EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Το CDC διαπράττει απάτη και κρύβει επιβεβαιωμένα κρούσματα Covid-19 σε πλήρως εμβολιασμένα άτομα

Το CDC ισχυρίζεται ότι μόνο ένα μικρό ποσοστό των ανθρώπων στις Ηνωμένες Πολιτείες που έχουν εμβολιαστεί θα προσβληθούν από τον COVID-19 -που ονομάζονται «πρωτοποριακά κρούσματα»-αλλά ένας κορυφαίος επιδημιολόγος λέει ότι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο οργανισμός σταμάτησε να μετράει τις πρωτοποριακές περιπτώσεις ατόμων που δεν πέθαναν ή δε νοσηλεύτηκαν.

«Πριν από μερικούς μήνες, το CDC σταμάτησε να μετρά πρωτοποριακά κρούσματα… στον μεγάλο αριθμό περιπτώσεων σε άτομα που είχαν εμβολιαστεί», δήλωσε ο Δρ Harvey Risch από την Ιατρική Σχολή του Γέιλ σε συνέντευξη με τη ΛόρLaura Ingraham του Fox News.

«Φυσικά, αυτές οι περιπτώσεις δεν εγγράφονται στις μετρήσεις του CDC, και έτσι το μεγάλο ποσοστό [των περιπτώσεων] ισχυρίζονται ότι αφορούν μη εμβολιασμένα άτομα», δήλωσε ο Risch.

«Και αυτή η πλάνη είναι γιατί ο αριθμός των ΗΠΑ και του CDC είναι διαφορετικός από αυτόν του Ισραήλ ή του Ηνωμένου Βασιλείου. Είναι μια πλάνη».

Ο επικεφαλής επιστημονικός σύμβουλος του Ηνωμένου Βασιλείου, Sir Patrick Vallance είπε πρόσφατα ότι το 60% των ατόμων που έχουν νοσηλευτεί με Covid-19 έχουν εμβολιαστεί πλήρως. Ο Σερ Πάτρικ είπε σε συνέντευξη Τύπου ότι ο αριθμός δεν ήταν εκπληκτικός «επειδή τα εμβόλια δεν είναι 100% αποτελεσματικά».

Ωστόσο, αργότερα απέσυρε αυτήν τη δήλωση μέσω Twitter, ισχυριζόμενος ότι εννοούσε πως είπε ότι το 60% των ατόμων που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο με Covid-19 δεν ήταν εμβολιασμένα. Αλλά η απόσυρση καθιστά την παράλογη αιτιολόγησή του για το γιατί τόσοι πολλοί εμβολιασμένοι άνθρωποι ήταν στο νοσοκομείο κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των ειδήσεων μάλλον περίεργη.

Ωστόσο, τα στοιχεία της δημόσιας υγείας στην Αγγλία δείχνουν ότι από τον Φεβρουάριο του 2021 άτομα που είχαν λάβει τουλάχιστον μία δόση εμβολίου Covid-19 αποτελούν το 65% όλων των φερόμενων θανάτων από Covid-19 , οι περισσότεροι από τους οποίους ήταν πλήρως εμβολιασμένοι.

Εν τω μεταξύ, το υπουργείο Υγείας του Ισραήλ διαπίστωσε ότι περίπου το 40% των νέων κρουσμάτων Covid-19 που εντοπίστηκαν από τον Μάιο ήταν εμβολιασμένοι ασθενείς.

Σε πολλές περιπτώσεις, αυτά τα τεστ covid-19 βαθμονομούνται με δόλο σε πάνω από 30 ή 40 κατώτατα όρια κύκλου για να παράγουν μια «ψευδώς θετική» διάγνωση covid-19. Οι δοκιμές δεν αποκρυπτογραφούν νεκρά ιικά υπολείμματα από μολυσματικά ιικά συντρίμμια και μπορούν να αναφέρουν ψευδώς θετική ανάγνωση, ακόμη και αν κάποιος έχει αναρρώσει από τη μόλυνση και έχει ανοσία.

Μια πιο ακριβής διάγνωση παράγεται χρησιμοποιώντας ένα όριο κύκλου PCR 17, το οποίο επιβεβαιώνει με κριτήρια ειδικά για τα συμπτώματα και υποστηρίζεται επίσης από μια άλλη δοκιμή που ονομάζεται Sanger Sequencing.

Ωστόσο, τα περισσότερα κράτη δεν ήταν διαφανή με τον αριθμό των ορίων κύκλου που χρησιμοποιήθηκαν για τη δημιουργία περιπτώσεων Covid-19 και δεν χρησιμοποίησαν ιατρικά πρότυπα για τη σωστή διάγνωση της αιτίας των ιατρικών καταστάσεων έκτακτης ανάγκης.

Αντί να ακολουθούν τα επιστημονικά πρότυπα, τα εργαστήρια και οι εταιρείες δοκιμών covid-19 εκμεταλλεύτηκαν τις ροές εισοδήματος και διέπραξαν απάτη. Επιπλέον, τα νοσοκομειακά συστήματα των ΗΠΑ αποζημιώθηκαν οικονομικά για ένα θετικό τεστ covid-19, αναγκάζοντας τις ιατρικές αρχές να διαγνώσουν τον covid-19 ως αιτία θανάτου, όταν απλώς «είναι ύποπτο ή δεν μπορεί να αποκλειστεί».

Η στηριζόμενη σε απάτη στις δοκιμές, η διάγνωση του covid-19 έγινε με δόλο η τελική καθοριστική και κύρια αιτία θανάτου για άτομα που πέθαναν από άλλες αιτίες, όπως ιατρικό λάθος, καρδιακή προσβολή, πνευμονία που σχετίζεται με αναπνευστήρα, γρίπη, λάθος συνταγής, παράλειψη θεραπείας, εγκεφαλικό επεισόδιο, ή μια ποικιλία λοιμώξεων από νοσοκομείο κλπ.

Αυτή η διάγνωση του covid-19 επιβλήθηκε επίσης σε ήπια ασθενή ή υγιή άτομα, υποβάλλοντάς τους σε δόλιες εντολές «καραντίνας» και εντοπισμό επαφών, που κράτησαν παράνομα άτομα και τους στέρησαν την ελευθερία τους, ενώ έκλεισαν ολόκληρους χώρους εργασίας και βιομηχανίες.

Μετά τη μείωση του αριθμού κύκλων για τους εμβολιασμένους, ο αριθμός των περιπτώσεων έχει μειωθεί αναμενόμενα, κάνοντας το εμβόλιο να φαίνεται αποτελεσματικό. Για να εξαφανιστεί περαιτέρω ο covid-19 στους εμβολιασμένους, το CDC σταμάτησε να καταγράφει «πρωτοποριακές περιπτώσεις» την Άνοιξη του 2021. Πρόκειται για σκόπιμες πράξεις εξαπάτησης.

Το CDC χρησιμοποιεί αυτήν την ιατρική απάτη για να ισχυριστεί ότι οι μη εμβολιασμένοι είναι η αιτία της συνεχιζόμενης πανδημίας, όταν στην πραγματικότητα, οι εμβολιασμένοι εξακολουθούν να αρρωσταίνουν, να αναζητούν νοσηλεία και να αντιμετωπίζουν νέα προβλήματα υγείας όπως καρδιακή φλεγμονή, θρόμβους αίματος και εγκεφαλικό επεισόδιο.

Μετάφραση από το πρωτότυπο: Καταχανάς (Γ. Μεταξάς).

πηγή: dailyexpose


Πηγή

Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Το Epiosyinfo, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους. !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID