EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Ναύπακτος: Κατάρρευση αντιπλημμυρικού έργου που παραδόθηκε πριν ένα μήνα

Έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει στην Ναύπακτο η κατάρρευση μέρους αντιπλημμυρικού έργου το οποίο είχε παραδοθεί μόλις πριν από ένα μήνα.

Το συγκεκριμένο έργο βρίσκεται στην θέση Πινακάδες του Τρικόρφου Ναυπακτίας και αφορά ένα τοίχο «ζαρζανέτι» που έχει υποχωρήσει, αφήνοντας εκτεθειμένη την γύρω περιοχή.

Σύμφωνα με το τοπικό site npress.gr, o προβληματισμός είναι μεγάλος, αφού ούτε οι βροχές ήταν ιδιαίτερα έντονες, ούτε οι συνθήκες ακραίες που να δικαιολογεί μια τόσο μεγάλη ζημιά.

Ο κίνδυνος τώρα είναι πολύ μεγάλος σύμφωνα με τους κατοίκους, αφού εάν έχουμε νέα πλημμυρικά φαινόμενα τις επόμενες ημέρες, θα παρασυρθούν οι κολόνες της ΔΕΗ που βρίσκονται εκεί με αποτέλεσμα να μείνουν χωρίς ρεύμα, το εργοστάσιο μαρμελάδας και ξενοδοχειακή μονάδα, όπως είχε συμβεί και στο παρελθόν.
Οι κάτοικοι έχουν καλέσει τον δήμο να δει το πρόβλημα που δημιουργήθηκε, όμως η απάντηση ήταν αρνητική, λέγοντας πως: «εμείς δεν εμπλεκόμαστε, αυτό είναι έργο που επιβλέπει η περιφέρεια».


Πηγή


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Το Epiosyinfo, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους. !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID