EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Fauci Gate ή Fauci Gates: emails διαπλοκής με Β. Gates και Mark Zuckerberg για προώθηση του πανεμβολιασμού!

Πολλοί μιλούν για Fauci Gate ή για Fauci Gates αφού αποδεικνύεται διαπλοκή και με τον Bill Gates.. Από τον Υγειονομικό Φαουτσισμό στον Υγειονομικό Φασισμό….πως φτάσαμε στον πανεμβολιασμό στον υποχρεωτικό καταναγκαστικό εκβιαστικό εμβολιασμό…Ανέλαβαν την εκστρατεία δρομολόγησης του από τον Bill Gates ως τον Mark Zuckerberg! Στον The Guardian,μεταξύ των email ανταλλαγής με Φάουτσι των πιο αποκαλυπτικών φιγουράρουν αυτά που προέρχονται από αποστολείς δισεκατομμυριούχους ή πρόσωπα που ασκούν μεγάλη επιρροή.

Σ ένα από αυτά με ημερομηνία 3 Απρίλη της προηγούμενης χρονιάς ο Fauci αναφέρει μια συνομιλία με τον ιδρυτή της Microsoft, τον Bill Gates, στο θέμα μια παγκόσμιας προσπάθειας για εμβολιασμό και δηλώνει “ενθουσιασμένος από την ιδέα να προχωρήσουν σε μια« συνεργασία και ελπίζουμε σε συνεργατική προσέγγιση στο Covid-19 » οι ομοσπονδιακές υπηρεσίες υγείας και το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates, σύμφωνα με τα email. Μιλάμε για άδολες μεθοδεύσεις….από ολιγάρχες φιλανθρώπους..O ένας ”εστεμμένος” βασιλιάς των εμβολίων κι ο άλλος ο εξυφαίνων τα νήματα του παγκόσμιου ιστού πληροφόρησης…

Υπάρχουν επίσης ανταλλαγές email με τον ιδρυτή του Facebook τον Mark Zuckerberg σχετικά με τη δημιουργία ενός κέντρου πληροφόρησης για covid19 στα κοινωνικά μέσα και ένα άλλο με τον ηθοποιό Morgan Freeman που προτείνει να μεταδώσει το μήνυμα Covid-19 στους 100.000 ακόλουθους του στο Twitter.


Τα email δείχνουν επίσης ότι ο Fauci έλαβε μια oμοβροντία αλληλογραφίας που δείχνει ότι ο κορωναϊός είχε διαρρεύσει από ένα εργαστήριο στο Wuhan. Οι απαντήσεις του Fauci λογοκρίνονται.

Στο The National Pulse ανακαλύπτεται ότι ο Dr.Anthony Fauci – ο οποίος αρνήθηκε επανειλημμένα να συμμετάσχει σε έρευνα σχετικά με τα «λειτουργικά κέρδη» (στρατιωτικοποίηση ιών) – έστειλε email πανικού στο προσωπικό των Εθνικών Ινστιτούτων Αλλεργιών και Λοιμωδών Νόσων (NIAID) στο έναρξη της πανδημίας.

Λήφθηκε από το BuzzFeed News μέσω της FOIA

Το ακαδημαϊκό άρθρο που επισυνάπτεται στο email έχει τον τίτλο: Ένα σύμπλεγμα SARS που μοιάζει με κορωναϊούς νυχτερίδας που κυκλοφορεί δείχνει πιθανότητες για εμφάνιση στον άνθρωπο.Πραγματεύεται πώς οι Αμερικανοί και Κινέζοι ερευνητές χειρίζονται ιούς για να κατανοήσουν καλύτερα πώς μπορούν να μεταδοθούν στον άνθρωπο.

Σύμφωνα με το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας, η έρευνα «Gain-of-Function (GOF) μπορεί να παρουσιάζει κινδύνους βιοασφάλειας και βιοβεβαιότητας “

Αυτό επιβεβαιώνει την εξήγηση των καθηγητών Montagnier και Henrion-Caude..

Ενημερώθηκε για πιθανή διαρροή από το εργαστήριο Wuhan.

Τα πρώτα emails του Fauci δείχνουν ότι υπάρχει επίγνωση του κινδύνου επιδείνωσης της νόσου μετά τον εμβολιασμό με COVID, όπως συνέβη με τα υποψήφια εμβόλια SARS.Οι μάσκες δεν είναι απαραίτητες εκτός εάν είστε άρρωστοι, λέει ο Fauci και σημειώνει ότι το SARS CoV 2 είναι τόσο μικροσκοπικό που περνά εύκολα μεταξύ των ινών των μασκών. Αποτέλεσμα 2 χρόνια τώρα όλη η υφήλιος φιμωμένη ως και νήπια…Αγνόησε τον επιστήμονα που του είπε ότι η Κίνα είπε ψέματα για τον ιό και τα δεδομένα. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Φάουτσι ισχυρίστηκε ότι το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας των ΗΠΑ χρηματοδότησε με 600.000 δολάρια το Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν για 5 χρόνια για να μελετηθούν αν οι κορονοϊοί της νυχτερίδας μπορούν να προσβάλουν τον άνθρωπο. Επίσης αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο διαφυγής του ιού από το συγκεκριμένο εργαστήριο..Μια υπόθεση καθόλου καινούργια….Πηγή  dimpenews.com

Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Το Epiosyinfo, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους. !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID