EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Δεν είναι «πανδημία» παγκόσμιος πόλεμος εναντίον των λαών είναιΑνοίξτε επιτέλους τα ματάκια σας και δείτε λίγο πιο πέρα από τη μύτη σας όσο είναι καιρός…και πάρτε το επιτέλους απόφαση ότι η προ κορονοϊού εποχή έχει φύγει ανεπιστρεπτί!
Δύο είναι οι επιλογές….ή θα ξυπνήσετε και θα είναι πολύ καλύτερη ή θα συνεχίσετε να μετράτε κρούσματα και θα την έχετε καταστρέψει ολοκληρωτικά για όλους…
Και όποιος νομίζει ότι αυτό που ζούμε είναι πανδημία ας το ξανασκεφτεί…παγκόσμιος πόλεμος εναντίων των λαών είναι κι εσείς πολεμάτε ακόμα με μασκούλες και αντισηπτικά…

«Έχετε αναρωτηθεί γιατί τόσα αυτοάνοσα θερίζουν??? Και τι είναι αυτοάνοσο??? Tα κύτταρα από κακή ανάγνωση…dna … ξαφνικά θεωρούν εχθρούς υγιή κύτταρα και αρχίζουν να τα σκοτώνουν???
Τι είναι ιός: Ο ιός είναι ένας ακύτταρος μικροοργανισμός, που αποτελείται από ένα τμήμα DNA Ή RNA και ένα πρωτεϊνικό περίβλημα.
1) ΤΙ ΑΝΙΧΝΕΥΕΙ ΤΟ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟ;
Αυτό που αναζητούν κάνοντας το μοριακό τεστ με τη μέθοδο PCR είναι μια αλληλουχία βάσεων DNA.
Αν διέκρινα καλά στο παρακάτω βίντεο, πρόκειται για την εξής:
C-T-C-C-C-T-T-T-G-T-T-G-T-G-T-T-G-T
Αν κάποιος έχει αυτήν την αλληλουχία, τότε χαρακτηρίζεται ως θετικός στον SARS-CoV-2.
Ως εδώ όλα καλά! Μόνο που, γυναίκα επιστήμων -πιθανότατα γενετίστρια- παρατήρησε το εξής: ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΗ Η ΑΛΛΗΛΟΥΧΙΑ ΒΑΣΕΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ (ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ) ΣΤΟ ΧΡΩΜΟΣΩΜΑ 8 ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ!!!
2) ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΙΑΣΤΗΚΑΝ, ΝΑ ΕΞΑΓΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ: Αφού το τεστ ουσιαστικά ανιχνεύει μια αλληλουχία βάσεων DNA, που υπάρχει στο ανθρώπινο γονιδίωμα (δηλ. ένα τμήμα του DNA μας), ο νέος κορωνοϊός δεν υπάρχει και είναι όλα μια μεγάλη απάτη!
Θα μπορούσε, να είναι και έτσι αλλά γίνεται ακόμα χειρότερο!
Δηλαδή;
Ο κορωνοϊός υπάρχει!
Και συγκεκριμένα:
3) ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΙΔΙΟΦΥΕΙΣ ΜΕΝ, ΣΑΤΑΝΙΚΟΙ ΔΕ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑΝ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΓΟΥΧΑΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΕΝΑΝ ΤΕΧΝΗΤΟ ΙΟ, ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΜΙΜΗΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ DNA!!!
Ουάου! Και γιατί να κάνουν κάτι τέτοιο;
Μη βιάζεστε!
Για να απαντήσουμε, θα πρέπει, να δώσουμε κάποιες ακόμα πληροφορίες:
4) ΜΕ ΤΙ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΧΡΩΜΟΣΩΜΑ 8;
Το χρωμόσωμα 8 περιλαμβάνει γονίδια, που σχετίζονται:
—α) Με τη ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ του ανθρώπου… (Περιοχή του χρ. 8 μήκους 15 μεγαβάσεων έχει υψηλή μετάλλαξη και θεωρείται, ότι αποτελεί την ειδοποιό διαφορά ανάμεσα στον εγκέφαλο του ανθρώπου και του χιμπατζή!)
—β) Με την ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ του ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ…
5) ΛΙΓΑ ΑΚΟΜΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟ:
Ι) Θα μπορούσε ο ιός αυτός να είναι φονικός; Πολύ δύσκολα, αφού είναι παρόμοιος με τμήμα του ανθρωπίνου DNA (ο κορωνοϊός είναι RNA ιός), επομένως ο ανθρώπινος οργανισμός τον αναγνωρίζει ως κάτι οικείο και όχι ως κάτι ξένο!
Εξ ου και το γεγονός, ότι το 99% των κρουσμάτων είναι ασυμπτωματικοί!
ΙΙ) Ναι, όμως υπάρχουν άνθρωποι, που έχουν νοσήσει από τον ιό!
Πιθανότατα αυτοί έχουν μια παραλλαγή της προαναφερθείσης αλληλουχίας βάσεων, επομένως αναγνωρίζουν τον ιό, ως κάτι ξένο και νοσούν!
ιιι) Ναι αλλά υπάρχουν οπωσδήποτε και άνθρωποι, που έχουν πεθάνει από τον ιό, ακόμα και αν οι θάνατοι, σύμφωνα με παραδοχές από επίσημα χείλη (εοδυ, CDC) δεν ήταν τόσοι, όσοι αρχικά υπολογίστηκαν!
Προσοχή! ΄
Ολοι οι ειδικοί επιστήμονες συμφωνούν στο εξής:
΄Οτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΑΛΛΑ Η ΑΝΟΣΟΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΚΡΙΣΗ του οργανισμού, όταν είναι πολύ έντονη! Δηλ. η αντίδραση του οργανισμού, ο οποίος υπερενεργοποιείται, για να παράγει πολλά αντισώματα, που θα καταπολεμήσουν τον ιό!
Και πάμε στο εμβόλιο:
6) ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΛΛΕΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΠΙΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΡΑΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΝΟΣ ΕΜΒΟΛΙΟΥ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ “ΓΛΥΤΩΣΕΙ” ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΝΙΚΟ ΙΟ! ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ;
ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ! ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ;
Προκαλεί την ΑΝΟΣΟΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΚΡΙΣΗ του οργανισμού!
Αυτό όμως ενέχει τους εξής κινδύνους:
α) ΄Οπως προαναφέραμε δεν είναι ο ιός που σκοτώνει αλλά η ανοσολογική απόκριση! Επομένως και το εμβόλιο μπορεί με τον ίδιο τρόπο, να σκοτώσει! (Αυτό το υποστηρίζουν ιατροί)
β) Τα αντισώματα που θα παράγει ο οργανισμός δε θα δρουν μόνο εναντίον του ιού αλλά και εναντίον του τμήματος του χρωμοσώματος 8, στο οποίο μοιάζει ο ιός και θα το καταστρέφουν!!!
Τι σημαίνει αυτό;
΄Οτι ο άνθρωπος που θα λάβει το εμβόλιο ουσιαστικά θα αποκτήσει ένα αυτοάνοσο νόσημα, εξαιτίας του οποίου:
Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΟ ΟΡΓΑΝΟ Ή ΙΣΤΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΩΜΟΣΩΜΑΤΑ ΤΟΥ!!! ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΩΜΟΣΩΜΑ TOY ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΥΤΟ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ:
—ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥ…
—ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ…
Τι λες τώρα!!!
Και πάμε στο ψητό:
7) ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ; ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΣΕ ΔΟΥΛΟΥΣ;
Απάντηση: Δυστυχώς με πολλούς και ποικίλους τρόπους:
ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΕΟΥ:
ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΑΝΟΣΟ ΝΟΣΗΜΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΧΡΩΜΟΣΩΜΑΤΟΣ 8, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΟΥΝ ΣΕ ΚΡΕΤΙΝΟΥΣ, ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΙΜΟΥΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΟΥΝ ΣΩΡΗΔΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ!
ΜΠΙΝΓΚΟ!
ΝΑ ΚΑΙ Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ!!!!
Το σχέδιο είναι σατανικό!
Πιο σατανικό πεθαίνεις!
Αλλά, αν νομίζατε, ότι τελειώσαμε, πλανάστε πλάνην οικτράν!
Το έγκλημα δεν ολοκληρώθηκε ακόμα!
Επειδή δεν τους αρκεί η ουσιαστική υποταγή μας!
Θέλουν και την τυπική!
Και πώς θα γίνει αυτό;
Απλούστατα!
ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΜΙΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ DNA ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΕΠΟΜΕΝΩΣ Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΝΑΣ GMO (ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ)!!! 
Δηλαδή;
Φαινομενικά θα είναι άνθρωπος (τουλάχιστον οι πρώτες γενιές), ουσιαστικά όμως θα είναι ανθρωποειδές, αφού το DNA του δε θα είναι ανθρώπινο!
Και τι συμβαίνει με τους γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς (GMO); ΄
Οταν μια εταιρεία δημιουργήσει έναν τέτοιο οργανισμό, τότε: ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΕΝΤΑ ΚΑΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΗΚΕΙ!!! ΄
Οπως ακριβώς ανήκουν στη Monsanto όλοι οι GMO σπόροι, έτσι ακριβώς θα ανήκουν και στην εταιρεία παραγωγής του εμβολίου (δηλ. σε Μπιλάκο και Σία) όλοι οι GMO άνθρωποι!!!
8) ΕΡΩΤΗΣΗ: ΑΝ ΕΠΙΛΕΞΩ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΜΠΙΛ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΤΙ; 
Απάντηση: Επί της ουσίας όχι!
Η τροποποίηση (βλάβη) του χρωμοσώματος 8 και η μετατροπή του ανθρώπου σε γενετικά τροποποιημένο οργανισμό θα γίνει ούτως ή άλλως!
9) ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΠΙΛ ΓΚΕΪΤΣ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ, ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ;
Επειδή θα έχει κάποια επιπλέον ατού:
—α) Θα κατοχυρώσει εκείνος την πατέντα του γενετικά τροποποιημένου οργανισμού, επομένως θα έχει εκείνος τον πλήρη έλεγχο επάνω του!
—β) Θα δημιουργήσει τη λεγόμενη ψηφιακή ταυτότητα, για να μπορεί εύκολα, να ελέγχει ποιος έχει κάνει το εμβόλιο και ποιος όχι, ώστε, να δυσκολεύονται οι μη εμβολιασμένοι με διάφορους τρόπους (στα ταξίδια, στις συναλλαγές τους, στην κοινωνική τους ζωή κλπ.)
—γ) Το εμβόλιο που θα ενσωματώνεται στο DNA θα είναι ακόμα χειρότερο, αφού θα μεταδίδεται από γενιά σε γενιά!
Αυτό σημαίνει, ότι: ΄Οταν κάποια στιγμή αποκαλυφθούν οι καταστροφικές συνέπειες του όποιου εμβολίου, θα μπορούσαν οι ηγέτες των χωρών, να το σταματήσουν και οι βλάβες να περιοριστούν μόνο στους εμβολιασμένους!
Αν όμως έχει γίνει η ενσωμάτωση στο DNA, η βλάβη δε θα μπορεί ούτε να περιοριστεί ούτε να αντιστραφεί αλλά θα διαιωνίζεται επ’ άπειρον στην ανθρωπότητα!!!
ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ, ΠΑΙΔΕΣ, ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ! ΟΧΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ! ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ!
ΚΑΤΑΝΟΕΙΣΤΕ! ΕΡΕΥΝΕΙΣΤΕ! «
Ακαθίστη Βεκρή
Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Το Epiosyinfo, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους. !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID