EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Τρομοκρατούν οι απατεώνες με ψευδή αριθμό Κρουσμάτων που δεν είναι κρούσματα!!

Οι απατεώνες συνεργαζόμενοι Λοιμωξιολόγοι με την Κυβέρνηση Μητσοτάκη που εκτελεί εντολές Σορος Bill Gates και Μερκελ για την εξόντωση μας αυξανουν τα δηθεν κρούσματα χωρις να ειναι κρούσματα!!!

Κρούσμα είναι οταν υπάρχει Λοίμωξη του Αναπνευστικού!!! Το αναγράφει και η σελίδα του Υπουργείου Υγείας.

Κρούσμα Κορονοιού είναι μονο αν εχει λοίμωξη και το Διαγνωστικό βγάζει covid 19 και οχι ολες τις γρίπες..Ολα τα αλλα είναι ΨΕΥΔΗ ΘΕΤΙΚΑ ΤΕΣΤ δεν ειναι κρούσματα…

Συνεπώς οι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ Λοιμωξιολόγοι και οι απατεώνες της Κυβέρνησης να σταματήσουν να προκαλούν και να παίζουν αυτο το βρώμικο παιχνίδι κατα των πολιτών και της Χώρας .Να σταματήσουν να εκτελουν το πρόγραμμα εξόντωσης μας covid 19 γιατί περι αυτού πρόκειται για τον πλήρη ελεγχο των πολιτών και στη συνέχεια με τα εμβόλια για την μείωση του πληθυσμού.

Ετσι ΠΡΟΣΤΙΧΑ δικαιολογούν την μάσκα και τα περιοριστικά μέτρα …Με τα πληρωμένα κανάλια τους τρομοκρατούν καθημερνά τους πολίτες και τους εξοντώνουν.Οι αριθμοί των θανάτων έχουν μείωση και ειναι αυτοι που έχουμε συνήθως καθε χρόνο..Στις εντατικές βρίσκονται άτομα με σοβαρά αλλα νοσήματα…

Ετσι οταν δεν εχουν πολλούς θανάτους τρομοκρατούν με ΨΕΥΔΗ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ που δεν ειναι..στην πραγματικότητα..Και επιμένουν….. επιμένουν στο ΨΕΜΜΑ στον Τρομο και τον Φόβο.

Η δηθεν φονικότητα του ιου καταρρίπτεται απο την αναντιστοιχία των θανάτων και των κρουσμάτων..Δεν υπάρχει Πανδημια ειναι ενας ΜΥΘΟΣ…ομως επιμένουν..

Βγάζουν υγιείς πολίτες ως κρούσματα..μονο απο τα αντισώματα που εχει μέσα μας καθε οργανισμός να αντισταθεί σε καθε ιό..Η ΑΠΑΤΗ του ΑΙΩΝΑ…Και κανένας Εισαγγελέας δεν επεμβαίνει.. κατα αυτής της καταφανέστατης ΑΠΑΤΗΣ ..Κανένας δεν επενέβη για τους Ψευδο-επιστήμονες Λοιμωξιολόγους που μας έλεγαν αρχικά μην φοράτε μάσκα και τωρα που άνοιξαν οι φιλοι του Μητσοτάκη βιομηχανίες για μάσκες αλλαξαν την επιστημονική τους θεση!!!

Ειναι δυνατόν ο Μαγιορκίνης π.χ που δήλωνε οτι δεν αγόραζε μάσκα ουτε για την μάννα του για να μην εχει την ψευδαίσθηση της ασφαλείας μετα τοα 750.000 ευρω που ΡΟΥΦΗΞΕ για έρευνες να ειναι εκπρόσωπος της Κυβέρνησης για θέματα Κορωνοιού?

Αυτη η Κυβέρνηση της ΑΠΑΤΗΣ δεν εχει εναν ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ να της πεί οτι οταν αυξάνεις τα ΤΕΣΤ αυξάνονται τα δηθεν κρούσματα αλλα βγάζεις ποσοστό κρουσμάτων επι των ΤΕΣΤ?

Και αυτο το ποσοστό είναι λιγότερο και μικρότερο σε σχέση με τον αριθμό των ΤΕΣΤ και των Κρουσμάτων?

Εντάξει καταλαβαίνουμε οτι στη πληρωμένη Τηλεόραση τα περνάνε οπως τους βολεύει αλλα τα τρώνε αμάσητα και οι Εισαγγελείς της Χώρας?

Αυτη την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ της Χώρας και της εργασίας των πολιτών εξ αιτίας αυτής της ΑΠΑΤΗΣ ποιος θα την σταματήσει?

Ο ΠΟΥ ξεκαθάρισε οτι είναι ενας απλός ιος και δεν χρειάζονται μάσκες…Εδω γιατι μας στερούν το οξυγόνο και πανε να μας πεθάνουν?

Ο ιός δεν κολλά στα αεροπλάνα τα στιβαγμένα Μέσα Μεταφοράς και κολλά στις 00.30 εως 05.00 τα ξημερώματα που δεν κυκλοφορεί πολυ κόσμος..Εδωσαν αυτοι οι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ τις εισηγήσεις τους για να δουμε πως δικαιολογούν αυτο?

Πάμε και στους αριθμούς..γιατί ανεβάζουν τα κρούσματα απο τα ΜΜΕ και τρομοκρατούν και δυστυχώς πολλοί συμπολίτες μας παγωμένοι από τον φόβο αδυνατούν να σκεφτούν.

Ομως πρέπει πάντα να αντιλαμβανόμαστε την σχετικότητα των πραγμάτων και των αριθμών.Η ΠΗΓΗ στοιχείων ειναι ο ΕΟΔΥ.Πάμε σε δείγματα μερικών ημερών για να το αντιληφθούν ΟΛΟΙ ..
Τα 865 κρούσματα στα 23900 τεστ σήμερα είναι ΛΙΓΟΤΕΡΑ σε σχέση με τα 460 κρούσματα στις 2 Οκτωβρίου με 9706 τεστ τότε.

2 Οκτωβρίου 2020
Αριθμός τεστ: 9706
Αριθμός κρουσμάτων: 460
Ποσοστό κρουσμάτων ανά τεστ: 4,74%%

5 Οκτωβρίου 2020
Αριθμός τεστ: 6003
Αριθμός κρουσμάτων: 303
Ποσοστό κρουσμάτων ανά τεστ: 5,05%

12 Οκτωβρίου 2020
Αριθμός τεστ: 6670
Αριθμός θετικών τέστ και όχι κρουσμάτων: 295
Ποσοστό θετικών τέστ και όχι κρουσμάτων ανα τεστ: 4,42%

21 Οκτωβρίου 2020
Αριθμός τεστ: 23900
Αριθμός κρουσμάτων: 865
Ποσοστό κρουσμάτων ανά τεστ: 3,62%

22 Οκτωβρίου 2020
Αριθμός τεστ: 23200
Αριθμός θετικών τέστ και όχι κρουσμάτων: 882
Ποσοστό θετικών τέστ και όχι κρουσμάτων ανα τεστ: 3,83%

Πηγή στοιχείων: ΕΟΔΥ

Οι Ντελάληδες ΦΩΝΑΖΟΥΝ…865 Κρούσματα! Λυσσάνε απο την Τηλεόραση ..ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ… Πως ρε ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ..Κανατε ρεκόρ ΤΕΣΤ .. 23900 τεστ σε μία ημέρα. ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΙΒΙ…Θετικοί οι 865 στους 23900. Δηλαδή το 3.62%…Αυτό το ΠΟΣΟΣΤΟ δεν σας το λένε οι ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ..Σας το κρύβουν.
Οπως δεν σας λένε οτι τα ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ τα έχουν ενισχύσει ώστε να ανιχνεύονται ακόμη και ανενεργά κομμάτια RNA του ιού.

Συνεπώς δεν εχει σημασία αν παρουσιάζουν περισσότερα ψεύτικα κρούσματα αλλά το ΠΟΣΟΣΤΟ επι των ατόμων που κάνουν τα ΤΕΣΤ ..Και αυτό είναι μικρότερο τις τελευταίες μέρες που μας ΛΕΝΕ ΨΕΜΜΑΤΑ οτι αυξάνονται τα δήθεν Κρούσματα….

Αλλα στην Κυβερνητική επιτροπή εχουν τους ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ Λοιμωξιολόγους και τον ΧΑΡΔΑΛΙΑ να μας ρίχνουν ΨΕΜΜΑΤΑ με την ΣΕΣΟΥΛΑ….

Και κάποιοι περιμένουν το εμβόλιο για να σωθούν!!! ..Διαβατήριο για τον αλλο κόσμο περιμένουν αυτά τα πρόβατα..

Ο φόβος δεν είναι ποτέ καλός σύμβουλος. Απαιτείται ψυχραιμία και νηφαλιότητα ώστε να καταλαβαίνουμε ότι τα πράγματα δεν είναι όπως παρουσιάζονται από τα ΜΜΕ τους Κυβερνητικούς Λοιμωξιολόγους, τον Μητσοτάκη και τον Χαρδαλιά..Ο πραγματικός κίνδυνος είναι οι παράπλευρες απώλειες της υστερίας με δικαιολογία τον ιό και όχι ο ίδιος ο ιός.

Άρθρο του Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη.

Υ.Γ Δείτε τον πίνακα της Στατιστικής Υπηρεσίας για τους θανάτους που έχουμε μείωση.

Πηγή


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID