EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Αυστραλία: όλη η αλήθεια για το τι πραγματικά συμβαίνει.

Αυστραλία! Η χώρα των αντιθέσεων και των μεταναστών. Μία χώρα που έχει εξάρτηση από το Βασιλικό Οίκο της Μεγάλης Βρετανίας και προσωπικά από τη Βασίλισσα Ελισάβετ. Η χώρα που στο άκουσμα του ονόματός της, οι περισσότεροι σκέφτονται αυθόρμητα τα καγκουρό, τα κοάλα και τα μπούμερανγκ. Οι σινεφίλ, συνήθως θυμούνται τον «Κροκοδειλάκια». Οι λάτρεις της δεκαετίας του ’80 θυμούνται την Kylie Minogue. Οι μεταλλάδες κι οι ροκάδες, τους AC/DC! Οι λάτρεις του WWE, σκέφτονται τη Rhea Ripley! Τα ελληνικά ΜΜΕ από την άλλη όμως, σκέφτονται με μία σεζόν ηδονική ευχαρίστηση αυστηρά lockdown και απαγόρευση κυκλοφορίας… Λογικό… Ο καθ’ ένας με ό,τι χαίρεται. Προσωπικά, χαίρομαι με τους AC/DC…

Η Αυστραλία που τα ελληνικά (μονίμως αναξιόπιστα) ΜΜΕ την είχαν ξεχασμένη το 2020, σα να μην υπήρχε, τη λιβανίζουν το 2021, για τα λεγόμενα αυστηρά της μέτρα. Είναι όμως έτσι;

Την πραγματικότητα, δεν την έχει πει κανείς στα ελληνικά ΜΜΕ για το τι συμβαίνει στην Αυστραλία. Εμείς ψάξαμε, ερευνήσαμε, ρωτήσαμε, μάθαμε και σας δίνουμε την πραγματικότητα.

Η Αυστραλία, είναι μία μινιατούρα των ΗΠΑ. Δηλαδή υπάρχει η Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση, αλλά υπάρχουν και οι Πολιτείες, οι οποίες -όπως στις ΗΠΑ- έχουν τους δικούς τους Νόμους. Όλοι όμως υπακούν στους Ομοσπονδιακούς Νόμους και το Σύνταγμα. Το γράφω απλοποιημένα, ώστε να καταλάβουμε τι περίπου συμβαίνει στη χώρα αυτή.

Το πολίτευμα είναι Ομοσπονδιακή Βασιλευομένη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία. Αρχηγός του κράτους, όπως είπαμε, η βασίλισσα Ελισάβετ. Γενικός Κυβερνήτης ο David Harley και Ομοσπονδιακός Πρωθυπουργός ο Scott Morrison.

Αφού τελειώσαμε τη σύντομη αναφορά στο πολίτευμα της Αυστραλίας, ας δούμε ποια είναι η πραγματικότητα με ταlockdown και τα μέτρα.

Η Αυστραλία χωρίζεται σε 6 βασικές Πολιτείες (εξαιρώ τις Επικράτειες), οι οποίες είναι: η Βικτόρια, η Δυτική Αυστραλία, η Νέα Νότιος Ουαλία, η Νότια Αυστραλία, το Κουίνσλαντ και η νησιωτική Τασμανία. Από όλες αυτές τις Πολιτείες, εκείνες που έχουν εφαρμόσει lockdown, είναι η Βικτόρια και η Νέα Νότιος Ουαλία. Μόνο αυτές οι δύο. Καμία άλλη!

Ας δούμε αρχικά τη Βικτόρια.Daniel Andrews

Κυβερνήτης της Βικτόρια, είναι ο Daniel Andrews. Πρόκειται για έναν ακραίο κομμουνιστή, ο οποίος έχει κατηγορηθεί για ύποπτες σχέσεις με την Κίνα αλλά και ακόμα πιο ύποπτες σχέσεις με τη Wuhan, απ’ όπου και ξεκίνησε η εξάπλωση του covid19.

Στις αρχές της πρώτης καραντίνας στην Αυστραλία, μία δημοσιογράφος, η Peta Credlin, έκανε ένα ρεπορτάζ με τίτλο «Θανατηφόρες αποφάσεις» στο οποίο είχε αποκαλύψει όλη την απάτη και όλα όσα αφορούσαν τον Andrews:Όταν αυτό το ρεπορτάζ βγήκε στον αέρα, ξέσπασε ένας χαμός στην Αυστραλία και περισσότερο στη Βικτόρια. Ο Andrews κατηγορήθηκε και ήταν να παραπεμφθεί σε Δικαστήριο, όπου υπήρχε η σοβαρή περίπτωση να καταδικαστεί σε ισόβια.

Και ξάφνου, όλα σταμάτησαν. Η Credlin εξαφανίστηκε για λίγο και φιμώθηκε. Το συγκεκριμένο βίντεο, είχε εξαφανιστεί από το YouTube. Μόλις πριν λίγο καιρό εμφανίστηκε πάλι. Όσο για την Credlin, από κατήγορος του Andrews, βρέθηκε ξαφνικά υπερασπιστής του και υπερασπιστής των εμβολιασμών… Η κατάσταση γύρισε τούμπα και ο Andrews από υπόδικος, βρέθηκε να είναι δημοφιλής!

Για καλό και για κακό πάντως, αποθήκευσα το βίντεο, για την περίπτωση που τους έρθει πάλι καμία έμπνευση να το εξαφανίσουν….

Το lockdown της Βικτόρια, σταμάτησε το Νοέμβριο του 2020. Τότε περίπου όμως ξεκίνησε το αυστηρό lockdown στην Ελλάδα, το οποίο ήταν ακριβές αντίγραφο (copy – paste) του lockdown που είχε εφαρμόσει ο Daniel Andrews στη Βικτόρια. Ακόμα και στα ωράρια. Το αποτέλεσμα για την Αυστραλία ήταν ολέθριο. Η οικονομία καταστράφηκε σε τεράστιο βαθμό. Κι αυτό γιατί οι πυλώνες της αυστραλιανής οικονομίας είναι η Μελβούρνη (Πολιτεία της Βικτόρια) και το Σίδνεϊ (Πολιτεία Νέας Νοτίου Ουαλίας).Gladys Berejiklian

Στη Νέα Νότιο Ουαλία, Κυβερνήτης είναι η Gladys Berejiklian. Η Berejiklian, είναι Αρμένια, με τουρκικές ρίζες.

Ο στρατός, μαζί με την αστυνομία, φρόντιζαν για την τήρηση του αυστηρού lockdown. Ωστόσο, οι διαμαρτυρίες ήταν ασταμάτητες. Ο κόσμος είχε απηυδήσει. Το αποτέλεσμα ήταν τα δύο μεγάλα κόμματα να ξεκινήσουν μια απίστευτη κατρακύλα σε δημοτικότητα που τρόμαξε την Κυβερνήτη και την Αντιπολίτευση. Και τα δύο μαζί, με το ζόρι κατάφερναν ν’ αγγίξουν το 20%. Έτσι η κατάσταση άλλαξε μόλις χθες, όπου πάρθηκε τελικά η απόφαση (σε συνεργασία να χωριστεί η Νέα Νότιος Ουαλία σε ζώνες επικινδυνότητας. Κι εδώ είναι που αποκτά ενδιαφέρον η υπόθεση.


Οι ζώνες επικινδυνότητας όπως ορίστηκαν.

Στον παραπάνω χάρτη, βλέπουμε τις ζώνες επικινδυνότητας, χωροθετημένες με κύκλους.

Πάμε να εξηγήσουμε τον κάθε κύκλο (θυμίζω: κύκλος = ζώνη επικινδυνότητας) :
Κίτρινος κύκλος: είναι οι κεντρικές περιοχές, στις οποίες βρίσκεται το Sidney. Εκεί μπορούν όλοι να μπαίνουν, αλλά με τεστ ανά χείρας. (σημ. Τα PCR tests που έχουν στην Αυστραλία, είναι πιο εξειδικευμένα για τον covid19 από αυτά που έχουμε στην Ελλάδα και ανιχνεύουν τον ιό κατά 90%. Τα τεστ αυτά, αρνείται η κυβέρνηση Μητσοτάκη να τα φέρει στην Ελλάδα και επιμένει σε αυτά που τον ανιχνεύουν κατά 15 – 20%)

Μπλε κύκλος: Πρόκειται για περιοχές απλής χαλάρωσης.

Πράσινος κύκλος: Είναι οι περιοχές της ελίτ. Εκεί όπου διαμένει η πλουτοκρατία. Στις περιοχές αυτές δε βρίσκει κανείς αστυνομικό ή στρατό, ούτε για δείγμα. Πρόκειται δηλαδή για περιοχές υψηλής χαλάρωσης.

Κόκκινος κύκλος: Εδώ τα πράγματα είναι αλλιώς. Υπάρχει ΑΥΣΤΗΡΗ επιτήρηση με το στρατό και την αστυνομία να περιπολούν και να πραγματοποιούν αυστηρούς και τακτικούς ελέγχους.

Το ενδιαφέρον στην όλη υπόθεση είναι ότι στις περιοχές της ελίτ αλλά και της απλής χαλάρωσης (πράσινος κύκλος και μπλε κύκλος), το ποσοστό εμβολιασμού αγγίζει το 80% περίπου. Οι Έλληνες μένουν κυρίως στις μπλε περιοχές.

Στον κίτρινο κύκλο, το ποσοστό εμβολιασμού αγγίζει περίπου το 45%.

Στον κόκκινο κύκλο, επικρατεί το μουσουλμανικό στοιχείο και το ποσοστό εμβολιασμού, μόλις και μετά βίας φτάνει το 6%.

Η απειλή της Κυβέρνησης είναι ίδια με αυτήν του Μητσοτάκη: «εμβολιαστείτε για να επανέλθει η οικονομία».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Νοέμβριο, τίθεται σε ισχύ τροποποίηση του Συντάγματος της Αυστραλίας, με βάση την οποία θα απαγορεύονται τα lockdown.

Είναι πραγματικά παράλογο το να καταστρέφεις την οικονομία της χώρας σου με lockdown και μετά να εκβιάζεις τους πολίτες σου να εμβολιαστούν για ν’ αποτραπεί αυτό που εσύ προκάλεσες…

Αυτή λοιπόν είναι η αλήθεια για την Αυστραλία κι όχι αυτή που παρουσιάζουν τα συστημικά ΜΜΕ…

Έρευνα – ρεπορτάζ: Καταχανάς (Γ. Μεταξάς)Πηγή


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Το Epiosyinfo, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους. !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID