EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Τώρα αρχίζει...... ζούμε ιστορικές καταστάσεις αυτά που διαβάζαμε στα βιβλία ιστορίας.

Όταν σελίδα των bankers τα χώνει έτσι στα γεμάτα στην κυβέρνηση ειδικά αυτή την στιγμή κρύβει και άλλα μηνύματα για το μέλλον. Προφανώς ο Κυριάκος και η παρέα του ξεπέρασαν κάθε ανεκτό όριο. Από παντού περίμενα μια τέτοια ανάρτηση αλλά ειδικά από αυτό το site με εκπλήσσει... κάτι αλλάζει, δεν εξηγείται αλλιώς. Μπορώ και το διαβάζω πίσω από τις λέξεις.

Τι διαφορετικά λέμε εμείς οι λογικοί "αρνητές" αυτού του είδους της "ελευθερίας" που θέλουν να μας προσφέρουν;;Οι λίγοι δυστυχώς που έχουμε βγει στα κάγκελα για όλο αυτό το σκηνικό και τις μεθοδεύσεις. 
 
Συμπέρασμα :

-Οποιαδήποτε υποχρεωτικότητα των εμβολίων είναι όχι μόνο ανεπίτρεπτη αλλά προσβλητική και πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα και δραστικά.
-Κάθε πολίτης θα πρέπει να αποφασίσει ελεύθερα για τα θέματα υγείας.
-Οποιαδήποτε επιβολή είναι αποκρουστική, αντισυνταγματική, είναι πολιτική και ιατρική αλητεία.
 
  • Γιατί θέλουν να επιβάλλουν υποχρεωτικότητα;
  • Γιατί θέλουν να επιβάλλουν υποχρεωτικότητα στον εμβολιασμό;
  • Γιατί τα λεφτά δεν φθάνουν που είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης;

Προφανώς και αυτό είναι ανέκδοτο, όταν η Ελλάδα έχει 34 δισεκ. ταμείο και κεφάλαια από το Ταμείο Ανάκαμψης 31 δισεκ.
 
Απειλούν ότι δεν θα βοηθήσουν τις εταιρίες που θα κλείσουν εάν υπάρξουν τοπικά lockdowns.

Το εντυπωσιακό είναι ότι τα τοπικά lockdowns θα πλήξουν ανεμβολίαστους αλλά και εμβολιασμένους.
Θέλουν να επιβάλλουν υποχρεωτικότητα γιατί γνωρίζουν ότι η ανοσία της αγέλης είναι ανοησία των ζώων; Το τείχος ανοσίας θα επιτευχθεί με βιοιατρικό και φυσικό τρόπο και θα επιτευχθεί με την εξέλιξη της ζωής. Οποιεσδήποτε παρεμβάσεις που παραβιάζουν τον ρου της ιστορίας και των γεγονότων αλλά και της ανθρώπινης φύσης είναι καταδικασμένες να αποτύχουν.
 
  • Είμαστε υπέρ του εμβολιασμού για όσους τον επιλέξουν ελεύθερα
  • Είμαστε υπέρ αυτών που θα επιλέξουν να μην εμβολιαστούν γιατί έτσι έχουν επιλέξει.
  • Είμαστε υπέρ της λογικής και όχι της παράνοιας, είμαστε κατά της δυστοπίας και της προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.
  • Είμαστε κατά της χειραγωγούμενης ελευθερίας.
 
Υποσημείωση :

Τα έσοδα από εμβόλια για τις φαρμακευτικές εταιρίες θα φθάσουν στα 157 δισεκ έως το 2025
Οι παγκόσμιες δαπάνες για εμβόλια COVID-19 αλλά και τον τρίτο εμβολιασμό θα μπορούσαν να ανέλθουν συνολικά σε 157 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2025, σύμφωνα με την αμερικανική εταιρεία δεδομένων υγείας IQVIA Holdings.

Γίνεται αντιληπτό ότι λίγες εταιρίες θα κερδίσουν δισεκ. συνολικά 157 δισεκ. και αυτό αποτελεί συντηρητική προσέγγιση.
 
Προσθέστε και αυτή την παράμετρο των 157 δισεκ. μαζί με τα ηθικολογικά και ουμανιστικά ιδεώδη που προβάλλουν οι φαρμακευτικές εταιρίες...άντε καληνύχτα, τα καλύτερα έπονται αλλά εφ εξής μόνο σε κλειστούς νομικούς κύκλους, μην κουράζουμε και στεναχωρούμε κόσμο με την φλυαρία μας για το θέμα.

Τώρα αρχίζει...... ζούμε ιστορικές καταστάσεις αυτά που διαβάζαμε στα βιβλία ιστορίας.

Η προπαγάνδα φόβου κατά των ανεμβολίαστων είναι πρωτοφανής ενώ το τείχος προστασίας των εμβολιασμένων ξεθωριάζει

Είμαστε υπέρ της λογικής και όχι της παράνοιας, είμαστε κατά της δυστοπίας και της προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας - Είμαστε κατά της χειραγωγούμενης ελευθερίας.

Απίστευτα πράγματα λαμβάνουν χώρα με επίκεντρο τα εμβόλια κατά του Covid 19.
Το 40% της κοινωνίας εμβολιάστηκε καθώς έτσι πίστευε ότι θα αποκτήσει ανοσία και προστασία από τον Covid 19 και το υπόλοιπο 60% ή για να είμαστε πιο ακριβείς σχεδόν 5 εκατ έλληνες πολίτες ακόμη δεν έχουν εμβολιαστεί, είτε γιατί δεν έχουν πειστεί, είτε γιατί ανησυχούν για το πλήθος των παρενεργειών, είτε γιατί αντιδρούν στην προπαγάνδα φόβου και στην προσπάθεια επιβολής της υποχρεωτικότητας, μιας πράξης ανέντιμης, ανήθικης που προσβάλλει την ατομική ελευθερία και το δικαίωμα της ατομικής επιλογής.
Το bankingnews έχει πάρει μια ξεκάθαρη θέση και στάση, οποιαδήποτε υποχρεωτικότητα στον εμβολιασμό κατά του Covid 19 είναι ανέντιμη και ανήθικη πράξη.
Δεν είμαστε κατά των εμβολίων αλλά κατά της υποχρεωτικότητας, είναι ιατρική, πολιτική και νομική αλητεία να προσπαθήσεις να υποχρεώσεις ένα πολίτη να εμβολιαστεί.
Όποιος εμβολιαστεί και το πράττει αυτοβούλως καλώς πράττει.
Όποιος δεν θέλει να εμβολιαστεί για τους δικούς του λόγους επίσης καλώς πράττει.
Αυτός είναι ο σωστός τρόπος, οτιδήποτε άλλο πρέπει να καταδικάζεται.
Το κείμενο αυτό δεν είναι επιστημονικό.
Εκφράζει τις ανησυχίες μέρους της κοινωνίας.

Από τα χειροκροτήματα στον εξαναγκασμό

Στην αρχή της πανδημίας, πολλοί πολιτικοί, ζητούσαν από τους πολίτες να χειροκροτήσουν τους ιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό για τον άοκνο αγώνα τους κατά του Covid 19.
Τότε τους χειροκροτούσαν, σήμερα τους πιέζουν να εμβολιαστούν και τους απειλούν.
Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που έδωσαν επί 16 μήνες την ζωή τους για να στηρίξουν το εθνικό σύστημα υγείας, έσωσαν ζωές...χιλιάδες ζωές και τώρα τους απειλείται ότι εάν δεν εμβολιαστούν θα υπάρξουν κυρώσεις;
Ρε άθλιοι, τσαρλατάνοι και υποκριτές, επί 15 μήνες που επιχειρούσαν νυχθημερόν να στηρίξουν το εθνικό σύστημα υγείας δεν ήταν απειλή για την δημόσια υγεία και σήμερα είναι;

Προσβολή στην ιστορία της ΕΜΑΚ

Η ειδική μονάδα της πυροσβεστικής η ΕΜΑΚ που έχει αποδειχθεί αποτελεσματική όλα αυτά τα χρόνια και αριθμεί 400 άτομα βρέθηκε στο στόχαστρο.
Οι άνθρωποι δίνουν την ζωή τους και με τρόπο αχρείο, τους υποχρεώνουν να εμβολιαστούν.
Μάλιστα επέβαλλαν υποχρεωτικότητα και 46 άτομα της ΕΜΑΚ αρνήθηκαν και προσέφυγαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας το οποίο εκδικάζει την προσφυγή τους στις 8 Οκτωβρίου 2021.
Από τους 400 του σώματος περίπου οι 80 είναι ανεμβολίαστοι.
Εάν αύριο συμβεί ένα μεγάλο και δραματικό γεγονός… οι 80 που είναι ανεμβολίαστοι δεν θα χρησιμοποιηθούν;
Όποιος επέβαλε την υποχρεωτικότητα σε αυτό το ειδικό σώμα είναι πολιτικός τσαρλατάνος.

Θα επιχειρήσουν να επιβάλλουν υποχρεωτικότητα

Το κράτος μπορεί να παραβιάζει το Σύνταγμα και την ατομική ελευθερία, αλλά είναι επιλογή του καθενός να ορθώσει το ανάστημα του ή να ενδώσει.
Εάν οι πολίτες ενδώσουν στις απειλές και στον τρομοκράτηση, καταπατώντας το απόλυτο δικαίωμα της επιλογής, τότε ο πολίτης δεν θα έχει κερδίσει την ελευθερία του.
Το σύνθημα Ελευθερία εάν εμβολιαστείς είναι μήνυμα απάτη.
Το μήνυμα είναι εάν εμβολιαστείς γίνεσαι πειθήνιο όργανο, υποχείριο και χάνεις την ατομικότητα σου.
Στην ανάλυση μας εξαιρούμε όσους εμβολιάστηκαν από επιλογή, αυτοί καλώς το έπραξαν, εμείς καταδικάζουμε οποιαδήποτε προσπάθεια προσπαθεί να επιβάλλει στην κοινωνία το οτιδήποτε πολλώ δε μάλλον όταν αφορά την ατομική υγεία.
Υπάρχουν επιστήμονες εντός ή εκτός εισαγωγικών που αναφέρουν εάν δεν εμβολιαστείς κινδυνεύεις να πεθάνεις.
Αυτό δεν είναι ιατρική συμβουλή είναι ιατρική αλητεία.
Υπάρχουν επιστήμονες που αναφέρουν ότι οι νέοι πρέπει να εμβολιαστούν ακόμη και εάν εμφανίσουν παθήσεις της καρδιάς που είναι πιθανές παρενέργειες των εμβολίων τύπου Pfizer δηλαδή mRNA.
Αυτό δεν είναι ιατρική συμβουλή είναι ιατρική αλητεία.
Έλληνες πολιτικοί, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και βεβαίως ορισμένοι υπουργοί σπεύδουν να αναφέρουν ότι εάν δεν εμβολιαστείς κινδυνεύεις ενώ απειλούν και με την ανήθικη πρόταση περί υποχρεωτικότητας.
Από πότε ένας πολιτικός που διορίστηκε στο Venture Capital της Εθνικής γιατί το ζήτησε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης από τον Θεόδωρο Καρατζά τον πρώην επικεφαλής της Εθνικής… έχει το δικαίωμα, την γνώση να προτρέπει για ιατρικά θέματα;

Μια δυστοπική θλιβερή πραγματικότητα

Κάποιοι με οδηγούς την αλαζονεία θα επιχειρήσουν να επιβάλλουν ακραίους διαχωρισμούς, να δώσουν κίνητρα στους εμβολιασμένους έναντι των μη εμβολιασμένων.
Αφού οι εμβολιασμένοι έχουν αποκτήσει ανοσία και δεν κινδυνεύουν… γιατί δεν πρέπει να έρθουν σε επαφή με τους ανεμβολίαστους;
Τα στοιχεία από το Ισραήλ είναι συγκλονιστικά, αποδεικνύουν ότι το τείχος ανοσίας αρχίζει και γίνεται διάτρητο.
Ήδη το Υπουργείο Υγείας του Ισραήλ ανέφερε ότι η αποτελεσματικότητα των εμβολίων της Pfizer έχει μειωθεί από 94% σε 60% με τάσεις περαιτέρω μείωσης και δεν είναι τυχαίο ότι εσπευσμένα η Pfizer ξεκινάει πειράματα για 3η δόση εμβολίου.
Μάλιστα ο Bourla της Pfizer ζήτησε συγνώμη γιατί δεν ενημέρωσε τις αρμόδιες αρχές ότι θα απαιτηθεί και 3η δόση.
Έκανες δύο εμβόλια τον Ιανουάριο 2021… η ανοσία που απέκτησες έναντι του Covid 19 θα ξεθωριάσει στις Αύγουστο 2021 ή ήδη έχει αρχίσει να ξεθωριάζει.
Οπότε και μπορείς να κολλήσεις εκ νέου αλλά και να αρρωστήσεις εάν είσαι εμβολιασμένος.
Ότι εμβολιάστηκες δεν σημαίνει ότι ξεμπέρδεψες.
Η δυστοπία δεν ήρθε από τον κορωνοιό, αλλά από τις κυβερνήσεις που επιβάλλουν παράλογα μέτρα.
Οι πολίτες στα καφέ ή μπαρ πρέπει να είναι καθήμενοι.
Το μέτρο αυτό δεν είναι απλά αναποτελεσματικό αλλά γελοίο.
Καθώς η ίδια παρέα που είναι καθήμενη στο καφέ... βγάζει φωτογραφίες απέναντι στην πλατεία, όλοι μαζί.
Αύριο θα είναι ικανοί να πουν οι ανεμβολίαστοι δεν θα μπορούν να πηγαίνουν σε μια εκδήλωση, δεν θα μπορούν να πηγαίνουν στο super market ή δεν θα μπορούν να εκκλησιάζονται.
Αυτά δεν έχουν θεσπιστεί αλλά πολλά μπορούν να συμβούν εδώ ειδικά στην Ελλάδα, όπου οι δουλοπρεπείς και τα φερέφωνα είναι πολλοί.
Αντί να μιλήσουν στην κοινωνία με την δέουσα σοβαρότητα, μιλούν λες και ότι απευθύνονται σε ανθρώπους χωρίς νοημοσύνη.
Με αναφορές τύπου μαγκιάς, αυτό που σου λέω εγώ θα κάνεις… δεν περνάνε στην κοινωνία.
Βέβαια χρησιμοποιούν απειλές και μέσω μεγάλων επιχειρήσεων εντάσεως εργασίας… ώστε να πιέσουν τους υπαλλήλους να εμβολιαστούν.
Εάν αύριο κάποιος πεθάνει ή υποστεί κάποια σοβαρή παρενέργεια, ποιος από όλους εσάς θα προστρέξει σε αυτόν που έχει πρόβλημα;
Κανείς, θα κάνετε ότι δεν ξέρετε τίποτε, θα ηθικολογείτε και θα υποκρίνεστε, όπως κάνουν πολλοί.
Ωστόσο δεν πρέπει να αφορίζουμε τους εμβολιασμένους, όσοι έχουν εμβολιαστεί συνειδητά καλώς το έχουν πράξει και σε αυτούς τους ανθρώπους μόνο σεβασμός πρέπει να υπάρχει καθώς ένας ελεύθερος άνθρωπος, πήρε μια ελεύθερη απόφαση.
Αναφερόμαστε στους τοξικούς ανθρώπους που μολύνουν την κοινωνία και δηλητηριάζουν τις κοινωνικές σχέσεις.
Αυτοί είναι οι πιο επικίνδυνοι οι πιο αδίστακτοι.

Διαχωρισμός της κοινωνίας σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους

Η κοινωνία έχει χωριστεί σε εμβολιασμένους ή πειθήνιους και ανεμβολίαστους ή αρνητές.
Ο διαχωρισμός αυτός αποτελεί απόλυτη αποτυχία κυρίως της κυβέρνησης και του πολιτικού συστήματος.
Βγήκαν κάποιοι τραγουδιστές και μίλησαν για νυχτερινά κέντρα μόνο για εμβολιασμένους.
Αυτό είναι γελοίο, όπως γελοία είναι και η αντίδραση εστιατόρια μόνο για ανεμβολίαστους.
Ξεχάσατε όλοι ότι είμαστε άνθρωποι και εφήμεροι από αυτή την ζωή για να την δηλητηριάζουμε με τόσο μίσος.
Από πότε μια ιατρική πράξη μπορεί να καταστεί υποχρεωτική.
Γιατί οι ανεμβολίαστοι δεν επικρίνουν ή αποδοκιμάζουν τους εμβολιασμένους, αλλά οι εμβολιασμένοι και η ομάδα της βιοηθικής ή καλύτερα βιοανηθικότητας των λοιμωξιωλόγων επικρίνουν όσοι είναι ανεμβολίαστοι;
Γιατί σπέρνουν τον φόβο, ότι η μετάλλαξη Delta θα πλήξει τους ανεμβολίαστους ενώ γνωρίζουν ότι συστηματικά λένε ψέματα;

Πως αποδεικνύονται τα ψέματα για την μετάλλαξη Delta;

Τα στοιχεία που παρουσιάζουμε προέρχονται από το Υπουργείο Υγείας του Ισραήλ και είναι επίσημα, όχι εικασίες, όχι υποθέσεις.
Με βάση τα επίσημα στοιχεία, η μέση ηλικία των σοβαρών περιστατικών στις 8 Ιουλίου 2021 ήταν 64 και η πλειοψηφία (56%) είχαν κάποιο υποκείμενο νόσημα.
Ωστόσο, περισσότεροι από τους μισούς, δηλαδή 34 άτομα ή το 53% των ασθενών από Covid 19 που κατέληξαν στο νοσοκομείο με σοβαρά συμπτώματα, είχαν εμβολιαστεί πλήρως.
Εξετάζοντας αυτούς που νοσηλεύτηκαν, με βάση τα στοιχεία του Υπουργείου Υγείας μόνο δύο ήταν παιδιά και μία ήταν έγκυος γυναίκα που δεν είχε εμβολιαστεί επειδή προφανώς ήταν έγκυος.
Δύο άτομα πέθαναν από το COVID-19 στο Ισραήλ.
Ο πρώτος ήταν ένας μη εμβολιασμένος 48χρονος άνδρας που υποβλήθηκε σε θεραπεία στο Wolfson Medical Center στο Holon.
Σύμφωνα με το νοσοκομείο, εμφάνιζε υψηλή αρτηριακή πίεση.
Ωστόσο ένας εμβολιασμένος άνδρας 86 ετών που υποβλήθηκε σε θεραπεία στο Ιατρικό Κέντρο Rambam στη Χάιφα απεβίωσε και εμφάνιζε υποκείμενα νοσήματα.

Τι μας δείχνει το Ισραήλ;

Ότι το 54% όσων έχουν εμβολιαστεί όχι απλά μπορεί να κολλήσουν τον κορωνοϊό και την μετάλλαξη Delta, αλλά μπορεί να νοσήσουν και βαριά.
Για την ιστορία, το Ισραήλ εμβολιάζει τους πολίτες του με Pfizer.
Αποτελεί απόδειξη ότι όσοι έχουν εμβολιαστεί κινδυνεύουν το ίδιο με όσους δεν έχουν εμβολιαστεί.
Από τους 64 βαριά ασθενείς ή ασθενείς με Covid 19 που εμφάνισαν βαριά συμπτώματα και χρειάστηκαν να νοσηλευτούν ήταν εμβολιασμένοι σε ποσοστό 53%.
Αυτό, όμως, δεν το έχουν αναφέρει στην Ελλάδα οι Έλληνες λοιμωξιωλόγοι - απλά αναφέρουν ότι κινδυνεύουν οι μη εμβολιασμένοι.

Συμπέρασμα

Οποιαδήποτε υποχρεωτικότητα των εμβολίων είναι όχι μόνο ανεπίτρεπτη αλλά προσβλητική και πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα και δραστικά.
Κάθε πολίτης θα πρέπει να αποφασίσει ελεύθερα για τα θέματα υγείας.
Οποιαδήποτε επιβολή είναι αποκρουστική, αντισυνταγματική, είναι πολιτική και ιατρική αλητεία.

Γιατί θέλουν να επιβάλλουν υποχρεωτικότητα;

Γιατί θέλουν να επιβάλλουν υποχρεωτικότητα στον εμβολιασμό;
Γιατί τα λεφτά δεν φθάνουν που είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης;
Προφανώς και αυτό είναι ανέκδοτο, όταν η Ελλάδα έχει 34 δισεκ. ταμείο και κεφάλαια από το Ταμείο Ανάκαμψης 31 δισεκ.
Απειλούν ότι δεν θα βοηθήσουν τις εταιρίες που θα κλείσουν εάν υπάρξουν τοπικά lockdowns.
Το εντυπωσιακό είναι ότι τα τοπικά lockdowns θα πλήξουν ανεμβολίαστους αλλά και εμβολιασμένους.
Θέλουν να επιβάλλουν υποχρεωτικότητα γιατί γνωρίζουν ότι η ανοσία της αγέλης είναι ανοησία των ζώων;
Το τείχος ανοσίας θα επιτευχθεί με βιοιατρικό και φυσικό τρόπο και θα επιτευχθεί με την εξέλιξη της ζωής.
Οποιεσδήποτε παρεμβάσεις που παραβιάζουν τον ρου της ιστορίας και των γεγονότων αλλά και της ανθρώπινης φύσης είναι καταδικασμένες να αποτύχουν.
Είμαστε υπέρ του εμβολιασμού για όσους τον επιλέξουν ελεύθερα
Είμαστε υπέρ αυτών που θα επιλέξουν να μην εμβολιαστούν γιατί έτσι έχουν επιλέξει.
Είμαστε υπέρ της λογικής και όχι της παράνοιας, είμαστε κατά της δυστοπίας και της προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.
Είμαστε κατά της χειραγωγούμενης ελευθερίας.

Υποσημείωση

Τα έσοδα από εμβόλια για τις φαρμακευτικές εταιρίες θα φθάσουν στα 157 δισεκ έως το 2025

Οι παγκόσμιες δαπάνες για εμβόλια COVID-19 αλλά και τον τρίτο εμβολιασμό θα μπορούσαν να ανέλθουν συνολικά σε 157 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2025, σύμφωνα με την αμερικανική εταιρεία δεδομένων υγείας IQVIA Holdings.
Γίνεται αντιληπτό ότι λίγες εταιρίες θα κερδίσουν δισεκ. συνολικά 157 δισεκ. και αυτό αποτελεί συντηρητική προσέγγιση.
Προσθέστε και αυτή την παράμετρο των 157 δισεκ. μαζί με τα ηθικολογικά και ουμανιστικά ιδεώδη που προβάλλουν οι φαρμακευτικές εταιρίες...

www.bankingnews.gr


Πηγή


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Το Epiosyinfo, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους. !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID