EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Παραδοχή ΠΟΥ: Το ποσοστό θανάτων από COVID-19 είναι ίδιο με τη γρίπη

Με μία και μόνο ανακοίνωσή του ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, είχε σπείρει τον πανικό παγκοσμίως, πριν από μερικούς μήνες, για τον κορωνοϊό. Ήταν αρχές Μαρτίου, όταν ισχυρίστηκε, ότι το ποσοστό θανάτων από COVID- 19 ήταν 3,4%.

Του Daniel Horowitz

Στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας, ο Δρ. Μάικ Ράιαν, εκτελεστικός διευθυντής του προγράμματος έκτακτης ανάγκης υγείας του ΠΟΥ, είπε ότι «η καλύτερη εκτίμησή μας» είναι, ότι το 10% του κόσμου έχει μολυνθεί από τον ιό. Πρόκειται για περίπου 750 εκατομμύρια ανθρώπους. Παρά το γεγονός, ότι ήθελε να σπείρει περαιτέρω πανικό και να πιέσει για περισσότερα περιοριστικά μέτρα, άθελά του, αποκάλυψε το πραγματικό ποσοστό θανάτων από τον ιό.

Σύμφωνα με τον ΠΟΥ, περίπου 1 εκατομμύριο άνθρωποι έχουν πεθάνει από τον ιό. Ας αφήσουμε στην άκρη το γεγονός ότι πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους που μολύνθηκαν με covid, δεν πέθαναν εξαιτίας του ιού, αλλά ούτως ή άλλως, επρόκειτο να πεθάνουν μέσα στο χρόνο. Κάνοντας χρήση λοιπόν, των επίσημων στοιχείων του ΠΟΥ, το ποσοστό θανάτων λόγω κορωνοϊού, είναι 0,13%.

Μαντέψτε τι άλλο έχει παρόμοιο ποσοστό θανάτων; Αν μαντέψατε την παλιά καλή γρίπη, κερδίσατε το τζάκποτ. Ακολουθούν τα εκτιμώμενα ποσοστά θανάτων στις ΗΠΑ των περασμένων δεκαετιών για τις περιόδους γρίπης, με βάση τα δεδομένα του CDC (Κέντρου Ελέγχου Λοιμώξεων).
Παρατηρήστε πώς το ποσοστό θανάτων από COVID- 19, συνάδει µε το ποσοστό της εποχικής γρίπης. Η περίοδος γρίπης 2017/2018 θεωρήθηκε μάλιστα πανδημία και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του CDC, ο αριθμός των θανάτων ήταν «πάνω από 80.000». Αυτό, θα είχε ως αποτέλεσμα, το ποσοστό θανάτων από γρίπη να είναι 0,18%. Ωστόσο, κανείς σε αυτήν τη χώρα, εκτός των επαγγελματιών υγείας, δεν το θυμάται καν.

Είναι επίσης σημαντικό να έχετε υπόψη σας, ότι οι δύο τελευταίες περίοδοι γρίπης, ήταν πολύ ήπιες, έτσι ο COVID- 19, πιθανότατα σκότωσε περισσότερους ανθρώπους που επρόκειτο να πεθάνουν από αναπνευστικές λοιμώξεις. Προκαταρκτικές εκτιμήσεις για τη γρίπη της σεζόν 2019-20, κάνουν λόγο για 22.000 θανάτους. Επιπλέον, σύμφωνα με το CDC, η γρίπη, ουσιαστικά εξαφανίστηκε από το Νότιο Ημισφαίριο αυτό το καλοκαίρι και υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις, ότι οι δύο αναπνευστικοί ιοί, δεν αναμειγνύονται ούτε στο Βόρειο Ημισφαίριο. Επομένως, πρέπει να αφαιρέσετε τον αριθμό των τυπικών θανάτων από γρίπη που μας λείπουν και να επικεντρωθείτε μόνο στο καθαρό αποτέλεσμα, το οποίο μειώνει περαιτέρω το υπερβολικό ποσοστό θανάτων αυτού του ιού. Ο αριθμός των θανάτων από γρίπη, πιθανότατα να παραμείνει χαμηλός για το επόμενο ένα με δύο χρόνια, ως αποτέλεσμα του COVID-19.Φανταστείτε, ποιο θα ήταν το ποσοστό θνησιμότητας, εάν ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, δεν ακολουθούσε τη συμβουλή της Κίνας, να βάλει μαζικά τους ανθρώπους σε αναπνευστήρες, κατά τους πρώτους μήνες της επιδημίας;

Επίσης, καθώς περνά ο καιρός, όλο και περισσότεροι άνθρωποι κολλούν τον ιό, ωστόσο λιγότεροι άνθρωποι πεθαίνουν σε σχέση με πριν. Για παράδειγμα, παρά την έκρηξη των κρουσμάτων στην Ευρώπη, υπάρχουν πολύ λίγοι θάνατοι. Ένας γιατρός υπολόγισε το ποσοστό θανάτων σε ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες στο 0,76%.

James Todaro, MD

@JamesTodaroMD

I calculated the past 30-day Case Fatality Rate (CFR) for COVID-19 in Europe*

CFR = 0.76% (IFR is much lower)

There are currently <2 daily deaths per TEN MILLION persons from COVID-19……This is lower than Europe’s suicide rate.

*Spain, Italy, France, UK, Switzerland, Sweden

View image on Twitter


Τυπικά, το ποσοστό θνησιμότητας από λοιμώξεις, το οποίο αποτελεί στατιστικό παράγοντα σε όλες τις περιπτώσεις που δεν έχουν εντοπιστεί, είναι έως και 10 φορές χαμηλότερο, από το ποσοστό θνησιμότητας των γνωστών περιστατικών, τα οποία περιλαμβάνουν δυσανάλογα τα πιο κλινικά οξέα περιστατικά.

Πουθενά δεν είναι πιο εμφανής αυτή η δυναμική από ό,τι μεταξύ των φοιτητών. Σε αντίθεση με τα νεότερα παιδιά που έχουν δείξει πολύ μικρή ικανότητα να μεταδώσουν τον ιό, οι φοιτητές, μεταδίδουν τον ιό σαν πυρκαγιά. Παρ’ όλα αυτά, σύμφωνα με τον Dr. Andrew Bostom του Πανεπιστημίου Brown, ο οποίος κατέθεσε τα στοιχεία από 50 πανεπιστημιακά συστήματα, υπήρξαν μόνο τρεις νοσηλείες σε περίπου 70.000 υποθέσεις. Επίσης, δεν έχουν αναφερθεί θάνατοι από COVID- 19 σε πανεπιστημιούπολη.

Andrew Bostom@andrewbostom

While ZERO/ 488 Temple U students C19+ have been hospitalized https://twitter.com/andrewbostom/status/1313162488955973634  TWO likely drunk 19yo Temple U students were hospitalized with multiple trauma after falling from the roof of a 4-story building https://www.fox13memphis.com/news/trending/2-college-students-hospitalized-after-falling-rooftop-while-taking-selfie/TM4KA6VLVNENDOHFM7HUNQWUEY/ 

2 college students hospitalized after falling from rooftop while taking selfie

Two Temple University students were hospitalized early Saturday after falling from the rooftop of a row home in North Philadelphia while taking a selfie.

fox13memphis.com

Andrew Bostom@andrewbostom

1/ Campus C19 update, 10/5/20: Despite ~70K C19+ tests at 50 major universities, barely any reported hospitalizations (i.e., 3), & no deaths. (Tabulated below, with explanation, & more refs following tweet thread)

View image on Twitter
View image on Twitter

Σκεφτείτε το γεγονός ότι στις χώρες του Τρίτου Κόσμου, το ποσοστό θανάτων από τον ιό ήταν ιδιαίτερα χαμηλό, ωστόσο οι σπασμωδικές αντιδράσεις σε αυτόν υπό την ηγεσία των Δυτικών ελίτ, έχουν σκοτώσει περισσότερους ανθρώπους, ιδιαίτερα σε αυτές τις χώρες. Σύμφωνα με έκθεση που δημοσιεύθηκε την προηγούμενη Πέμπτη από την Oxfam International, μία μαζική φιλανθρωπική οργάνωση αρωγής για την παγκόσμια πείνα, 121 εκατομμύρια περισσότεροι άνθρωποι θα μπορούσαν να «οδηγηθούν στο χείλος της πείνας αυτό το έτος», με 12.000 να πεθαίνουν καθημερινά από την πείνα λόγω του κλεισίματος των πάντων και των περιοριστικών μέτρων στο εμπόριο και την παραγωγή σε ολόκληρο τον κόσμο. Αυτό είναι πάνω από τον αριθμό των ανθρώπων, που πεθαίνουν από απουσία εμβολιασμών, ελονοσία και ιατρική θεραπεία.

Έτσι, ενώ οι Δυτικοί ηγέτες μπορούν να στείλουν το «αγνό» μήνυμα της ανάγκης να μείνουμε στα σπίτια μας – απολαμβάνοντας παράλληλα τις χοντρές επιταγές πληρωμής τους και τις παραγγελίες τους μέσω του Amazon – εκείνοι στην Αφρική και σε άλλες υπανάπτυκτες περιοχές, θα πληρώσουν με τη ζωή τους. Όλα αυτά, αφορούν σε έναν ιό, που έχει περίπου το ίδιο ποσοστό θανάτων με τη γρίπη, αν και οι περισσότεροι άνθρωποι βιώνουν πιο ήπια συμπτώματα, συχνά, όπως αυτά των αλλεργιών της άνοιξης. Για να είμαστε δίκαιοι, περισσότεροι άνθρωποι θα κολλήσουν αυτόν τον ιό από ό,τι κατά τη διάρκεια μιας τυπικής περιόδου γρίπης, ο οποίος θα αυξήσει τον αριθμό των θανάτων, αλλά δεν έχει υπάρξει καμία αποδεδειγμένη μέθοδος για το σταμάτημα της εξάπλωσης.

Αυτό που είναι τόσο λυπηρό, είναι ότι οι ηγέτες μας, κατανόησαν αυτή την πραγματικότητα προτού τα Μέσα Ενημέρωσης μετατρέψουν τον ιό σε πολιτικό ζήτημα και δεκαετίες επιστήμης και ανθρώπινης εμπειρίας ξεριζωθούν, εξαιτίας των «αγνών προειδοποιήσεων». Στις 26 Μαρτίου, ο Δρ. Anthony Fauci, μαζί με τον υποδιευθυντή των Εθνικών Ινστιτούτων Υγείας της κλινικής έρευνας Clifford Lane και το Διευθυντή του CDC, Robert Redfield, δημοσίευσαν ένα άρθρο στην New England Journal of Medical, το οποίο αναφέρει ακριβώς αυτό το πράγμα. Προέβλεψαν, ότι μόλις ληφθεί υπόψη ο πραγματικός αριθμός των ασυμπτωματικών και των υποκλινικών περιστατικών, «οι συνολικές κλινικές συνέπειες του Covid- 19, μπορεί τελικά να είναι περισσότερο παρόμοιες με εκείνες μιας σοβαρής εποχικής γρίπης (η οποία έχει ποσοστό θνησιμότητας περίπου 0,1%) ή πανδημίας γρίπης (παρόμοια με αυτή του 1957 και του 1968) παρά μιας παρόμοιας νόσου SARS ή MERS, οι οποίες είχαν ποσοστά θνησιμότητας από 9 έως 10% και 36%, αντίστοιχα».
Δυστυχώς, δεν υπολόγισαν τον παράγοντα μέσα στις «αγνές τους προειδοποιήσεις», ότι τελικά αμέτρητες ζωές χάθηκαν από αυτοκτονία, εθισμό στα ναρκωτικά, πείνα και χαμένη ιατρική φροντίδα, χάρη στην επακόλουθη απόφασή τους, να ανταλλάξουν την επιστήμη για εξουσία και έλεγχο.

Πηγή: theblaze.com

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

 Πηγή theflagreport.com


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID