EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Πύρινος Λόγιος : Η Πτώση ξεκίνησε και µάλιστα βαρύγδουπα! Το «Ψευτορωµαίϊκο» γκρεµίζεται µέσα στη σήψη και τη βρώµα!…

Δεν πρόλαβε καλά καλά να στεγνώσει το µελάνι από το άρθρο µου «Πείραξες την Ελλάδα; Θα πληρώσεις!» που είχε ως θέµα του την τελευταία κυβέρνηση του «Ψευτορωµαίϊκου» µε τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρωθυπουργό και...άνοιξαν οι πύλες της Κόλασης! Ο ίδιος ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, ο αρχηγός του πιο τιµηµένου Έθνους που γέννησε ποτέ η Ανθρωπότητα, φαίνεται να είναι µπλεγµένος ως το λαιµό µε την υπόθεση παιδεραστίας που µαστίζει αυτές τις µέρες το Ελληνικό Θέατρο! Το «σαρδόνιο χαµόγελο του Θεού» πρός τους ασεβείς, άθεους και βδελυρούς κυβερνήτες, συνοδεύεται κι από µια προειδοποίηση: «Διαφθείρατε την Ελλάδα; Διαποµπεύσατε τον Άγιο αυτόν Τόπο και τον λαό του; Τον πουλήσατε και τον εξευτελίσατε; ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΙΜΗΜΑ ΒΑΡΥ!» 

Γράφει ο Πύρινος Λόγιος 

Δεν µπορώ να πω σε καµµιά περίπτωση ότι...δεν το περίµενα! Δεν θα πω ποτέ ότι...εξεπλάγην ή ότι έχω µείνει µε το στόµα ορθάνοιχτο, όπως κάνουν όλοι, µα ΟΛΟΙ οι... «έγκριτοι» και «έγκυροι» δηµοσιογράφοι των καλοµπουκωµένων τηλεοπτικών βόθρων που αποκαλούνται ελληνικά ΜΜΕ. ΟΧΙ! 

ΚΑΙ το περίµενα ΚΑΙ το προέβλεψα ΚΑΙ το έχω γράψει µυριάδες φορές απ’ όταν είδα ότι στην ηγεσία της ΝΔ αναρριχήθηκε το γέννηµα της πλέον βρώµικης και ελεεινής πολιτικής οικογένειας που γέννησε ποτέ η Ελλάδα και που αποτελεί τον πυρήνα αυτού που λέµε «Ψευτορωµαίϊκο», τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Το πρώτο µου θυµάµαι, σχόλιο, ήταν στην ιστοσελίδα «Πενταπόσταγµα», την επόµενη µέρα που ο Μητσοτάκης εξελέγη πρόεδρος της ιστορικής «Νέας Δηµοκρατίας», του κόµµατος που ίδρυσε ο Κων/νος Καραµανλής. Είχα γράψει συγκεκριµένα: Αυτά έγραφα πριν 4 ακριβώς χρόνια και συγκεκριµένα την Τρίτη 12 Ιανουαρίου του 2016, ένα 24ωρο µετά και την επίσηµη ανακοίνωση των αποτελεσµάτων των εσωκοµµατικών εκλογών της τότε αξιωµατικής αντιπολίτευσης. Τέσσερα χρόνια αργότερα, ΔΙΚΑΙΩΝΟΜΑΙ ΠΛΗΡΩΣ. 

Ο Μητσοτάκης υπό το βάρος των δυσµενών για τον ίδιο και την κυβέρνηση του εξελίξεων, έστησε µια µαεστρική παγίδα στον εσώκλειστο εδώ και µήνες λαό µας λόγω των συνεχόµενων και κυλιόµενων lockdown ένεκα του...κορωναϊού. Μια παγίδα ...πλήρους αποπροσανατολισµού του απελπισµένου κόσµου που ζούσε και εξακολουθεί να ζεί στα όρια µεταξύ ένδειας και πενίας. Για να τον στρέψει «αλλού» και να τον χειραγωγήσει ακόµη περισσότερο, µετά και τα τελευταία γεγονότα της Ικαρίας. 

Η παγίδα λεγόταν «Κρίση στον Πολιτισµό» µέσω των περιστατικών σεξουαλικής παρενοχλήσεως αθλητριών και ηθοποιών, από προπονητές ή θεσµικούς παράγοντες και από θιασάρχες και σκηνοθέτες αντίστοιχα. Πρώτη τον χορό άνοιξε η Σοφία Μπεκατώρου, εξοµολογούµενη έναν...βιασµό που θύµιζε «περσινά ξινά σταφύλια» και που κατά τη γνώµη µου, ευθύνεται βαθύτατα πρώτη απ’ όλους εκείνη και µε την πάροδο των ηµερών και εν µέσω του θορύβου που προκάλεσε η εξοµολόγηση της, άνοιξε ένα «γαϊτανάκι» παρόµοιων εξοµολογήσεων από άλλους αθλητές που εξέφραζαν την...αλληλεγγύη τους στην Μπεκατώρου ενώ παράλληλα «άνοιγε» κι άλλο «µέτωπο», αυτή τη φορά στον χώρο του θεάµατος, δηλαδή το Θέατρο και την τηλεόραση (κινηµατογράφο δεν αναφέρω, γιατί αυτός έχει πεθάνει πλέον στην Ελλάδα). Ξαφνικά, η ίδια η κυβέρνηση Μητσοτάκη φανερά πλέον, αρχίζει και µιλάει για το γνωστό τοίς πάσιν αµερικανικό κίνηµα #me too, το οποίο σκέφτεται και να το...µεταφέρει και στην...µεταµοντέρνα Ελλάδα που ο ίδιος και η νεοταξική νοµενκλατούρα που σέρνει πίσω του σκοπεύει να µεταλλάξει. Μια Ελλάδα που προτού γίνει τέτοια, δηλαδή σκιά του εαυτού της, υπήρξε το...απαύγασµα της σεξουαλικής παρενοχλήσεως γυναικών τόσο στον εργασιακό χώρο (εκατοντάδες οι ελληνικές ταινίες, συνήθως κωµωδίες, που φιλοξενούσαν σκηνές µε...µουρντάρηδες διευθυντές και πτωχές πλην τίµιες κορασίδες µινιφορούσες υπαλλήλους, ήγουν σηµαίνει ότι αυτό ήταν σχεδόν κοινωνικό στάτους στην µεταπολεµική Ελλάδα) όσο και στον ίδιο τον θεατρικό, µε ...χαριτωµένα περιστατικά που µάθαµε από συνεντευξιαζόµενες πρωταγωνίστριες της εποχής σχετικά µε τις...µουρνταριές µεγάλων ηθοποιών όπως ο Λάµπρος Κων/ντάρας ή ο Ανδρέας Μπάρκουλης ή ο Βασίλης Αυλωνίτης κ.α. και όλα αυτά µε πολύ χαριτωµένο και...πικάντικο τρόπο. 

Ο αµερικανικός πουριτανισµός και η αγγλοσαξωνική υπέρµετρη υποκρισία βεβαίως, γέννησε στα χρόνια του Νεοταξισµού και το εν λόγω κίνηµα, το οποίο βρίθει υποκρισίας αλλά και καθαρού οπορτουνισµού και που θέλει τη γυναίκα...κυρίαρχη και τον άντρα απλώς...ένα ον µε υποτονικό ανδρισµό, σχεδόν «θύµα», απαλλαγµένο του ρόλου του παραδοσιακού κατακτητή και απολύτως ελεγχόµενο. Όπως και το τσιγάρο ας πούµε ένα πράγµα, το οποίο φορτώθηκε όλες τις αµαρτίες των βλαβερών επιπτώσεων της βιοµηχανίας των τροφίµων αλλά και γενικότερα της µόλυνσης της ατµόσφαιρας και το οποίο τελικά εξοβελίστηκε εντέχνως από την µεσοαστική κοινωνία ως...υπεύθυνο για όλες τις θανατηφόρες ασθένειες, πράγµα που είναι εντελώς ψευδέστατο. 

Ο Μητσοτάκης λοιπόν βρήκε την ουρανοκατέβατη ευκαιρία να στρέψει αλλού τον ήδη στα όρια της νευρικής κρίσης ελληνικού λαού και µε τα καλοµπουκωµένα από χρήµα ελληνικά ΜΜΕ και µε αιχµή του δόρατος τις φτιασιδωµένες µέχρι τσίτα τηλεπερσόνες των µεσηµεριών και των βραδινών ή µεταµεσονύκτιων ωρών, να παράγουν... «ακατάλληλο» θέαµα διαρρηγνύοντας τα (όποια) ηµάτια τους µε το να βγάζουν στον...τάκο κάθε ηθοποιό ή σκηνοθέτη που...τόλµησε να...απλώσει χέρι στα...τρυφερά «οπίσθια» των κάθε «ξεχασµένων» πρώην η νύν «συµβόλων του σέξ». Και όπως ήταν φυσικό, ο...εσώκλειστος και µαρασµένος λαός ξέχασε το πάθος του και...γύρισε το κεφάλι αλλού, «ξεχνώντας» τα κυβερνητικά εγκλήµατα και τα σκοτεινά σχέδια των Νεοταξιτών τσιρακιών της Μέρκελ που έχουν σκοπό το ξεπούληµα του Αιγαίου στους Τούρκους και τον βάναυσο εµβολιασµό του κόσµου µε εµβόλια που σκοτώνουν. 

Προσέξτε όµως! Ο συρφετός αυτός των Νεοταξικών σκουπιδιών, προσπάθησε (και µέχρι στιγµής δείχνει να τα καταφέρνει) το όλο αυτό σκηνικό της απόλυτης βρωµιάς που πλαισιώνει την ελληνική showbiz, να περιοριστεί οπωσδήποτε στο χώρο του θεάτρου και να µην αγγίξει επ’ ουδενί τον χώρο της τηλεόρασης και των καναλιών, χώρος που είναι κατά πολύ χειρότερος από αυτόν του Θεάτρου. Εξ’ άλλου, είναι κοινό µυστικό ότι πίσω από τα καµαρίνια των τηλεπαρουσιαστών και των ισχυρών µεγαλοστελεχών συµβαίνουν τα...ανείπωτα. Είναι λοιπόν, µιας και άνοιξε το απόστηµα, ζήτηµα χρόνου να απλωθεί ο εσµός και στα κτίρια του ΣΚΑΪ, του MEGA, του ΑΝΤ1 ή του OPEN και του ΑLPHA. Και τότε είναι που θα...διασκεδάσουµε περισσότερο. 

Επιστρέφοντας πίσω στο ...ζουµί, να πούµε πως γι’ άλλη µια φορά, οι εθνοεγκληµατίες έπεσαν στον λάκκο που οι ίδιοι έσκαψαν. Γιατί το απόστηµα που άνοιξε µε τον Κιµούλη και τον Χαϊκάλη και που το Μαξίµου πίστευε ότι µέχρι εκεί θα φτάσει, ξαφνικά έχασε τον έλεγχο και έφτασε µέχρι την ίδια την πόρτα του πρωθυπουργού! 

 Και µιλώ βεβαίως για την πολύκροτη υπόθεση Δηµήτρη Λιγνάδη. 

Αυτό το απόστηµα έβγαλε τόσο πολύ µεγάλη ποσότητα τοξικών λυµάτων, που φτάνει για να πνίξει όχι µόνο το ίδιο το πολιτικό κάθαρµα που ακούει στο όνοµα Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά απειλεί να πνίξει και όλο το πολιτικοκοινωνικό σύστηµα του «Ψευτορωµαίϊκου». Μέσα από την υπόθεση Λιγνάδη, µια βρώµικη υπόθεση παιδεραστίας που βγήκε στην επιφάνεια, είναι ανακατεµένη από τη µία σχεδόν όλη η οικογένεια Μητσοτάκη και από την άλλη, όλη η ...καλή και εκλεκτή κοινωνία του Κολωνακίου και της κοσµικής Αθήνας. 

Οι αποκαλύψεις, από την ώρα που συνελήφθη ο Λιγνάδης, παίρνουν µορφή χιονοστιβάδας. Μέσα από τα ρεπορτάζ ανεξάρτητων δηµοσιογράφων και εφηµερίδων, όσων δηλαδή δεν ...µπουκώθηκαν από το κυβερνητικό Μαξίµου, µαθαίνουµε πως ο Λιγνάδης δεν είναι απλά ένας...άλλος «άρρωστος» ψυχικά άνθρωπος που έβγαζε τα σεξουαλικά απωθηµένα του µε το να βιάζει και να διαφθείρει νεαρά αγόρια και να τα µυεί στην οµοφυλοφιλία. Αλλά είναι µέρος ενός ευρύτερου κυκλώµατος εµπορίας ανήλικων παιδιών, εφήβων κυρίως, τα οποία ανευρίσκονται µέσω των διαφόρων ΜΚΟ που ελέγχουν τους λαθροµετανάστες και που είναι...ασυνόδευτα, δηλαδή που δεν έχουν απολύτως κανέναν που θα ενδιαφερθεί γι’ αυτά. Μία από αυτές τις ΜΚΟ, είναι και αυτή που διευθύνει η κυρία Λυµπεράκη, πρώτη εξαδέλφη του Κυριάκου Μητσοτάκη και που η ΜΚΟ αυτή ανήκει στον όµιλο Σόρος! Δηλαδή στο περίφηµο Open Society! Το οποίο και παρεπιπτόντως, είναι και...χορηγός του περίφηµου ΕΛΙΑΜΕΠ, του οποίου τη δράση του αναλύαµε σε προηγούµενο άρθρο µας! 

Στο µεταξύ, διαβάζοντας τα κείµενα του δηµοσιογράφου και παρουσιαστή Νίκου Μουρατίδη, «παλιά καραβάνα» του κόσµου της ελληνικής showbiz, ανακαλύπτουµε πως ο Δηµήτρης Λιγνάδης υπήρξε και εξακολουθεί να είναι στενότατος φίλος του Κυριάκου Μητσοτάκη και µάλιστα µαζί µε τον, επίσης εµπλεκόµενο στο κύκλωµα των παιδεραστών οµοφυλόφιλων ηθοποιό και σκηνοθέτη Κων/νο Μαρκουλάκη, αποτέλεσαν και µια...θρυλική τριάδα κολλητών φίλων από τότε που οι ίδιοι φοιτούσαν στο...εκτροφείο γόνων πολιτικών τζακιών, δηλαδή στο Κολέγιο Αθηνών! 

Ο Λιγνάδης επίσης, δεν...βρέθηκε τυχαία στη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, θέση η οποία τιµήθηκε από «ογκόλιθους» του ελληνικού Θεάτρου, όπως ο Δηµήτρης Χόρν ή ο Νίκος Κούρκουλος. Στη θέση αυτή τοποθετήθηκε µε εντολή του Μεγάρου Μαξίµου και προσωπικά από τον ίδιο τον Μητσοτάκη προς την Υπουργό του, την κυρία Μενδώνη, η οποία και έδειξε ότι δεν έχει την παραµικρή αντίρρηση. Έτσι, ο Λίγνάδης βρέθηκε σε θέση που του παρείχε µεγάλη εξουσιαστική δύναµη, και τον καθιστούσε αυτοµάτως πρόσωπο υπεράνω πάσης υποψίας. Μέχρι που τα στόµατα των τότε παιδιών και νύν ανδρών πλέον, άνοιξαν διάπλατα και το απόστηµα έσπασε... 

Τα εγκλήµατα που διέπραξε ο Λιγνάδης και που του καταλογίζουν οι µηνυτές του, δεν έχουν παραγραφεί, όπως αρχικά έγινε γνωστό από κύκλους του Μαξίµου. Αντιθέτως µάλιστα. Κι από προχτές το Σάββατο, τόσο το µητσοτακέϊκο, όσο και η ίδια η κυβερνητική παράταξη, τρέµει συνθέµελα... 

Ο Μητσοτάκης πολύ σύντοµα θα βρεθεί σε θέση που δεν θα ήθελε κανείς από τους οµοίους του να βρίσκεται. Διότι δεν είναι µόνο το ότι ...έκανε και εξακολουθεί να κάνει «παρέα» µε άτοµα δηλωµένα οµοφυλόφιλοι. Η ίδια η κυβέρνηση του άλλως τε, είναι...τίγκα από «τοιούτους», που µέχρι πριν από κάποιον καιρό, µόλις αποκαλύπτονταν το ποιόν κάποιων από αυτούς, αυτοί έτρεχαν να βρούν...τάφο να κρυφτούν. Η Νεοταξική λαίλαπα φρόντισε την νοµιµοποίηση τους (για πολλούς λόγους που δεν είναι της ώρας) και φυσικά ο Μητσοτάκης, ως γνήσιο τέκνο των Νεοταξιτών, σχεδόν τους επέβαλε στη κυβέρνηση του, τόσο για να ...ευχαριστήσει τα «πιο πάνω» αφεντικά του, όσο και να υφαρπάξει τις ψήφους των από την ...παραδοσιακή αριστερά η οποία είχε τον πρώτο λόγο σε αυτό το είδος του κοινού. Τα κατάφερε και εκεί. Είναι και το ότι η παρέα αυτή, είναι παρέα κοινών εγκληµατιών και επικίνδυνων για την κοινωνία ανθρώπων. Είναι κακούργοι δηλαδή, οι οποίοι και πρέπει να καθήσουν σε εδώλιο Κακουργοδικείου. 

Η περίπτωση δε του Νίκου Γεωργιάδη, καταδικασθέντος ήδη για υπόθεση παιδεραστίας στη Μολδαβία, πρώην βουλευτή της ΝΔ, πρώην διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Μητσοτάκη και προσωπικού του φίλου, µετά και την δυσµενή για το Μαξίµου εξέλιξη του Λιγνάδη, δείχνει ότι ο Μητσοτάκης έχει µια...ιδιαίτερη αδυναµία σε όσους κακοποιούν παιδιά. Δεν είναι τυχαίο, ούτε σύµπτωση, το ότι συνδιαλέγεται µε άτοµα αυτής της υφής. Επίσης, επειδή το παρελθόν µας δείχνει και το...µέλλον, ο Μητσοτάκης αποκλείεται να µην ήξερε τα ...περίεργα «γούστα» των στενών φίλων του. Όπως επίσης και το γεγονός ότι ο ίδιος φρόντισε κάποια στιγµή, στο να...σπρώξει και ένα τσούρµο «απροστάτευτα» προσφυγόπουλα προς το...θέατρο του Λιγνάδη, για να τα διδάξει ο φίλος του...υποκριτική και πολιτισµό! Πώς όµως προωθήθηκαν αυτό το «φρέσκο αίµα» παιδιών στα νύχια του Λιγνάδη; Μα φυσικά µέσω της ΜΚΟ της πρωθυπουργικής εξαδέλφης κυρίας Λυµπεράκη, η οποία πιθανόν πολύ σύντοµα να κληθεί ενώπιον του Ανακριτού, ο οποίος και θα αναλάβει την υπόθεση Λιγνάδη. Καταλαβαίνετε λοιπόν τι πρόκειται να συµβεί, αν αυτό όντως λάβει χώραν ως γεγονός. 

Αυτό επίσης που θα πρέπει να απασχολεί τον Μητσοτάκη, είναι και ο ...ευρωπαϊκός και διεθνής Τύπος, µέσω του οποίου οπωσδήποτε θα περάσει η υπόθεση αυτή. Πολύ σύντοµα θα δούµε πρωτοσέλιδα που θα είναι άκρως ντροπιαστικά για τον πρωθυπουργό του «Ψευτορωµαίϊκου» και που δεν θα µπορούν να κρύψουν τα ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια και κυρίως ο «πρωθυπουργικός» ΣΚΑΙ. Και το ρεζιλίκι από δω και πέρα, θα είναι κυριολεκτικά ασυµµάζευτο. 

Προσωπικά πιστεύω πως ο Λιγνάδης, µετά την ανάκριση, θα κριθεί προφυλακιστέος. Το από κεί και πέρα «σενάριο», δεν ξέρω πώς θα εξελιχθεί. Ποιός µας λέει άλλως τε ότι κάποια κοντυνή...µέρα, ο Λιγνάδης δεν θα ...απελπιστεί και δεν θα βρεθεί εντελώς ξαφνικά...κρεµασµένος µέσα στο κελί του, επειδή δεν θα ...άντεχε τις...τύψεις ή τον κοινωνικό διασυρµό; Ποιός µας εγγυάται ότι η σωµατική ακεραιότητα του Λιγνάδη δεν θα ...κινδυνέψει είτε από...τύψεις (αυτοχειρία) είτε από κάποιον (ή κάποιους) «θερµόαιµους» συγκρατούµενους του; Διότι από το...στόµα του Λιγνάδη θα κρέµονται οι πάντες, τόσο στο µητσοτακέϊκο και στην ίδια την κυβέρνηση, όσο και στην ίδια την ταλαιπωρηµένη και εξουθενωµένη ελληνική κοινωνία. Αν αυτό ανοίξει καθ’ οιονδήποτε τρόπο, ο σεισµός που θα ακολουθήσει θα είναι...πολλών βαθµών της κλίµακας Ρίχτερ και η καταστροφή θα είναι ολοκληρωτική, όχι µόνο για τους µητσοτακαίους, αλλά για ολόκληρο το «Ψευτορωµαίϊκο»... 

Πάντως, ένα είναι απολύτως σίγουρο. Ότι η αυριανή µέρα δεν θα είναι καθόλου ρόδινη τόσο για την ίδια την ΝΔ, όσο και για την κυβέρνηση, ακόµη και για την ίδια την αντιπολίτευση. Η ΝΔ αποκλείεται να παραµείνει συµπαγής, µετά από αυτόν τον οχετό. Ουδείς εχέφρων θα σκεφτεί να παραµείνει στο...πλοίο, τη στιγµή που η φωτιά στα αµπάρια του φουντώνει. Οι φυγόκεντρες δυνάµεις θα γίνουν ακόµη πιο δυνατές και πολύ σύντοµα θα δούµε τους σαµαρικούς και τους καραµανλικούς και εξαπολύουν µύδρους εναντίον των Μητσοτακαίων και προσωπικά του ίδιου του Κυριάκου. Η υπόθεση Λιγνάδη δεν είναι ένα απλό σκάνδαλο που...µπορεί να καλυφθεί ή έστω να ...αγνοηθεί και να περιθωριοποιηθεί. Είναι µια υπόθεση που αν όντως αγγίζει το πρωθυπουργικό γραφείο, µετατρέπεται αυτοµάτως σε υπόθεση Εθνικής Σηµασίας. Σε οποιαδήποτε χώρα της Δύσης, µια τέτοια υπόθεση θα έριχνε την άλλη µέρα µε βρόντο την όποια κυβέρνηση εµπλεκόταν. Στην Ελλάδα όµως του «Ψευτορωµαίϊκου», κάτι τέτοια δεν συµβαίνουν. Τι µέλλει λοιπόν γενέσθαι; 

Τα ...πάντα όλα, θα έλεγα εγώ. Ακόµη και µια...πολιτειακή ανωµαλία. Όλα θα εξαρτηθούνε µε το πώς θα εξελιχθεί η ανακριτική πορεία και τι κατάληξη θα έχει ο Λιγνάδης, αν δηλαδή προφυλακιστεί ή απλώς...αφεθεί ελεύθερος µε περιοριστικούς όρους. Ακόµη και το σενάριο του...αποδιοποµπαίου τράγου παίζει. Όλα µπορεί κανείς να τα δει σε αυτή τη χρονική περίοδο που διανύουµε. 

Δεν θα γράψω περισσότερα. Εξ άλλου, οι εξελίξεις είναι τόσο καταιγιστικές, που ακόµη και την ώρα που θα «σηκωθεί» το παρόν άρθρο, οι ανατροπές που ενδεχοµένως συµβούν να το καταστήσουν...ανεπίκαιρο. Το θέµα είναι ότι βρισκόµαστε πλέον στο τελευταίο στάδιο. Το «Ψευτορωµαίϊκο» είναι µισό βηµατάκι πριν την τελική βαρύγδουπη πτώση. Το τί θα µπορεί να επακολουθήσει µετά...αυτό θα το αναλύσουµε σε άλλο άρθρο. Πάντως, ό,τι κι αν είναι αυτό, ασφαλώς και θα είναι καλύτερο. Ή τουλάχιστον, ελπιδοφόρο. Εξ’ άλλου, ο Θεός ακόµη δεν έχει...µιλήσει. Ή καλύτερα, δεν έχει πει ακόµη την τελευταία Του λέξη. Απλά...εξακολουθεί προς το παρόν, να «χαµογελάει» προς τη φάρα αυτή µε ένα απόλυτα «σιδερένιο χαµόγελο». 

Πύρινος Λόγιος 
sergioschrys@outlook.com


Πηγή το διαβάσαμε εδώ 


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Το Epiosyinfo, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους. !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID