EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Η λίστα με όλα τα ονόματα των διασήμων που φέρονται ότι φυλακίσθηκαν ή εκτελέσθηκαν επί Τραμπ

Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

Ο παρακάτω κατάλογος με τα 238 ονόματα των διασήμων πολιτικών, επιχειρηματιών, ηθοποιών, κλπ, που λέγεται ότι συνελήφθηκαν και άλλοι εξ αυτών φυλακίσθηκαν, άλλοι ετέθησαν σε κατ’ οίκον περιορισμό, άλλοι αναμένεται ότι θα δικαστούν και άλλοι ότι έχουν ήδη εκτελεστεί, ήταν ένας κατάλογος ο οποίος με το που άρχισε να δημιουργεί αίσθηση στις ΗΠΑ το φθινόπωρο του 2020, τον εξαφάνισαν. Ακόμη και σήμερα υπάρχουν κάποιοι που αναφέρονται σ’ αυτήν την λίστα. Κάποιοι δημοσιογράφοι έλεγαν «υπάρχει λίστα».

Εδώ δεν θα διατυπωθεί καμία κριτική. Δεν θα γίνει καμία αναφορά στα αυτονόητα, του στυλ «αφού ο Μπάιντεν φαίνεται δολοφονημένος πως είναι Πρόεδρος των ΗΠΑ;», ο καθένας ερευνητής ή αναγνώστης έχει κριτική ικανότητα και μπορεί να κρίνει. Εξάλλου οι ίδιοι οι συντάκτες της λίστας έκαναν κάποιες παραδοχές. «Έκαναν», τώρα πλέον δεν «κάνουν», διότι την λίστα αυτή την αφάνισαν απ’ όλες τις ιστοσελίδες και όσοι εκ των ενδιαφερομένων τολμήσουν να την αναζητήσουν [λίστα διασήμων φυλακισμένων στο Γκουαντανάμο (Gouadanamo ή Gitmo)] στο διαδίκτυο να είναι προετοιμασμένοι για αντιμετώπιση προβλημάτων.

Οι συντάκτες της λίστας παραδέχονται εξ αρχής ότι υπάρχουν λάθη. Ο τρόπος σύνταξής της είχε ως εξής, σύμφωνα με τους ίδιους. Ερευνητές δημιουργούσαν την δική τους λίστα και μετά συνέτασσαν την θεωρούμενη πιο σωστή. Αυτή η διαδικασία σταμάτησε αιφνιδιαστικά. Η εδώ δημοσιευμένη λίστα ονομάτων εθεωρείτο η πιο σωστή και η τελευταία ενημέρωσή της είχε γίνει στις 6 Σεπτεμβρίου 2020. Όταν άρχισε να διαδίδεται διεθνώς, φρόντισαν και την αφάνισαν από παντού. Ήταν διαρκώς ανανεούμενη ανάλογα με τις εξελίξεις και τα αποτελέσματα ερευνών των ερευνητών των οποίων η εργασία, προφανώς δεν ολοκληρώθηκε.

Αναγιγνώσκοντας κανείς τα ονόματα της λίστας και μελετώντας παράλληλα καταστάσεις και γεγονότα, διαπιστώνει ότι συμβαίνουν πολλά «περίεργα» στις διασημότητες τα οποία συνεχίζονται έως και σήμερα και πολλά συμβαίνουν μπροστά στα μάτια μας χωρίς να τα βλέπουμε. Ας ξεκινήσουμε πηγαίνοντας από τα ρηχά στα βαθειά. Ας ξεκινήσουμε με την συνέντευξη του Πρίγκηπος Χάρρυ και της Μέγκαν, (φέρονται ως εκτελεσμένοι, α/α 84 και 169 στην λίστα) που έδωσαν στην Όπρα (α/α 183, σε κατ’ οίκον περιορισμό). Πολλοί ήταν αυτοί που σχολίασαν δυσμενώς την αμφίεση του Χάρρυ, εστιάζοντας την κριτική τους στις αταίριαστες κάλτσες του. Ναι, αλλά μήπως ήθελε κάτι άλλο να δείξει ο Πρίγκιψ, όχι σε μας, αλλά σε κάποιους άλλους, και γι αυτό έκανε ότι έκανε; Για προσέξτε στην φωτογραφία! Κάτω από την κάλτσα, στο δεξί του πόδι, διακρίνεται ο πομπός παρακολούθησης. Το ηλεκτρονικό «βραχιολάκι» ποδιού. Μας το δείχνει. Ο Χάρρυ είναι, τσιπαρισμένος, υπό παρακολούθηση ή «φυλακισμένος», ανάλογα πως το βλέπει κανείς. Όπως και η Όπρα επίσης είναι τσιπαρισμένη, όπως φαίνεται στην μπότα που φορά στο δεξί της πόδι.

Με βραχιολάκι παρακολούθησης στο πόδι έχουν φωτογραφηθεί πολλοί διάσημοι. Όπως π.χ. ο Τομ Χάνκς (α/α 227) όταν συνελήφθη στην Αυστραλία για παιδοφιλία, η Έλεν ΝτιΤζένερις (α/α 61) και η Χίλαρυ, η γνωστή Χίλαρυ Κλίντον (α/α 88). Η δε συλληφθείσα Διευθύνουσα Οικονομική Σύμβουλος της Huawei, Meng Wanzhou, το έχει κάνει μόδα, εμφανιζόμενη παντού με τα πανάκριβα ταγιεράκια της και το βραχιολάκι της στο πόδι σε κοινή θέα.Αλλά αυτό με το βραχιολάκι στο πόδι, είχε παραγίνει στις ΗΠΑ με τους διάσημους, όταν άρχισαν να δημοσιεύονται φωτογραφίες τους. Πολλοί πολίτες, λογικό ήταν, άρχισαν να υποπτεύονται ότι κάτι συμβαίνει. Δηλαδή, ότι εσυλλαμβάνοντο διάσημοι και τους έβαζαν πομπό παρακολούθησης στο πόδι. Τότε, πολλοί διάσημοι άρχισαν να περιορίζουν τις δημόσιες εμφανίσεις τους. Μέχρι που κάποιοι εξ αυτών βρήκαν την «λύση». Άρχισαν να εμφανίζουν «προβλήματα» στον αχίλλειο τένοντά τους και εμφανιζόντουσαν δημοσίως με τις ειδικές μπότες που φοράει κάποιος όταν κάνει επέμβαση στον αχίλλειο τένοντα! Αυτή κι αν ήταν «πανδημία», η ρήξη αχιλλείου, που έπληξε τους διασήμους.Όσον αφορά τώρα τα τελευταία «περίεργα» συμβάντα. Ας γίνει το ξεκίνημα από τον Ιωσήφ (Τζο) Μπάιντεν (α/α 112). Έδωσε στην δημοσιότητα ο εξαίρετος δημοσιογράφος και ερευνητής Ιωάννης Κουντούρης του Greek News on Demand στις ΗΠΑ ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται ότι το αριστερό μάτι του Μπάιντεν «κρέμεται» και ότι το δέρμα στο μέτωπό του είναι το μισό με ρυτίδες και το άλλο μισό λείο. Κάτι σοβαρό με τον αμερικανό Πρόεδρο. Γι αυτό και του ευχήθηκε ειρωνικά «να είσαι καλά» ο Πούτιν.

Η Μαντόνα (α/α 159), άλλαξε τώρα τελείως εμφάνισή της, σχεδόν άλλαξε τελείως το πρόσωπό της, και όλοι ασχολούνται με τα ροζ μαλλιά της. Πάμε και στον Τομ Κρουζ (α/α 226). Κυκλοφόρησε τελευταία ένα βίντεο του Τομ Κρουζ. Ο βέλγος όμως ειδικός στα οπτικά εφέ Chris Ume δημοσίευσε ότι αυτός δημιούργησε το βίντεο και ότι ο Τομ Κρουζ, δεν είναι ο Τομ Κρουζ. «Αναζητούμε τον σωστό τρόπο να μιλήσουμε γι αυτό», ανέφερε στο περιοδικό Fortune. Δηλαδή θέλουν να βρουν κόσμιο τρόπο για να πουν στις μάζες ότι μπορούν πλέον να φτιάχνουν βίντεο με όποιον άνθρωπο θέλουν και να φαίνεται τελείως πραγματικό.

Η νέα αυτή τεχνολογία ονομάζεται “deepfake”, δημιουργεί άκρως ρεαλιστικά αποτελέσματα με συνέπεια πολλοί αρχίζουν και κατεβάζουν ιδέες. Ο δε Σαμ Γκρέγκορι, ο Διευθυντής στο witness.org δήλωσε στην Daily mail ότι «γυναίκες ήδη στοχοποιούνται από τα deepfakes» και ότι «το να βλέπουμε και να μην πιστεύουμε υπονομεύει τα πραγματικά βίντεο». Μας οδηγούν ταχύτατα σε ένα περιβάλλον στο οποίο τα πάντα, ακόμη κι αυτά που βλέπουμε, ή θα τα πιστεύουμε, ή δεν θα τα πιστεύουμε, ανάλογα πάντα με τις προθέσεις των παγκοσμιοποιητών. Χάος.Στην λίστα υπάρχουν και δύο από την Ελλάδα. Ο Πρωθυπουργεύων Κ. Μητσοτάκης (α/α 145) και ο αθόρυβος Αντιπρόεδρος της Κυβερνήσεως Π. Πικραμένος (α/α 184) οι οποίοι ενημερώθηκαν ότι θα δικασθούν! Ενώ ο Μπιλ Γκέιτζ φαινόταν ως αγνοούμενος.

Αυτή την στιγμή συμβαίνουν συνταρακτικά γεγονότα στον πλανήτη τα οποία δεν θα πληροφορηθούμε ποτέ. Ποτέ δεν θα μας πουν την αλήθεια. Ίσως, καλύτερα. Έτσι κι αλλιώς ΟΛΑ μας τα μαθαίνουν λάθος. ΟΛΑ πρέπει να τα ξέρουμε λάθος για να έχουν αυτοί το προνόμιο της γνώσης και να το χρησιμοποιούν ως όπλο ώστε η εξουσία τους να παραμένει διαρκής. Εμείς οι Έλληνες ας μελετήσουμε τον μύθο του Προμηθέα και θα καταλάβουμε.

Ακολουθεί ο κατάλογος με τα ονόματα των διασήμων και δίπλα αναφέρονται η εκτιμωμένη κατάστασή τους. Καλή μελέτη.
Χρήστος Μαντζιάρης
Πηγή

Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Το Epiosyinfo, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους. !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID