EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !!!

Όχι άλλη τρομοκρατία! Όχι άλλες απειλές! Όχι άλλον διχασμό!

Πριν από λίγο, ο καθηγητής Μ. Δερμιτζάκης από το φρούριό του στην Ελβετία, μας ανακοίνωσε τον τρόπο με τον οποίο θα αρθούν όλα τα περιοριστικά μέτρα. Πρέπει, λέει, να εμβολιαστούν και τα παιδιά, αλλιώς δεν μπορούμε να γυρίσουμε στην κανονικότητα!
 
Λοιπόν, ακούστε για πολλοστή φορά. Όλοι εσείς οι «φωστήρες», εγχώριοι και εισαγόμενοι, ίσως δεν έχετε παιδιά αλλά κι αν έχετε δεν τα προωθείτε για εθελοντές στα πειράματα των εμβολιασμών. Καταλαβαίνω ότι το σχέδιό σας από την αρχή ήταν το μάντρωμα και το μπόλιασμα των παιδιών, γι’ αυτό το πήγατε σιγά σιγά, μη τρομάξουμε με τη πρώτη! Τα παιδιά, άλλωστε, είναι το μέλλον του πλανήτη. Το σχέδιο όμως δεν σας βγήκε. Σας πήραμε χαμπάρι και καταλάβατε ότι τα πράγματα δυσκολεύουν. Ούτε τους μισούς δεν πρόκειται να εμβολιάσετε. Ήσασταν από την αρχή σε διατεταγμένη υπηρεσία, (υπό την ηγεσία του ψάλτη), μαζί με τους δημοσιογράφους (όχι όλους), για να εκπληρωθεί το σχέδιο της κυβέρνησης. Όσο για τα ΜΜΕ, είδαμε το χρήμα που πήραν για να μας κελαηδάνε κάθε μέρα τον ίδιο σκοπό. Για να μας λένε «ψεκασμένους», «τρελούς», «ανεύθυνους» και ότι άλλο τους κατεβαίνει και τους βολεύει.

Εσείς? Πήρατε καθόλου χρήματα? Αν όχι στον τραπεζικό σας λογαριασμό, στα πανεπιστήμιά σας, στα εργαστήριά σας, για τις έρευνές σας, μπήκαν χρήματα από κυβερνήσεις, ΜΚΟ και φαρμακευτικές εταιρείες? Αυτά θα τα μάθουμε κάποια στιγμή? Όσοι δημοσιογράφοι πέρασαν από το ταμείο του Κ. Μητσοτάκη (δηλαδή από τις τσέπες μας), ξεπούλησαν την εγκυρότητά τους, την αξιοπιστία τους (αν είχαν) και επιβεβαίωσαν για άλλη μία φορά ότι ΟΛΑ σε αυτή τη ζωή έχουν μία τιμή, που μετριέται δε ευρώ, δολάρια, ρούβλια ή ..κομμάτια ψωμί!

Εσείς που θεωρείτε τους εαυτούς σας «Φωστήρες», πράξατε τα πάντα σωστά? Δεν πουλήσατε τίποτα? Δεν μπήκατε σε διατεταγμένη υπηρεσία? Αν όχι, τότε γιατί το ακαταδίωκτο? Τι ανάγκη το έχετε? Πως δέχεστε έναν τέτοιο εξευτελισμό? Αν πράξατε σωστά, με συνείδηση και εφαρμόσατε την Επιστήμη σας στον κοινό αγώνα, τι έχετε να φοβάστε?

Μια κι εσείς δεν απαντάτε ποτέ στον απλό πολίτη, φρόντισε ο καθηγητής κ. Ιωαννίδης, που τόσο μισείται, χλευάζεται και λοιδορείται από τους φίλους σας στα ΜΜΕ, να μας ενημερώσει καταλλήλως και σε συνέντευξη που έδωσε στο λογοτεχνικό περιοδικό «Νέο Πλανόδιον» μίλησε για τις εγκληματικές ευθύνες όσων πήραν αποφάσεις για τη διαχείριση της πανδημίας, αλλά και την τακτική διάφορων συναδέλφων του να μετατρέπονται σε τηλε-ειδικούς. Αποκαλύπτοντας επιπλέον πως οι 10 «ειδικοί» που μονοπωλούν τις τηλεοράσεις έχουν ελάχιστη επιστημονική δράση.

Λέει ο κ. Ιωαννίδης, καθηγητής του Stanford University: «Δυστυχώς, όμως, σε πολλά μέσα ενημέρωσης και σε πολλούς ισχυρούς πολιτικούς κύκλους και θεσμούς, επικρατεί μια παραληρηματική ανάγνωση και παραμόρφωση της επιστήμης. Πρόσφατα αναλύσαμε την επιρροή στην επιστημονική βιβλιογραφία για Covid-19 όλων των επιστημόνων που έχουν ασχοληθεί με αυτό το θέμα. Ανάμεσα στους δέκα ειδικούς επιστήμονες με την εντονότερη τηλεοπτική παρουσία στην Ελλάδα κανένας δεν ανήκει στους 10.000 με τη μεγαλύτερη επιστημονική επιρροή στη βιβλιογραφία Covid-19 παγκοσμίως!».

Όπως προκύπτει από την έρευνα που έκαναν ο ίδιος και οι συνεργάτες του, 64 επιστήμονες στην Ελλάδα έχουν μεγαλύτερη επιστημονική επιρροή στη βιβλιογραφία για την πανδημία από αυτούς τους δέκα τηλεειδικούς.

Σύμφωνα με τον δρα Ιωαννίδη, οι περισσότεροι σοβαροί επιστήμονες αυτολογοκρίνονται, γιατί, αν πάνε να μιλήσουν, ξέρουν ότι θα συσσωρεύσουν χλεύη από κύκλους που μπορεί να αγνοούν τη σοβαρή επιστήμη, αριστεύουν όμως στο… μερεμέτι της δαιμονοποίησης.

«Μέσα από τις μιντιακές ραδιουργίες, που μπορεί να συντονίσει ακόμα και ένας μετριότατος υπεύθυνος Τύπου, ενός οποιουδήποτε μετριότατου πολιτικού, έχει μεγαλύτερη δύναμη επικοινωνιακού πυρός απ’ ό,τι δέκα νομπελίστες μαζί. Ολα είναι “φαίνεσθαι”. Οπότε, πετάει ο γάιδαρος ο επιστήμονας; Πετάει. Η ψυχολογική φθορά για όσους προσπαθούν να αντισταθούν είναι λυπηρή. Κανένας επιστήμονας δεν έχει προετοιμαστεί για μια τέτοια κατάσταση» διαπιστώνει.

Λοιπόν κύριοι «φωστήρες», δεν είναι μόνο η ενημέρωση που είχαμε από τον κ. Ιωαννίδη, είναι και τα αποτελέσματα των ενεργειών σας, οι αντιφάσεις σας, η διάλυση της κοινωνίας μας, η δίνη στην οποία μας ρίξατε σε συνεργασία με τ’ αφεντικά σας, η ασχετοσύνη σας, ο ναρκισσισμός σας και άλλα πολλά, που μας κάνουν να καταλάβουμε σε τι μπορεί να είναι χρήσιμη η ασυλία που σας πρόσφερε το αφεντικό σας για τις υπηρεσίες σας. Το πρόβλημα είναι ότι αν τολμήσετε να πειράξετε τα παιδιά μας, καμία ασυλία δεν μπορεί να σας σώσει. Θα τρέχετε και δεν θα βρίσκετε που να κρυφτείτε. Εμείς δεν έχουμε ανάγκη από καμία ασυλία. Έχουμε τα παιδιά μας και θα τα υπερασπιστούμε μέχρι θανάτου. ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ!!!

Βασίλης Πολυζώης


Πηγή


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Το Epiosyinfo, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους. !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID