EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Ο προφήτης Bill Gates πέτυχε το εμβόλιο με Pfizer & την Γερμανική BioNTech

Η Pfizer από κοινού με την γερμανική BioNTech δείχνουν να κόβουν το νήμα στην κούρσα των εμβολίων, κάτι που είχε «προφητεύσει», ποιος άλλος σύγχρονος προφήτης υπάρχει;- ο Μπιλ Γκέιτς!

Όπως είχαμε γράψει τον προηγούμενο μήνα, η προφητεία έγινε αρχές του Φθινοπώρου, κι έπεσε μέσα με λίγες μέρες απόκλιση για το πότε η εν λόγω εταιρεία θα ζητήσει έγκριση, δηλαδή ειδικά άδεια έκτακτης ανάγκης -είχε αναφέρει περί τα τέλη Οκτωβρίου.

Τα νέα λοιπόν σήμερα είναι ότι το εμβόλιο έναντι του νέου κορωνοϊού που αναπτύσσουν από κοινού Pfizer και BioNTech έχει πάνω από 90% αποτελεσματικότητα, σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβολο της αμερικανικής φαρμακευτικής εταιρείας, Δρ Αλμπερτ Μπουρλά, και προσωπικό φίλο του Μητσοτάκη.

Έτσι οι δύο εταίροι σκοπεύουν να υποβάλουν αίτημα για επείγουσα αδειοδότηση του εμβολίου στον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) μετά την τρίτη εβδομάδα του Νοεμβρίου, επιβεβαιώνοντας την προφητεία Γκέιτς!

Η Pfizer και η BioNTech αναφέρουν ότι η κλινική δοκιμή που είχε δύο ομάδες εθελοντών (εμβολιασμένων ατόμων και εκείνων που έλαβαν εικονικό φάρμακο) έδειξε ποσοστό αποτελεσματικότητας του εμβολίου άνω του 90% σε επτά ημέρες μετά τη δεύτερη δόση.

Γνωρίζουμε ωστόσο ότι η μετοχής της εταιρείας ανέβηκε σχεδόν 15% στις συναλλαγές στην αγορά, στη Νέα Υόρκη, ενώ η εισηγμένη στη Nasdaq BioNTech αυξήθηκε κατά 25%, σύμφωνα με τους FT. 

Τα στοιχεία από την κλινική δοκιμή Φάσης 3 για την αποτελεσματικότητα του BNT162b1 δόθηκαν σήμερα Δευτέρα και είναι πολύ ανώτερα του ποσοστού που έχουν θέσει ως βάση ρυθμιστικές αρχές στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ. Το BNT162b1 έχει αποτελεσματικότητα 90% ενώ οι ερευνητές ήλπιζαν ότι κάποιο εκ των υποψηφίων εμβολίων που αναπτύσσονται έναντι του νέου κορωνοϊού θα έχουν τουλάχιστον 75% αποτελεσματικότητα.

Η ανεξάρτητη Επιτροπή Αξιολόγησης Δεδομένων επιβλέπει τις κλινικές δοκιμές που γίνονται επί αμερικανικού εδάφους και η ανάλυση των αποτελεσμάτων εστίασε σε 94 επιβεβαιωμένες περιπτώσεις λοίμωξης από COVID-19 από ένα δείγμα 43.538 εθελοντών. Σύμφωνα με το πρωτόκολλο της μελέτης, οι εθελοντές έχουν χωριστεί σε δύο ομάδες, εμβολιαζόμενων και ομάδας ελέγχου. Το BNT162b1 ήταν άνω του 90% αποτελεσματικό επτά ημέρες μετά την χορήγηση της δεύτερης δόσης.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η προστασία από τη λοίμωξη COVID-19 επιτυγχάνεται 28 ημέρες μετά την πρώτη δόση ενώ ο εμβολιασμός περιλαμβάνει δύο δόσεις.«Η πρώτη ομάδα των αποτελεσμάτων από τη μελέτη Φάσης 3 του εμβολίου μας για την COVID-19 μας παρέχει τα προκαταρκτικά αποδεικτικά στοιχεία ότι το εμβόλιο έχει την ικανότητα να προλαμβάνει τη λοίμωξη», αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο Δρ Μπουρλά. Αλλά…

Προστατεύει αυτούς που θα νοσήσουν βαριά; – Υπάρχουν ανεπιθύμητες ενέργειες του BNT162b1 συγκρίσιμες με άλλων εμβολίων;

Ο Γουίλιαμ Γκρουμπερ, αντιπρόεδρος του κλάδου Κλινικής Έρευνας και Ανάπτυξης Εμβολίων της Pfizer σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα STAT σημειώνει ότι παρά το γεγονός ότι πρόκειται για μια μικρή νίκη έναντι της πανδημίας, βασικές πληροφορίες για το εμβόλιο δεν είναι ακόμα διαθέσιμες, όπως αν προλαμβάνει τις σοβαρές περιπτώσεις νόσησης, δηλαδή εκείνες που μπορούν να οδηγήσουν σε νοσηλεία ή θάνατο – δηλαδή το πιο ουσιαστικό κομμάτι που αφορά την πανδημία!

Ούτε επίσης είναι ακόμα πλήρως κατανοητό αν προστατεύει το άτομο από το να κολλήσει τον SARS-CoV-2 που προκαλεί τη νόσο COVID-19.
Κι επειδή τα υποψήφια εμβόλια για τη συγκεκριμένη λοίμωξη βρίσκονται υπό μελέτη μερικούς μήνες, οι ειδικοί σημειώνουν ότι ακόμα είναι αδύνατον να γνωρίζουμε για πόσο χρόνο θα μας προστατεύουν αυτά από τον νέο κορωνοϊό.
Τέλος, σύμφωνα με τον κ. Γκρουμπερ οι ανεπιθύμητες ενέργειες (άλγη, πυρετός κ.α.) που έχουν αναφερθεί στις προκαταρκτικές μελέτες του BNT162b1 είναι συγκρίσιμες με τις παρενέργειες άλλων εμβολίων για ενήλικες αλλά λίγο εντονότερες από αυτές του εμβολίου της γρίπης ή του πνευμονιόκοκκου.

Σε κάθε περίπτωση τα αποτελέσματα από τη μελέτη Φάσης 3 του BNT162b1 δεν έχουν δημοσιευθεί προς το παρόν σε κάποιο επιστημονικό περιοδικό.

Αλλά τελικά δεν έχουν σημασία όλα αυτά, το “χρηματιστήριο του πόνου” να πηγαίνει καλά κι όλα τα άλλα τα αφήνουμε… στους “ειδικούς”!

Και ο «φιλάνθρωπος Γκέις» λέει ότι όταν επενδύει στην υγεία δισεκατομμύρια, αυτά “αποδίδουν” περισσότερο από την τεχνολογία που είναι το αντικείμενο του, γιατί υπάρχουν «κοινωνικά οφέλη».

Επιχειρηματίας, φιλάνθρωπος αλλά και προφήτης – 3 σε 1 λέμε!


Πηγή


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID