EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Η απόλυτη απόδειξη ότι τελικά τα εμβόλια για τον covid είναι άχρηστα…

Ας μιλήσουμε (για πολλοστή φορά) για τα εμβόλια του covid19. Αλλά αυτήν τη φορά, θα κλείσουμε τα μάτια στις παρενέργειες, για όσο διαρκέσει αυτό εδώ το άρθρο. Για 10 λεπτά, θα προσποιηθούμε ότι δεν υπάρχουν, για να επικεντρωθούμε λίγο στο θέμα «ανοσία». Έτσι! Για να μη λέτε ορισμένοι ότι έχουμε και προκατάληψη…

Όταν εμφάνιζαν τα εμβόλια, κι ιδιαίτερα τα mRNA, υπόσχονταν εν μέσω τυμπανοκρουσιών και πανηγυρικών αλαλαγμών ότι θα αποκτήσει ο κόσμος ανοσία. Βέβαια, δεν ήταν λίγες οι φορές που το «καλή ανοσία» μετατράπηκε σε «καλό παράδεισο» στα σχόλια των κοινωνικών δικτύων, αλλά είπαμε να προσποιηθούμε ότι ούτε αυτό συμβαίνει.

Πάμε στο παράδειγμα του Ισραήλ, το οποίο θεωρείται ότι έχει πραγματοποιήσει μία από τις πιο επιτυχημένες καμπάνιες εμβολιασμού παγκοσμίως, με το ποσοστό εμβολιασμένων να αγγίζει το 60%. Αυτό που διαπιστώνεται είναι ότι υπάρχει κατακόρυφη πτώση της αποκαλούμενης «ανοσίας».

Αυτό που διαπιστώθηκε στο Ισραήλ, είναι ότι το ποσοστό ασθένειας από covid είναι παρόμοιο με το ποσοστό των εμβολιασμένων με Pfizer, με κυριότερη αιτία τη μετάλλαξη τύπου «Δέλτα». Γεγονός που οδηγεί πολλούς επιστήμονες στο συμπέρασμα ότι η μετάλλαξη αυτή, αλλά και οι υπόλοιπες μεταλλάξεις, είναι αποτέλεσμα των εμβολιασμών.

Ωστόσο, το άλλο που διαπιστώθηκε είναι ότι το αποκαλούμενο «ποσοστό ανοσίας» του mRNA εμβολίου της Pfizer, πέφτει κατακόρυφα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το όφελος σε σύγκριση με κάποιον μη εμβολιασμένο να είναι στο 95% δύο εβδομάδες μετά τη δεύτερη δόση, να μειώνεται στο 75% μετά από 3 μήνες και να βρίσκεται στο 16% μόλις και μετά βίας μετά από 6 μήνες. Αυτό όμως επίσης σημαίνει ότι μετά από 7 μήνες το όφελος θα πέσει στο τίποτα. Ουσιαστικά, για να διατηρηθεί η αποτελεσματικότητά του πάνω από το 50%, ο εμβολιασμένος θα πρέπει να εμβολιάζεται κάθε 4 μήνες. Δηλαδή, τρεις φορές το χρόνο. Το οποίο στα 20 χρόνια μας δίνει 60 εμβολιασμούς. Στα 40 χρόνια 120 και στα 50 χρόνια 150… Δηλαδή, ένας νέος άνθρωπος που τώρα είναι 18 ετών, εμβολιαστεί, με δεδομένο ένα προσδόκιμο ζωής 78 χρόνια, μέχρι να πεθάνει θα πρέπει να κάνει 180 εμβόλια για να διατηρήσει ανοσία άνω του 50%…

Ποιος άρα γε θα ήθελε κάτι τέτοιο; Κανείς φαντάζομαι.



Υπενθυμίζω ότι σε αυτό το άρθρο, ΔΕΝ εξετάζουμε το (σοβαρότατο) θέμα των παρενεργειών και των θανάτων. Το έχουμε αφήσει έξω για μία και μόνη φορά.

Και τώρα, ας βάλουμε άλλη μία παράμετρο σε αυτό το θέμα: τις μεταλλάξεις!

Εμπιστεύεστε τους ιατρούς και την ιατρική; Φαντάζομαι ναι, για να επιμένετε τόσο πολύ να εμπιστευτούμε τους «ειδικούς». Η ιατρική όμως, για πάνω από 200 χρόνια επιμένει ότι δεν πρέπει να γίνονται εμβολιασμοί εν μέσω μίας επιδημίας, διότι κάτι τέτοιο αναγκάζει έναν ιό να μεταλλάσσεται, με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να καταπολεμηθεί. Στην περίπτωση του covid19, έγινε ακριβώς το αντίθετο: οι ιατροί απέρριψαν την ιατρική και επέβαλλαν εμβόλια! Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την εμφάνιση μεταλλάξεων με πιο διαδεδομένες τη μετάλλαξη «Δέλτα» και τη μετάλλαξη «Δέλτα plus». Δεν είναι τυχαίο το ότι οι ασθενείς με αυτές τις μεταλλάξεις είναι κυρίως εμβολιασμένοι (βλ. παράδειγμα Ισραήλ). Τίποτα δε μας εμποδίζει να σκεφτούμε ότι εάν οι εμβολιασμένοι υποχρεωθούν σε τρεις εμβολιασμούς ετησίως, δε θα εμφανίσουν τουλάχιστον δύο μεταλλάξεις ετησίως. Δύο μεταλλάξεις που θα σπρώξουν τις φαρμακοβιομηχανίες να εμφανίσουν νέα εμβόλια για την καταπολέμηση των μεταλλάξεων, που με τη σειρά τους θα φέρουν νέες μεταλλάξεις. Το αποτέλεσμα; Ένα ατελείωτο γαϊτανάκι εμβολιασμών – μεταλλάξεων – εμβολιασμών, που θα επιτρέψει στους εμβολιασμένους να ηρεμήσουν μόνο μετά θάνατον. Αυτό λέει η λογική τουλάχιστον.

Οι γνωστοί χρηματοδοτούμενοι από το Open Society Foundation του George Soros οργανισμοί «διασταύρωσης ειδήσεων», έσπευσαν να διαψεύσουν το γεγονός ότι οι μεταλλάξεις είναι αποτέλεσμα των εμβολιασμών, με ισχυρισμούς που δεν είχαν καμία λογική και κανένα αποδεικτικό στοιχείο. Έγραψαν απλώς ότι οι επιστήμονες αποκλείουν ότι τα εμβόλια ευθύνονται για τις μεταλλάξεις και πως η κάθε μετάλλαξη είναι αποτέλεσμα της αντίδρασης του οργανισμού.

Ωστόσο, μία άλλη επίσημη έρευνα, έρχεται να καταρρίψει τους ισχυρισμούς των;«fact checkers», καθώς ακόμη και το CDC εκτίμησε ότι περίπου το 40% του πληθυσμού είχε ήδη νοσήσει από covid μέχρι τον Απρίλιο, και ως εκ τούτου είχε ήδη πολύ ισχυρότερη και πολύ μεγαλύτερη διάρκεια φυσικής ανοσίας, γεγονός που καθιστά τη φυσική ανοσία τον πολυτιμότερο σύμμαχο της ανθρωπότητας κατά του covid19.

Συμπερασματικά, η φυσική ανοσία είναι εκείνο που χρειάζεται η ανθρωπότητα. Τα εμβόλια θα πρέπει να πραγματοποιούνται μετά τη λήξη μίας επιδημίας και όχι κατά τη διάρκεια. Τέλος, όσοι εμβολιάστηκαν, είναι πλέον καταδικασμένοι να εμβολιάζονται 3 φορές το χρόνο για το υπόλοιπο της ζωής τους, ΑΝ στο μεταξύ δεν υποφέρουν από παρενέργειες και ΑΝ δεν πεθάνουν εξ αιτίας των εμβολίων…

 

Πηγή

Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Το Epiosyinfo, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους. !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID