EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΠΩΜΕΝΕΣ (για κάτι F35, Raffalle και κάτι πάπιες)

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΠΩΜΕΝΕΣ (για κάτι F35, Raffalle και κάτι πάπιες)

Μετά που αγόρασε ο γείτονας κάτι S-400, περίσσευαν του θείου Σαμ κάπου 100 κομμάτια F35, 100 εκ έκαστον, χωρίς την αρματωσιά τους, που δεν ήθελε να του τα δώσει φοβούμενος διαρροή στρατιωτικής τεχνολογίας προς Κίνα και Ρωσία.

Έτσι τότε ήθελαν να πλασάρουν 35 κομμάτια από αυτά στον Καμμένο τον επιρρεπή στην στρατοκαυλίαση. Όπερ 3,5δισ ντιλακι έπαιζε. Αλλά του είπαν οι άλλοι "που πας καμμένε Καραμητρο", άχρηστα είναι τα αντιρανταρ του συστήματα (stealth στην μιλιταριστί) με δύο συστοιχίες παθητικών ραντάρ των 3εκ είναι το ίδιο ορατά όπως και οι πάπιες. Θες toys να παίζεις το τραινάκι;; Κάνε αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του Στρατού και από τα νοίκια ψώνιζε ότι σου ζητούν οι στραταίοι".Και έτσι αναβάθμιστηκαν τα f16 σε viper φτηνά και έχουμε τώρα το πάνω χέρι στους αιθέρες του Αιγαίου.

ΟΚ είπε ο Πάνος, ακολούθησε την κομματική κοπτατσια από την Κουμουνδουρου, δεν έκανε τρέλες και αφέθηκε να βγάζει το φίδι από την τρύπα ο Κοτζιάς αδαπάνως (τον εκδικήθηκε γι αυτό το χάλασμα του ντιλ λίγο αργότερα, μετά τις Πρεσπες) . Κιχ δεν έκαναν οι απέναντι, σούζα ήταν για 4,5 χρόνια. Την βγάλαμε έτσι φτηνά και βγήκαμε και από τα μνημόνια και με αεροπορική υπεροχή.

Άλλαξε όμως το γκουβέρνο. Χωρίς ενεργητική στρατηγική πολυδιάστατη, αναθάρρησαν οι απέναντι και, λόγω και του φόρτου εργασίας του θείου Σαμ με κάτι μπλεξίματα δικά του, άρχισαν οι τσαμπουκαδες και το "μιλάμε για όλα, η Κύπρος στην Τουρκία ή σας δίνουμε στεγνά στον Τούρκο" της φραου Μερκελ. Ξέρετε, αυτή που νομίζει ότι είναι η μετενσάρκωση του Μετερνιχ έχοντας βάλει στο μάτι κάτι αέρια εδώ πιο κάτω και θέλει να μην έχουμε σύνορα με την Λιβυη, να παρεμβληθεί με ένα σύμφωνο ο δικός της. Τι τα θεμε, να τις τα δώσουμε της γυναίκας υποθήκη για μας δανείσει να ψωνίσουμε και Πράσινη ανάπτυξη. Αδύνατον να την λαδωσεις αυτήν αλλιώς, πουλάει πιο πολλά στην Τουρκία, λέει.

Ελλάς-Γαλλία-Συμμαχία λοιπόν μπας και ισορροπήσει το πράμα, είπαν τα από εδώ επιτελεία, και ας πάει το παλιάμπελο.
-"7δισ τα 18 κομμάτια τα Raffalle, μαζί και 2-3 φρεγάτες και αν θέλετε" είπε ο Μακρόν.
-"Και εκείνα τα 35 κομμάτια τα F35, εμείς κλέφτες θα γίνουμε;;" συμπλήρωσε ο θείος Σαμ, που είπε να μην μείνει στην απ έξω τώρα που γυρίζει. (το ότι έχουν τα ζαβά ήδη εγκατεστημένο παθητικό ραντάρ από το 04 σε ελληνικό αεροδρόμιο από τα ρέστα της Ολυμπιάδας, αυτό που κάνει τα F35 αχρήστα, ούτε που θα το ξέρουν ακόμα τα επιτελεία. Tρεχουν ίσως και αυτά για ένα συνέδριο αναπαραγωγικής αυτονομίας λεφτοδεντρων για εξοπλισμούς ..) Άλλωστε από ότι λένε είναι μαχητικά 1ου πλήγματος (επιθετικά) δηλαδή. Τι να τα κάνουμε εμείς;;;

Και επειδή πάντα Μακρόν προ βραχέως περισπάται, πάρε τώρα ότι σου δίνουν και μη μιλάς πολύ κύριε συνταξιούχε που θα τα πληρώσεις εσύ τα πανωπροίκια με τίποτα 30% μείωση στις συντάξεις. Για εθνικούς λόγους θα λέει, ξέρεις από αυτούς που δεν είχες κατά νου όταν καταψήφιζες τον άλλον για κάτι Πρεσπες..(κάνε μόνος σου την αριθμητική πόσο πιο ακριβά μας στοιχίζουν τώρα τα 18 κομμάτια, ορατά και τα 35 τα "αόρατα" . Το άθροισμα είναι το τίμημα της ψήφου σου, αυτής που δεν ήξερε ούτε ιστορία, ούτε αριθμητική ούτε γεωγραφία αλλά μόνο θρησκευτικά αναπαραγωγικής αυτονομίας ).

Και για όσους θυμούνται ακόμη και δεν το έκαψαν : η κατάρριψη του stealth f111 από την Σερβική αεράμυνα κατά την διάρκεια των βομβαρδισμών της Γιουγκοσλαβιας, ήταν η πρώτη επιτυχής χρήση παθητικού ραντάρ τσέχικης τεχνολογίας εκείνης της εποχής.
Πηγή


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Το Epiosyinfo, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους. !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID