόνο σοβαρότατες παρατυπίες στη διεξαγωγή των εμβολιασμών αλλά και αμφισβήτησε έντονα την απόδοση των θανάτων σε αίτια άσχετα με τους εμβολιασμούς. Συγκεκριμένα κατήγγειλε στη μελέτη της πως “και οι 7 περιπτώσεις θανάτων συνοπτικά απορρίφθηκαν ως μη συνδεόμενες με τα εμβόλια χωρίς να ερευνηθούν διεξοδικά”. Επιπλέον επεσήμανε στην αναφορά της πως ένα μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής (η οποία πρόχειρα απέρριψε τους θανάτους σαν μη σχετιζόμενους) κακώς εντάχθηκε σε αυτήν γιατί εργαζόταν σε φορέα που χρηματοδοτούνταν από την εταιρεία Μerck που παρήγε το εμβόλιο που χρησιμοποιήθηκε. Ένας ακόμη συνεργάτης της επιτροπής είχε δραστηριοποιηθεί έντονα για λογαριασμό του PATH, το οποίο διεξήγε τους εμβολιασμούς. Κλασσικές δηλαδή περιπτώσεις Conflict of Interest. Η αναφορά της Κοινοβουλευτικής Μόνιμης Επιτροπής που αποκάλυψε αυτά τα σκάνδαλα (και πολύ περισσότερα από όσα αναφέρω) είναι εδώ.

https://www.pharmamedtechbi.com/…/HPV%20Vaccines%20Parliame…

β) Εκτός της προηγούμενης αναφοράς σημαντικά θέματα αποκάλυψε και το άρθρο της έγκυρης economictimes.indiatimes.com που υποστηρίζει αρκετά από όσα αποκάλυψε η Κοινοβουλευτική Επιτροπή. Οι Economic Times της Ινδίας είναι η δεύτερη σε αναγνώστες παγκοσμίως αγγλόφωνη οικονομική εφημερίδα μετά την Wall Street Journal. Μάλιστα οι Economic Times επεσήμαναν ότι η Γραμματέας Υγείας της Ινδίας, Lov Verma, δεν απάντησε στην ερώτηση τους γιατί στο PATH (που οργάνωσε τους επίμαχους εμβολιασμούς) επιτρέπεται να συνεχίζει να διεξάγει μελέτες παρατήρησης για εμβόλια όταν οι μελέτες του φέρονται ότι κατέληξαν θανατηφόρες.

https://economictimes.indiatimes.com/…/article…/41280050.cms

Aman Dhawan, 16, από το Indore, έχασε δύναμη και βάρος μετά τον εμβολιασμό. Οι γονείς της κατέθεσαν πως οι υπεύθυνοι του εμβολιασμού τους παραπλάνησαν παρουσιάζοντας το εμβόλιο κατά του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας σαν φάρμακο που θεραπεύει διάφορες αρρώστιες και την ελονοσία!

γ) Προσθέτω ακόμη μια αναφορά της Sama, της μη κυβερνητικής οργάνωσης που αγωνίζεται για την υγεία των γυναικών. H Sama που έκανε έρευνα στο Khammam (μια από τις περιοχές του εμβολιασμού) κάνει λόγο για 120 νεαρά κορίτσια που σύμφωνα με μαρτυρίες εμφάνισαν σοβαρές παρενέργειες λόγω των εμβολίων (επιληπτικές κρίσεις, σοβαρούς στομαχόπονους και πονοκεφάλους). Κατέθεσε επίσης μαρτυρία γονέων για το θάνατο ενός κοριτσιού. Και κατήγγειλε πολλές και σοβαρότατες ηθικές παραβιάσεις της δεοντολογίας για τη διοργάνωση ενός εμβολιασμού.

Η Kalpana Mehta μαζί με δυο ακόμη Ινδές της μη κυβερνητικής οργάνωσης Sama κατέθεσαν δυο αναφορές Δημοσίου Συμφέροντος στο Ανώτατο Δικαστήριο της Ινδίας καταγγέλοντας για εγκληματική αμέλεια τη (χρηματοδοτούμενη από το Ίδρυμα Γκέιτς) οργάνωση PATH και τους συνεργαζόμενους κυβερνητικούς φορείς που προώθησαν το πρότζεκτ του εμβολιασμού και τον εφάρμοσαν σε ευάλωτα, αμόρφωτα και απληροφόρητα κορίτσια.

δ) Αρκετοί στην Ινδία που διαμαρτυρήθηκαν για τις οξύτατες παρενέργειες του εμβολιασμού και τους θανάτους δεν απέδωσαν τις ευθύνες μόνο στη διεθνή οργάνωση PATH, που τους προώθησε, αλλά και στο Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς που χρηματοδοτούσε το PATH. “Το Ίδρυμα Γκέιτς οφείλει να αναλάβει την πλήρη ευθύνη γιατί το PATH χρηματοδοτούνταν από αυτό. Είναι επίσης ανήθικο όταν οι άνθρωποι που υπερασπίζονται τους εμβολιασμούς είναι οι ίδιοι που επίσης επενδύουν συμφέροντα στην ανάπτυξη των εμβολίων.” Αυτά κατέθεσε μεταξύ άλλων η ακτιβίστρια Dr Rukmini Rao, πρόεδρος της οργάνωσης Sama στο Ανώτατο Δικαστήριο.

“Το Ίδρυμα Γκέιτς και η GAVI προωθούν την ατζέντα εμβολιασμών σε πολλές κυβερνήσεις του πλανήτη, συμπεριλαμβανομένης της Ινδίας,” δήλωσε ο Ρίτου Πρίγια Μεχρότρα, καθηγητής της Κοινωνικής Ιατρικής και Δημόσιας Υγείας στο Πανεπιστήμιο Τζαβαχαρλάλ Νεχρού. Ο καθηγητής κατήγγειλε πως ενώ η βιομηχανία βιοτεχνολογίας προωθούσε όλο και περισσότερα εμβόλια στην Ινδία, το υπουργείο Υγείας δεν εξασφάλιζε τα απαραίτητα τεστ πριν δώσει τη συγκατάθεση να χρησιμοποιηθούν σε κυβερνητικά προγράμματα.

ε) Παρόμοια προβλήματα παρουσιάστηκαν και στην Ιαπωνία μετά τη χορήγηση των δυο εμβολίων που χρησιμοποιήθηκαν στην Ινδία (Gardasil και Cervarix). Τον Ιούνιο του 2013, το ιαπωνικό υπουργείο Υγείας, Εργασίας και Ευημερίας απέσυρε τη ενεργή συγκατάθεση του για τον εμβολιασμό. Η απόφαση του υπουργού δρομολογήθηκε μετά το δημόσιο σάλο που ξέσπασε για τις πολλές περιπτώσεις παιδιών που παρουσίασαν σοβαρές παρενέργειες μετά τον εμβολιασμό, ακόμη και παράλυση. Στην παρακάτω μελέτη Ιάπωνες επιστήμονες ισχυρίζονται πως το εμβόλιο για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας (HPV) συνδέθηκε με έναν αριθμό σοβαρών παρενεργειών. Το εύρος των ανεπιθύμητων συμπτωμάτων ποικίλει και αναπτύσσονται με πολυεπίπεδο τρόπο και σε παρατεταμένη περίοδο χρόνου. Ανάμεσα στα συμπτώματα συγκαταλέγονται οι επιληπτικές κρίσεις, η διαταραχή της συνείδησης, οι πόνοι σε διάφορα σημεία, η παράλυση, η μυική αδυναμία, η εξάντληση, οι ζαλάδες, η υπόταση, η ταχυκαρδία και οι εμετοί.

Στη φώτο μέλη μιας Επιτροπής στην Ιαπωνία για την υποστήριξη παιδιών που παρουσίασαν οξύτατα συμπτώματα μετά τον εμβολιασμό, ακόμη και παράλυση.

στ) Για το τέλος του άρθρου παραθέτω άρθρο της Washington Times με τίτλο “Δικαστήριο των ΗΠΑ πλήρωσε 6 εκατομμύρια δολάρια σε θύματα του Gardasil”. Ποιο είναι το Gardasil; Ένα από τα δυο επίμαχα εμβόλια που χρησιμοποιήθηκαν στην Ινδία και την Ιαπωνία. Το άρθρο λοιπόν λέει πως το Δικαστήριο επεδίκασε αποζημιώσεις 5,877,710 δολαρίων σε 49 θύματα του εμβολίου ενώ άλλες 200 περιπτώσεις αναμένονται να τελεσιδικήσουν.

https://www.washingtontimes.com/…/us-court-pays-6-million-…/

To CDC (Κέντρο Προλήψης και Ελέγχου Ασθενειών) πρότεινε το Gardasil και διαβεβαίωσε το κοινό πως έχει άδεια, είναι ασφαλές και αποτελεσματικό. Tα γεγονότα όμως διαψεύδουν τα περί ασφαλείας του εμβολίου. Σε διάστημα ενός χρόνου, από το Σεπτέμβριο του 2010, μέχρι το Σεπτέμβριο του 2011, 26 θάνατοι συσχετίζονται με τη χρήση του Gardasil ενώ αναφέρονται περιστατικά επιληπτικών κρίσεων, παράλυσης, τύφλωσης, απώλειας μνήμης, προβλημάτων ομιλίας. Αυτό προκύπτει από την παρακολούθηση της ασφαλείας των εμβολίων, από το Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθυμήτων Συμβάντων των Εμβολίων (VAERS) της FDA.

https://www.scribd.com/fullscreen/71036860…

Καλώ λοιπόν το ellinikahoaxes να απαντήσει σε μια απλή ερώτηση. Δεν θα ήταν περίεργο το συγκεκριμένο εμβόλιο να προκαλεί το θάνατο σε νεαρά κορίτσια στις ΗΠΑ και να μην προκαλεί θανάτους σε νεαρά κορίτσια στην Ινδία; Και εδώ σας αφήνω αγαπητοί αναγνώστες να σκεφτείτε τις ευθύνες αυτών που έκαναν τους εμβολιασμούς σε 23.000 κορίτσια στην Ινδία χωρίς να προηγηθούν κλινικά τεστ. ‘

Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος

http://new-economy.gr/2020/…/27/hellenic-hoaxes-erotimatika/

Πηγή


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Το ΕΠΙΟΣΥ INFO ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις , υβριστικά ή συκοφαντικά θα αφαιρούνται!