EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Η «μπίζνα της δεκαετίας» με το φαγοπότι των μεταναστών! 800.000.000 ευρώ στον εκλεκτό του Μαξίμου

Του Άρη Σπίνου

Ο κακός χαμός έγινε στην πιάτσα της “φασολάδας των μεταναστών”, ύστερα από την αποκάλυψη του εδώλιο 5 για το στημένο διαγωνισμό που ετοιμάζει η κυβέρνηση προκειμένου να κάνει πιο πλούσιο τον εκλεκτό της κατά 800 εκατομμύρια ευρώ. Ήταν αναπόφευκτο το ρεπορτάζ μας να δημιουργήσει αντιδράσεις αλλά και να μας γεμίσει με νέες πληροφορίες για το πανηγύρι της κονόμας που ετοιμάζει το επιτελικό κράτος. Ένα πουλάκι μας είπε, που πετάει στον καθαρό αέρα του Μετσόβου, ότι η πολυεθνική εταιρεία CVC περιμένει στην γωνία προκειμένου να αγοράσει την εταιρεία που θα τον κερδίσει!

10 και πλέον διαγωνιζόμενοι έχουν καταθέσει φάκελο στο πρώτο στάδιο αξιολόγησης των τεχνικών χαρακτηριστικών αλλά η πιάτσα βόα ότι ο εκλεκτός του Μάξιμου ονόματι βαβουράκης με την εταιρεία “γευσήνους” έχει βρει τις άκρες του που έρχονται από τον ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγουν στο γραφείο του Πρωθυπουργού, ότι θα είναι ο λαμβάνων το κοντέινερ με τα 800 εκατομμύρια ευρώ.

Όπως μαθαίνω την επόμενη εβδομάδα θα γίνει το ξεσκαρτάρισμα των ενστάσεων που έχουν ήδη κατατεθεί αλλά φυσικά θα απορριφθούν! Μου λένε επίσης ότι η εταιρεία του κατά τα άλλα αξιόλογου βαβουράκη, ετοιμάζεται για πώληση στην πολυεθνική CVC έναντι 60 εκατομμυρίων ευρώ, μόλις υπογράψει την σύμβαση. Εύκολα αντιλαμβάνεται ο οποιοσδήποτε ότι αν, κάτι που θεωρείται βέβαιο, ο Βαβουράκης κερδίσει το διαγωνισμό η πολυεθνική θα αγοράσει και το συμβόλαιο των 800 εκατομμυρίων! Έτσι κάνουμε και εμείς τους επενδυτές.

Αυτονόητο βέβαια είναι ότι οι πρόσφυγες στο ΣτΕ θα πέσουν βροχή αν κρίνω από τις ενστάσεις που έχουν ήδη κατατεθεί. Προς το παρόν να αναφέρω ότι με το συγκεκριμένο διαγωνισμό είναι έντονα δυσαρεστημένος και ο Πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας, αφού φτάνουν στα αυτιά του πολλά και διάφορα που εκθέτουν για μια ακόμα φορά την κυβέρνηση.
 
Μέχρι και το όνομα του διευθυντή του Πρωθυπουργού Γρηγόρη Δημητριάδη έχουν ανακατέψει οι συμμετέχοντες. Πολλοί ονομάζουν τη δουλειά αυτή ως την μπίζνα της δεκαετίας… τους ενός άνδρα. Όπως ήδη αναφέραμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ ο διαγωνισμός αυτός σύμφωνα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά που γίνεται αποκλείει από τη συμμετοχή κάθε άλλη εταιρεία δίνοντας για 8 χρόνια (πρωτάκουστο και μοναδικό) το δικαίωμα σίτισης σε όλη την Ελλάδα για όλους τους μετανάστες σε μία μόνο εταιρεία.

Οι γνωρίζοντες μιλούν για καραμπινάτο στήσιμο. Φυσικά για όλα έχει απόλυτη γνώση τόσο Ο αρμόδιος υπουργός Μηταράκης όσο φυσικά και το Μέγαρο Μαξίμου. Όσο κι αν προσπαθήσαμε να απαντήσουμε στα ερωτήματα που προκύπτουν και κάνουν πιο καχύποπτη την διαδικασία δεν τα καταφέραμε. Πρώτον: Γιατί ο διαγωνισμός γίνεται με σύμβαση 8 ετών και όχι ανά έτος; Δεύτερον: Αληθεύει ότι η εταιρεία του αξιαγάπητου Βαβουράκη που η πιάτσα βοά ότι έχει ήδη κερδίσει το διαγωνισμό πριν ανοιχτούν οι προσφορές, βρίσκεται σε διαπραγμάτευση πώλησης της “γευσήνους” με την πολυεθνική cvc γεγονός που σημαίνει ότι θα πάρει και την προίκα των 800 εκατομμυρίων μαζί έναντι 60 εκατομμυρίων που είναι το τίμημα της εξαγοράς του; Τρίτον: Αληθεύει και για ποιο λόγο ότι ο Πρόεδρος της Βουλής δείχνει συγκεκριμένο πρόσωπο στην αυλή του Μάξιμου, που αποχώρησε πριν λίγο καιρό κλωτσηδόν, ότι έχει κλείσει την “δουλειά” πριν δει την πόρτα της εξόδου; Το ρεπορτάζ συνεχίζεται.Πηγή: edolio5.blogspot.com


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Το Epiosyinfo, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους. !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID