EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Κλείστε τα Τηλε-κοπροδοχεία και οργανωθείτε πριν σας εμβολιάσουν για να σωθείτε.

Mην ακολουθείτε τους αρχιτσοπάνηδες  των κομμάτων και του Βρώμικου Πολιτικού συστήματος που εκτελουν το σχέδιο ΑΝΤΖΕΝΤΑ 21 -30 και κάθε έκδοσης της…

Ολα αυτά τα Πολιτικά ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ και ο συρφετός τους τρέφεται  από τον Φόβο μας και τους Ληστρικούς φόρους που μας επέβαλαν.

Η Μαφιόζικη πλαστή Δημοκρατία που ζούμε είναι αποτέλεσμα αυτών των εντολών που εκτελούν. Καλύπτονται από τον κατάπτυστο Νομο που θεσπίζει την ατιμωρησία τους. Ολες οι στοές τα μασονάκια είναι εναντίον του Ελληνικού Λαού…Χρησιμοποιούν ως οπλο τα πληρωμένα Μέσα Μαζικής εξαπάτησης και παρελαύνουν τρομοκρατώντας..Μπαίνουν στο σπίτι σου και σπέρνουν ΦΟΒΟ  .Η κατάλυση του Συντάγματος ήταν στόχος για να σας αρπάξουν ολες τις Δημοκρατικές σας ελευθερίες. Η Αστική Δημοκρατία τελείωσε. Οι ελευθερίες που σας πήραν δεν πρόκειτε να επανέλθουν ΠΟΤΕ. Μόνο με αγώνα παίρνεις πίσω αυτά που σου πήραν. Ο κόσμος αλλαξε χωρίς να μας ρωτήσουν από αυτά τα Παρανοικά Ναζίδια απο  του Ψυχοπαθείς που έχουν καταλάβει τον Πλανήτη.

Δίχασαν το κόσμο …Τα πρόβατα έδειξαν ΤΥΦΛΗ ΥΠΑΚΟΗ μένοντας φυλακισμένα στο σπίτι τους ..Τα Νοσοκομεία έκλεισαν τις πόρτες τους σε άτομα που έχρηζαν βοήθεια και πέθαναν απο άλλες ασθένειες βαφτίζοντας τους ως θύματα Κορωνοιού.Ο Ελληνας μετετράπη σε πρόβατο..για σφαγή.Αν αντιδράσεις στη βαρβαρότητα που εγκαθίδρυσαν οι εκτελεστές μαριονέτες Πολιτικοί Δημοσιογράφοι Γιατροί σε ολο αυτο το σκουπιδαριό  θεωρείσαι επικίνδυνος για την Δημόσια ασφάλεια. Οι πολίτες  τους κοιτάνε άπραγοι δεχόμενοι τον βιασμό τους και την μετατροπή τους με τα επερχόμενα εμβόλια  σε Ζόμπι με ημερομηνία λήξης. Ραγιαδισμός στο άπειρο!! Κατάπιαν το παραμύθι του Κοροιδοιού και ευκολόπιστα δέχονται  την δηθεν προστασία τους που τους παρουσιάζουν τα στρατευμένα Μέσα Εξαπάτησης.

Η προδοσία των κομμάτων εφερε και την εγκατάσταση Λαθροστρατού σε ολη την Επικράτεια.Το σήμα περιμένουν την  εντολή να χτυπήσουν αλύπητα τους Ελληνες.

Οι Τρομοκρατημένοι πολίτες απο το ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΠΟΛΥΒΟΛΕΙΟ τους   πυροβολιούνται καθημερινά και ταΐζονται με ΣΑΝΟ το ΕΘΝΙΚΟ ΓΕΥΜΑ απο τα αφρόκρεμα της Απάτης  που δηθεν παρουσιάζεται ως Ελληνική Κυβέρνηση. Υπάκουα προβατάκια μεγάλη μερίδα των Ελλήνων σις εντολές τους και σε κάθε Παράνομη Διάταξη η Πράξη Νομοθετικου Περιεχομένου..Πολιτικά καθάρματα οδηγούν την Χώρα στην απόλυτη Οικονομική Καταστροφή και στην παραχώρηση Εθνικής Κυριαρχίας.Πρόκειται για τυχάρπαστους Πολιτικούς απατεώνες που προδίδουν την Ελλάδα μας την Χώρα μας.Η Συνταγματική εκτροπή δεν εχει ορια για αυτές τις  υποταγμένες  μαριονέτες της  Νέας Πίσω  Τάξης.

Διέλυσαν την Οικονομία άνοιξαν τα σύνορα και εγκατέστησαν Λαθροστρατό στην Επικράτεια.Κατάργησαν ολες τις πολιτικές Ελευθερίες. Και τώρα μας πηγαίνουν άοπλους σε πόλεμο με την Τουρκία για να παραδώσει ο Μητσοτάκουλας  νησιά Θάλασσα και Ορυκτό πλούτο με την δικαιολογία θερμού επεισοδίου.

Απο την αλλη πλευρά κοροιδεύει 11 εκ πολίτες οτι φέρνει την ανάπτυξη..Προχωρά την αντικατάσταση των Ελλήνων με  ιθαγενοποίηση εξπρές αλλά  και την χρηματοδότηση των λαθροεισβολέων . Παντού επικρατεί αναρχία ασυδοσία ατιμωρησία απο τους λαθρο που αλωνίζουν ανενόχλητοι .Δουλεύει τους Χριστιανούς μαζι με τον πουλημένο στο σατανά αρχιεπίσκοπο. Υπόσχεται δουλειά σε ανέργους και κάθε μερα επικοινωνεί με την Μερκερ Σορος και τα Φρικιά της Νεας Τακξης.

Δεν θα βγει κανένας να σας σώσει ουτε κάποιος αρχηγός κόμματος θα βρεθεί να σταματήσει αυτή την ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ και την μετατροπή σας σε ΖΟΜΠΙ.Δεν Υπάρχουν ΣΩΤΗΡΕΣ ούτε Στρατηγοί ούτε Δικηγόροι ούτε Γιατροί ούτε Δημοσιογράφοι ούτε Λοιμωξιολόγοι που συνεργάζονται με την Κυβέρνηση για να σε σώσουν..Αυτοί που τα εκαναν πλακάκια με τους εκτελεστές σου δεν έχουν ΗΘΙΚΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ να σηκώσουν κεφάλι γιατι ερπουν μαζί τους. Ουτε η κεφαλή της Εκκλησίας θα σε βοηθήσει αφού είναι κατά δήλωση Χριστιανοί και οχι  από χάρη..Και αυτοί συνεργάζονται με τους Σατανάδες..

Οσοι μεμονωμένα διαφώνησαν και προσπάθησαν να αρθρώσουν αντίθετη άποψη λοιδορήθηκαν και χαρακτηρίστηκαν συνωμοσιολόγοι..Οσοι δεν ανεβαίνουν  στο Τρένο της Κυβέρνησης δηλαδή να είναι μαζί με την ΣΥΜΜΟΡΙΑ της Νέας Τάξης διώκονται με εξοντωτικά πρόστιμα για τις μάσκες τις αποστάσεις το ωράριο εξόδου της νύχτας του Κορωνοιου. Με  ολες αυτες τις μαλακίες που μεταδίδουν τα φερέφωνα Λοιμωξιολόγοι του Μητσοτάκη μπορείς να αποτρελαθείς η θα σε υποχρεώσουν  να ανέβεις στο τρένο της Εγκληματικής τους Οργάνωσης.

Οπως στη Γερμανική Κατοχή εμφανίστηκαν ΠΡΟΔΟΤΕΣ που παίρνουν τηλέφωνα τις Αρχες αν δεν φοράς μάσκα η σε πλακώνουν στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς..Ρουφιανεύουν τον γείτονα τον αγνωστο τον φιλο τους που κυκλοφορεί χωρις τη μάσκα της Υποταγης. Δυστυχώς σε πολλούς κάηκαν τα εγκεφαλικά τους κύτταρα απο την Τηλεόραση και απο το κούφιο κεφάλι τους..

Επειδή Μασονία – Νεα Τάξη και Εθνος δεν μπορούν να συνυπάρξουν ..Οι μαριονέτες εκτελεστές μας που παριστάνουν τους πολιτικούς ηγέτες  μαζι με τους ιατρο-λοιμωξιολόγους που τους έχουν δώσει ΤΣΟΥΒΑΛΙΑ χρήματος οι Φαρμακοβιομηχανίες και ξεπουλήσαν τον Ορκο του Ιπποκράτη δεν πρόκειται να σταματήσουν την ΕΚΤΕΛΕΣΗ σας…Μόνο ο Λαός εσεις μπορείτε να τους αποτρέψετε..Κανένας δεν θα ηγηθεί ..

Οι Συψο-Τσιορδες Μαγιορκίνηδες αναμασούν τις μαλακίες που πετάνε αλλα λέγανε χθες αλλα λένε σήμερα ανάλογα με τις εντολές που λαμβάνουν χωρίς  να προφέρουν επιστημονικό έργο παίζουν με τις ζωές μας. Μιλάμε για ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ!! Εχουν σαπίσει ολα…Ολοι διεξάγουν πολυεπίπεδο και πολυμορφικό πόλεμο εναντίον μας. Ολοι μαστουρωμένοι με τους Παρανοικούς της Νέας Πισω Τάξης απέναντι σε Ελληνες που δεν θέλουν να υποταχθούν…Η λύση μετα απο αυτά είναι στα δικά μας χέρια.

Κείστε τα ΤΗΛΕ-ΚΟΠΡΟΔΟΧΕΙΑ και ενωθείτε πριν σας κάνουν ΖΟΜΠΙ.Αυτοι δεν θα κάνουν Βήμα πίσω..Πιθανώς να ρίξουν και αλλους ιους πιο δυνατούς για να τεκμηριώσουν τις προβλέψεις τους για επικινδυνότητα του Κοροιδοιού. Είναι αδίστακτοι..Ερχονται ακόμη πιο δύσκολες μερες με την ανθρωπότητα να είναι έτοιμη να εκραγεί ..Μόνο ο Λαος μπορεί να σταματήσει αυτή την κατρακύλα …Αν σηκωθεί ο Λαός το παιχνίδι τους ΤΕΛΕΙΩΣΕ!!!

Αρθρο του Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη.


Πηγή


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID