EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Δημ. Γάκης Χειρουργός και πρώην Διοικητής ΑΧΕΠΑ ξεσκεπάζει την κομπίνα των self test…

Η ύπαρξη τοξικής ουσίας στο διάλυμα που εμβαπτίζεται ο βαμβακοφόρος στυλεός, θεωρήθηκε επικίνδυνη για το σέλφ τεστ της Roche / Biosensor που χορηγήθηκε και στην Ελλάδα για να ελεγχθούν οι μαθητές!

Ήλεγξα την διαδικασία, και πράγματι το διάλυμα στον σωληνίσκο στο οποίο εμβαπτίζεται ο στυλεός και αναδεύεται, μπορεί να στάξει στο δέρμα ή να πιτσιλήσει τα μάτια αν γίνει αδέξιος χειρισμός από μη εξασκημένα άτομα!

Επίσης πιτσίλισμα μπορεί να συμβεί όταν ενσταλάζεις το διάλυμα στην οπή του τεστ.

Ο χαρακτηρισμός του συγκεκριμένου χημικού της ομάδος των οκτυλο-/εννεϋλοφαινυλαιθοξυλικών είναι ως πολύ υψηλής επικινδυνότητας (SVHC) στην Ευρωπαϊκή Ένωση και μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό του δέρματος και, σε ορισμένες περιπτώσεις, ίσως και σοβαρό τραυματισμό στα μάτια.


Ο χειρισμός της προϋποθέτει γάντια, στολή προστασίας και γυαλιά σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά στανταρτς! (WELT: Hamburg setzt umstrittene Schnelltests zukünftig nicht mehr an Schulen ein) και τις οδηγίες!


Στα παραπάνω συνηγορεί και αυτό, Κοροναϊός: Οι κίνδυνοι από το self test σύμφωνα με τη Γαλλική Ακαδημία Ιατρικής

ΑΣΥΓΧΩΡΗΤΗ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΑΘΩΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ / ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ, ΚΑΙ ΕΚΘΕΤΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΣΚΗΣΑΝ ΔΙΩΞΕΙΣ ΓΙΑ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ!

ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΟΥΝ ΟΙ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΔΙΩΚΤΕΣ…

ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΑΣΤΟΧΙΑ ΤΩΝ «ΑΡΙΣΤΩΝ»…

Έπεται συνέχεια αποκαλύψεων…

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1120832571735919&id=100014275599790

«ΜΥΡΙΖΕΙ» Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΤΩΝ SELF TEST

Από πότε διαγνωστικό υλικό προμηθεύεται από το… Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ::: Διαγνωστικά τεστ είναι, δεν είναι δακρυγόνα…

Γιατί η προμήθεια δεν ανατέθηκε σε ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ. Έτσι μπορεί να συντμηθούν οι χρόνοι διατηρώντας την ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ !

Γιατί δεν ελέχθηκαν τα υποψήφια τεστ από το ΙΦΕΤ που έχει την γνώση και τις δυνατότητες;

(Σημειώνω, ότι όσες φορές είχα αμφιβολίες για την ποιότητα ιατρικών υλικών, ως Διοικητής του ΑΧΕΠΑ, τα έστελνα σε αυτούς και με έβγαζαν πάντα ασπροπρόσωπο. Έχουν «αστέρια» επιστήμονες εκεί…)

Από πότε οι συσκευασίες των 25 τεστ θεωρούνται ατομικές; Όταν ζητούνται ατομικά τεστ και σου δίνουν ομαδικά, αυτό συνεπάγεται έκπτωση από τον διαγωνισμό, διότι, πολύ απλά η μαζική συσκευασία στοιχίζει πολύ λιγότερο και καταστρατηγείται η ίση αντιμετώπιση των διαγωνιζομένων!

Πως είναι δυνατόν μέσα σε τρείς ημέρες, εκ των οποίων η μία ήταν η αργία της 25ης Μαρτίου, να εκδώσει ο προμηθευτής όλα τα δικαιολογητικά και εγγυητικές επιταγές; Μήπως υπήρχε προσυνεννόηση;

Ένα από τα γνωστά κόλπα των προμηθευτών είναι ότι δημιουργούν 2-3 εταιρείες για να δοθεί η εντύπωση του διαγωνισμού… Το ψάξατε; Ναιιιι, ξέρω, μέσα σε τρεις ημέρες…

Πως προμηθευτήκατε τα κινέζικα τεστ χωρίς CE mark παραβιάζοντας την Ευρωπαϊκή νομοθεσία;

Γιατί εδώ δεν διστάσατε να κάνετε «πρόχειρο διαγωνισμό» και να δώσετε 30.000.000 ευρώ σαν να ψωνίζατε από το super market, ενώ τα μονοκλωνικά αντισώματα που θα σώσουν εκατοντάδες ζωές αρνείστε να τα πάρετε γιατί δεν πήραν έγκριση από την ΕΜΑ;

Για να θυμηθούμε Covid-19: Ερωτήματα εγείρει ο λυσσαλέος πόλεμος εναντίον των ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΏΝ φαρμάκων μονοκλωνικών αντισωμάτων

Γιατί προμηθευτήκατε υλικά χωρίς έλεγχο αν πληρούν τις προϋποθέσεις του ECDC για sensitivity >80% και specificity> 95% και τις Ευρωπαϊκές προϋποθέσεις ασφαλείας;

Να μην μιλήσω για την κρίση του ελεγκτικού συνεδρίου…Κρίμα…

Τώρα, γιατί όλο το σκηνικό μου θυμίζει προμήθειες της Σημιτικής περιόδου; Λέτε ή είμαι υπερβολικός;

Υ.Γ. Για ψάξτε να δούμε αν στους αμνηστευθέντες υπάρχουν και αυτοί που χειρίστηκαν την προμήθεια; Τότε θα «δέσει « το γλυκό…Λέτε;

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1121307355021774&id=100014275599790

Η ΚΟΜΠΙΝΑ ΤΩΝ ΣΕΛΦ ΤΕΣΤ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ… ΠΟΛΥ ΜΠΟΧΑ…

Μετά την αρχική, ύποπτη τακτική που ακολουθήθηκε για την προμήθεια των self tests, και την τοξική ουσία που προκάλεσε σάλο στο κρατίδιο του Αμβούργου, που ανέλυσα στις αναρτήσεις της 25ης και 26ης/4/21 (σ.σ. αναφέρεται σε όσα αναγράφονται παραπάνω) άλλαξε ο προμηθευτής και το σέλφ τεστ που διατέθηκε στους υπόχρεους ελέγχου, Έλληνες Πολίτες.

Ο Focus FM και ο δαιμόνιος Στέφανος Δαμιανίδης αποκάλυψε ότι τα νέα, Κινεζικής Προέλευσης τεστ, έχουν ημερομηνία παραγωγής 16/3/2023 και ημερομηνία λήξης 15/3/2023 ! Δηλαδή τεστ «από το μέλλον» που λήγει στο «παρελθόν του μέλλοντος»!!!

Ερευνώ το θέμα σε τρία φαρμακεία και διαπιστώνω ότι έτσι είναι γραμμένες οι ημερομηνίες σε κάθε self test, αλλά το κουτί που περιέχει την 25 άδα έχει κανονική ημερομηνία του 2021!

Αυτό σημαίνει ότι το κουτί ξανατυπώθηκε, μάλλον στην Ελλάδα, με την σωστή ημερομηνία και μπήκαν μέσα τα σελφ τεστ με την λανθασμένη!

Έχοντας συμμετάσχει στην νοσοκομειακή καριέρα μου σε δεκάδες επιτροπές αξιολόγησης προμήθειας υγειονομικών υλικών και με την 6 ετή εμπειρία μου ως Διοικητής του ΑΧΕΠΑ σας λέω ότι:

Το ανωτέρω υλικό χαρακτηρίζεται ως ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ,

ο ανάδοχος χαρακτηρίζεται ως ΕΚΠΤΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ, του κατάσχεται η εγγυητική επιταγή και τού καταλογίζεται η διαφορά κόστους από τον επόμενο μειοδότη,

το υλικό στέλνεται προς καταστροφή ως νοσοκομειακό απόβλητο και

το υψηλό κόστος της ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΤΑΙ ο προμηθευτής,

επειδή δε υπάρχει ύποπτη αναντιστοιχία ημερομηνιών στο κουτί και στα τεστ, ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΔΟΛΟΣ και η υπόθεση στέλνεται στην ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, για διερεύνηση.

– Επισημαίνω ότι ο προμηθευτής, λογικά, πήρε το υλικό για ένα κομμάτι ψωμί (διότι όπως προανέφερα είναι άχρηστο και δεν φτάνει η ζημία που υπέστη ο κατασκευαστής έπρεπε να επιβαρυνθεί και για την καταστροφή του. Οπότε τον συνέφερε να το πουλήσει ΟΣΟ-ΟΣΟ)

-Ευθύνη λοιπόν φέρει, τόσο ο προμηθευτής, όσο και η επιτροπή παραλαβής του ακατάλληλου υλικού, αλλά ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΦΕΡΟΥΝ, όσοι οργάνωσαν την παράτυπη προμήθεια και αμνήστευσαν, μάνι- μάνι…

Όλες οι παραπάνω απαράδεκτες διαδικασίες μου έφεραν στο μυαλό τις προμήθειες επί κυβερνήσεως Σημίτη …

Απαιτείται άμεση Εισαγγελική έρευνα (όχι μόνο να τρομοκρατούμε μανούλες, να κυνηγούμε και το ΕΓΚΛΗΜΑ, κύριοι…)

ΥΓ. Μόλις πρι λίγο είδα ότι η συλληφθείσα μανούλα δεν πήγε στο Αυτόφωρο, αλλά την έστειλαν σε τακτική δικάσιμο, προφανώς, διότι από κατηγορούμενη θα μετατρέπονταν σε κατήγορος μετά τις αποκαλύψεις…

Ο θόρυβος τώρα δεν συμφέρει…


Πηγή


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Το Epiosyinfo, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους. !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID