Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Header Ad

Breaking News

latest

O Πρωθυπουργός δεν φορά τη μάσκα του σε πλοίο…Ο Νόμος είναι για το πόπολο!!!

Αυτό είναι το ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ της  “απειλής” του Covid-19 και η κοροϊδία του Ελληνικού λαού. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης που εκτελεί τις εντολές Σόρος ...

Αυτό είναι το ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ της  “απειλής” του Covid-19 και η κοροϊδία του Ελληνικού λαού.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης που εκτελεί τις εντολές Σόρος Bill gates Βερολίνου για το σχέδιο Κορωνοιός είναι παραβάτης του Νόμου για υποχρεωτική μάσκα σε πλοία  (Η  χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική και για τους επιβάτες των πλοίων στις ακτοπλοϊκές γραμμές, τόσο στους εσωτερικούς όσο και στους εξωτερικούς χώρους αυτών).Την υποχρεωτική άλλωστε χρήση της μάσκας στα πλοία, από το πλήρωμα και τους επιβάτες, έχουν σε πολύ αυστηρό τόνο επισημάνει, τόσο ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ κ. Στυλιανός Πέτσας, όσο και ο Υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης, σε πρόσφατες δημόσιες δηλώσεις τους, με αφορμή την απελευθέρωση των ακτοπλοϊκών μετακινήσεων.

Χιλιάδες πολίτες δηλητηριάζονται καθημερινά από τη χρήση μάσκας, την οποία υποχρεώνονται να φοράνε υπό την απειλή προστίμων και ποινικών διώξεων, την ίδια ώρα που ο ίδιος ο Πρωθυπουργός παραβιάζει την υποχρέωση αυτή.

Ο Πρωθυπουργός δεν εξαιρείται όταν ταξιδεύει με πλοίο και θα πρέπει να του επιβληθεί ΠΡΟΣΤΙΜΟ και ανάλογη δικογραφία.Η φωτογραφία είναι από το πλοίο της γραμμής ΠΕΙΡΑΙΑΣ- ΤΗΝΟΣ την Παρασκευή 03/06/2020 μαζί με τον Δημοσιογράφο Γιώργο Λιαγκα που επίσης δεν φορά Μάσκα.

 
ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Ο Δικηγόρος Νικος Αντωνιάδης για αυτό το συμβάν έστειλε εξώδικο στις 05/07/20 στον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Μιχάλη Καραμαλάκη και ζητά “όπως δημοσιοποιήσει τα διοικητικά χρηματικά πρόστιμα που επιβλήθηκαν στους εν λόγω παραβάτες και τον αριθμό της ποινικής δικογραφίας που σχηματίστηκε σε βάρος τους για την παράβαση του άρθρου 285 του Ποινικού Κώδικα.

Τόσο ο κ. Μητσοτάκης, ο κ. Τσιόδρας και η επιτροπή εμπειρογνωμώνων δεν ομολογούν ότι ο Covid-19 δεν μεταδίδεται από ασυμπτωματικούς, ότι η υπόθεση “Covid-19” είναι φιάσκο και ότι επομένως η χρήση της μάσκας καλώς παραμένει υποχρεωτική, η Ελληνική Αστυνομία υποχρεούται να εφαρμόζει το νόμο, να επιβάλλει κυρώσεις και να σχηματίζει ποινικές δικογραφίες για όλους.

Εκτός και εάν ο κ. Μητσοτάκης, εκτός από την ασυλία του ως Πρωθυπουργός, έχει και ασυλία στον κορωνοϊό…Άλλως, διαπράττετε παράβαση καθήκοντος και κατάχρηση εξουσίας.

Αυτό είναι το ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ της “απειλής” του Covid-19 και η κοροϊδία του Ελληνικού λαού αναφέρει σε σχόλιο του ο Νικος Αντωνιάδης που έστειλε το εξώδικο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ


ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΡΧΗΣ

ΕΞΩΔΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ-ΑΝΑΦΟΡΑ
(ΠΡΟ ΠΑΣΗΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΣ
Νικολάου Αντωνιάδη, δικηγόρου Αθηνών, Α.Μ. Δ.Σ.Α. 17494, κατοίκου Αθηνών, οδός Ματρώζου 2 & Πιπεροπούλου.
ΠΡΟΣ
Μιχαήλ Καραμαλάκη, Αρχηγό Ελληνικής Αστυνομίας, οδός Π. Κανελλοπούλου αρ. 4, Αθήνα.
____________________________________________

Όπως γνωρίζετε, μεταξύ των άλλων χώρων στους οποίους είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας από τους πολίτες, με την απειλή χρηματικού προστίμου σε περίπτωση παραβίασης της υποχρέωσης αυτής, η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική και για τους επιβάτες των πλοίων στις ακτοπλοϊκές γραμμές, τόσο στους εσωτερικούς όσο και στους εξωτερικούς χώρους αυτών.

Ήδη κάνουν το γύρο του διαδικτύου φωτογραφίες, στις οποίες απεικονίζεται ο πρωθυπουργός της χώρας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης να συνομιλεί με τον γνωστό δημοσιογράφο, κ. Γεώργιο Λιάγκα, στον εσωτερικό χώρο πλοίου με προορισμό το νησί της Τήνου, την Παρασκευή 3 Ιουλίου.

Στις φωτογραφίες αυτές, ο μεν κ. Μητσοτάκης έχει τη μάσκα κάτω από το πηγούνι, ο δε κ. Λιάγκας δεν φοράει καθόλου την υποχρεωτική μάσκα.

Την υποχρεωτική άλλωστε χρήση της μάσκας στα πλοία, από το πλήρωμα και τους επιβάτες, έχουν σε πολύ αυστηρό τόνο επισημάνει, τόσο ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ κ. Στυλιανός Πέτσας, όσο και ο Υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης, σε πρόσφατες δημόσιες δηλώσεις τους, με αφορμή την απελευθέρωση των ακτοπλοϊκών μετακινήσεων.

Παρακαλώ πολύ όπως δημοσιοποιήσετε τα διοικητικά χρηματικά πρόστιμα που επιβλήθηκαν στους εν λόγω παραβάτες και τον αριθμό της ποινικής δικογραφίας που σχηματίστηκε σε βάρος τους για την παράβαση του άρθρου 285 του Ποινικού Κώδικα.

Υπενθυμίζω ότι προ ολίγων ημερών καταδικάστηκαν από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου πολίτες, για την παραβίαση των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από την υποτιθέμενη απειλή του Covid-19, ενώ παρόμοια ποινική δικογραφία έχει σχηματιστεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών εναντίον του κ. Μπακογιάννη, υμών, και κατά παντός άλλου υπευθύνου, για παραβιάσεις της ίδιας ποινικής διάταξης, καθώς και για το αδίκημα της κατάχρησης εξουσίας, για τις περιπτώσεις των μαζικών παραβάσεων στη συναυλία της Άλκηστης Πρωτοψάλτη και στα εγκαίνια του συντριβανιού της Πλατείας Ομονοίας.

Χιλιάδες πολίτες δηλητηριάζονται καθημερινά από τη χρήση μάσκας, την οποία υποχρεώνονται να φοράνε υπό την απειλή προστίμων και ποινικών διώξεων, την ίδια ώρα που ο ίδιος ο Πρωθυπουργός παραβιάζει την υποχρέωση αυτή.

Ολόκληρες οργανωμένες παραλίες κλείνουν λόγω παραβίασης των μέτρων και επιβάλλονται αυστηρές κυρώσεις στους διαχειριστές τους, ώστε παρακαλώ να δημοσιοποιήσετε και τα αντίστοιχα διοικητικά πρόστιμα στην πλοικτήτρια εταιρεία που επέτρεψε την ανωτέρω παραβατική συμπεριφορά των κυρίων Μητσοτάκη και Λιάγκα.

Όσο ο κ. Μητσοτάκης, ο κ. Τσιόδρας και η επιτροπή εμπειρογνωμώνων δεν ομολογούν ότι ο Covid-19 δεν μεταδίδεται από ασυμπτωματικούς, ότι η υπόθεση “Covid-19” είναι φιάσκο και ότι επομένως η χρήση της μάσκας καλώς παραμένει υποχρεωτική, η Ελληνική Αστυνομία υποχρεούται να εφαρμόζει το νόμο, να επιβάλλει κυρώσεις και να σχηματίζει ποινικές δικογραφίες.

Για όλους.

Εκτός και εάν ο κ. Μητσοτάκης, εκτός από την ασυλία του ως Πρωθυπουργός, έχει και ασυλία στον κορωνοϊό…

Άλλως, διαπράττετε παράβαση καθήκοντος και κατάχρηση εξουσίας.

Τέλος, παρακαλώ να μην μου απαντήσετε και αυτή τη φορά, όπως μου απαντήσετε στην αντίστοιχη εξώδικη αίτηση-αναφορά για τη συναυλία της Άλκηστης Πρωτοψάλτη. Ότι δηλαδή “δεν είδα, δεν άκουσα”. Αν και αυτήν την φορά δεν είδατε ούτε ακούσατε, παρακαλώ να με ενημερώσετε για τις ενέργειες στις οποίες θα προβείτε από τη στιγμή που και ακούτε και βλέπετε, με βάση την παρούσα αίτηση-αναφορά.

Αθήνα, 5 Ιουλίου 2020
Ο Αιτών-Αναφέρων ΔικηγόροςΠηγή


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Το ΕΠΙΟΣΥ INFO ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις , υβριστικά ή συκοφαντικά θα αφαιρούνται!