EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Frexit ΤΩΡΑ και γρήγορα! Ο Mακρόν εξέδωσε σημαντική προειδοποίηση καθώς ξεσπά η εκστρατεία κατά της ΕΕ.

Η δυναμική του FREXIT φαίνεται να χτίζεται καθώς το συναίσθημα κατά των Βρυξελλών εξαπλώνεται γρήγορα σε ολόκληρο το έθνος του Εμμανουήλ Μακρόν μετά τη σημαντική απόφαση της Βρετανίας να αποχωρήσει από την ΕΕ.

Από τη ΡΕΜΠΕΚΑ ΠΕΡΡΙΝΓΚ.

Η αυξανόμενη δυσαρέσκεια με τις συναλλαγές αξιωματούχων της ΕΕ δεν περιορίζεται μόνο στο Brexit της Βρετανίας, με τα συναισθήματα κατά των Βρυξελλών να φαίνονται, να αυξάνονται στη Γαλλία. Έρχεται καθώς η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εξέφρασε ανησυχίες για την αύξηση των μισθών των Γάλλων εργαζομένων στον τομέα της υγείας κατά τη διάρκεια της κρίσης COVID-19.


Αλλά ο πρώην ευρωβουλευτής και ο ευρωσκεπτικιστής Florian Philippot αντέδρασε λέγοντας ότι αυτό το είδος«Εν τω μεταξύ, η ΕΕ κατηγορεί τη Γαλλία για τις αυξήσεις μισθών της σε δημόσια νοσοκομεία. Έτσι Frexit; Ναι στο Frexit! Και γρήγορα! “

Έρχεται ως δημοσκόπηση του εθνικιστή και ευρωσκεπτικιστικού κόμματος του κ. Philippot, Les Patriotes, στο Twitter, η οποία υποστήριξε μια αύξηση για μια «συμμαχία Φερξίτη στη Γαλλία».Όταν ρωτήθηκε «Χρειαζόμαστε μια άμεση και συγκεκριμένη συμμαχία Frexiteers στη Γαλλία;» 92,9 τοις εκατό των ερωτηθέντων στο διαδίκτυο είπε Ναι. στάσης απέδειξε γιατί το Frexit πρέπει να συμβεί τώρα.Απάντησε επίσης μετά τη δέσμευση της Βρετανίας να βάλει 3 δισεκατομμύρια λίρες στερλίνες στο NHS, εξαντλημένη από την παγκόσμια πανδημία.

Ο κ. Philippot tweeted: «Το Ηνωμένο Βασίλειο επενδύει επιπλέον 3 δισεκατομμύρια στο σύστημα υγείας του.Ενώ το 7,1 τοις εκατό των ανθρώπων είπε Όχι στη δημοσκόπηση, η οποία έχει προσελκύσει 2.227 ερωτηθέντες στο Twitter κατά τη στιγμή της γραφής.Σε περαιτέρω ενδείξεις αυξανόμενης δυσαρέσκειας με την ΕΕ, ο πολιτικός και πρώην υπουργός Βιομηχανικής Ανανέωσης Arnaud Montebourg είπε: «Η Γαλλία δεν πρέπει πλέον να υπερασπίζεται την Ευρώπη πριν από τη Γαλλία».Πρόσθεσε: «Τα αποτελέσματά μας στον αριθμό των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους, και από την άποψη της οικονομικής καταστροφής είναι καταστροφικά».Ο Γάλλος πολιτικός Joffrey Bollee απάντησε στον κ. Montebourg, γράφοντας στο Twitter: «Και ο ασφαλέστερος τρόπος να γίνει αυτό είναι μέσω του Frexit.

«Ας ενώσουμε τους Βρετανούς στη συναυλία των Ελεύθερων Εθνών εκτός ΕΕ!»

Ο Γάλλος πρόεδρος της Europhile Emmanuel Macron υπήρξε από καιρό σκληρός κριτικός του Brexit, χαρακτηρίζοντάς το ως «σκουπίδια» και ισχυριζόμενος ότι η απόφαση «έσπασε τη βρετανική κοινωνία» και «δεν μπορεί να εκδοθεί».Εν τω μεταξύ, τα έθνη της ΕΕ συνεχίζουν να συγκρούονται με το σχέδιο του 1,8 τρισεκατομμυρίων ευρώ του μπλοκ για ανάκαμψη από την ύφεση που προκλήθηκε από την πανδημία COVID-19.Ένα βέτο από την Πολωνία και την Ουγγαρία του πακέτου είναι πιθανό να καθυστερήσει εκατοντάδες δισεκατομμύρια σε κονδύλια της ΕΕ σε μια στιγμή που το μπλοκ των 27 εθνών αντιμετωπίζει ένα δεύτερο κύμα του κοροναϊού και η οικονομία του είναι πιθανό να συρρικνωθεί τους τελευταίους τρεις μήνες του έτους σε μια ύφεση διπλής εμβύθισης.
Πηγή  express.co.uk 

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ EXPRESS : Corfiatiko.blogspot.com


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID