EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Η Αλήθεια για τον Φάουτσι


Του Ραφαήλ Α. Καλυβιώτη*

Πέρυσι όποιος τολμούσε να αρθρώσει την άποψη ότι ενδέχεται ο ιός να προήλθε από εργαστήριο της Γουχάν στην καλύτερη περίπτωση να θεωρείτο «ψεκασμένος». Οι δικτάτορες της πολιτικής ορθότητας βλέπετε είναι αυτοί που επί της ουσίας διχάζουν τις Δυτικές κοινωνίες. Όποιος δεν συμφωνεί μαζί τους στην καλύτερη περίπτωση είναι ψεκασμένος ακραίος και στην χειρότερη ναζί. Όλες οι ενδιάμεσες αποχρώσεις του γκρι χάνονται στην πορεία. Η πρώτη εξήγηση για αυτήν την χρησιμοποιούμενη τακτική είναι ότι πρόκειται περί ανθρώπων ιδεοληπτικά αριστερών. Η δεύτερη ότι προωθούνται κάποια συγκεκριμένα οικονομικά συμφέροντα των ελίτ και χρειάζονται επικοινωνιακή υποστήριξη για να το επιτύχουν. Σε κάποιες περιπτώσεις ισχύουν και τα δύο μαζί. Το να φοιτά κανείς σήμερα στο Χάρβαρντ φερ’ ειπείν σημαίνει κατά κύριο λόγο ότι ανήκει στις ελίτ και όταν αποφοιτήσει από αυτό είναι σχεδόν βέβαιος για δύο πράγματα, πρώτον ότι θα συνεχίσει να είναι πλούσιος και δεύτερον ότι θα επενδύει την κατοχή του πλούτου του επικοινωνιακά με αριστερίστικες δικαιωματιστικές θεωρίες. Δύο σε ένα και νοικοκυρεμένα. Για τις ελίτ βέβαια. Για την πορεία του Δυτικού πολιτισμού κατάντια.

Θα με ρωτήσει κανείς εύλογα, «στο μεταναστευτικό το αντιλαμβάνομαι διότι κερδίζουν από τα φθηνά εργατικά χέρια και επωφελούνται στις ασφαλιστικές εισφορές εξαιτίας της αποτροπής περαιτέρω δημογραφικής γήρανσης, με άλλες μειονότητες επίσης το αντιλαμβάνομαι διότι διά αυτού του τρόπου αποκτούν πρόσβαση σε ένα νέο καταναλωτικό κοινό και δύνανται να προωθήσουν τα προϊόντα τους με απενοχοποιημένο προσωπείο, στον κορονοϊό γιατί»; Η απάντηση είναι απλή. Διότι τον Ιανουάριο του 2020 προηγείτο στις δημοσκοπήσεις ο Τραμπ έναντι του Μπάιντεν 9 μονάδες. Η επιβεβαίωση των υποψιών διαφόρων ερευνητών πως ο ιός προήλθε από ανθρώπινο χέρι θα δικαίωνε την διακυβέρνηση Τραμπ όπου πλειστάκις το είχε αναφέρει και χαρακτηριζόταν «ψεκασμένη» και «ακραία». Και εάν επιβεβαιωνόταν τότε δεν θα υπήρχε κανένας τρόπος για να αναχαιτιστεί η επερχόμενη νίκη του. Μάλιστα θα δικαιωνόταν η στρατηγική του τόσο στην οικονομία όσο και στην εξωτερική πολιτική όπου είχε τοποθετήσει την Κίνα ως τον νούμερο ένα εχθρό των ΗΠΑ με ένα ακόμα σκάνδαλο που αφορούσε την ανθρωπότητα προερχόμενο από το κομμουνιστικό καθεστώς. Και εδώ βρίσκεται το κλειδί της υπόθεσης. Οι δασμοί που επέβαλε ο Τραμπ στην Κίνα έπληξαν πολλές πολυεθνικές εταιρείες. Οι τελευταίες έβλεπαν τον Τραμπ ως εχθρό τους. Οι δε εταιρείες κοινωνικών δικτύων με τους περίφημους «factcheckers» τους κατέβαζαν σωρηδόν λογαριασμούς που αναρωτιούνταν εάν ο ιός προήλθε από εργαστήριο. Και όχι μόνον λογαριασμούς απλών πολιτών που έχουν το απόλυτο δικαίωμα στην ελευθερία της έκφρασης. Αλλά και δημοσιογραφικών εντύπων. Σε αυτό το σημείο βλέπετε οι αντιλήψεις των τεχνολογικών κολοσσών βρίσκονται στην ίδια ευθεία με το κομμουνιστικό καθεστώς της Κίνας. Ελευθερία άποψης μπορεί να έχεις. Αρκεί να μην πλήττεις το καθεστώς. Στην Κίνα είναι το κομμουνιστικό κόμμα. Στις ΗΠΑ είναι οι πολυεθνικές.

Οι κήρυκες της πολιτικής ορθότητας μάλιστα είχαν μετατρέψει τον επικεφαλής ιατρό για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης, Φάουτσι, σε τοτέμ «ορθολογικής» αντίστασης έναντι ενός «ημίτρελου δικτάτορα». Δεν θα σταθώ στην πληθώρα των αντιφάσεων στις οποίες περιέπεσε σε όλη την διάρκεια της πανδημίας διότι δεν είμαι γιατρός και ούτε θέλω να γίνω τώρα στα γεράματα. Στην εκπομπή μας στο YouTube Channel μαςRight2theboneμπορείτε να ακούσετε έναν γιατρό να σας τα αναλύει. Όμως πλέον τα πράγματα είναι δύσκολο να κρυφτούν κάτω από το χαλί. Από την αρχή ήταν κάπως μυστήριο το γεγονός ότι δεν έδειξε καμία ιδιαίτερη θέρμη στο να αναζητήσει από πού προήλθε ο ιός. Διότι βλέπετε ήταν γνωστό στην κυβέρνηση Τραμπ ότι το συγκεκριμένο εργαστήριο είχε ελαστικά πρωτόκολλα ασφαλείας. Τώρα όμως μάθαμε γιατί ο κατά τα άλλα εκλεκτός της ορθολογιστικής αντίστασης των ελίτ, Φάουτσι, δεν είχε καμία πρεμούρα να το ψάξει. Διότι το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας του Φάουτσι χρηματοδοτούσε το συγκεκριμένο εργαστήριο! Μάλιστα ο Φάουτσι το παραδέχθηκε αυτό αφού προηγουμένως είπε ψέματα στους νομοθέτες της Γερουσίας κατά την διάρκεια εξέτασης! Για εμένα τώρα εξηγούνται πολλά. Εσάς σας αφήνω να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.

*Πρόεδρος Δικτύου Ελλήνων Συντηρητικών/rkaliviotis@gmail.comΠηγή

Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Το Epiosyinfo, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους. !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID