EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Aπειλουν καθηγητή με απόλυση γιατι δεν δέχθηκε Τέστ…Αρχισαν!!!

Aρχισαν απολύσεις για τα Τεστ..Στην Ελλάδα είχαμε απολύσεις γιατι δεν εκαναν το εμβόλιο εργαζόμενοι στο Γηροκομείο της Ιεράς Μητρόπολης Ηλείας απο τον Μητροπολίτη Γερμανό..Ηδη έχουμε προσφυγή στη Δικαιοσύνη για την απόλυση αυτή.

Στην Κύπρο έχουμε απολύσεις γιατί καθηγητής δεν δέχθηκε την Ιατρική πράξη του Τεστ!!! Οταν ο καθηγητής Αλέξης Σαββίδης παρουσιάστηκε στο σχολείο που υπηρετεί υπήρχε αντικαταστάτρια!!! Οι μαθητές του παρα τις απειλές για αποβολές  απο την Διεύθυνση δεν αποχώρησαν απο την αίθουσα του καθηγητή τους για να πάνε στην αίθουσα της αντικαταστάτριας!!!

Στη συνέχεια του επέδωσαν την παρακάτω απειλητική επιστολή για παυση της εργασίας του και ΕΔΕ!!!! Τα ιδια θα ζήσουμε και στην Ελλάδα γιατι και εδω τις ιδιες εντολές εκτελουν..Της Νεας ταξης.
Διαβάστε εδω τι έγραψε ο Καθηγητής Μαθηματικών κ. Αλέξης Σαββίδης και πως περιέγραψε την κατάσταση στο σχολείο που υπηρετεί.

Ανάρτηση απο ΑLEXIOS SAVVIDES

Πολεμικό Δελτίο Τύπου 11/03/21

Σήμερα προσήλθα κανονικά στην εργασία μου, στο σχολείο που υπηρετώ. Παρουσιαστήκε επίσης και η “αντικαταστάτρια” μου. Πήγαμε και οι δυο σε διαφορετικές αίθουσες. Έκαναν διευθέτηση στο πρόγραμμμα, όσο κωμικοτραγικό και αν ακούγεται. Ένιωθα ότι μου κάνουν πραξικόπημα στη δουλειά μου. Το όλο σκηνικό που ακολούθησε κατά τη διάρκεια της μέρας ήταν πολύ συγκινητικό και δεν έχω λόγια να περιγράψω τα συναισθήματα που ένιωσα. Οι μαθητές παρόλες τις απειλές από τη διεύθυνση για τιμωρία με απουσία και αποβολή αν δεν αποχωρήσουν αμέσως από την αίθουσα μου, αγνόησαν επιδεικτικά τους βοηθούς διευθυντές με περίσσιο θάρρος. Με αποφασιστικότητα και ευθύτητα στον λόγο τους αποστόμωναν δηλώνοντας τους ότι ο κύριος Αλέξιος είναι ο μόνος καθηγητής μας και ό,τι θέλετε κάνετε, δεν φοβόμαστε! Αυτό που κάνετε δεν είναι καθόλου σωστό. Από τη στιγμή που τηρεί όλα τα μέτρα ποιο είναι το πρόβλημα σας; Πολύ πολύ συγκινητικό, απίστευτο αυτό που συνέβαινε. Επίσης τιμά ιδιαίτερα τους μαθητές το γεγονός ότι πριν να προσέλθουν στην αίθουσα μου, περνούσαν από την αίθουσα της αντικαταστάτριας και την ενημέρωναν ότι δεν θα προσέλθει κανένας σε αυτήν, ότι δεν έχουν κάτι εναντίον της αλλά αποφάσισαν να έρθουν σε εμένα διότι αυτό είναι το σωστό, το δίκαιο και δήλωναν την επιθυμία και την αποφασιστικότητα τους να στηρίξουν τον κύριο Αλέξιο τους στον αγώνα που δίνει διότι αγωνίζεται για όλους και δέχεται απίστευτο πόλεμο. Οι μαθητές τελικά είναι πιο λογικοί και θαρραλέοι από τους ενήλικες και δεν μασάνε.

Λίγο πριν να σχολάσω ακολούθησε τηλεφώνημα από τη γραμματεία του Διευθυντή Μέσης Εκπαίδευσης και με κάλεσε όπως προσέλθω στο ΥΠΠΑΝ για να παραλάβω επιστολή. Θα επισυνάψω και την επιστολή που μου επιδόθηκε.

Μετά από αυτή την τόσο προκλητική επιστολή δηλώνω κατηγορηματικά ότι με κάθε κόστος θα συνεχίζω να προσέρχομαι κανονικά στην εργασία μου, στο σχολείο που υπηρετώ για να διδάξω στους μαθητές μου εκτός από Μαθηματικά και πως να είναι σωστοί άνθρωποι, να τους μάθω πως να διεκδικούν με νόμιμα μέσα τα δικαιώματα και τις ελευθερίες τους και να έχουν κριτική σκέψη για να μην δέχονται ότι τους πλασάρουν. Κατόπιν συμβουλής του δικηγόρου μου θα διεκδικήσω άμεσα για όλους μας τα νόμιμα συνταγματικά μας δικαιώματα. Δεν θα σταματήσω μέχρι να ξαναζωγραφιστεί, χωρίς μάσκα, το χαμόγελο στο πρόσωπο των παιδιών και τότε και μόνο τότε θα έχουμε ελπίδα.

Από το μέτωπο…

Υ.Γ και όλα αυτά συμβαίνουν για να εξαναγκαστώ να υποβληθώ σε ένα επεμβατικό τρισάθλιο rapid test. Η ειρωνεία είναι ότι κανένας από τη ληστοσυμμορία δεν έχει απειληθεί να τεθεί έστω και σε διαθεσιμότητα για τα μέγιστα εγκλήματα και για όλα τα αίσχη που διέπραξαν στερώντας σας το ψωμί σας, των παιδιών σας, την ψυχική σας υγεία, το γέλιο σας κατασπαράζοντας και εξαθλιώνοντας τις επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά. Τι ειρωνεία είναι προκλητικά να συνεχίζουν να απολαμβάνουν τα κλεμμένα, να εμπλέκονται στα μέγιστα σκάνδαλα και εντούτοις να απολαμβάνουν παχυλούς μισθούς και να υποτιμούν την νοημοσύνη σας ενώ θα έπρεπε να τιμωρηθούν με ισόβια και να μην παραγράφονται τα εγκλήματά τους.


Πηγή


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Το Epiosyinfo, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους. !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID