EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Εισαγγελείς δυο ταχυτήτων και Δικαιοσύνη με επιλεκτική τυφλότητα…

ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΔΥΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ… ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΤΥΦΛΟΤΗΤΑ… : ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ , ΣΩΤΗΡΙΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ :

Κα Προϊσταμένη

Στις 26 Ιουνίου 2020 κατέθεσα την υπ’ αριθμ. ΑΒΜ Ε2020/2104 μήνυσή μου κατά του Κώστα Μπακογιάννη , Δημάρχου Αθηναίων και ανιψιού του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη , τον οποίο έχω κατονομάσει ως αρχηγό της εγκληματικής οργάνωσης που δολοφονεί ανθρώπους στα δημόσια νοσοκομεία , αλλά παρά τον βομβαρδισμό των δημοσίων καταγγελιών μου , τις οποίες συνοδεύω πάντα με αποδεικτικά στοιχεία, ονοματεπώνυμα και διευθύνσεις , εσείς ουδέποτε έως τώρα με έχετε καλέσει , είτε ως καταγγέλλοντα ,είτε ως ύποπτο διασποράς ψευδών ειδήσεων , ενώ την μοναδική φορά που υπήρξε αυτεπάγγελτη παρέμβαση της Εισαγγελίας την οποία διευθύνετε , ήταν αφού και πάλι εγώ, και όχι η Εισαγγελία, κατέθεσα σε εσάς την προσωπική αναφορά μου για τα εγκλήματα σε βάρος του Δημήτρη Μαυρωνά και της συζύγου του Ειρήνης Μαυρωνά στα νοσοκομεία Θριάσιο και Σισμανόγλειο , και διετάχθη προκαταρκτική εξέταση για το έγκλημα της έκθεσης , ενώ σε όλες τις άλλες περιπτώσεις που έχει διαταχθεί προκαταρκτική εξέταση ήταν και μετά από δικές μου μηνύσεις και μόνο , όπως η μήνυση κατά του νοσοκομείου Σωτηρία , η μήνυση κατά Τσιόδρα, Σύψα και Λινού για διασπορά ψευδών ειδήσεων και παράβαση καθήκοντος.

Η αναφορά μου στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τα ανύπαρκτα θετικά αποτελέσματα (“κρούσματα”) από τα συνεργεία των αστροναυτών του Ε.Ο.Δ.Υ. , την ίδια ώρα που η Εισαγγελία Δράμας κάνει πως δεν βλέπει τα πεταμένα στους δρόμους χρησιμοποιημένα τεστ από τα ίδια συνεργεία και σφυρίζει αδιάφορα, η μήνυσή μου για ψευδή βεβαίωση κατά των μελών της εθνικής μας επιτροπής για την βουβωνική πανώλη που μας έχει βρει , οι μηνύσεις για τις ανθρωποκτονίες στο Παπανικολάου, στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης και στο Αττικόν ,
κ.λπ, κ.λπ, κ.λπ …,

Και ενώ η δικογραφία κατά του κ. Μπακογιάννη για το έγκλημα της παράβασης του άρθρου 285 του Ποινικού Κώδικα περί παραβίασης των μέτρων για την πρόληψη της διάδοσης του ψευδοφονικού SARS-CoV-2 , στα όργια των παραβιάσεων αυτών στα εγκαίνια της Ομόνοιας και στην κινητή συναυλία της Άλκηστης Πρωτοψάλτη , έχει εδώ και μήνες επιστρέψει στην Εισαγγελία , μετά την κατάθεση τη δική μου, της Άλκηστης Πρωτοψάλτη και τις έγγραφες εξηγήσεις του κ. Μπακογιάννη (εκτός και αν τα δύο τελευταία δεν έχουν γίνει ούτε αυτά, οπότε τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα…) , μόλις πριν λίγες μέρες η υπόθεση χρεώθηκε στον Εισαγγελέα που θα αποφασίσει για την τύχη του ανιψιού του πρωθυπουργού.

Την ίδια ώρα, τα ίδια όργια , παρά την αναφορά μου από τις 9 Ιανουαρίου σε σας την ίδια , συνεχίζονται κανονικά στα τηλεοπτικά στούντιο των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης , σε εκπομπές όπως αυτή του Σπύρου Παπαδόπουλου “Στην υγειά μας ρε κορόιδα” , του πρωταγωνιστή, στην αρχή της ψευδοπανδημίας, στα βιντεάκια στα οποία ο κ. Παπαδόπουλος μας νουθετούσε για την τήρηση των μέτρων που αυτός προκλητικά και απροκάλυπτα και με την ανοχή σας παραβιάζει με τις παρέες του , προκαλώντας την αγανάκτηση και την οργή των Ελλήνων που καταδυναστεύονται από τα ίδια μέτρα , και χωρίς ακόμα να μου έχει απαντήσει ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλειος Πλιώτας.

Ο κατά τα λοιπά ιδιαίτερα ευαίσθητος στην τήρηση των μέτρων για την αποτροπή της διάδοσης της ισπανικής γρίπης και στην διέγερση σε ανυπακοή στα μέτρα αυτά , στο έγγραφο ερώτημά μου αν με ένα αρνητικό τεστ στο χέρι δεν ισχύουν τα μέτρα και μπορούμε ελεύθερα να κυκλοφορούμε στους δρόμους, να μη φοράμε μάσκες και να μην τηρούμε αποστάσεις , ώστε τότε και εγώ να πω στους 100.000 ανθρώπους που με ακολουθούν να κάνουν το ίδιο.

Επειδή οι Έλληνες πολίτες δεν είναι τόσο λοβοτομημένοι όσο η κυβέρνηση τους θεωρεί , και καταλαβαίνουν ότι αν στη θέση του Κώστα Μπακογιάννη ήταν π.χ. ο Στέφανος Χίος , τώρα αυτός όχι απλώς θα είχε ήδη προ μηνών διωχθεί και παραπεμφθεί , αλλά θα είχε ήδη καταδικαστεί και σε δεύτερο βαθμό , αφού προηγουμένως θα είχε στήσει μπλόκο όλη η δύναμη της Ελληνικής Αστυνομίας για να τον συλλάβει, να του περάσει χειροπέδες και να τον οδηγήσει στην Κρατική Ασφάλεια , όπως έγινε στην σύλληψή του Στέφανου Χίου για το φριχτό έγκλημα όχι της τρομοκρατικής ενέργειας, της ανθρωποκτονίας ή της ανατροπής της εκλεγμένης κυβέρνησης, όπως θα ήταν λογικό εφόσον ασχολήθηκε μαζί του ολόκληρη Κρατική Ασφάλεια και η Προστασία του Πολιτεύματος , αλλά για την συνέργεια στην παραβίαση του νόμου του Περικλή και της Ασπασίας περί ασέμνων , ενώ πάλι αν αντί στη θέση του διευθυντή της παθολογικής κλινικής του Αγίου Όλγα δεν ήταν ένας ιατρός δημοσίου νοσοκομείου αναφοράς και το Αγία Όλγα ήταν ένα διαμέρισμα που κάποιοι επιπόλαιοι νεαροί έκαναν κορωνοπάρτι , θα είχατε ήδη παρέμβει και θα είχατε διατάξει προκαταρκτική εξέταση για το έγκλημα της έκθεσης του πληθυσμού σε θανάσιμο κίνδυνο από το κορωνοπάρτι στα εξωτερικά ιατρεία και στα επίγοντα του Αγία Όλγα.

Για όλους αυτούς τους λόγους λοιπόν, από σήμερα , και μέχρι να αποφασίσει ο Εισαγγελέας που χρεώθηκε την δικογραφία τι θα κάνει με αυτήν , θα ενημερώνω τους 100.000 εδώ, και σίγουρα περισσότερους από ένα εκατομμύριο πολίτες εκτός facebook, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό , για την πορεία της δικογραφίας αυτής και την τύχη της.

 
Ο Εισαγγελέας που έχει χρεωθεί τη δικογραφία αυτή , και το όνομα του οποίου , ενώ μπορώ νομιμότατα να το δημοσιοποιήσω , προς το παρόν δεν θα το κάνω , να μη θεωρηθεί ότι ασκώ αθέμιτη πίεση (…), έχει δύο και μόνο επιλογές :

*Να ασκήσει δίωξη στον κ. Μπακογιάννη και να τον καταστήσει υπόδικο για την ομολογημένη από αυτόν παραβίαση των μέτρων , όπως ακριβώς δηλαδή έχει γίνει με όλους τους υπόλοιπους Έλληνες που δεν τυγχάνει να είναι δήμαρχοι και ανιψιοί πρωθυπουργών ή *Να αρχειοθετήσει την μήνυσή μου.
Αν όμως την αρχειοθετήσει, υπάρχει μόνο μία αιτιολογία : Να γράψει ότι ο κ. Μπακογιάννης παραβίασε μεν τα μέτρα , αλλά αυτά τα μέτρα δεν προστατεύουν καμία δημόσια υγεία από κανέναν μεταδοτικό, μολυσματικό και θανατηφόρο ιό , όπως χαρακτηρίζει τον SARS-CoV-2 η εγκληματική οργάνωση, ο αρχηγός της, οι διευθυντές της και τα μέλη της , οπότε θα τινάξει στον αέρα το αφήγημά της περί πανδημίας  και επομένως και όλα τα μέτρα και τα lock downs.
 
Εγώ δεν θα έχω κανένα πρόβλημα να το κάνει αυτό. Το καταλαβαίνετε… Άλλωστε, μία τέτοια απόφαση και αρχειοθέτηση θα δικαιολογούσε και την παράλειψη των συναδέλφων σας να διατάξουν προκαταρκτική εξέταση για την παραβίαση των ίδιων μέτρων, κατά των φυσικών έστω προσώπων που δεν έχουν ασυλία , στην Πάρνηθα, όπου άλλωστε αρμόδια ήταν η δική σας Εισαγγελία και στην Ικαρία , όπου και στις δύο περιπτώσεις πρωταγωνιστής των παραβιάσεων ήταν ο ίδιος ο θείος του κ. Μπακογιάννη , καθώς υποθέτω ότι για τους εισαγγελείς δεν είναι ικανοποιητική η εξήγηση περί ανεμελειάς που έδωσε ο παραβάτης του κοινού ποινικού δικαίου πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Άλλως  και εφόσον δεν αποφασίσει ο Εισαγγελέας την αρχειοθέτηση της μήνυσής μου , είναι υποχρεωμένος να ασκήσει δίωξη και να παραπέμψει σε δίκη τον ανιψιό του πρωθυπουργού , του πρωταγωνιστή πρωθυπουργού στα όργια των παραβιάσεων των μέτρων σε Πάρνηθα και Ικαρία , αλλά και νωρίτερα σε πολλές άλλες περιπτώσεις , όπως στα εγκαίνια του Μετρό της Νίκαιας , καθώς ως φαίνεται ανιψιό και θείο τους πιάνει διάθεση παρανομίας όταν κάνουν εγκαίνια και τίποτα δεν τους κρατάει να μην παραβιάζουν τα μέτρα που οι ίδιοι επιβάλλουν στους ιθαγενείς , στο πλοίο με τον Δημοσιογράφο Γιώργο Λιάγκα ή στο καραβάκι στα φαράγγια της Κρήτης.

Όλη η Ελλάδα , όλοι οι Έλληνες εδώ και έξω , θα παρακολουθούν την ποινική αυτή υπόθεση. Και θα περιμένουν αν επιβεβαιωθεί η πεποίθησή τους ότι η Δικαιοσύνη είναι τυφλή μόνο όταν έχει να κάνει με δημάρχους και πρωθυπουργούς , ή αν τελικά η Εισαγγελία Αθηνών τους διαψεύσει…

Υ.Γ. Και επειδή ενδεχομένως να μην με παρακολουθείτε εδώ , αφού άλλωστε δεν έχετε παρέμβει σε καμία από τις καταγγελίες μου που δημοσιεύω στο facebook , αυτό που περιγράφω στην ανοιχτή αυτή επιστολή με την μήνυσή μου κατά του δημάρχου Αθηναίων και την ποινική διαδικασία που είναι αγαγκαστικά σε εξέλιξη αλλά καθυστερεί πολύ , είναι αυτό που οι 100.000 άνθρωποι που με ακολουθούν και με γνωρίζουν , ένα ακόμα ρουά ματ…


ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ-ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
ΣΧΕΤΙΚΟ VIDEO

Πηγή


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Το Epiosyinfo, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους. !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID