EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Ποιά MKO “προμήθευε” αγόρια στον διεστραμμένο “αντιρατσιστή” ;

Σπάει το σπυρί της ανωμαλίας και αυτό που βγαίνει από εκεί μέσα βρωμάει. Και βρωμάει πολύ.

ΜΚΟ φέρεται να στέλνουν ανήλικα να τα εκπαιδεύσει ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης στην υποκριτική, πλην όμως εκείνος φαίνεται να τα εκπαίδευε σε άλλα γούστα.

Για τους παροικούντες την Ιερουσαλήμ είναι γνωστό ότι οι ΜΚΟ δεν έχουν κανέναν έλεγχο στις δομές τους και στους εποπτευόμενούς τους και προκύπτει τελικά ότι κάνουν και τον μεσάζοντα, ενώ όπως φαίνεται ο κόσμος το’χε τούμπανο κι αυτός κρυφό καμάρι.

Για τους παροικούντες την Ιερουσαλήμ είναι γνωστό ότι γινόταν της πορνείας στην πλατεία Βικτωρίας, στο Πεδίο του Άρεως, στην Πατησίων και στα βρωμομάγαζα που ανοίγει ο Δήμος Αθηναίων και δεν κλείνουν ποτέ. Θα πούμε και ιστορίες. Εδώ είμαστε, δεν χανόμαστε. Ας θυμηθούμε ότι ο Σεργιαννόπουλος ψώνισε τον δολοφόνο του από την πλατεία Βικτωρίας, ενώ ο Κουμανταρέας ψώνιζε στα πέριξ μέχρι που δολοφονήθηκε και αυτός.

Η εμπλοκή γνωστών και μη εξαιρετέων ΜΚΟ μου θύμισε ένα ποστ που είχα ανεβάσει παλαιότερα για τον ιδρυτή της ΜΚΟ Street Kids International charity και εκπροσώπου του ΟΗΕ στο Αφγανιστάν Peter Dalglish . Ο κύριος αυτός εκτίει ποινή φυλάκισης στο Νεπάλ για τον βιασμό δύο αγοριών 12 και 14 ετών.

Το φρικτό δεν είναι μόνο αυτό. Το φρικτό είναι ότι ένα γελοίο κείμενο προσηλυτισμού σε ΜΚΟ του παιδόφιλου διδάσκεται στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας της Γ Γυμνασίου, στην ενότητα “Ενεργοί πολίτες για την υπεράσπιση οικουμενικών αξιών”.

Ωραίες αξίες υπερασπίζονται οι μικιούληδες. Το πιο φρικτό είναι ότι ενώ έγινε θέμα πριν λίγα χρόνια το Υπουργείο Παιδείας αντί να αφαιρέσει το κείμενο εξακολουθεί να το διδάσκει στους μαθητές. Αλήθεια, τι λένε οι φιλόλογοι για τον συγγραφέα του κειμένου; Τι καλός άνθρωπος που είναι ο αλληλέγγυος;

Για του παροικούντες την Ιερουσαλήμ να ξέρετε έχει εμπεδωθεί πλέον ότι τα κίνητρα “αλληλεγγύης” είναι κατά πρώτον και με διαφορά σαφώς σεξουαλικά, όλοι αυτοί βολεύονται ποικιλοτρόπως με την κατάσταση, και δεύτερον οικονομικά. Αλληλεγγύη από αλτρουϊσμό και καλοσύνη δεν υφίσταται.

Ελένη Παπαδοπούλου -FACEBOOK

Σχ. Στην φωτογραφία βλέπουμε τον καταδικασμένο για βιασμό ιδρυτή της ΜΚΟ Street Kids International charity και πρώην εκπροσώπο του ΟΗΕ στο Αφγανιστάν Peter Dalglish με τον φίλο του τον πρωθυπουργό του Καναδά Τριντώ… Μεγάλος ¨αντιρατσιστής¨ κι αυτός…

Εμείς δεν ξέρουμε, αλλά ρωτάμε.

Ποια είναι η πολύ γνωστή ΜΚΟ αυτή που προμήθευε ανήλικα στον διεστραμμένο θεατράνθρωπο ;

Θυμηθήκαμε τον Ερντογάν που μιλούσε για κοινωνίες άλλες ¨που είναι τόσο σάπιες που στο παραμικρό φύσημα του ανέμου θα σωριαστούν κάτω¨…

Ο Ερντογάν είναι φασίστας και εχθρός μας, αλλά η εικόνα αυτή που περιέγραψε ταιριάζει απόλυτα στην μπόχα που αναδίδεται από την κοινωνία μας αυτές τις μέρες…
Πηγή


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Το Epiosyinfo, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους. !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID