EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Θεατές Κράτσα Υδραίου Μαχειμάρης και Λέσσης για τα κρούσματα στη Κέρκυρα!!

Μας πάνε ολοταχώς για Κλείσιμο του νησιού με φυγή των Τουριστών και ακυρώσεις με ανυπολόγιστες ζημιές.

Κρούσματα εδώ κρούσματα εκεί κρούσματα παραπέρα…Η Κυβέρνηση με παπαγαλάκια Μέσα Μαζικής Παραπληροφόρησης βγάζουν κρούσματα που δεν υπάρχουν η  κρούσματα χωρίς συμπτώματα!!!

Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας κρούσμα ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ μόνο αυτό που εχει συμπτώματα αναπνευστικής λοίμωξης και επιβεβαιωθεί με Τεστ. Μέσα Ενημέρωσης ανακοινώνουν κρούσματα ακόμη και τα ύποπτα χωρις συμπτώματα κλπ.

Τα πλοκάμια της Κυβέρνησης απλώθηκαν με τα 20 εκ ευρώ και πολλά μέσα φουσκώνουν τον αριθμό των κρουσμάτων η μεταδίδουν ψευδείς ειδήσεις για κρούσματα δημιουργώντας κλίμα για να παρθούν “στρατιωτικά” μέτρα και τοπικά Λοκ Νταουν.

Τα κατασκευασμενα κρούσματα π.χ στην Κόρινθο τις προηγούμενες μέρες έκαναν λόγο για μεγάλο αριθμό ανθρώπων που ήρθαν σε επαφή  κρούσμα οι οποίοι άρχισαν να πηγαίνουν στο νοσοκομείο Κορίνθου για να εξεταστούν και μάλιστα 6 εξ αυτών να βγαίνουν θετικοί.

Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κορινθίας κ.Μέλος Χρυσοβαλάντης που ήταν μάλιστα και βάρδια-Εφημερία στο Νοσοκομείο διέψευσε ότι υπάρχουν κρούσματα στις 05/08/20 .Μονο κακό κάνουν στο Κοινωνικό σύνολο η ανακοίνωσεις ψευδών κρουσμάτων κατέληξε ο κ.Χρυσοβαλάντης μιλώντας στο korinthostv.gr.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΕΔΩ ΣΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ. ΠΑΤΗΣΤΕ PLAY


Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Ήχου

Στην Κέρκυρα επίσης παρουσιάζεται γεωμετρική άνοδος σε κρούσματα και ίσως τις επόμενες μέρες δούμε και εδώ “στρατιωτικά” μέτρα και Λοκ Νταουν όπως στον Πόρο!!!

Η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων και οι Δήμαρχοι Κεντρικής Κέρκυρας Βορρά και Νότου δεν έχουν ελέγξει τι πραγματικά συμβαίνει και αφήνουν το νησί στα χέρια του Τσιόρδα και του Χαρδαλια!!

Η κ.Ροδη Κράτσα η κ.Μερόπη Υδραίου ο κ.Μαχειμάρης και ο ο κ.Λέσσης παρακολουθούν την ανακοίνωση κρουσμάτων ως ακροατές η τηλεθεατές και όταν θα μας κλείσουν μέσα και διαλύσουν την Οικονομία ακόμη περισσότερο θα είναι αργά.

Τι κάνουν ακούγοντας την ραγδαία αύξηση κρουσμάτων? ΤΙΠΟΤΑ….Θα την πάθουμε όπως ο Πόρος…Κανένας Δήμαρχος και η Περιφερειάρχης δεν ζήτησαν να εξεταστεί η βασιμότητα των αριθμών αυτών καθώς να ελέγχουν αν ανακοινώθηκαν βάσει του επίσημου ορισμού κρούσματος όπως αυτό είναι δημοσιευμένο στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Υγείας.

Ειδικα μετά το ξεσκέπασμα της απάτης σε Κόρινθο και Κιάτο οι Δήμαρχοι και η Περιφερειάρχης ειναι ακόμη σε ΥΠΝΩΣΗ με τις επιχειρήσεις στην Κέρκυρα να βρίσκονται στον ΑΕΡΑ για ενδεχόμενα μέτρα που θα αποτελειώσουν την Οικονομία και με φυγή των Τουριστών οπως στον Πόρο.

Θα έπρεπε η Περιφέρεια και οι 3 δημοτικές αρχές της Κέρκυρας να ζητήσουν άμεσα πόσα από τα “κρούσματα” που ανακοινώθηκαν προέκυψαν από το τεστ που ανιχνεύει όλους τους ιούς της οικογένειας των κορωνοϊών και όχι ειδικά τον Covid-19, και σε περίπτωση που όλα ή μεγάλος αριθμός των “κρουσμάτων” αυτών προέκυψαν πράγματι από το τεστ αυτό, να απαιτήσει εξηγήσεις γιατί τα θετικά αποτελέσματα αυτά χαρακτηρίστηκαν θετικά ΕΙΔΙΚΑ στον Covid-19.

επίσης να αναζητήσουν ΕΥΘΥΝΕΣ για τυχόν ανακοίνωση κρουσμάτων ασυμπτωματικών που πιθανώς αποδόθηκαν στον Covid-19 εάν δεν υφίστατο ταυτόχρονα οξεία λοίμωξη ή νόσος του αναπνευστικού οπως ορίζει το Υπουργείο Υγείας.Δηλαδή να διαπιστώσουν οτι όλες οι περιπτώσεις, μηδεμίας εξαιρουμένης αφορούν σε ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ σύμφωνα με τον επίσημο ορισμό του Υπουργείου Υγείας και του Π.Ο.Υ.

Να απαιτήσουν όλοι μαζί και να ελέγξουν αν υπήρξε επιβεβαίωση των θετικών αποτελεσμάτων και με άλλη μέθοδο ανίχνευσης ΕΙΔΙΚΑ για τον Covid-19, ποια είναι η μέθοδος αυτή και σε πόσες περιπτώσεις εφαρμόστηκε.

Να απαιτήσουν να ενημερωθούν εάν υπάρχουν συμπτώματα στις περιπτώσεις των ατόμων που βρέθηκαν θετικά ποια είναι αυτά τα συμπτώματα αναλυτικά και πόσα άτομα αφορά.

Οι Δήμαρχοι και η Περιφερειάρχης ΟΦΕΙΛΟΥΝ να τα δουν άμεσα οι ίδιοι η ακόμη και ορισμένοι συνεργάτες τους και να μην είναι απλώς ΘΕΑΤΕΣ της κατάστασης γιατί έχουν την ΕΥΘΥΝΗ του νησιού..σε πονηρές καταστάσεις που ζούμε. Εαν συνεχίσουν να είναι θεατές θα ζήσουμε τις επόμενες ημέρες την “επίθεση” του ΤΣΙΟΡΔΑ και του Χαρδαλιά με τους Τουρίστες να φεύγουν και να ακυρωθούν όλες οι πτήσεις για 10 η 20 μερες..Δηλαδη θα μπει η ΚΕΡΚΥΡΑ στον ΠΑΓΟ!!! Μιλάμε για ανυπολόγιστη ΖΗΜΙΑ …Θα συνεχίσετε να είστε θεατές και Ωτακουστές του αριθμού των κρουσμάτων?

Τι έχετε κάνει κυρία Κράτσα κ.Υδραίου κ.Μαχειμάρη και κ.Λέσση για την προστασία της Κέρκυρας σε αυτά τα θέματα ?

ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΟΤΑΝ Ο ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΟΡΔΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ “ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ” ΣΤΗ ΚΕΡΚΥΡΑ ΟΤΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ “ΕΙΔΙΚΟΥΣ” ???????


Εδω ο Χάρτης του ΕΟΔΥ……Στο 50+ η Κέρκυρα!!! Να είστε έτοιμοι ..Είμαστε ήδη σημαδεμένοι!!!*Οι περιοχές που έχουν ηδη στοχοποιηθεί λόγω αύξησης κρουσμάτων για “στρατιωτικά” μέτρα είναι η Αργολίδα, η Αχαΐα, ο Έβρος, η Ηλεία, η Θεσπρωτία, τα Ιωάννινα, η Καβάλα, η Κέρκυρα, το Κιλκίς, η Κοζάνη, η Κορινθία, οι Κυκλάδες, η Λάρισα, η Μαγνησία, η Πέλλα, η Μεσσηνία, η Χαλκιδική και τα Χανιά,


Πηγή amazonios.net


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID