EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Υποχρεωτικοί Εμβολιασμοί: οι Γάλλοι στους δρόμους, συγκρούσεις με την αστυνομία!

Μπορεί στην Ελλάδα ο Μητσοτάκης να επέβαλε με ευκολία το γαλλικό μοντέλο του Μακρόν, για υποχρεωτικούς εμβολιασμούς κι ελευθερίες μόνον σ' όσους τις δικαιούνται -κυρίως λόγω του μοναδικού ελληνικού φαινομένου: απόλυτη συμφωνία ΟΛΟΥ του "ελληνικού" πολιτικού-κομματικού συστήματος, για μαζικούς εμβολιασμούς μ' ένα "γενετικό πειραματικό σκεύασμα", όπως το χαρακτηρίζουν οι ίδιες οι 4 πολυεθνικές Big Pharma-, αλλά στη Γαλλία δεν είναι εύκολη υπόθεση. 
Παρότι η δημοσιογραφική αγυρτεία διαδίδει ψευδώς πως ο γαλλικός λαός τρέχει και δεν προλαβαίνει να κλείνει ραντεβού εμβολιασμών.Σήμερα ο γαλλικός λαός είναι στους δρόμους κι οι συγκρούσεις με τις αρχές ασφαλείας, τα δακρυγόνα πέφτουν βροχή.
Ο Μακρόν κι οι σύμβουλοί του, μάλλον δεν κοίταξαν καν το ημερολόγιο για τις ανακοινώσεις περί υποχρεωτικών εμβολιασμών και "υγειονομικό διαβατήριο".

Σήμερα είναι μια ξεχωριστή μέρα για τη Γαλλία, μια ημέρα Εθνικής περηφάνιας που δεν είναι απολύτως συγκρίσιμη με τις συνήθεις παρελάσεις μας στην Ελλάδα.

Είναι η 14η Ιούλη, η ημέρα της που έπεσε η Βαστίλη. Η επανάσταση ενάντια στην εξουσία.
Δεν έχει καμία σημασία αν η Γαλλική Επανάσταση ακολούθησε την πεπατημένη, δεν έχει σημασία για το Γαλλικό λαό αν ήταν μια αλλαγή καθεστώτος μεταξύ αριστοκρατίας και αστικής τάξης κι ότι η επανάσταση χειραγωγήθηκε και προδόθηκε.

Για τη Γαλλία, η 14 Ιουλίου είναι η ημερομηνία σύμβολο της εξέγερσης κι είναι κάτι ζωντανό, βαθιά «εθνικό», δεν είναι απλώς ιστορική ανάμνηση.

Κι όταν ο Μακρόν απαγορεύει τη συμμετοχή στην παρέλαση σε όσους δεν έχουν "υγειονομικό διαβατήριο", τους μη μπολιασμένους... παίρνει απάντηση: "Ελευθερία - Ισότητα - Αδελφότητα, ΟΧΙ υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, ΟΧΙ υγειονομικά Διαβατήρια"!

Μια απελπισμένη κίνηση Μακρόν, αντίστοιχα εύκολη για τον Μητσοτάκη (αλλά στην Ελλάδα έχει σύμφωνα μαζί της η κυβέρνηση τα κόμματα Συριζα, ΚΚΕ, Κιναλ, Μέρα, εξωκοινοβουλευτική "αριστερά"), η αυταπάτη της παντοδυναμίας που του δίνει "δικαίωμα" να επιβάλλει «απαρτχάιντ» το 2021, προκάλεσε αγανάκτηση. Η νομιμοποίηση του διαχωρισμού των πολιτών, η νομιμοποίηση του μίσους δεν αφήνουν περιθώρια για αμφιβολίες ή ερμηνείες. Το κράτος δικαίου χάθηκε κι οι καθεστωτικοί ιολόγοι έγιναν οι Μένγκελε του σήμερα, πετροβολώντας ανοησίες ακόμη κι εναντίον βραβευμένων με Νόμπελ ιατρικής κι άλλους καθηγητές Ιατρικών Σχολών.

Τα φύλλα συκής έπεσαν. Παραμερίστηκαν οι "καλοί τρόποι" πειθούς με την εξαγορά των ΜΜΕ και της δημοσιογραφικής πορνείας. Είναι μάταιες οι υποσχέσεις ελευθερίας, ρίχνοντας μια μόνιμη μάσκα καλών πατέρων για να σηκώσουν τη μάσκα των εκτελεστών.

Σχετικό βίντεο με τις συγκρούσεις: ΕΔΩΠηγή


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Το Epiosyinfo, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους. !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID