EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Με εντάσεις, κόντρες και αποχώρηση έγινε η συνεδρίαση της επιτροπής των λοιμωξιολόγων

Η συνεδρίαση της επιτροπής είχε εντάσεις, διχογνωμίες, ακόμη και… αποχώρηση.

Σύμφωνα με την Καθημερινή στο θέμα της διαδημοτικής μετακίνησης υπήρχαν ενστάσεις από πολλούς, που έλεγαν πως ουσιαστικά με την κατάργηση του μέτρου «καταργείται το lockdown».

Άλλοι, ηπιότεροι, έλεγαν πως η ελεύθερη μετακίνηση μπορεί να εφαρμοστεί 10 το πρωί με 6 το απόγευμα.

Έτερο επιχείρημα ήταν πως δεν μπορούν να ανοίξουν όλα ταυτόχρονα, εξ ου και τα σχολεία πήγαν πίσω, προς απογοήτευση της Κεραμέως.


Τελικά, η διαδημοτική μετακίνηση θα επιτραπεί μόνο για το Σαββατοκύριακο, με τον Χαρδαλιά να περιγράφει την αναστολή ως «πιλοτική», με πιθανότητα να αρθεί εάν χειροτερέψει η κατάσταση.

Χαρακτηριστικό λοιπόν είναι πως η συνεδρίαση είχε και αποχώρηση, καθώς ο πάντα σοβαρός γ.γ. Δημόσιας Υγείας Πρεζεράκος έφυγε κάποια στιγμή από την αίθουσα. Δεν ξέρω αν υπήρχε κάποιος άλλος λόγος ή απλώς αναζητούσε το εμβόλιο της μετριοπάθειας ή της λογικής.

Πάντως στο θέμα του λιανεμπορίου υπήρξε ομοφωνία. Πλην ενός: ο κ. Σύψας δεν συμφώνησε, δικαιολογώντας τον ρόλο που έχει κατακτήσει επάξια: του πιο σκληρού.



 
Πηγή


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Το Epiosyinfo, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους. !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID