EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Oργιο παραβιάσεων Δημοσιογράφων παρουσιαστών κ.α στην Τηλεόραση για διάδοση Κορωνοιού χωρις Τιμωρία.

Τους τελευταίους μήνες οι Δημοσιογράφοι παρουσιαστές και καλεσμένοι παραβιάζουν καθημερνά και κατ εξακολούθηση Νόμους και υπουργικές αποφάσεις για την αποτροπή διάδοσης του Κορωνοιού. Σχεδόν σε ολους τους Τηλεοπτικούς σταθμούς δεν φορούν μάσκα ουτε κρατούν αποστάσεις αγκαλιάζονται και τραγουδούν με ορχήστρες σε κλειστούς Χώρους.

Το επιχείρημα για να μην τηρούνται οι Νόμοι είναι οτι ότι έχουν προηγουμένως υποβληθεί σε τεστ τα οποία είναι αρνητικά.

Νομικά αυτό δεν υφίσταται ουτε υπάρχει Νόμος η διάταξη οτι αν οποιος κάνει Τεστ και είναι αρνητικός μπορεί να κάνει ολα αυτά που βλέπουμε στους Τηλεοπτικούς σταθμούς στη Χώρα.

Την ιδια ωρα οι πολίτες οχι μόνο δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τέτοιες δικαιολογίες αλλα τα πρόστιμα πέφτουν βροχή διώκονται Ποινικά έχουμε αυτόφωρα ,Φυλακίσεις ..Ολα αυτα έχουν αγνοηθεί απο την Αστυνομία και Εισαγγελίες στη Χώρα δείχνοντας οτι τους Καλύπτουν προκαλώντας μεταξύ άλλων και το κοινό περί δικαίου αίσθημα οταν αυτοί μπορούν  να χορεύουν να τραγουδάνε και να αγκαλιάζονται να κουνάνε το δάκτυλο στους Έλληνες πολίτες και απαιτούν την αυτόφωρη σύλληψή τους επειδή βρέθηκαν να είναι 1-2 άνθρωποι περισσότεροι από αυτούς που προβλέπουν οι σχετικές διατάξεις ή έριξαν έναν σταυρό στη θάλασσα στα Θεοφάνεια.

Για την ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ αυτη ατιμωρησία ολων αυτων που μας κουνάνε το δάκτυλο και μας Τρομοκρατούν ας ξεκαθαριστεί το ζήτημα .Δηλαδή να το κάνουν και οι απλοί πολίτες .Να βγαίνουν εξω χωρις μάσκες να συναθροίζονται να αγκαλιάζονται και να κάνουν παρτυ ελεύθερα και να μην ισχύουν οι Νόμοι εαν έχουν κανει Τεστ και ειναι αρνητικά..εκτος και αν ισχύει το δυο μέτρα και δυο σταθμά..

Αναφορά για το θεμα κατέθεσε ο Δικηγόρος κ.Αντωνιάδης γι αυτο το θέμα..Διαβάστε την ολόκληρη:

Αξιότιμε κ. Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου,

Όλο αυτό το διάστημα παρακολουθούμε ένα όργιο κυριολεκτικά παραβιάσεων από δημοσιογράφους, παρουσιαστές και καλεσμένους εκπομπών, των νόμων και των υπουργικών αποφάσεων για την αποτροπή της διάδοσης του κορωνοϊού. Σε όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Οι παραβιάσεις αυτές αφορούν τόσο στον μέγιστο αριθμό των ατόμων που συμμετέχουν στις τηλεοπτικές αυτές εκπομπές, όσο και στη χρήση μάσκας.

Το “επιχείρημα” των πρωταγωνιστών των ως άνω παραβάσεων είναι ότι έχουν προηγουμένως υποβληθεί σε τεστ τα οποία είναι αρνητικά.

Δια του παρόντος, παρακαλώ όπως λάβετε θέση ως επικεφαλής της Εισαγγελικής Αρχής της χώρας, επί της βασιμότητας του ανωτέρω “νομικού επιχειρήματος” ή μη.

Επειδή εγώ δεν έχω διαπιστώσει ότι οι συγεκριμένες απαγορεύσεις δεν ισχύουν στην περίπτωση που υπάρχει αρνητικό τεστ, παρακαλώ για τη θέση σας επί αυτού. Εάν είναι βάσιμος ο ισχυρισμός θα ήθελα να έχω την άδειά σας να το δημοσιοποιήσω και να ενημερώσω τους εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες πολίτες που όπως είναι πανελλαδικώς γνωστό με ακολουθούν, οι οποίοι υφίστανται καθημερινά δυσβάσταχτα για αυτούς πρόστιμα, ποινικές διώξεις, αυτόφωρες διαδικασίες και φυλακίσεις, ότι μπορούν να ξεχυθούν στους δρόμους, να εγκαταλείψουν τις μάσκες και τους περιορισμούς στις συναθροίσεις, εάν προηγουμένως έχουν υποβληθεί σε τεστ το οποίο είναι αρνητικό.

Εάν όμως ο ανωτέρω ισχυρισμός είναι αβάσιμος, τότε αντιλαμβάνεστε ότι έχει παντελώς αγνοηθεί όλο αυτό το διάστημα από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, η πρόσφατη εγκύκλιός σας περί της κίνησης της αυτόφωρης διαδικασίας στις περιπτώσεις της τέλεσης του εγκλήματος της διέγερσης σε ανυπακοή, κατ’ άρθρο 183 Π.Κ.

Στην εν λόγω εγκύκλιο παραδίδετε άψογα νομικά μαθήματα και εξηγείτε με απλό τρόπο πώς τελείται το έγκλημα δια της έμμεσης διέγερσης σε ανυπακοή, και ζητάτε την κίνηση της αυτόφωρης διαδικασίας για τους παραβάτες:

“Επιβάλλεται, ακολούθως, η προσοχή των εισαγγελικών λειτουργών της χώρας να εστιάζεται εκτός άλλων και στη διερεύνηση τέλεσης του εγκλήματος του άρθρου 183 ΠΚ (διέγερση σε ανυπακοή), σύμφωνα με το οποίο «όποιος δημόσια με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσω του διαδικτύου προκαλεί ή διεγείρει σε απείθεια κατά των νόμων ή των διαταγμάτων ή εναντίον άλλων νόμιμων διαταγών της αρχής, τιμωρείται με φυλάκιση έως ένα έτος ή με χρηματική ποινή».

Η εν λόγω διάταξη βελτιώθηκε στο νέο ΠΚ με την προσθήκη και του διαδικτύου ως μέσου δημοσιοποίησης της πρόκλησης ή διέγερσης σε ανυπακοή (βλ. Αιτιολ. Έκθ. Σχ ΠΚ, υπό το άρθρο 183). Κατά την ποινική θεωρία, η πρόκληση είναι άμεση προτροπή προς άλλους να προβούν σε ορισμένη ενέργεια ή παράλειψη, ενώ η διέγερση είναι έμμεση επιρροή επί της βουλήσεως άλλων προς ορισμένη ενέργεια ή παράλειψη, με ερεθισμό του συναισθηματικού τους κόσμου, των παθών ή των ενστίκτων (βλ. την κλασική μελέτη Ι. Μανωλεδάκη, Η προστασία της δημόσιας τάξεως, σελ. 79-80).
Οσάκις συντρέχουν οι νόμιμες προϋποθέσεις, όταν δηλαδή αυτοί που αντιτίθενται στα νόμιμα μέτρα και προσδίδουν στις δικές τους θεωρήσεις για τη χρήση της μάσκας τα χαρακτηριστικά αξιόποινης πράξης, είναι αυτονόητη υποχρέωση ο σχηματισμός ποινικής δικογραφίας και η τήρηση της αυτόφωρης διαδικασίας των άρθρων 417 επ. ΚΠΔ, υπό τις προϋποθέσεις της, εάν βεβαίως δεν εμποδίζεται από εξαιρετικούς λόγους, επιβάλλεται δε και η άμεση διεύθυνση της αυτεπάγγελτης προανάκρισης (άρθρο 245 §2 ΚΠΔ) από τον εισαγγελέα πρωτοδικών, στο πλαίσιο της από το άρθρο 25 §1 στοιχ.γ,δ Κ.Ο.Δ.Κ.Δ.Λ. αρμοδιότητάς του. Η προστασία του πολίτη και η τήρηση της νομιμότητας, ως αποστολή της Εισαγγελίας (άρθρο 24§2 Κ.Ο.Δ.Κ.Δ.Λ.), αποτελούν το σταθερό στόχο όλων των εισαγγελικών λειτουργών και αξιώνουν τη διαρκή επαγρύπνησή μας».

Εάν λοιπόν δεν είναι βάσιμος ο νομικός ισχυρισμός περί νομιμότητας της ως άνω συμπεριφοράς στους τηλεοπτικούς σταθμούς, πρόκειται για τον ορισμό της έμμεσης διέγερσης σε ανυπακοή. Από τους ίδιους ανθρώπους που λίγο πριν αρχίσουν να συναθροίζονται σε κοινή θέα, προκαλώντας μεταξύ άλλων και το κοινό περί δικαίου αίσθημα, να χορεύουν, να τραγουδάνε και να αγκαλιάζονται, κουνάνε το δάκτυλο στους Έλληνες πολίτες και απαιτούν την αυτόφωρη σύλληψή τους επειδή βρέθηκαν να είναι 1-2 άνθρωποι περισσότεροι από αυτούς που προβλέπουν οι σχετικές διατάξεις ή έριξαν έναν σταυρό στη θάλασσα στα Θεοφάνεια.

Υποθέτω, βέβαια, ότι εάν ο κορωνοϊός είναι περίπου σαν τη βουβωνική πανώλη ή την ισπανική γρίπη, όπως κατά τα λοιπά παρουσιάζεται από την κυβέρνηση και τους συνεργαζόμενους με αυτήν ειδικούς επιστήμονες ο SARS-CoV-2, δεν θα είχε γίνει τίποτα από όλα αυτά.

Περαιτέρω, δέον είναι όπως διερευνηθεί και η τέλεση του εγλήματος του άρθρου 285 Π.Κ. Προς τον σκοπό αυτό πρέπει να διερευνηθεί ειδικότερα εάν υπάρχουν πράγματι τα αρνητικά τεστ που επικαλούνται κάθε φορά οι ως άνω πρωταγωνιστές των μαζικών και σε κοινή θέα παραβιάσεων. Σε αντίθετη περίπτωση έχει τελεστεί και το έγκλημα του άρθρου 285 Π.Κ., πέραν του εγκλήματος του άρθρου 183 Π.Κ.

Παρακαλώ για την επιβεβλημένη ανταπόκριση σας στο παρόν, σε περίπτωση δε που είναι αβάσιμος κατά τα άνω ο ανωτέρω νομικός ισχυρισμός των τηλεοπτικών σταθμών, πρέπει να διαταχθεί κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, η οποία προφανώς και θα έχει απαραδέκτως παραλείψει να το πράξει νωρίτερα, για τη διερεύνηση της τέλεσης των ανωτέρω εγκλημάτων, ενώ θα οφείλει από τούδε και στο εξής να εφαρμόσει πιστά την ως άνω εγκύκλιό σας για την κίνηση της αυτόφωρης διαδιασίας κατά των δημοσιογράφων και λοιπών κατά τα άνω παραβατών.

Αθήνα, 7 Ιανουαρίου 2021
Νίκος Ι. Αντωνιάδης
Δικηγόρος ΑθηνώνΠηγή


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Το Epiosyinfo, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους. !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID