EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Tι θα συμβεί στο “δεύτερο κύμα πανδημίας” σε video με τον Mike Adams από πρώην εργαζόμενη στην FEMA (video)

Celeste Solum.Πρόκειται για insider ,πρώην εργαζόμενη στην FEMA ,με σπουδές στον τομέα περιβαλλοντικης ιατρικής. Δούλεψε εθελοντικά στον οργανισμό και ήταν παρούσα όταν έγιναν τα γεγονότα του 9/11, από όπου ξεκινησαν όλα, σύμφωνα με τα λεγόμενα της. Μια ώρα συνέντευξη στον Mike Adams , ιδρυτή του Brighteon. . Σημειολογικά , αναφέρω:

 1)Υπήρξαν 2 ιοί που “ξέφυγαν” από το εργαστήριο στο Wuhan. O COVID19 και ένας περίεργος ιός με το όνομα “plants destroyer” (καταστροφέας φυτών). Σύμφωνα με τα λεγόμενα της θα αποτελέσει το δεύτερο κύμα πανδημίας , καταστρέφοντας τα φυτά παγκόσμια και διαταρασοντας την διακίνηση τροφίμων. Αναφέρει οτι ο συγκεκριμένος ιός βρέθηκε στο αίμα ασθενούς στην Κίνα. Θα αποτελέσει το εργαλείο για να οδηγηθεί ο πλανήτης σε παγκόσμια κυβέρνηση.

  2) Η διατάραξη της διακίνησης τροφίμων θα κάνει τους ανθρώπους να εισέλθουν εθελοντικά στα στρατόπεδα συγκέντρωσης της FEMA , όπου θα γίνει και διαχωρισμός ανάμεσα σε “χρήσιμους” και “μη χρήσιμους”. Οι πρώτοι θα στειρωθούν και θα ταΐζονται με γεννητικά μεταλλαγμένα τρόφιμα η ακόμα και χημικό κρέας , μέχρι να καταλήξουν από διατροφικές ασθένειες. Οι “μη χρήσιμοι” θα “τερματιστούν” σε θαλάμους αερίων η με αποκεφαλισμό. Έχουν γίνει πειράματα σε ποντίκια και οι επιστήμονες της FEMA , κατέληξαν , πως είναι ο πιο ανώδυνος θάνατος.

 3) Μέχρι την πλήρη διάσπαση της διατροφικής αλυσίδας θα επιβλέπει την σίτιση ο ΟΗΕ , πουλώντας τρόφιμα ανα 1/1000 της θερμίδας, η εναλλακτικά η DARPA πουλώντας τρόφιμα ανά χημικό μόριο τεχνητής τροφής.

4) Όσοι Αμερικανοί δεν  παραδώσουν τα όπλα θα εξοντωθούν άμεσα από βιολογικούς παράγοντες. Υπολογίζεται ένα 3% του πληθυσμού να αντισταθεί.

5) Δεν είναι χρήσιμοι οι άνθρωποι πλέον στον αιώνα της ρομποτικής και γι’αυτό θα εξοντωθούν σε ποσοστό 90%. Βοηθάει η χαλάρωση του μαγνητικού πεδίου της γης, η οποία καθιστά την ανθρώπινη υγεία ευάλωτη στην τοξική συμπαντική ακτινοβολία.

 6) Υπάρχουν 47 είδη εμβολίων , κατασκευασμενα από κύτταρα εκτρώσεων , και από ανθρωποειδή ποντίκια (έχουν ανθρώπινο αίμα, όργανα και ανθρώπινο ανοσ. σύστημα). Τελικός στόχος το τσιπάρισμα και η στείρωση.

 7) Εναλλακτικά σχέδια η έκρηξη πυρηνικών σε αμερικανικό έδαφος , με την ευθύνη να αναλαμβάνει το Ιράν η Β.Κορεα. Ακόμα και ένας “εξωγήινος υβριδικός ιός” με το όνομα “UFO”

 ……τι να πω; Αν δεν έδινε την συνέντευξη στον Mike Adams , δεν θα τα έπαιρνα σοβαρά όλα αυτά. Τώρα άπλα ανασηκώνω το αριστερό μου φρύδι και αναρωτιέμαι “wtf?”….Βγάλτε τα συμπεράσματα σας
Πηγή


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID