EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Η Ελλάς κατατάσσεται από πλευράς ελευθεριών στη λίστα τριτοκοσμικών χωρών

Οι νεοναζιστικές απόψεις του κυρίου Μητσοτάκη περί υγειονομικής πολιτικής, αποσπούν πλέον την προσοχή των Ελλήνων και των Ευρωπαίων. Ήδη η κυβέρνησή του χαρακτηρίζεται από σειρά ευρωπαϊκών εντύπων, όπως το Politico, ως αυταρχική, ολοκληρωτικής υφής και πλήττουσα  καθημερινά τις ατομικές ελευθερίες και τα δημοκρατικά ιδεώδη.

Επί Κυριάκου Μητσοτάκη η Ελλάς κατατάσσεται από πλευράς ελευθεριών στη λίστα τριτοκοσμικών χωρών. Ουραγός από πλευράς ανθρωπίνων δικαιωμάτων στη λίστα των Ευρωπαϊκών κρατών αλλά και παγκοσμίως. Η εφημερίδα που χλεύασε τους Έλληνες κατά την εισαγωγή του μνημονίου, δηλαδή της οικονομικής κατοχής στην πατρίδα μας, αποθέωσε χθες τον Έλληνα πρωθυπουργό για την χιτλερική ιδέα του να ταξιδεύουν οι Ευρωπαίοι με υγειονομικό διαβατήριο, δηλαδή με βεβαίωση εμβολιασμού για τον κορωνοϊό.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αποδεικνύοντας ότι είναι φασίστας και κλώνος νεοναζιστικών φρονημάτων από τα γεννοφάσκια του, εισηγείται στην Ευρώπη να υπάρχει διαχωρισμός των πολιτών σε δύο κατηγορίες: Στους «καθαρούς», αυτούς που έχουν κάνει το εμβόλιο, και στους «ακάθαρτους» δηλαδή εκείνους που από φόβο ή για κάποιο άλλο ιατρικό λόγο δεν θέλουν ή δεν μπορούν να κάνουν το εμβόλιο. Έτσι θα μπορούν εύκολα οι επιχειρήσεις να προσλαμβάνουν μόνο πειθήνιους, ελεγχόμενους και εμβολιασμένους, και να αφήνουν στην ανεργία όλους εκείνους που αντιδρούν απέναντι στις τυχόν παρενέργειες ενός εμβολίου.

Με νοοτροπία Γερμανού ιατρού που πειραματιζόταν πάνω σε Εβραίους στα στρατόπεδα του Χίτλερ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης εισηγείται είτε μόνος του είτε με εντολή της Καγκελαρίας είτε γιατί το ζητάνε οι πολυεθνικές των φαρμάκων που κερδίζουν δισεκατομμύρια, να δημιουργηθεί ένας «υγειονομικός φράκτης» μεταξύ εκείνων που θα κάνουν το εμβόλιο mRNA και εκείνων που δεν θα το κάνουν. Θέλει να καταργήσει στην πράξη μια πάγια διεθνώς κατοχυρωμένη νομική αρχή, ότι ουδεμία ιατρική πράξη τελείται άνευ της συναίνεσης του ασθενούς ή του υγειούς. Προβαίνει με κυνισμό και κτηνώδη νεοναζιστικό τρόπο σε διακρίσεις μεταξύ των Ελλήνων. Και κυρίως παραβιάζει την ελεύθερη βούληση του ανθρώπου όσον αφορά ιατρικές πράξεις.

Ο κύριος Μητσοτάκης «βιάζει» και σβήνει όλες τις συνταγματικές ελευθερίες. Δίνει το δικαίωμα στις επιχειρήσεις να επιλέγουν τους εργαζόμενους με κριτήριο την υγειονομική πειθαρχία. Εμποδίζει την ελεύθερη διακίνηση πολιτών εισηγούμενος να μην ταξιδεύουμε αν προηγουμένως δεν έχουμε κάνει τα εμβόλια και δεν έχουμε πάρει τις ανάλογες «βίζες πιστοποίησης» του υγειονομικού ελέγχου. Με τερατώδη τρόπο, ο άνους εισάγει στη ζωή μας ακόμη και το τσιπάρισμα μέσω ειδικών εμβολίων που επιθυμούν διάφορα διεθνή κέντρα για τον έλεγχο πληθυσμών και γεννήσεων.

Το παλαιό πιστοποιητικό πολιτικών φρονημάτων, που ζητούσε η χούντα του Παπαδόπουλου και οι μεταπολεμικές κυβερνήσεις μετά τον εμφύλιο, επανέρχεται στη ζωή των Ελλήνων από τον γιο του γερμανόφιλου Κωνσταντίνου Μητσοτάκη ως πιστοποιητικό υγειονομικής κατάστασης. Είναι ένα είδος πιστοποιητικού πολιτικών φρονημάτων που έχει να κάνει με τον ατομικό βαθμό πειθαρχίας απέναντι στις ακραίες εντολές και στις φασιστικές επιλογές της σημερινής κυβέρνησης αλλά και γενικά των αρχών του προτεκτοράτου.

Εάν σκεφτεί κάποιος ότι η Γαλλία και η Μεγάλη Βρετανία απορρίπτουν κατηγορηματικά την ιδέα του «υγειονομικού διαβατηρίου» και του υποχρεωτικού εμβολιασμού. Εάν σκεφτεί κάποιος ότι οι περισσότεροι Διεθνείς Οργανισμοί απορρίπτουν την ιδέα του μη συναινετικού εμβολιασμού. Εάν σκεφτεί κάποιος ότι μέχρι και χθες η διεθνής ειδησεογραφία μιλούσε για τις αμφιβολίες και τις ανησυχίες που περιβάλλουν την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των εμβολίων, τότε αντιλαμβάνεται κανείς τα νεοναζιστικά φρονήματα και τον απάνθρωπο ψυχισμό ενός πρωθυπουργού. Πρόκειται για έναν πολιτικό απατεώνα που αξιοποίησε την οργή των Ελλήνων κατά του ΣΥΡΙΖΑ και της συμφωνίας των Πρεσπών για να φτάσει στο Μαξίμου.

Ήδη, όπως πληροφορούμαι, υπάρχει η αντίδραση χιλιάδων Ελλήνων ομογενών στο διαδίκτυο των χωρών που εργάζονται και διαμένουν. Η αποθέωση του Μητσοτάκη από τη γνωστή Bild που λοιδορούσε τον Ελληνικό πληθυσμό είναι ενδεικτική. Την ίδια ώρα η οικονομική κρίση βαθαίνει στην Ελλάδα και η ακροδεξιά, φιλογερμανική κυβέρνηση Μητσοτάκη επιδεικνύει το αποκρουστικό πολιτικό πρόσωπό της.

Τόσο ο Χαρδαλιάς όσο και ο Αρκουμανέας θα καθίσουν κάποια στιγμή στα εδώλια κατηγορουμένων

Μέλη του νομικού κόσμου της χώρας αλλά και απλοί πολίτες μηνύουν την κυβέρνηση Μητσοτάκη για την ολοσχερή καταστροφή χιλιάδων περιουσιών. Η ακροδεξιά και όζουσα από νεοναζιστικές επιλογές και νοοτροπία κυβέρνηση, επέβαλε lockdown σε διάφορες περιοχές χωρίς τα απαραίτητα και ακριβή στοιχεία. Τόσο ο κύριος Χαρδαλιάς όσο και ο κύριος Αρκουμανέας θα καθίσουν κάποια στιγμή στα εδώλια κατηγορουμένων. Σύμφωνα με τις καταγγελίες που δημοσιεύονται στις εφημερίδες και στο διαδίκτυο, κατέστρεψαν τις ζωές χιλιάδων ανθρώπων και προκάλεσαν θανάτους Ελλήνων πολιτών. Δολοφόνησαν λόγω αναξιοπρεπούς διαβίωσης φτωχές οικογένειες. Μείωσαν το προσδόκιμο ζωής σε χιλιάδες Έλληνες. Με την αναβολή των γενικών χειρουργείων μείωσαν τις ελπίδες χιλιάδων ανθρώπων για καλύτερη ποιότητα ζωής και για παράταση του προσδόκιμου βίου τους.

Ο Τσιόδρας και οι λοιμωξιολόγοι είναι συνυπεύθυνοι για κακουργήματα κατά της ελληνικής κοινωνίας, και εμφανίζονται ως «πολύχρωμοι» και θορυβώδεις τηλεαστέρες. Αντί να τεκμηριώσουν και να ανακοινώσουν αυτά τα εμφανή και παραποιημένα πλαστά στοιχεία που έθεσαν σε lockdown την Κοζάνη και άλλες περιοχές της χώρας, συνεργάστηκαν δολίως και παρακάμπτοντες τον όρκο του Ιπποκράτη με την κυβέρνηση ενός ημίτρελου πρωθυπουργού ολοκληρωτικής νοοτροπίας.

Ο πρωθυπουργός δεν εδίστασε να πει ότι αυτός έκρινε ότι πρέπει να επιβληθούν σκληρότερα μέτρα, και ότι έπρεπε να κλείσει η εθνική οικονομία παρά τις εισηγήσεις των λοιμωξιολόγων. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο άνθρωπος που επιμένει στο διαχωρισμό πολιτών με υγειονομικά πιστοποιητικά, προκειμένου να καθοδηγεί και να χειρίζεται τους ανεπαρκείς Έλληνες λοιμωξιολόγους, επιχείρησε να αναλάβει την ευθύνη, λόγω πολιτικής ασυλίας, χιλιάδων θανάτων και οικονομικής ισοπέδωσης που επέφεραν τα lockdown.

Υπάρχουν πληροφορίες ότι έτσι προσπαθεί να καλύψει τις τεράστιες ποινικές ευθύνες που προκύπτουν για την ομάδα εκείνων που τον βοηθούν στα ειδεχθή πολιτικά εγκλήματά του. Έχουμε φτάσει στο σημείο να έχουμε πρωθυπουργό που τον αποθεώνει η γερμανική Bild. Είναι μεγάλη η ευθύνη τόσο της αντιπολίτευσης όσο και των καναλαρχών που ανέχονται και επιτρέπουν να επεκτείνεται αυτή η πολιτική καρκινογένεση σε όλους τους ιστούς του Ελληνικού κράτους. Η πολιτική Μητσοτάκη είναι πολιτικός επιθετικός καρκίνος!

Θα έπρεπε όλος ο πολιτικός κόσμος να καταδικάζει συλλήβδην και καθημερινά τις επιλογές και τη δράση του. Διαλύει τη χώρα και την υποθηκεύει για πολλά έτη. Η υπόθεση της επιβολής lockdown με πλαστά στοιχεία αποδεικνύει την προχειρότητα του ανδρός και του επιτελείου του. Είναι δεδομένο ότι τόσο στην Κοζάνη όσο και σε άλλες πόλεις καταστράφηκαν χιλιάδες οικογένειες, εξαιτίας των κεντρικών πολιτικών εντολών του κυρίου Μητσοτάκη, του κυρίου Χαρδαλιά, του κυρίου Αρκουμανέα, του κυρίου Τσιόδρα και όλων εκείνων των φαιδρών που εμφανίζονται καθημερινά στην ελληνική τηλεόραση για να σπείρουν απόγνωση και απελπισία.

Είναι η ώρα των εισαγγελέων. Είναι η ώρα της Δικαιοσύνης. Ο κόσμος διερωτάται, αν υπάρχει νομικός κόσμος και δικαιοσύνη στην πατρίδα μας ή είμεθα μια τριτοκοσμική περιοχή και τίποτα παραπάνω. Ο κόσμος διερωτάται για τη δράση όλων αυτών των λοιμωξιολόγων που εμφανίζονται ως εργαλεία και «όπλα» της ακραίας και φασιστικής κυβέρνησης, και ενός πρωθυπουργού που επαναφέρει εμμέσως πλην σαφώς τα πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων.
Πηγή: crashonline.gr


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Το Epiosyinfo, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους. !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID