EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Σέρνουν Φοιτητή με το κεφάλι…Οι “δυνάμεις Αστυνομίας” του Κούλη και του Χουντοχοiδη!! (Video)

Αυτή είναι η Ελληνική Αστυνομία του ΚΟΥΛΗ και του ΧΟΥΝΤΟΧΟΙΔΗ!!! Σέρνουν τον Φοιτητή με το κεφάλι στο δρόμο τον ξεγύμνωσαν και τον χτυπάνε. Του ρίχνουν και δακρυγόνο!!! Οι Αστυνομικοί φορώντας την στολή τους γίνονται θεριά ανήμερα και “πηδάνε” τους πολίτες..

Ότι σας αξίζει θα το πάρετε. Θα έρθει η ωρα σας Φασίστριά που βασανίζεται τους Έλληνες. Γράφουν κάτω από το ανεβασμένο video στο fustiki.




Η υπέρμετρη ΒΙΑ. Οι νταβατζήδες του Μητσοτάκη βασανίζουν τον φοιτητή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου.. Κυριάκος Μητσοτάκης: «Στις σχολές δεν μπαίνει Αστυνομία, μπαίνει Δημοκρατία»!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Η Δημοκρατία του ΚΟΥΛΗ και του ΧΡΥΣΟΧΟΥΝΤΙΔΗ δείχνει το ‘εργο” της..Γι αυτό ψήφισαν Αστυνομία και στα Πανεπιστήμια και στις πορείες ελεγχόμενες κάμερες και τους Δημοσιογράφους σε ενα σημείο για να μην γράφονται τετοιες Φασιστικές ενέργειες..

Τι ΕΡΝΤΟΓΑΝ τι ΚΟΥΛΗΣ..Η Ελλάδα το ΚΟΥΛΙΣΤΑΝ και οι Σκατόψυχοι Νταβατζήδες του..Τα φασιστόμουτρα βρήκαν χωρο να βγάλουν τα απωθημένα τους..Αυτη είναι η εικόνα για να βαλει 10 η Μέρκελ στο Κούλη!!!

ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ CLIDEO.COM







Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Το Epiosyinfo, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους. !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID