Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Header Ad

Breaking News

latest

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Η «λεία» των 5000 δισεκατομμυρίων και ο στόχος τής Παγκόσμιας Διακυβέρνησης

Η συνωμοσία του κορωνοϊού του Παναγιώτης Τραϊανού με σχόλια της τοξότισσας ...Θαύμα !! ...Θαύμα !! ...Μετά την κυβερνητική απόφαση για άρση ...

Η συνωμοσία του κορωνοϊού
του Παναγιώτης Τραϊανού
με σχόλια της τοξότισσας


...Θαύμα !! ...Θαύμα !! ...Μετά την κυβερνητική απόφαση για άρση τού lockdown, δεν υπάρχουν πλέον νέα κρούσματα ...νέοι θάνατοι και «εντατικές». Ο κόσμος μπορεί να συνεχίζει τη ζωή του από εκεί όπου την άφησε πριν τις απαγορεύσεις, εφόσον ο μέχρι τώρα «απείθαρχος» ιός πειθάρχησε στις κυβερνητικές εντολές ...Έπαψε να μεταδίδεται ανάμεσα στους ανθρώπους και βέβαια να τους σκοτώνει ...Το «θηρίο» έγινε επιτέλους «αρνάκι». Αυτή η βιαστική «τακτοποίηση» ενός τόσο μείζονος θέματος —όπως μέχρι τώρα παρουσιαζόταν— θα αρκούσε από μόνη της για κάποιον, ώστε να βγάλει το συμπέρασμα ότι πρόκειται περί μιας τεράστιας συνωμοσίας, η οποία εξυπηρέτησε κάποια συμφέροντα ...Μεγάλα συμφέροντα, εφόσον μέσα στο «κόλπο» αυτό παγιδεύτηκαν μεγάλοι λαοί και κράτη.


Υπάρχουν δηλαδή αποχρώσες ενδείξεις συνωμοσίας, όταν υπάρχει μια τέτοια «τακτοποίηση» της λογικής «τώρα, που κάναμε τη δουλειά μας, συνεχίζουμε από εκεί όπου το αφήσαμε». Αυτή η συμπεριφορά, η οποία σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ακόμα και εγκληματική, μας αποκαλύπτει ορισμένα πράγματα. Αν το πρόβλημα με τον Κορονοϊό ήταν έτσι όπως μας το παρουσίαζαν μέχρι τώρα και ήταν πραγματικό, ΚΑΝΕΝΑΣ πολιτικός παράγοντας δεν θα μπορούσε να πάρει μια τέτοια απόφαση, χωρίς να εξασφαλίσει νομικές διασφαλίσεις απέναντι σε μελλοντικές αξιώσεις πολιτών, οι οποίοι μπορεί να πέσουν θύματα τέτοιων αποφάσεων. Το γεγονός ότι υπήρξε απόφαση αυτής της ευκολίας, αποτελεί για εμάς μια ακράδαντη απόδειξη πως είμαστε θύματα μιας συνωμοσίας.

Είμαστε απολύτως βέβαιοι ότι το όλο θέμα τού Κορονοϊού είναι μέρος μιας τρομερής παγκόσμιας συνωμοσίας, η οποία εξυπηρέτησε τεράστια συμφέροντα και τα οποία αυτήν τη στιγμή δεν είναι ορατά στον μέσο άνθρωπο. 

*...Ποιος, για παράδειγμα, έχει τη δυνατότητα να δρομολογήσει μια τέτοιου είδους παγκόσμια συνωμοσία; ...Μια συνωμοσία, η οποία μπορεί να φέρει σε δύσκολη θέση την Κίνα και να διαλύσει στην κυριολεξία την ευρωπαϊκή οικονομία; ...Ο εξής ΕΝΑΣ ...Οι ΗΠΑ !!

Μέσα δηλαδή στην Pax Americana μόνον οι ΗΠΑ μπορούν να δρομολογήσουν ένα τέτοιο παγκόσμιο φαινόμενο, το οποίο καταστρέφει ολόκληρες οικονομίες και ισοπεδώνει στην κυριολεξία τις κοινωνίες των κρατών. Πώς όμως μπορείς να ισχυριστείς ότι οι ΗΠΑ συνωμότησαν εις βάρος όλου αυτού του κόσμου, όταν και οι ίδιες οι ΗΠΑ είναι θύματα αυτής της πολιτικής; Πώς μπορείς δηλαδή να θεωρείς το καταστροφικό lockdown —λόγω Κορονοϊού— προϊόν συνωμοσίας, όταν το μεγαλύτερο θύμα του είναι η θηριώδης αμερικανική οικονομία και βέβαια ο αμερικανικός ιμπεριαλισμός, ο οποίος απομυζά τα μεγαλύτερα κέρδη από το παγκόσμιο εμπόριο, το οποίο «νέκρωσε» στην κυριολεξία;

Αν τα αμερικανικά συμφέροντα ήταν ταυτισμένα —απολύτως και αποκλειστικά— με τον αμερικανικό λαό, τότε θα λέγαμε ότι η όλη αντιμετώπιση της κρίσης, η οποία ξεκίνησε από το αμερικανικό χρηματιστήριο και έφτασε στον Κορονοϊό, ήταν λάθος ...Τραγικό τους λάθος ...Οι άνθρωποι πυροβόλησαν τα πόδια τους. Αποπειράθηκαν ν’ αυτοκτονήσουν και μάλλον τα κατάφεραν. Όμως, στην προκειμένη περίπτωση είναι προφανές ότι δεν συμβαίνει αυτό. Είναι προφανές ότι οι Αμερικανοί δεν είχαν καμία τάση αυτοχειρίας. Αυτό, το οποίο συμβαίνει είναι άλλο. Αυτό, το οποίο συμβαίνει έχει σχέση με την ίδια τη δομή αυτών, που ονομάζουμε «αμερικανικά συμφέροντα» ...Απλά πράγματα.
...


Τα «αμερικανικά συμφέροντα» δεν ταυτίζονται μόνον με τους Αμερικανούς ...Δεν ταυτίζονται μόνον με τα συμφέροντα του αμερικανικού λαού. ....

αναλυτικά η συνέχεια... στο σύνδεσμο >

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2020/05/i-sinomosia-tou-koronoiou.html

Εδώ θα κρατήσουμε μόνον το κόστος του κοροϊδοιού...

"Αυτό, το οποίο έχει σημασία, είναι ότι βαδίζουμε τα τελευταία «μέτρα» μιας κατάστασης, που —είτε έτσι είτε αλλιώς— οδηγείται σε ένα «τέρμα». Μέχρι τότε ο αναγνώστης, όταν σκέφτεται τον Κορονοϊό, θα πρέπει να θυμάται ΕΝΑ νούμερο ...ΠΕΝΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ...Τόσα έκλεψαν μέσα σε λίγες ημέρες οι Σιωνιστές από τον αμερικανικό λαό, τον οποίο οδήγησαν στην ανεργία και τη φτώχεια ...Με φορτηγά να τα κουβαλούσαν, θα απαιτούνταν εβδομάδες, για να τα φορτώσουν με αυτά τα δολάρια. Τώρα μένει να δούμε πώς θα αντιδράσουν αυτοί οι οποίοι θίγονται, όταν τελικά ενημερωθούν για την «προδοσία» των ευεργετηθέντων από τους ίδιους. Σε λίγο καιρό θα πέσουν οι μάσκες τής κοροϊδίας και αυτή είναι η μόνη φορά που μιλάμε για πραγματικές μάσκες μιας πραγματικά μεγάλης κοροϊδίας.
Δυστυχώς για τον Εβραίο «Βρούτο» τα πράγματα θα εξελιχθούν πολύ άσχημα. Πιάστηκε με το μαχαίρι στα ματωμένα χέρια του ...αλλά ο Καίσαρας είναι ζωντανός ...Η Ρώμη δεν «πέφτει» με μια «μαχαιριά» προδότη. Το πιο κακό, όμως, για τον προδότη και τη βρομερή συμμορία του είναι ότι η Ρώμη ΠΟΤΕ δεν «ξεχνά» ...και ΠΑΝΤΑ τιμωρεί !!! "
....

Τοξότισσα>Το ότι το κόλπο ήταν στημένο και η πλατφόρμα παγκόσμιας διακυβέρνησης έτοιμη...
το γνωρίζαμε ήδη... αλλά φανερώνεται πλέον και από τις δηλώσεις του ίδιου του ΟΗΕ...
που λέγει λίγο πολύ...
"OHE: ή μας δέχεστε ΟΛΟΙ σαν την μοναδική Πλανητική Εξουσία (Παγκόσμια Κυβέρνηση), ή τρώτε 7-8 χρόνια ακραίας και αιματηρής ύφεσης και μετά αναγκαστικά αποδέχεστε την (δική μας) "Νέα Κανονικότητα"..!!!"

https://www.un.org/en/coronavirus/global-wake-call?fbclid=IwAR0SN6vqaXbcrGfUxZFpwjTIJ73GPqv7mDQ3qY2whE02ULUVO0u30IfUDXI

Οι ενορχυστροτές μιας κρίσης πανδημίας, που δεν υφίστατε ιατρικώς σύμφωνα με τα δεδομένα των ιατρών που έχουμε δει μέχρι τώρα... μέσω του συντονσιμού της "ατιμετώπισης της" διαμέσου του ΠΟΥ, ωσαν Παγκόσμιο Υπουργείο Υγείας... Οι υπεύθυνοι για την παγκόσμια οικονομική κρίση και τα μέτρα που αδίκως επιβλήθηκαν... έρχονται τώρα να μας ζητήσουν γη και ύδωρ... πατρίδες και ζωές... και ενορχυστώνουν το κόλπο τους με επιμέρους κλίκες, "πνευματικά μαγαζάκια" αλήτες της ενημέρωσης και της πολιτικής σκηνής...


ΜΕΓΑ ΘΡΑΣΟΣ εσείς..
... ΜΕΓΑΣ ΘΥΜΟΣ και ΟΡΓΗ σας περιμένει!


ΥΓ ; ας σκεφούν καλά οι έντιμοι συνάνθρωποι και ενσυνείδητοι πολίτες ότι για την επίτευξη της ίδρυσης των ΗΕ προκλήθηκαν 2 ΠΠ και με πρόφαση και φόβο πρόκλησης 3ου ΠΠ ζητούν τώρα να τους προσκυνήσει ο πλανήτης των 8δις ανθρώπων!
Στο ημερολόγιο δράσης τους και οι λουσιφεριανές ιδέες...
στην τάχα αυτογνωσιακή εξέλιξη και παγκόσμια Ειρήνη...

Ξέρουν να πλανούν τους ανθρώπους και να εκμεταλεύονται τις ανθρώπινες ΦΥΣΙΚΕΣ τάσεις και ανάγκες... για να εκμεταλεύονται ΨΥΧΕΣ και Νόες...

ΞΕΡΟΥΝ όμως και οι ΕΛΛΗΝΕΣ απανταχού της Γης
να τους ξηλώνουν όπου τους συναντήσουν...


Στο ίδιο μήκος κύματος ανάλυση του κειμένου του κ. Τραϊανού από τον Πατηρ Απόστολο Γκάτσια
..."όποιος τους φιλοξένησε... την πλήρωσε"...
ώρα να πληρώσουν σε βάθος ΑΙΩΝΩΝ!

Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Το ΕΠΙΟΣΥ INFO ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις , υβριστικά ή συκοφαντικά θα αφαιρούνται!