EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Γλείφουν τα λιγούρια της δημοσιογραφίας την Αγγελοπούλου, τα ιδρύματα Ωνάση και Νιάρχου και την ανύπαρκτη «επένδυση» του Ελληνικού

Όλο και πληθαίνουν τα στρογγυλεμένα κείμενα, πληρωμένα φυσικά  που ωραιοποιούν καταστάσεις και πασπαλίζουν με χρυσόσκονη ενίοτε αμφιλεγόμενες προσωπικότητες, διαπλεκόμενους και πάσης φύσης νταραβεριτζήδες!

Με την ανεργία στα ύψη, την εστίαση κλειστή, τη μεσαία τάξη διαλυμένη, το εμπόριο ισοπεδωμένο, τα μαγαζιά άδεια, τα μεγάλα έργα εγκλωβισμένα, τις επενδύσεις παγωμένες, τις ιδιωτικοποιήσεις αποτυχημένες, είναι τουλάχιστον υποκριτικό να μιλάμε για 5, 10, 50 ή 100 επιχειρηματίες της χρονιάς!!!

Σε ποια Ελλάδα αναφέρονται; Στην Ελλάδα των κλειστών αεροδρομίων, του διαλυμένου τουρισμού, των πτωχευμένων αερογραμμών, των άδειων ξενοδοχείων, των ανείσπρακτων ενοικίων;
Στην Ελλάδα της κακομοιριάς, δεν μπορεί και δεν πρέπει να υπάρχουν δήθεν διακριθέντες, παρά φύση επιχειρηματίες της χρονιάς που κομπάζουν διαβάζοντας καθ’ υπαγόρευση κείμενα!

Δεν έχει επομένως κανένα νόημα το λιβανιστήρι για παράδειγμα στο έργο του Ελληνικού, όπου η αλήθεια είναι πως το μόνο που συνέβη κατά τη διάρκεια της χρονιάς ήταν ότι ο Αθανασίου της Lamda κατάφερε να κάνει με με χίλια ζόρια ένα διαγωνισμό για τις κατεδαφίσεις των υφιστάμενων κτισμάτων!!!

Τα ίδια και χειρότερα συμβαίνουν με το ίδρυμα Νιάρχου 

Ούτε αντιλαμβάνομαι την επιδραστικότητα της Γιάννας Αγγελοπούλου για τα 200 χρόνια από το 1821, η οποία μετέτρεψε τους τραπεζίτες σε μικροπωλητές σουβενίρ της Πλάκας και του Μοναστηρακίου, να πουλάνε νομίσματα, ευτελίζοντας το τραπεζικό σύστημα!

Και επίσης δεν κατανοώ την επιδραστικότητα του Ιδρύματος Ωνάση! Ποια είναι άραγε; Οι παρεμβάσεις στον Μεγάλο Περίπατο; Οι μελέτες της Πανεπιστημίου ; Ο φωτισμός των Χριστουγέννων με τον Δήμαρχο; Η μήπως η συμμετοχή σε κερδοσκοπικό fund τέως τραπεζίτη;

Θα μπορούσα να γράψω πολλά! Για τον μεγάλο κατασκευαστή Περιστέρη που αναδεικνύεται σε επιχειρηματία της χρονιάς προφανώς γιατί το κράτος και η κυβέρνηση σκανδαλωδώς του αναθέτουν απευθείας τον Ε65, του βάζουν στην τσέπη 850 εκατ. που τα χρηματοδοτεί από το υστέρημα του ο φορολογούμενος πολίτης!

Η ακόμη για τον Π. Γερμανό που βρίσκεται στα δικαστήρια με το πρώην δεξί του χέρι!

Αλλά και για τον κάθε Λινάτσα για τα έργα και τις ημέρες του στην Μύκονο παρέα με Κελεμπίες και θυγατρική συστημικής τράπεζας!Πηγή: edolio5.blogspot.com


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Το Epiosyinfo, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους. !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID