EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Φωτογραφική γραμμή για Ζάναντου & Αντίοχο απο το Υπ.Ναυτιλίας…και νεο σκάνδαλο με τα Δελφίνια..

Το Υπουργείο Ναυτιλίας μετα το Διαγωνισμό στα Διαπόντια Νησιά που η πλοιοκτήτρια εταιρία του Αντίοχου με το Ζάναντου εχασε τη γραμμή απο το Ευδοκία ετοίμασε μια Φωτογραφική διακήρυξη και νεα Αγονη δηθεν γραμμή σε βάρος του Δημοσίου …

Στη Γραμμή Κέρκυρα Παξοί υπάρχει Γραμμή Φέρρυ μπόουτ (Κέρκυρα -Ηγουμενίτσα -Παξοί) με δυο Εταιρίες Κerkyra Lines και Kerkyra See Ways) γραμμή με Δελφίνια επίσης του Αντίοχου…Το νησί των Παξών είναι συνδεδεμένο τρεις φορές την εβδομάδα με την Κέρκυρα..Δεν νοείται το Υπουργείο να γεννά μια νεα γραμμή αγονη βάζοντας τους Αντιπάξους και να την χρηματοδοτεί σε βάρος του Δημοσίου βολεύοντας τον Αντίοχο με φωτογραφική προκήρυξη και κάνοντας ζημιά στη γραμμή Κέρκυρα Παξοί αλλά και στα πλοιάρια που το Καλοκαίρι κάνουν διαδρομές Παξοί -Αντίπαξοι..και εξυπηρετούν ακόμη και το χειμώνα τους εναν με δυο κατοίκους που μπορεί να είναι και δεν είναι στο νησί των Αντιπάξων.

Ομως η γκρίνια για το οτι εχασε τη Γραμμή στα Διαπόντια και οι γνωριμίες ΓΕΝΝΗΣΑΝ μια νεα Γραμμή Κέρκυρα -Παξοι – Αντίπαξοι..Τώρα που θα δεσει το 40μετρο πλοίο σε ποιο μωλο που δεν υπάρχει στους Αντίπαξους ειναι αλλο θέμα!!! Εκει δένουν βάρκες μονο..Ισως επιτραπεί στον Αντίοχο να μπαζώσει τη περιοχή να κάνει Μωλο για να ανοίγει η μπουκαπόρτα…Αλλωστε τους εχει κάνει ολους Παραρτήματα του..απο Λιμεναρχείο εως και Υπουργείο..
Συνεπώς στο Βουτούμι ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ…Υπάρχει και το Λιμανάκι της Αγραπιδιάς..Σε αυτο 40μετρο σκάφος δεν μπορεί να κανει ελιγμούς εσωτερικά ουτε μπορεί διοτι στο μεγαλύτερο μέρος του δεν εχει βαθικά.Απ εξω μονο αν ΤΣΙΜΠΕΝΤΩΘΟΥΝ τα Βραχια…Ολα αυτά θα τα κάνουν για να πάρει επιδότηση το Ζάναντου?????

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ..Ζωγραφίζουν το ΖΑΝΑΝΤΟΥ με 70 (???) τ,μ γκαράζ !!! Για το Λιμάνι των Αντιπάξων που δεν μπορεί να δέσει!!! Να τον βοηθήσουν τον Αντίοχο γιατί εχασε τη γραμμή στα Διαπόντια!!

Τα ΣΚΑΝΔΑΛΑ συνεχίζονται το ενα πίσω απο το αλλο…Τα δρομολόγια στα Διαπόντια έγιναν δηλώνοντας ΨΕΥΔΩΣ οτι εχει 70 τ.μ γκαράζ …Τα δρομολόγια για Παξούς με τα Δελφίνια εισέπραττε παράνομα πάνω απο τον νόμιμο ναύλο στους Τουρίστες με δηθεν Παροχή Υπηρεσιών…Η Υπόθεση για το κουκούλωμα των εισιτήριων στη Γραμμή Κέρκυρα Παξοί που έγδυνε τους Τουρίστες σε βάρος του Τουρισμού και του νησιού της Κέρκυρας καθώς και για το γκαράζ που μετρήθηκε απο το Λιμεναρχείο σε 51,375 τμ ενω δήλωνε 70 εκκρεμεί στη Δικαιοσύνη της Κέρκυρας διότι το Υπουργείο Ναυτιλίας και Τουρισμού μέχρι σήμερα το κουκούλωσαν.(Δείτε σχετικό θέμα στο τέλος του Δημοιεύματος)

ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΚΕΡΚΥΡΑ ΠΑΞΟΙ ΜΕ ΤΑ ΔΕΛΦΙΝΙΑ.

Η γραμμή αυτή επιδοτήθηκε φέτος μόνο λόγω Κορωνοιού..Ετσι ο Αντίοχος δεν εχασε την ευκαιρία να ΣΗΚΩΝΕΙ την επιδότηση ακόμη και οταν δεν εκτελούσε τα κανονικά δρομολόγια…Οταν εχει καιρό και χάνει τα δρομολόγια τα κάνει μαζεμένα μόλις πέσει ο αέρας και τα κύματα…

Π.χ Τα κανονικά δρομολόγια είναι 3 την εβδομάδα Δευτέρα Τετάρτη και Παρασκευή με δυο αναχωρήσεις μια πρωί και μια μεσημέρι μετ επιστροφής. Ο Αντίοχος όταν για να εισπράξει αυτή την επιδότηση απο τα χαμένα δρομολόγια τα κάνει ολα μαζί ..Δηλαδή αν χάσει μια εβδομάδα τα κάνει ΑΔΕΙΟΣ τις επόμενες μέρες καθημερινά λες και κάθε μέρα χρειάζονται τα δρομολόγια..

Το ΠΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΣ ηταν τον Απρίλιο που έπαθε Βλάβη !!! Για 20 ημέρες περίπου εχασε ολα τα δρομολόγια…Οταν έφτιαξε τη Βλάβη για να μην χάσει την Επιδότηση έκανε 42 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ την εβδομάδα αντι για 6!!!!! Δηλαδή πήγαινε στους Παξούς 6 φορές την ημέρα επι 20 ημέρες!!!! ΑΔΕΙΟΣ μόνο για να πάρει την Επιδότηση…ΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ τον άφησε να κάνει 6 δρομολόγια την ημέρα ΑΔΕΙΟΣ επι 20 ημέρες για να εισπράξει την επιδότηση…και δέχθηκε τα δρομολόγια αυτα.Το Υπουργείο Ναυτιλίας δέχθηκε τα εγγραφα και τα Δρομολόγια αυτά δηλαδή να ΔΟΥΛΕΥΕΙ τους πάντες και σε 20 μέρες να ανεβοκατεβαίνει (42 δρομολόγια την εβδομάδα) επι τρεις εβδομάδες ΧΩΡΙΣ να υφίσταται λόγος πραγματικής σύνδεσης αλλά μόνο για την χρηματοδότηση και την ΤΣΕΠΗ του Αντίοχου σε βάρος του Δημοσίου συμφέροντος…

ΔΕΙΤΕ ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΤΩΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 20 ….Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ της ΝΔ και ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ…ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΣΕ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΑΝΤΙΟΧΟΥ…

ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΤΙΟΧΕ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ!! ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ…ΕΤΣΙ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ!!!

Πηγή


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Το Epiosyinfo, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους. !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID