EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Μάθε τον εχθρό σου, και σπάσε τις αλυσίδες σου άνθρωπε.

Δεν υπάρχει γέρος και νέος, άνδρας και γυναίκα, μαύρος και λευκός δούλος και ελεύθερος. Ακόμα δεν υπάρχει γαύρος βάζελος, πασόκος και δημοκράτης. Ο μόνος πραγματικός διαχωρισμός των ανθρώπων έγινε πριν 2000 χρόνια πάνω στο Σταυρό του Χριστού. Σε θεολάτρες και θεόμισους. Σε ανθρώπους του Πνεύματος και πιόνια του αρχαγγέλου του σκότους.

Συνέβη κυρίως όταν το εβραικό γένος καταράστηκε τον εαυτό του και τις επακόλουθες γεννεές του. Όπως τότε, ακόμη και τώρα, περιμένουν τον δικό τους μεσσία. Όχι ο λαός φυσικά, που έχει γίνει άλλο ένα δυτικό, υλιστικό κράτος μαζανθρώπων. Αλλά οι αποκρυφιστικές, καμπαλιστικές, και ταλμουδικές ελίτ τους.

Η πανδημία της απάτης δείχνει το εύρος των δυνάμεων των μέσων μαζικής εξαπάτησης που έχουν στην κατοχή τους. Γιατί τώρα όμως? Και όχι πριν 30 χρόνια? Για πρώτη φορά στην ιστορία, η τέλεια σκλαβιά καθίσταται τεχνολογικά εφικτή. Η πρόοδος της τεχνολογίας σε big data βάσεις δεδομένων, επεξεργαστική ισχύ, τεχνητή νοημοσύνη κλπ, καθιστά εφικτή την καταγραφή σε ζωντανό χρόνο όλων των αποκτημάτων τους.

Όταν σιγά σιγά με νανοτεχνολογία κάνουν και το ανθρώπινο σώμα ένα μετανθρωπιστικό (transhumanism) υβρίδιο, με κανονικό λειτουργικό σύστημα σαν υπολογιστή με windows, και πλήρη έλεγχο κάθε κυτταρικής δραστηριότητας του. Και όλα αυτά τα δεδομένα να ανεβαίνουν στο υπολογιστικό νέφος (cloud). Τόσε σε ζωντανό χρόνο, θα ελέγχουν κυριολοεκτικά τα πάντα. Ακόμα και οι σκέψεις θα είναι προιόν αγοραπωλησίας και εξέτασης.

Πριν λίγους μόλις μήνες επιστήμονες ανακοίνωσαν ότι θα μπορούν να συλλαμβάνουν κόσμο, πριν καν διαπράξει ένα έγκλημα. Μόνο και μόνο επειδή το σκέφτηκε η άλλη ή ο άλλος να σκοτώσει την/τον σύζυγο του, και οι κατάλληλες βιοχημικές διεργασίες εμφανίστηκαν ως αλληλουχία στο σώμα του, μπορούν να τον πιάσουν. Θα κανονικοποιήσουν δηλαδή την υπέρβαση την δικανικής διαδικασίας και το άμεσο ξεκαθάρισμα όσων δεν τους αρέσουν. Ήδη μία φίλη δικηγόρος μου είπε ότι σε λίγα χρόνια οι δίκες θα γίνονται σε άδειες από ανθρώπους αίθουσες.

Έχουν το χάρισμα να τα παρουσιάζουν όλα ευχάριστα. Lockdown για την υγεία μας, κλείσιμο μικρών επιχειρήσεων γιατί δεν ήταν βιώσιμες, έλεγχος νου για να γλυτώνουμε τα εγκλήματα, θα πάρουν την γη μας τσάμπα μετά την κρίση για να “την αξιοποιήσουν όπως έμείς δεν μπορούσαμε”, ψηφιακό παγκόσμιο νόμισμα και κατάργηση του χρήματος. όλα για το καλό μας δηλαδή, ώσπου δεν άντεξε στο τέλος το μυαλό μας που έλεγε και ο αηδός.

ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΛΥΣΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ?Μετάνοια, Πίστη και Επανάσταση η μόνη λύση. Ελευθερώστε τις γειτονιές σας κατα τόπους. Αποτάξτε τον ζυγό της κατοχικής κυβέρνησης και δηλώστε δημόσια ότι ΔΕΝ την αναγνωρίζετε ως ελληνική, διότι προσκρούει στα συμφέροντα του έθνους. Μαζευτείτε πχ οι σπαρτιάτες, και δηλώστε την ανεξάρτητη Σπάρτη. Όπως ξεκίνησε από την Πελοπόννησο παλιά η επανάσταση έτσι μπορεί και τώρα. Αρνηθείτε μαζικά την τήρηση μέτρων και ενισχύστε την τοπική παραγωγή. Η κυβέρνηση είναι κατοχική, ετερόδουλη και επικίνδυνη. Συμπεριφερθείτε της λοιπόν ως τέτοια. Όποιος συστημικός μπει μέσα για καταστολή εξωστρακίστε τον ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΜΕΣΑ. Δεν χρειάζεται να πετύχουμε με την μία πανεθνική ανεξαρτησία. Κάθε ψυχή, κάθε σχολείο, κάθε γειτονιά και κάθε χωριό μπορεί να γίνει ξανά τροφός της Ανεξάρτητης Ελλάδας. Τα μόνα πραγματικά κατεχόμενα που πρέπει να ξεπεράσουμε, είναι αυτά του μυαλού, του φόβου και της απάθειας.Πηγή


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Το Epiosyinfo, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους. !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID