EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Μητσοτακικοί τσαμπουκάδες


Μια φορά ήταν απρόσεκτη η Αγία Οικογένεια κι έχασε την εξουσία.

Κάτι που αποκλείεται να επαναληφθεί.

Αποδεικνύεται καθημερινά από τότε που ο... άξιος γόνος αποκατέστησε τη χαμένη της τιμή.

Χτίζοντας μεθοδικά το καθεστώς που θα της επιτρέψει να εδραιωθεί στην εξουσία.

Και για να είμαστε αντικειμενικοί, μέχρι στιγμής τα καταφέρνει... άριστα.

Με όλο το ντόπιο και αλλοδαπό σύστημα να τον στηρίζει αναφανδόν.

Με τα απαραίτητα ανταλλάγματα εννοείται (εξυπηρετήσεις συγκεκριμένων συμφερόντων, αποπεράτωση του ξεπουλήματος του εθνικού πλούτου, ολοκλήρωση του ακρωτηριασμού της εθνικής κυριαρχίας σε συνδυασμό με την εξάλειψη του νατιβισμού ώστε να επανέλθει η Ελλάδα σε στάτους κβο μικρής οθωμανικής επαρχίας, όπως είχε πει σε ανύποπτο χρόνο).

Και με μια αντιπολίτευση, η οποία ανίκανη να βρει τον βηματισμό της, άθελά της διευκολύνει τον Κυριάκο να πετύχει αυτό που δεν πέτυχε ο πατέρας του πριν 30 χρόνια.

Εξ ου και η αλαζονική συμπεριφορά του, παρόλο που έχει... χάσει τη μπάλα τόσο στη διαχείριση της κορονοκρίσης, όσο και στους υπόλοιπους μείζονες τομείς που αναφέραμε.

Κοινώς, στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος.

Επειδή όμως ως γνωστόν τα φαινόμενα απατούν, η κυριαρχία Μητσοτάκη είναι επίπλαστη και συνάμα ετοιμόρροπη λόγω των εσωκομματικών διαφωνιών πρώην πρωθυπουργών σχετικά με την πολιτική που ακολουθεί κυρίως στα εθνικά, τις οποίες επιχειρεί να εξαφανίσει για ευνόητους λόγους.

Με τον μεν πρώτο ενδεχομένως να υπήρξε κάποιου είδους ανακωχή κατόπιν του πρόσφατου μεταξύ τους γεύματος.

Με τον δε δεύτερο ωστόσο τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα. Ο οποίος μαθαίνουμε ότι ούτε ζωγραφιστό δεν θέλει να τον δει λόγω της απαράδεκτης μετεκλογικής συμπεριφοράς του, παρόλο που ίδρωσε για να τον κάνει πρωθυπουργό.

Έτσι εξηγείται, όπως μαθαίνουμε επίσης, ο μητσοτακικός τσαμπουκάς στην έδρα του.

Όχι αγαπητοί, ο Μητσοτάκης δεν πήγε στη Μεσσηνία για τις βουτιές στο Costa Navarino (κόστους 21.000 ευρώ) και για να χαϊδέψει τα αυτιά των αγροτών της περιοχής.

Αλλά για να στείλει μήνυμα στον Σαμαρά.

Λέγοντάς του ευθέως ότι είναι γελασμένος αν νομίζει ότι θα τον αφήσει να κάνει κουμάντο στο μέρος ως οπλαρχηγός, διακινδυνεύοντας να υποστεί ανάλογη πανωλεθρία με του ’93.

Από τη μεριά μας φρονούμε πως ο Κυριάκος θα πρέπει να εγκαταλείψει πάραυτα τις τζάμπα μαγκιές και να επανέλθει στον δρόμο της διαλλακτικότητας που ακολουθούσε μέχρι πρότινος.

Διότι μάλλον έτσι έχει περισσότερες πιθανότητες να κατευνάσει τη σαμαρική οργή.

Η οποία, σύμφωνα με κακές γλώσσες, μετά τα μητσοτακικά νταηλίκια εντάθηκε έτι περαιτέρω κι αναμένει ανυπόμονα να πει το ΟΧΙ στα σκοπιανά μνημόνια (κάποια στιγμή θα ξεπαγώσουν) για να εκτονωθεί ώστε να προχωρήσει παραπέρα...

Είναι αυτό που λέγαν οι παλιοί. Όταν τράβας το πιστόλι πρέπει να το χρησιμοποιήσεις, αλλιώς θα στο πάρει ο άλλος και θα στο βάλει στο σημείο του σώματος που δεν το βλέπει ο ήλιος.


Πηγή


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Το Epiosyinfo, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους. !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID