EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

ΦΥΣΙΚΉ ΑΝΟΣΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ;


ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΉ ΑΝΟΣΙΑ; ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΕΖΟΥΝ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ; ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ; ΠΟΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΑΥΤΟ; ΠΟΙΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ; ΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ TYLER DURDEN ΒΡΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ZEROHEDGE.

ΣΥΓΓΡΑΦΈΑΣ ΤΗΣ JOANNA MILLER ΜΈΣΩ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΊΟΥ THE ORGANIC PREPPER,

Η ΝΤΈΙΖΙ ΈΓΡΑΨΕ ΈΝΑ ΆΡΘΡΟ ΠΡΌΣΦΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΆ ΜΕ ΤΗΝ «ΕΤΕΡΌΤΗΤΑ» ΤΩΝ ΜΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΈΝΩΝ . ΠΉΓΕ ΣΕ ΛΕΠΤΟΜΈΡΕΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΆ ΜΕ ΤΟ ΠΏΣ ΤΑ ΆΤΟΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΎΝ ΤΟΥΣ ΜΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΈΝΟΥΣ ΓΙΑ ΑΠΟΛΎΤΩΣ ΌΛΑ ΠΟΥ ΠΆΝΕ ΣΤΡΑΒΆ ΑΥΤΈΣ ΤΙΣ ΜΈΡΕΣ. ΣΥΜΜΕΡΊΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΑΝΗΣΥΧΊΑ ΤΗΣ. ΥΠΆΡΧΕΙ ΜΙΑ ΜΑΚΡΆ, ΛΕΠΤΟΜΕΡΉΣ ΙΣΤΟΡΊΑ ΤΗΣ «ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΌΤΗΤΑΣ» ΕΝΌΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΎ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΊ ΣΕ ΚΆΘΕ ΕΊΔΟΥΣ ΦΡΊΚΗ. ΩΣΤΌΣΟ, ΕΊΝΑΙ ΛΆΘΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΟ ΚΟΣΜΙΚΌ ΕΠΊΠΕΔΟ.

Ο ΔΗΜΌΣΙΟΣ ΛΌΓΟΣ ΓΎΡΩ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΊΑ ΦΑΊΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΏΝΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΆ ΣΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΌ ΩΣ ΜΈΣΟ ΕΠΊΤΕΥΞΗΣ ΑΝΟΣΙΑΣ ΑΓΈΛΗΣ. ΌΣΟΙ ΈΧΟΥΝ ΑΝΑΡΡΏΣΕΙ ΑΠΌ ΤΗ ΝΌΣΟ ΚΑΙ ΈΧΟΥΝ ΦΥΣΙΚΉ ΑΝΟΣΊΑ, ΑΓΝΟΟΎΝΤΑΙ ΕΝΤΕΛΏΣ.

ΜΑ ΓΙΑΤΊ?
ΦΥΣΙΚΉ ΑΝΟΣΙΑ.

ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΌ ΓΙΑ ΜΈΝΑ, ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΊΟ ΕΝΆΜΙΣΗ ΧΡΌΝΟ, ΉΤΑΝ Η ΣΥΝΕΧΏΣ ΜΕΤΑΒΑΛΛΌΜΕΝΗ ΑΦΉΓΗΣΗ ΚΑΙ Η ΑΠΌΡΡΙΨΗ ΠΑΛΑΙΌΤΕΡΑ ΚΑΛΆ ΚΑΤΑΝΟΗΤΏΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΏΝ ΑΛΗΘΕΙΏΝ. Η ΦΥΣΙΚΉ ΑΝΟΣΙΑ ΕΊΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΌ ΑΥΤΈΣ ΤΙΣ ΈΝΝΟΙΕΣ ΑΠΌ ΤΗ ΒΙΟΛΟΓΊΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΕΤΏΝ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΊ ΦΑΊΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΓΝΟΟΎΝ ΕΝΤΕΛΏΣ ΑΥΤΈΣ ΤΙΣ ΜΈΡΕΣ.

ΝΟΜΊΖΩ ΌΤΙ ΑΥΤΌ ΕΊΝΑΙ ΈΝΑ ΦΥΣΙΚΌ ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ ΤΗΣ «ΛΑΤΡΕΊΑΣ ΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΣΎΝΗΣ» ΠΟΥ ΈΧΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΗΝΩΜΈΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΊΕΣ. ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΆ, ΚΑΘΈΝΑΣ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΉΡΙΑ ΑΝΑΒΆΛΛΕΤΑΙ ΑΥΤΌΜΑΤΑ, ΑΝΕΞΆΡΤΗΤΑ ΑΠΌ ΤΟ ΠΌΣΟ ΙΚΑΝΌΣ ΕΊΝΑΙ… Ή ΠΙΟ ΎΠΟΥΛΑ, ΌΠΟΥ ΒΡΊΣΚΟΝΤΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΆ ΤΟΥ ΣΥΜΦΈΡΟΝΤΑ.

ΑΝ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟΙ ΑΠΌ ΕΜΆΣ ΉΤΑΝ ΠΡΌΘΥΜΟΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΎΝ ΚΡΙΤΙΚΆ ΤΗΝ «ΕΠΙΣΤΉΜΗ» ΣΤΙΣ ΕΙΔΉΣΕΙΣ ΑΥΤΈΣ ΤΙΣ ΜΈΡΕΣ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΎΣΑΜΕ ΝΑ ΕΊΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΣΊΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΊΑΣ ΜΑΣ. ΈΝΑΣ ΥΓΙΉΣ, ΣΊΓΟΥΡΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΌΣ ΠΡΌΘΥΜΟΣ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΉΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΘΕΊ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΧΤΕΊ ΙΑΤΡΙΚΈΣ ΘΕΡΑΠΕΊΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΊΕΣ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΆΝΕΤΑ, ΕΊΝΑΙ ΔΎΣΚΟΛΟ ΝΑ ΩΘΗΘΕΊ.

ΈΝΑΣ ΠΛΗΘΥΣΜΌΣ ΠΡΌΘΥΜΟΣ ΝΑ ΚΆΝΕΙ ΤΑ ΠΆΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ « ΕΠΙΣΤΡΈΨΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΌΤΗΤΑ » ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ.
ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΈΨΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΌΤΗΤΑ.

ΗΔΗ ΑΠΌ ΤΟΝ ΑΠΡΊΛΙΟ ΤΟΥ 2020, Η ΝΤΈΙΖΙ ΈΓΡΑΨΕ ΌΤΙ ΔΕΝ ΕΠΑΝΕΡΧΌΜΑΣΤΕ ΠΟΤΈ ΣΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΌ. ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΏ. ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΌΜΩΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΉΣΟΥΜΕ ΛΊΓΟ ΠΙΟ ΚΑΛΆ ΕΝΗΜΕΡΩΜΈΝΟΙ.

ΈΧΩ ΜΠΕΙ ΣΕ ΚΆΠΟΙΕΣ ΣΥΖΗΤΉΣΕΙΣ ΜΕ ΙΑΤΡΙΚΟΎΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΊΕΣ ΣΧΕΤΙΚΆ ΜΕ ΤΟ ΕΆΝ ΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΈΧΟΥΝ ΑΝΑΡΡΏΣΕΙ ΑΠΌ ΤΗ ΝΌΣΟ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΎΝ. ΑΥΤΈΣ ΟΙ ΣΥΝΟΜΙΛΊΕΣ ΘΑ ΕΊΧΑΝ ΘΕΩΡΗΘΕΊ ΩΣ ΤΕΛΕΊΩΣ ΓΕΛΟΊΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΤΡΊΑ ΧΡΌΝΙΑ. ΩΣΤΌΣΟ, ΤΏΡΑ, ΦΑΊΝΕΤΑΙ, ΌΛΟΙ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΜΆΘΟΥΜΕ ΞΑΝΆ ΤΗ ΒΙΟΛΟΓΊΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΕΤΟΎΣ ΦΟΙΤΗΤΉ. ΘΑ ΉΘΕΛΑ ΛΟΙΠΌΝ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΉΣΩ ΤΗΝ ΈΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΉΣ ΑΝΟΣΊΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΉΣΩ ΝΑ ΟΡΓΑΝΏΣΩ ΤΙΣ ΣΚΈΨΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΊΣΩΣ ΝΑ ΒΟΗΘΉΣΩ ΆΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΙΣΘΆΝΟΝΤΑΙ ΌΤΙ ΤΟ ΚΕΦΆΛΙ ΤΟΥΣ ΒΡΊΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΣΤΡΟΒΙΛΙΣΜΌ.

ΈΧΩ ΤΟ ΠΑΛΙΌ ΜΟΥ ΒΙΒΛΊΟ ΒΙΟΛΟΓΊΑΣ ΚΟΛΛΕΓΊΟΥ- LIFE: THE SCIENCE OF BIOLOGY , ΑΠΌ ΤΟΥΣ PURVES, SADAVA, ORIANS ΚΑΙ HELLER. ΈΧΩ ΤΗΝ ΈΚΤΗ ΈΚΔΟΣΗ, ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΎΘΗΚΕ ΤΟ 2001, ΟΠΌΤΕ ΕΊΝΑΙ ΠΕΡΊΠΟΥ 20 ΕΤΏΝ. ΈΧΩ ΕΠΊΣΗΣ ΈΝΑ ΝΕΌΤΕΡΟ ΒΙΒΛΊΟ ΒΙΟΛΟΓΊΑΣ ΚΟΛΛΕΓΊΟΥ ΕΠΕΙΔΉ ΕΊΜΑΙ ΜΕΓΆΛΟΣ ΣΠΑΣΊΚΛΑΣ. ΕΊΝΑΙ Η CAMPBELL BIOLOGY , ΑΠΌ ΤΟΥΣ REECE, URRY, CAIN, WASSERMAN, MINORSKY ΚΑΙ JACKSON, ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΎΤΗΚΕ ΤΟ 2014. ΚΑΙ ΤΑ ΔΎΟ ΣΧΟΛΙΚΆ ΒΙΒΛΊΑ ΠΕΡΙΓΡΆΦΟΥΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΏΣ ΤΟΝ ΤΡΌΠΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑΣ ΤΟΥ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΎ ΜΑΣ ΣΥΣΤΉΜΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΔΎΟ ΛΈΝΕ ΣΧΕΔΌΝ ΤΟ ΊΔΙΟ ΠΡΆΓΜΑ.
ΤΟ ΣΏΜΑ ΜΑΣ ΈΧΕΙ ΔΎΟ ΒΑΣΙΚΟΎΣ ΤΡΌΠΟΥΣ ΆΜΥΝΑΣ ΑΠΌ ΑΣΘΈΝΕΙΕΣ.

Η ΈΜΦΥΤΗ ΆΜΥΝΆ ΜΑΣ ΕΊΝΑΙ ΠΡΆΓΜΑΤΑ ΌΠΩΣ ΤΟ ΔΈΡΜΑ ΚΑΙ Η ΒΛΈΝΝΑ ΜΑΣ. ΓΕΝΝΙΌΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΆ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΎΟΥΝ ΔΙΆΦΟΡΑ ΠΑΘΟΓΌΝΑ ΌΠΩΣ ΒΑΚΤΉΡΙΑ, ΙΟΎΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΚΎΤΤΑΡΑ ΠΑΡΆΣΙΤΑ ΝΑ ΕΙΣΈΛΘΟΥΝ ΣΤΟ ΣΏΜΑ ΜΑΣ. ΤΟ ΣΏΜΑ ΜΑΣ ΈΧΕΙ ΕΠΊΣΗΣ ΈΝΑ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΌ ΣΎΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΊΖΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΤΊΘΕΤΑΙ ΣΕ ΚΆΘΕ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΌ ΠΑΡΆΓΟΝΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΆΝΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΝΆ ΤΗΝ ΈΜΦΥΤΗ ΆΜΥΝΆ ΜΑΣ.

ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΌ ΜΑΣ ΣΎΣΤΗΜΑ ΕΊΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΠΕΡΊΠΛΟΚΟ ΚΑΙ ΣΕ ΥΓΙΉ ΆΤΟΜΑ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΊ ΑΡΚΕΤΆ ΚΑΛΆ. ΑΣ ΥΠΟΘΈΣΟΥΜΕ ΌΤΙ ΚΆΠΟΙΟ ΕΊΔΟΣ ΠΑΘΟΓΌΝΟΥ ΠΑΡΑΒΙΆΖΕΙ ΤΗΝ ΈΜΦΥΤΗ ΆΜΥΝΑ ΤΟΥ ΣΏΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΡΧΊΖΕΙ ΝΑ ΜΟΛΎΝΕΙ ΤΑ ΚΎΤΤΑΡΑ ΜΈΣΑ ΣΤΟΝ ΞΕΝΙΣΤΉ. ΣΕ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ, ΤΟ ΣΏΜΑ ΤΟΥ ΞΕΝΙΣΤΉ, ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΆ ΤΟΥ, ΘΑ ΑΡΧΊΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΆΓΕΙ ΑΝΤΙΣΏΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΒΆΛΛΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΑ ΤΟΝ ΕΙΣΒΟΛΈΑ ΠΑΘΟΓΌΝΟ. ΤΟ ΣΏΜΑ ΞΕΝΙΣΤΉ ΘΑ ΣΥΝΕΧΊΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΆΓΕΙ ΑΝΤΙΣΏΜΑΤΑ ΈΩΣ ΌΤΟΥ ΕΊΤΕ Ο ΞΕΝΙΣΤΉΣ ΠΕΘΆΝΕΙ ΕΊΤΕ ΤΑ ΚΎΤΤΑΡΑ ΕΙΣΒΟΛΉΣ ΠΕΘΆΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΏΜΑ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΟΎΣ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΈΨΕΙ ΣΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΌ.

ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΟ ΜΈΡΟΣ ΕΊΝΑΙ ΌΤΙ, ΑΚΌΜΗ ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΤΟ ΠΈΡΑΣ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΟΎ ΜΌΛΥΝΣΗΣ, ΤΟ ΣΏΜΑ ΤΟΥ ΞΕΝΙΣΤΉ ΘΑ ΔΙΑΤΗΡΉΣΕΙ ΤΗ ΜΝΉΜΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΩΜΆΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΉΓΑΓΕ ΚΑΤΆ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΜΌΛΥΝΣΗΣ. ΈΤΣΙ, ΕΆΝ ΤΟ ΠΡΏΗΝ ΜΟΛΥΣΜΈΝΟ ΆΤΟΜΟ ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΉΣΕΙ ΤΟ ΠΑΘΟΓΌΝΟ, ΤΟ ΣΏΜΑ ΘΑ ΈΧΕΙ ΑΜΈΣΩΣ ΤΑ ΑΝΤΙΣΏΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΏΣΕΙ ΤΟ ΠΑΘΟΓΌΝΟ. ΣΠΆΝΙΑ ΑΡΡΩΣΤΑΊΝΟΥΝ ΞΑΝΆ, ΚΑΙ ΑΝ ΑΡΡΩΣΤΉΣΟΥΝ, ΕΊΝΑΙ ΓΕΝΙΚΆ ΠΟΛΎ ΉΠΙΟ.
ΑΚΌΜΗ ΚΑΙ Η ΑΠΊΣΤΕΥΤΑ ΥΠΈΡ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΊΟΥ WALL STREET JOURNAL ΕΊΧΕ ΈΝΑ ΆΡΘΡΟ ΣΧΕΤΙΚΆ ΜΕ ΑΥΤΌ ΠΡΌΣΦΑΤΑ.

ΣΥΝΉΘΩΣ, Η WSJ ΑΦΉΝΕΙ ΤΑ ΆΡΘΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΣΕΛΊΔΑ ΤΗΣ ΓΝΏΜΗΣ ΓΙΑ ΠΕΡΊΠΟΥ ΜΊΑ ΕΒΔΟΜΆΔΑ. ΩΣΤΌΣΟ, ΜΈΣΑ ΣΕ ΕΊΚΟΣΙ ΤΈΣΣΕΡΙΣ ΏΡΕΣ, Η WSJ ΈΘΑΨΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΆΡΘΡΟ ΣΤΗ ΦΥΣΙΚΉ ΑΝΟΣΙΑ . Ο ΤΖΕΦ ΕΊΧΕ ΈΝΑ ΥΠΈΡΟΧΟ ΆΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΆ ΜΈΣΑ ΤΙΣ ΠΡΟΆΛΛΕΣ. ΑΥΤΌ ΣΊΓΟΥΡΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΊ ΤΗΝ ΑΦΉΓΗΣΉ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΌΣΕΣ ΚΑΛΈΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΘΆΒΟΝΤΑΙ ΑΥΤΉ ΤΗ ΣΤΙΓΜΉ.

ΟΎΤΩΣ Ή ΆΛΛΩΣ, ΤΟ ΆΡΘΡΟ ΤΟΥ WSJ ΣΥΖΗΤΆ ΤΗΝ ΒΛΕΝΝΟΓΟΝΙΚΉ ΑΝΟΣΊΑ ΈΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΉΣ ΑΝΟΣΊΑΣ . Ο ΣΥΓΓΡΑΦΈΑΣ (ΝΕΥΡΟΛΌΓΟΣ) ΔΗΛΏΝΕΙ ΌΤΙ ΕΝΏ ΤΑ ΕΜΒΌΛΙΑ ΔΙΕΓΕΊΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΉ ΑΝΟΣΊΑ, ΔΕΝ ΚΆΝΟΥΝ ΤΊΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΏΠΙΣΗ ΤΗΣ ΒΛΕΝΝΟΓΟΝΙΚΉΣ ΑΝΟΣΊΑΣ. ΟΙ ΙΟΊ ΔΕΝ ΔΙΕΙΣΔΎΟΥΝ ΣΤΑ ΌΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΞΕΝΙΣΤΉ, ΓΙ ‘ΑΥΤΌ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΈΝΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΑΡΡΩΣΤΑΊΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ. ΌΜΩΣ, ΟΙ ΙΟΊ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΎΝ ΝΑ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΆΓΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΤΌΜΑΤΑ ΚΑΙ ΡΙΝΙΚΈΣ ΔΙΌΔΟΥΣ ΜΕ ΕΠΈΝΔΥΣΗ ΒΛΈΝΝΑΣ. ΑΥΤΌΣ ΕΊΝΑΙ Ο ΛΌΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΊΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΈΝΑ ΆΤΟΜΑ ΧΩΡΊΣ ΣΥΜΠΤΏΜΑΤΑ ΕΞΑΠΛΏΝΟΥΝ ΤΟΝ COVID ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΊ. ΩΣΤΌΣΟ, ΌΣΟΙ ΑΠΌ ΕΜΆΣ ΈΧΟΥΜΕ ΑΝΑΡΡΏΣΕΙ ΈΧΟΥΜΕ ΤΌΣΟ ΒΛΕΝΝΟΓΌΝΟ ΌΣΟ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΉ ΑΝΟΣΊΑ.
ΣΕ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΆΖΕΣΤΕ ΠΕΡΑΙΤΈΡΩ ΑΠΌΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΉΣ ΑΝΟΣΊΑΣ.

ΜΙΑ ΙΣΡΑΗΛΙΝΉ ΜΕΛΈΤΗ ΈΔΕΙΞΕ ΠΡΌΣΦΑΤΑ ΌΤΙ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΈΝΟΙ ΕΊΧΑΝ 13 ΦΟΡΈΣ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΌΤΗΤΕΣ ΝΑ ΜΟΛΥΝΘΟΎΝ ΚΑΙ 27 ΦΟΡΈΣ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΌΤΗΤΕΣ ΝΑ ΈΧΟΥΝ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΈΣ ΛΟΙΜΏΞΕΙΣ ΑΠΌ ΤΑ ΆΤΟΜΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΉ ΑΝΟΣΊΑ.

Ο ALEX BERENSON ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΕ ΑΥΤΈΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΣΤΟ TWITTER ΣΤΙΣ 25 ΑΥΓΟΎΣΤΟΥ ΚΑΙ Η ΠΛΑΤΦΌΡΜΑ ΤΟΝ ΑΠΑΓΌΡΕΥΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΆ ΣΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΎΣΤΟΥ. ΩΣΤΌΣΟ, ΟΙ ΙΑΤΡΟΊ ΈΧΟΥΝ ΑΡΧΊΣΕΙ ΝΑ ΚΆΝΟΥΝ ΘΌΡΥΒΟ ΓΙΑ ΑΥΤΌ, ΌΠΩΣ Ο MARTIN KULLDORFF , ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΌΓΟΣ ΤΟΥ ΧΆΡΒΑΡΝΤ. ΑΣ ΕΛΠΊΣΟΥΜΕ ΌΤΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΑΡΧΊΖΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΎΝ.
ΤΑ ΟΦΈΛΗ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΉΣ ΑΝΟΣΙΑΣ ΔΕΝ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΤΌΣΟ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΆ ΌΣΟ ΦΑΊΝΟΝΤΑΙ.

ΕΞΆΛΛΟΥ, ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΟΎΣΑΜΕ ΜΕ ΆΛΛΕΣ ΑΣΘΈΝΕΙΕΣ ΕΔΏ ΚΑΙ ΠΟΛΎ ΚΑΙΡΌ. ΜΙΑ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΉ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ: ΌΤΑΝ ΉΜΟΥΝ ΠΑΙΔΊ, ΌΛΟΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΎΣΑΝ ΝΑ ΈΧΟΥΝ ΑΝΕΜΟΒΛΟΓΙΆ. ΌΛΟΙ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΧΆΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΊΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΊΝΟΥΜΕ ΣΠΊΤΙ ΓΙΑ ΠΕΡΊΠΟΥ ΜΊΑ ΕΒΔΟΜΆΔΑ. ΕΊΜΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΟ ΑΠΌ ΤΑ ΟΚΤΏ ΠΑΙΔΙΆ ΚΑΙ ΝΟΜΊΖΩ ΌΤΙ ΤΟ ΕΜΒΌΛΙΟ ΒΓΉΚΕ ΌΤΑΝ ΤΑ ΜΙΚΡΌΤΕΡΑ ΑΔΈΛΦΙΑ ΜΟΥ ΉΤΑΝ ΠΑΙΔΙΆ. ΑΛΛΆ ΞΈΡΩ ΌΤΙ ΟΙ ΤΈΣΣΕΡΙΣ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΟΙ ΑΠΌ ΕΜΆΣ ΈΠΙΑΣΑΝ ΑΝΕΜΟΒΛΟΓΙΆ.

ΈΝΑ ΑΠΌ ΤΑ ΑΔΈΡΦΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΈΠΙΑΣΕ ΔΎΟ ΦΟΡΈΣ. ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΦΟΡΆ, ΤΟ ΈΠΙΑΣΕ ΌΤΑΝ ΤΟ ΈΚΑΝΑ. WEΜΑΣΤΑΝ ΑΡΚΕΤΆ ΆΡΡΩΣΤΟΙ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΈΣ ΗΜΈΡΕΣ ΚΑΙ ΕΊΧΑΜΕ ΈΝΑ ΕΞΆΝΘΗΜΑ ΠΟΥ ΚΆΛΥΨΕ ΤΟ ΣΏΜΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΕΡΊΠΟΥ ΜΊΑ ΕΒΔΟΜΆΔΑ. ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΉΡΑ ΑΝΕΜΟΒΛΟΓΙΆ. ΩΣΤΌΣΟ, Ο ΑΔΕΡΦΌΣ ΜΟΥ ΤΟ ΠΉΡΕ ΓΙΑ ΔΕΎΤΕΡΗ ΦΟΡΆ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΊΟ. ΕΊΧΕ ΠΟΛΎ ΕΛΑΦΡΎ ΠΥΡΕΤΌ ΜΌΝΟ ΓΙΑ ΜΊΑ ΗΜΈΡΑ ΚΑΙ ΤΈΣΣΕΡΙΣ Ή ΠΈΝΤΕ ΦΟΥΣΚΆΛΕΣ ΤΗ ΔΕΎΤΕΡΗ ΦΟΡΆ. ΑΥΤΌ ΉΤΑΝ.
ΚΑΝΈΝΑ ΑΠΌ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΕΊΠΑ ΠΑΡΑΠΆΝΩ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΚΑΝ ΑΠΌ ΑΠΌΣΤΑΣΗ ΑΜΦΙΛΕΓΌΜΕΝΟ.

ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ, ΑΝ ΚΟΙΤΆΞΕΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΊΑ ΤΗΣ ΕΥΛΟΓΙΆΣ , ΤΑ ΑΡΧΕΊΑ ΧΡΟΝΟΛΟΓΟΎΝΤΑΙ ΠΟΛΎ ΠΆΝΩ ΑΠΌ 2000 ΧΡΌΝΙΑ ΌΤΙ ΟΙ ΕΠΙΖΏΝΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΛΟΓΙΆΣ ΘΗΛΆΖΑΝΕ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΊΣ. ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ ΤΌΤΕ , ΉΤΑΝ ΚΟΙΝΉ ΓΝΏΣΗ ΌΤΙ ΟΙ ΕΠΙΖΏΝΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΡΩΣΤΉΣΟΥΝ ΞΑΝΆ.

ΤΏΡΑ, ΕΊΝΑΙ Η ΕΥΛΟΓΙΆ ΤΟ ΊΔΙΟ ΑΚΡΙΒΏΣ ΜΕ ΤΟΝ COVID; ΌΧΙ, ΌΧΙ ΑΚΡΙΒΏΣ. Η ΙΣΤΟΡΊΑ ΤΗΣ ΕΞΆΛΕΙΨΗΣ ΤΗΣ ΕΥΛΟΓΙΆΣ ΕΊΝΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΉ. ΑΠΌ ΤΌΤΕ, ΦΑΊΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΊΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΠΊΖΟΥΜΕ ΌΤΙ ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΈΨΟΥΜΕ ΚΆΘΕ ΑΣΘΈΝΕΙΑ ΜΕ ΕΜΒΌΛΙΑ. ΑΛΛΆ ΑΥΤΌ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΑ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΌ. ΓΙΑ ΑΡΧΉ, Η ΕΥΛΟΓΙΆ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΈΝΟΥΣ ΞΕΝΙΣΤΈΣ ΖΏΩΝ . ΑΥΤΌ ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΌΤΙ, ΜΌΛΙΣ ΤΟ ΣΒΉΣΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ, ΈΧΕΙ ΦΎΓΕΙ. Ο COVID, ΑΝΕΞΆΡΤΗΤΑ ΑΠΌ ΤΟ ΑΝ ΠΡΟΈΡΧΕΤΑΙ ΑΠΌ ΖΏΑ Ή ΕΡΓΑΣΤΉΡΙΟ, ΕΊΝΑΙ ΓΝΩΣΤΌ ΌΤΙ ΖΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΆ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΆ ΕΊΔΗ ΖΏΩΝ . ΔΕΝ ΘΑ ΦΎΓΕΙ ΠΟΤΈ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ. ΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΑΠΟΚΤΉΣΟΥΝ ΤΟ ΠΆΝΩ ΧΈΡΙ ΚΑΤΆ ΚΑΙΡΟΎΣ. ΌΜΩΣ, ΘΑ ΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΕΛΊΣΣΕΤΑΙ ΠΆΝΤΑ ΜΈΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΙΚΙΛΊΑ ΞΕΝΙΣΤΏΝ ΖΏΩΝ.
ΤΏΡΑ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΏΡΑ ΓΙΑ ΑΠΌΓΝΩΣΗ.

ΜΉΠΩΣ, ΛΟΙΠΌΝ, ΠΡΈΠΕΙ ΌΛΟΙ ΝΑ ΣΗΚΏΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΈΡΙΑ ΜΑΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΈΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΌΣ ΌΤΙ ΥΠΆΡΧΕΙ ΜΙΑ ΝΈΑ ΑΣΘΈΝΕΙΑ, ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΑΠΊΘΑΝΟ ΠΟΤΈ ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΦΘΕΊ; ΌΧΙ. ΖΟΎΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΟΎΣ ΤΟΥ ΚΡΥΟΛΟΓΉΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΡΊΠΗΣ ΕΔΏ ΚΑΙ ΧΙΛΙΕΤΊΕΣ. ΟΎΤΕ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΎΝ ΕΠΕΙΔΉ ΜΕΤΑΛΛΆΣΣΟΝΤΑΙ ΓΡΉΓΟΡΑ ΚΑΙ ΈΧΟΥΝ ΠΟΙΚΙΛΊΑ ΞΕΝΙΣΤΏΝ.

ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΏ ΝΑ ΕΊΜΑΙ ΑΝΑΊΣΘΗΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ ΠΟΥ ΈΧΟΥΝ ΥΠΟΦΈΡΕΙ ΑΠΌ ΤΟΝ COVID. ΚΑΙ, ΌΠΩΣ ΦΑΊΝΕΤΑΙ ΤΏΡΑ ΓΕΝΙΚΆ ΑΠΟΔΕΚΤΌ ΌΤΙ Ο COVID ΠΡΟΉΛΘΕ ΑΠΌ ΈΝΑ ΕΡΓΑΣΤΉΡΙΟ, ΕΠΊΣΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΏ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΉΣΩ ΤΑ ΑΠΟΛΎΤΩΣ ΚΑΚΆ ΜΥΑΛΆ ΠΟΥ ΕΜΠΛΈΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΑΥΤΉ Η ΑΣΘΈΝΕΙΑ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ. ΑΛΛΆ ΖΟΎΜΕ ΜΕ ΑΣΘΈΝΕΙΕΣ ΕΔΏ ΚΑΙ ΧΙΛΙΕΤΊΕΣ. ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΝΑ ΜΆΘΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΎΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΌ.
ΜΕΡΙΚΟΊ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΑΙΣΘΆΝΟΝΤΑΙ ΑΠΌΛΥΤΑ ΆΝΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΝΈΑ ΕΜΒΌΛΙΑ MRNA.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ, ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ ΆΝΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟ MRNA. ΑΛΛΆ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΉΣΩ ΝΑ ΑΛΛΆΞΩ ΓΝΏΜΗ ΣΕ ΚΑΝΈΝΑΝ. ΕΊΧΑ COVID ΚΑΙ ΈΧΩ ΦΥΣΙΚΉ ΑΝΟΣΙΑ. ΕΊΧΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΆ ΧΑΜΗΛΌ ΚΊΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΕΠΙΠΛΟΚΈΣ ΑΠΌ ΤΟΝ COVID. (ΣΤΑ ΤΈΛΗ ΤΩΝ ΤΡΙΆΝΤΑ ΜΟΥ, ΚΟΝΤΆ ΣΤΟ ΙΔΑΝΙΚΌ ΜΟΥ ΒΆΡΟΣ, ΚΑΙ ΚΑΜΊΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΉ ΈΛΛΕΙΨΗ ΒΙΤΑΜΙΝΏΝ.) ΚΑΙ ΣΊΓΟΥΡΑ, ΑΙΣΘΆΝΘΗΚΑ ΆΡΡΩΣΤΟΣ ΜΌΝΟ ΓΙΑ ΠΕΡΊΠΟΥ ΜΙΑ ΜΈΡΑ.

ΠΟΤΈ ΔΕΝ ΕΊΧΑ ΠΥΡΕΤΌ Ή ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΆ ΣΥΜΠΤΏΜΑΤΑ. ΠΟΝΆΩ ΓΙΑ ΠΕΡΊΠΟΥ ΕΊΚΟΣΙ ΤΈΣΣΕΡΙΣ ΏΡΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΆΣΤΗΚΑ ΤΗΝ ΕΠΌΜΕΝΗ ΜΈΡΑ. Η ΑΊΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΓΕΎΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΥΡΩΔΙΆΣ ΜΟΥ ΕΞΑΦΑΝΊΣΤΗΚΕ, ΓΙ ‘ΑΥΤΌ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΆΣΤΗΚΑ. ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΕΠΙΣΤΡΈΨΕΙ, ΚΆΤΙ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΌ ΓΙΑΤΊ ΑΓΑΠΏ ΤΟ ΚΑΛΌ ΦΑΓΗΤΌ, ΑΛΛΆ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΖΉΣΩ ΧΩΡΊΣ ΑΥΤΌ. ΚΑΝΈΝΑ ΠΑΙΔΊ ΣΕ ΑΥΤΌΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΉΤΗ ΔΕΝ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΧΆΣΕΙ ΈΝΑΝ ΑΓΏΝΑ Ή ΜΙΑ ΣΥΝΆΝΤΗΣΗ ΜΕ ΦΊΛΟΥΣ, ΕΠΕΙΔΉ ΔΕΝ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΑΠΟΛΑΎΣΩ ΣΩΣΤΆ ΤΟΝ ΚΑΦΈ ΠΙΑ.

ΆΛΛΟΙ ΤΟ ΕΊΧΑΝ ΧΕΙΡΌΤΕΡΑ. ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΆΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΊΑ ΤΗΣ DAISY ΜΕ ΤΟΝ COVID ΕΔΩ . ΈΧΕΙ ΕΠΊΣΗΣ ΜΟΙΡΑΣΤΕΊ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΏΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΎ ΔΕΛΤΊΟΥ ΤΗΣ ΌΤΙ ΈΧΑΣΕ ΈΝΑ ΣΤΕΝΌ ΜΈΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΆΣ ΤΗΣ ΑΠΌ ΤΟΝ COVID-ΈΝΑΝ ΥΓΙΉ ΆΝΤΡΑ ΣΤΑ 40 ΤΟΥ, Ο ΟΠΟΊΟΣ ΔΕΝ ΕΊΧΕ ΣΥΝΟΔΆ ΝΟΣΉΜΑΤΑ. Ο BERNIE CARR, Ο ΙΔΡΥΤΉΣ ΤΟΥ APARTMENTPREPPER.COM, ΕΊΧΕ ΜΙΑ ΜΑΚΡΆ ΜΆΧΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΛΆΜΒΑΝΕ ΝΟΣΗΛΕΊΑ ΚΑΙ ΜΑΚΡΟΧΡΌΝΙΑ ΕΞΆΡΤΗΣΗ ΑΠΌ ΤΟ ΟΞΥΓΌΝΟ ΚΑΙ Ο GREG ELLIFRITZ, ΑΠΌ ΤΟ ACTIVERESPONSETRAINING.COM, ΈΦΤΑΣΕ ΠΟΛΎ ΚΟΝΤΆ ΣΤΟ ΝΑ ΠΕΘΆΝΕΙ, ΑΛΛΆ ΕΊΝΑΙ ΣΕ ΘΕΡΑΠΕΊΑ.

ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΉΠΟΤΕ ΆΛΛΟΝ ΠΟΥ ΔΙΣΤΆΖΕΙ ΣΤΟ ΕΜΒΌΛΙΟ ΑΛΛΆ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΊ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΕΊ ΓΙΑ ΤΗΝ ΊΔΙΑ ΤΗ ΝΌΣΟ, ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΈΣ ΆΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΈΣ ΘΕΡΑΠΕΊΑΣ. ΚΑΙ ΠΆΛΙ, Η ΑΝΘΡΩΠΌΤΗΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΏΠΙΣΕ ΤΙΣ ΑΣΘΈΝΕΙΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΎ ΚΑΙΡΌ ΠΡΙΝ ΜΠΟΥΝ ΤΑ ΕΜΒΌΛΙΑ ΣΤΗ ΣΚΗΝΉ. ΜΕΡΙΚΟΊ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΠΡΏΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΎΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΏΠΙΣΑΝ ΑΣΘΕΝΕΊΣ ΜΕ COVID ΔΗΜΙΟΎΡΓΗΣΑΝ ΤΗΝ FRONT LINE COVID-19 CRITICAL CARE ALLIANCE ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΤΎΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΎΝ ΕΠΙΛΟΓΈΣ ΘΕΡΑΠΕΊΑΣ ΧΑΜΗΛΟΎ ΚΌΣΤΟΥΣ. ΑΥΤΌ ΤΟ ΆΡΘΡΟ ΜΙΛΆ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΠΤΩΜΆΤΩΝ ΤΟΥ COVID ΣΤΟ ΣΠΊΤΙ ΓΙΑ ΌΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΑΡΚΕΤΆ ΆΡΡΩΣΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΎΝ ΝΟΣΗΛΕΊΑ.
ΑΥΤΌ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΊ ΕΠΙΧΕΊΡΗΜΑ ΥΠΈΡ Ή ΚΑΤΆ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΊΩΝ.

ΑΝ ΚΑΝΕΊΣ ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΠΡΌΘΥΜΟΣ ΝΑ ΔΟΚΙΜΆΣΕΙ ΚΆΤΙ ΚΑΙΝΟΎΡΓΙΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΚΆΝΑΜΕ ΠΟΤΈ ΚΑΜΊΑ ΠΡΌΟΔΟ. ΑΛΛΆ ΟΙ ΔΟΚΙΜΈΣ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΓΊΝΟΥΝ ΑΠΌ ΠΛΉΡΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΜΈΝΑ, ΣΥΓΚΑΤΑΒΑΤΙΚΆ ΆΤΟΜΑ. ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΈΧΟΥΜΕ ΤΏΡΑ. ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΈΧΟΥΜΕ ΤΏΡΑ ΕΊΝΑΙ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΌΣ.

ΠΡΟΣΠΑΘΏ ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΉΣΩ ΕΝΆΝΤΙΑ ΣΤΟ ΦΌΒΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΊΑ. ΘΈΛΩ ΝΑ ΕΝΘΑΡΡΎΝΩ ΟΠΟΙΟΝΔΉΠΟΤΕ, ΌΠΩΣ ΕΜΈΝΑ, ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΈΣΤΩ ΚΑΙ ΜΈΤΡΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΆ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΈΝΟΣ, ΝΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΆΣΕΙ ΤΑ ΠΑΛΙΆ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΚΆ ΒΙΒΛΊΑ. ΧΤΊΣΤΕ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΎΝΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΆΝΕΤΕ ΤΙΣ ΔΙΚΈΣ ΣΑΣ ΑΠΟΦΆΣΕΙΣ. ΥΠΆΡΧΕΙ ΠΟΛΎΣ ΦΌΒΟΣ ΓΎΡΩ ΑΠΌ ΑΥΤΉΝ ΤΗΝ ΑΣΘΈΝΕΙΑ. ΜΑΣ ΑΠΟΣΠΆ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΉ ΜΙΑ ΑΣΘΈΝΕΙΑ ΌΤΙ ΤΟ 99,5% ΤΩΝ ΜΟΛΥΣΜΈΝΩΝ ΑΤΌΜΩΝ ΚΆΤΩ ΤΩΝ 55 ΕΤΏΝ ΘΑ ΕΠΙΒΙΏΣΟΥΝ ΚΑΘΏΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΆ ΜΑΣ ΘΑ ΑΦΑΙΡΕΘΟΎΝ ΚΑΙ Η ΔΙΕΘΝΉΣ ΦΉΜΗ ΜΑΣ ΌΤΙ ΕΊΜΑΣΤΕ ΈΣΤΩ ΚΑΙ ΛΊΓΟ ΙΚΑΝΟΊ ΚΑΙ ΑΞΙΌΠΙΣΤΟΙ ΚΑΤΑΡΡΈΕΙ.

ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΈΠΕΤΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΌ ΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΠΙΕΊ Ο ΦΌΒΟΣ. ΤΑ ΊΔΙΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΆΤΗΣΑΝ ΚΥΡΊΩΣ ΥΓΙΕΊΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΌΝ, ΘΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΉΣΟΥΝ ΩΣ ΕΠΊ ΤΟ ΠΛΕΊΣΤΟΝ ΥΓΙΕΊΣ ΚΑΙ ΤΏΡΑ. ΤΡΏΤΕ ΘΡΕΠΤΙΚΆ ΤΡΌΦΙΜΑ, ΑΣΚΕΊΣΤΕ ΤΑΚΤΙΚΆ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΎΣΤΕ ΤΟΝ ΉΛΙΟ.

ΑΥΤΌ ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΌΤΙ ΑΝ ΕΊΣΤΕ ΥΓΙΕΊΣ, ΤΊΠΟΤΑ ΦΟΒΕΡΌ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΜΒΕΊ ΠΟΤΈ; ΦΥΣΙΚΆ ΌΧΙ, ΌΠΩΣ ΚΑΙ Η ΤΉΡΗΣΗ ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΝΌΝΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΊΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΠΟΔΊΣΕΙ ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΑ ΚΆΠΟΙΟΝ ΜΕΘΥΣΜΈΝΟ ΝΑ ΣΑΣ ΧΤΥΠΉΣΕΙ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΝΑ ΕΞΑΛΕΊΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΊΝΔΥΝΟ ΣΤΗ ΖΩΉ ΜΑΣ. ΤΟ ΜΌΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΝΑ ΚΆΝΟΥΜΕ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΉΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΏΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΌΤΗΤΕΣ ΥΠΈΡ ΜΑΣ.
ΠΏΣ ΘΑ ΧΤΊΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΘΕΚΤΙΚΌΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΉ ΣΑΣ ΔΎΝΑΜΗ;

Η ΑΝΘΕΚΤΙΚΌΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΨΥΧΙΚΉ ΔΎΝΑΜΗ ΕΊΝΑΙ ΈΝΑ ΤΕΡΆΣΤΙΟ ΜΈΡΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΊΑΣ. ΕΠΙΣΤΡΈΦΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΠΡΏΤΕΣ ΑΡΧΈΣ, Η ΕΚΠΑΊΔΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΎ ΣΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΉΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΉΣΕΤΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΎΝΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΆΣΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΌ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΆ ΣΑΣ. Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΎΝΗ ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΉΣΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΊΤΕ ΣΤΑΘΕΡΟΊ ΕΝΆΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΥΞΑΝΌΜΕΝΗ ΠΑΛΊΡΡΟΙΑ ΤΡΕΛΏΝ ΠΟΥ ΒΛΈΠΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΌΣΜΟ. ΕΊΣΤΕ ΣΊΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΊΕΣ ΣΑΣ; ΈΧΕΙΣ ΞΑΝΑΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΊ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΊΑ; ΑΣ ΜΙΛΉΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΌ ΣΤΗΝ ΕΝΌΤΗΤΑ ΣΧΟΛΊΩΝ.

ΤΏΡΑ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ Η ΏΡΑ ΝΑ ΕΝΔΏΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΌΒΟ. ΤΏΡΑ ΕΊΝΑΙ Η ΏΡΑ ΝΑ ΓΊΝΕΙΣ ΔΥΝΑΤΌΣ.

Φωτογραφία από swiftsciencewriting από το Pixabay

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ Πηγή

Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Το Epiosyinfo, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους. !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID