EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Μακροπρόθεσμοι κίνδυνοι από πειραματικές λήψεις mRNA

Γράφει ο Dr. Joseph Mercola

«Ας ξεκινήσουμε με ένα πείραμα σκέψης: Εάν υπάρχει ένα ελάττωμα στον σχεδιασμό της μηχανικής και κανείς δεν το υπολογίζει, μπορεί πραγματικά να τραυματίσει ανθρώπους ή να τους σκοτώσει;» γράφει ένας χρήστης του Twitter που ονομάζεται Ehden. 1 Συνεχίζει προκειμένου να συζητήσει μια παραβλεπόμενη πτυχή των εμβολιασμών COVID mRNA, κάτι που ονομάζεται «βελτιστοποίηση κωδικονίου», το οποίο εγγυάται σχεδόν απρόσμενα αποτελέσματα. 

Ο Έντεν εξηγεί: 2

«Το να προσπαθείτε να πείτε στο σώμα σας να παράγει πρωτεΐνες είναι δύσκολο για πολλούς λόγους. Ενας από αυτούς είναι το γεγονός ότι όταν προσπαθείτε να εκτελέσετε τις πληροφορίες μίας πρωτεΐνης μέσω ριβοσωμάτων που επεξεργάζονται αυτόν τον κώδικα και παράγουν την πρωτεΐνη, μπορεί να είναι πολύ αργή ή να κολλήσει κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

Ευτυχώς, οι επιστήμονες βρήκαν έναν τρόπο για να ξεπεράσουν αυτό το πρόβλημα, κάνοντας αντικατάσταση κώδικα: αντί να χρησιμοποιήσουν τον αρχικό γενετικό κώδικα για να δημιουργήσουν την πρωτεΐνη, άλλαξαν τα γράμματα στον κώδικα έτσι ώστε ο κώδικας να βελτιστοποιηθεί. Αυτό είναι γνωστό ως Codon Optimization.»


Τα εμβόλια για τον COVID χρησιμοποιούν τη βελτιστοποίηση κωδικών

Ένα κωδικόνιο αποτελείται από τρία νουκλεοτίδια και τα νουκλεοτίδια είναι τα δομικά στοιχεία του DNA. Ένα άρθρο του Αυγούστου 2021 στο Nature Reviews Drug Discovery, αφορούσε τη χρήση της βελτιστοποίησης κωδικονίου ως εξής: 3

«Το ανοιχτό πλαίσιο ανάγνωσης του εμβολίου mRNA είναι το πιο κρίσιμο συστατικό επειδή περιέχει την ακολουθία κωδικοποίησης που μεταφράζεται σε πρωτεΐνη.

Αν και το ανοιχτό πλαίσιο ανάγνωσης δεν είναι τόσο εύπλαστο όσο οι μη κωδικοποιητικές περιοχές, μπορεί να βελτιστοποιηθεί ώστε να αυξηθεί η μετάφραση χωρίς να αλλάξει η πρωτεϊνική αλληλουχία αντικαθιστώντας τα σπάνια χρησιμοποιούμενα κωδικόνια με πιο συχνά εμφανιζόμενα κωδικόνια που κωδικοποιούν το ίδιο υπόλειμμα αμινοξέων.


Για παράδειγμα, η βιοφαρμακευτική εταιρεία CureVac AG ανακάλυψε ότι τα ανθρώπινα κωδικόνια mRNA σπάνια έχουν A ή U στην τρίτη θέση και κατοχύρωσαν με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μια στρατηγική που αντικαθιστά το A ή U στην τρίτη θέση στο ανοιχτό πλαίσιο ανάγνωσης με G ή C. Η CureVac χρησιμοποίησε αυτήν τη στρατηγική βελτιστοποίησης για τον υποψήφιο για SARS-CoV-2 CVnCoV…

Αν και η αντικατάσταση σπάνιων κωδικώνων είναι μια ελκυστική στρατηγική βελτιστοποίησης, πρέπει να χρησιμοποιείται με σύνεση. Αυτό συμβαίνει επειδή, στην περίπτωση ορισμένων πρωτεϊνών, ο βραδύτερος ρυθμός μετάφρασης των σπάνιων κωδικώνων είναι απαραίτητος για τη σωστή αναδίπλωση πρωτεϊνών.

Για μεγιστοποίηση της μετάφρασης, η αλληλουχία mRNA τυπικά ενσωματώνει τροποποιημένα νουκλεοσίδια, όπως ψευδουριδίνη, Ν1-μεθυλψευδουριδίνη ή άλλα ανάλογα νουκλεοσιδίων. Επειδή όλα τα εγγενή mRNA περιλαμβάνουν τροποποιημένα νουκλεοσίδια, το ανοσοποιητικό σύστημα έχει εξελιχθεί για να αναγνωρίσει το μη τροποποιημένο μονόκλωνο RNA, το οποίο αποτελεί χαρακτηριστικό γνώρισμα της ιογενούς λοίμωξης.

Συγκεκριμένα, το μη τροποποιημένο mRNA αναγνωρίζεται από τους υποδοχείς αναγνώρισης προτύπων, όπως οι υποδοχείς τύπου Toll 3 (TLR3), TLR7 και TLR8 και ο υποδοχέας γονιδίου Ι (RIGI) που προκαλείται από ρετινοϊκό οξύ. Οι υποδοχείς TLR7 και TLR8 συνδέονται με περιοχές πλούσιες σε γουανοσίνη ή ουριδίνη στο mRNA και προκαλούν την παραγωγή ιντερφερόνων τύπου Ι, όπως του IFNα, που μπορούν να εμποδίσουν τη μετάφραση του mRNA.

Η χρήση τροποποιημένων νουκλεοσιδίων, ιδιαίτερα τροποποιημένης ουριδίνης, εμποδίζει την αναγνώριση από τους υποδοχείς αναγνώρισης προτύπων, επιτρέποντας επαρκή επίπεδα μετάφρασης για την παραγωγή προφυλακτικών ποσοτήτων πρωτεΐνης.

Τόσο τα εμβόλια Moderna όσο και τα Pfizer – BioNTech SARS-CoV-2… περιέχουν mRNA τροποποιημένα με νουκλεοζίτη. Μια άλλη στρατηγική για την αποφυγή της ανίχνευσης από τους υποδοχείς αναγνώρισης προτύπων, με πρωτοβουλία του CureVac, χρησιμοποιείται μηχανική ακολουθία και βελτιστοποίηση κωδικώνων για να εξαντλήσει τις ουριδίνες ενισχύοντας το περιεχόμενο GC του mRNA του εμβολίου ».


Μεγάλο μέρος αυτών των πληροφοριών εξετάστηκε προηγουμένως στη συνέντευξή μου με τη Stephanie Seneff, Ph.D., και την Judy Mikovits, Ph.D. (σημ. Καταχανά: το ιστολόγιό μας έχει κρατήσει σχετικό αντίγραφο της συνέντευξης στην αγγλική γλώσσα, αλλά δεν το δημοσιεύουμε εξ αιτίας της πρόσφατης πνευματικής κλοπής που διέπραξε το ProNews σε προηγούμενο άρθρο μας) Αυτή η μελέτη δημοσιεύτηκε πολύ μετά τη συνέντευξή μας και απλώς επιβεβαιώνει αυτό που η Σένεφ και η Μίκοβιτς έχουν καταλήξει στην έρευνά τους.

Σύμφωνα με τον Ehden, το 60,9% των κωδικώνων στις βολές COVID έχουν βελτιστοποιηθεί, ισοδύναμο με το 22,5% των νουκλεοτιδίων, αλλά δεν διευκρινίζει για ποια βολή μιλάει ή από πού ακριβώς προήλθαν τα δεδομένα.

Ωστόσο, είναι σαφές ότι όλες οι λήψεις mRNA COVID χρησιμοποιούν βελτιστοποίηση κωδικονίου στον έναν ή τον άλλο βαθμό. Ένα άρθρο 4 του Ιουλίου του2021 στο περιοδικό Vaccines αξιολογεί και σχολιάζει συγκεκριμένα τα εμβόλια Pfizer/BioNTech και Moderna mRNA, σημειώνοντας:

«Ο σχεδιασμός των εμβολίων Pfizer/BioNTech και Moderna mRNA περιλαμβάνει πολλούς διαφορετικούς τύπους βελτιστοποιήσεων … Τα συστατικά του mRNA του εμβολίου πρέπει να διαθέτουν 5′-UTR για να φορτώσουν ριβοσώματα αποτελεσματικά στο mRNA για έναρξη μετάφρασης, βελτιστοποιημένη χρήση κωδικονίου για αποτελεσματική επιμήκυνση της μετάφρασης , και βέλτιστο κωδικόνιο διακοπής για αποτελεσματικό τερματισμό μετάφρασης.

Τόσο το 5′-UTR όσο και το κατάντη 3′-UTR θα πρέπει να βελτιστοποιηθούν για σταθερότητα mRNA. Η αντικατάσταση της ουριδίνης με Ν1-μεθυλοψουδουρινίνη (Ψ) περιπλέκει ορισμένες από αυτές τις διαδικασίες βελτιστοποίησης επειδή η Ψ είναι πιο ευέλικτη στην ταλάντευση από το U. Διαφορετικές βελτιστοποιήσεις μπορεί να συγκρούονται μεταξύ τους και θα πρέπει να γίνουν συμβιβασμοί.

Επισημαίνω τις ομοιότητες και τις διαφορές μεταξύ των εμβολίων Pfizer/BioNTech και Moderna mRNA και συζητώ το πλεονέκτημα και το μειονέκτημα του καθενός για τη διευκόλυνση της μελλοντικής βελτίωσης του εμβολίου. Συγκεκριμένα, επισημαίνω μερικές βελτιστοποιήσεις στο σχεδιασμό των δύο εμβολίων mRNA που δεν έχουν εκτελεστεί σωστά ».


Τι μπορεί να πάει στραβά;

Ένα βασικό συμπέρασμα από το άρθρο 5 του Nature Reviews Drug Discovery που αναφέρθηκε παραπάνω είναι ότι η αντικατάσταση των σπάνιων κωδικώνων «πρέπει να χρησιμοποιείται με σύνεση», καθώς τα πιο σπάνια κωδικόνια μπορούν να έχουν χαμηλότερους ρυθμούς μετάφρασης και ένας επιβραδυνόμενος ρυθμός είναι πραγματικά απαραίτητος για να αποφευχθεί η αναδίπλωση πρωτεϊνών.

«Η πρωτεΐνη αιχμής είναι το τοξικό μέρος του ιού υπεύθυνο για τις πιο μοναδικές επιδράσεις του ιού, όπως οι διαταραχές πήξης του αίματος, νευρολογικά προβλήματα και καρδιακές βλάβες. Το να περιμένουμε ότι ο εμβολιασμός για τον COVID δεν θα έχει τέτοια αποτελέσματα θα ήταν μάλλον αφελές.»

Τα A (αδενίνη) και U (ουρακίλη) στην τρίτη θέση είναι σπάνια και οι λήψεις COVID αντικαθιστούν αυτά τα A και U με G (γουανίνη) ή C (κυτοσίνη). Σύμφωνα με την Seneff, αυτός ο διακόπτης οδηγεί σε 1.000 φορές μεγαλύτερη ποσότητα πρωτεΐνης αιχμής σε σύγκριση με τη μόλυνση με τον πραγματικό ιό.

Τι μπορεί να πάει στραβά; Λοιπόν, σχεδόν οτιδήποτε. Και πάλι, το εμβόλιο προκαλεί ακίδα πρωτεΐνης σε επίπεδα ανήκουστα στη φύση (ακόμα και αν ο SARS-CoV-2 είναι ένα «φτιαγμένο» τεχνητό παρασκεύασμα) και η πρωτεΐνη ακίδας είναι το τοξικό μέρος του ιού που ευθύνεται για τις πιο μοναδικές επιδράσεις του ιών, όπως διαταραχές πήξης του αίματος, νευρολογικά προβλήματα και καρδιακές βλάβες.

Επομένως, το να περιμένουμε ότι η λήψη του COVID δεν θα έχει τέτοια αποτελέσματα θα ήταν μάλλον αφελές. Οι διακόπτες κωδικονίου μπορεί επίσης να οδηγήσουν σε λανθασμένη αναδίπλωση πρωτεϊνών, κάτι που είναι εξίσου κακό νέο. Όπως εξήγησε ο Seneff στην προηγούμενη συνέντευξή μας:

«Οι πρωτεΐνες αιχμής που παράγουν αυτά τα εμβόλια mRNA… δεν είναι σε θέση να εισέλθουν στη μεμβράνη, κάτι που νομίζω ότι θα την ενθαρρύνει να γίνει μια προβληματική πρωτεΐνη πριόν. Στη συνέχεια, όταν έχετε φλεγμονή, ρυθμίζει την άλφα-συνουκλεΐνη [μια νευρωνική πρωτεΐνη που ρυθμίζει τη συναπτική κυκλοφορία και την απελευθέρωση νευροδιαβιβαστών].

Έτσι, πρόκειται να οδηγήσει την άλφα-συνουκλεΐνη σε λανθασμένα διπλωμένες πρωτεΐνες, μετατρέποντας σε ένα χάος μέσα στα δενδριτικά κύτταρα στα βλαστικά κέντρα της σπλήνας. Και πρόκειται να συσκευάσουν όλο αυτό το ωμό σε εξωσώματα και να τα απελευθερώσουν. Στη συνέχεια θα ταξιδέψουν κατά μήκος του νεύρου του κόλπου στο στέλεχος του εγκεφάλου και θα προκαλέσουν πράγματα όπως η νόσος του Πάρκινσον.

Έτσι, νομίζω ότι αυτό είναι μια πλήρης ρύθμιση για τη νόσο του Πάρκινσον … Θα προωθήσει την ημερομηνία κατά την οποία κάποιος που έχει τάση για Πάρκινσον θα το πάρει.


Και πιθανότατα θα προκαλέσει στους ανθρώπους να πάθουν Πάρκινσον που ποτέ δεν θα το είχαν αρχικά – ειδικά αν συνέχιζαν να κάνουν το εμβόλιο κάθε χρόνο. Κάθε χρόνο που κάνεις ένα ενισχυτικό, φέρνεις την ημερομηνία που θα πάρεις τον Πάρκινσον όλο και πιο κοντά».

Ανοσολογική δυσλειτουργία και ιογενείς εκρήξεις

Άλλες σημαντικές απειλές περιλαμβάνουν τη δυσλειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και την έξαρση λανθάνουσων ιογενών λοιμώξεων, κάτι που προειδοποιούσε η Mikovits. Στην προηγούμενη συνέντευξή μας, σημείωσε:

«Χρησιμοποιούμε πολυ (I: C) [αγωνιστή υποδοχέα 3 με διόδια] για να δώσουμε σήμα στο κύτταρο να ενεργοποιήσει την οδό ιντερφερόνης τύπου Ι, και επειδή [η πρωτεΐνη αιχμής που παράγει το σώμα σας ως απάντηση στον εμβολιασμό COVID] είναι ένα αφύσικο συνθετικό φάκελο, δεν βλέπει την poly (I: C) και δεν [ενεργοποιεί] τη διαδρομή ιντερφερόνης τύπου I.

Έχετε παρακάμψει το πλασματοκυτταρικό δενδριτικό κύτταρο, το οποίο σε συνδυασμό με την IL-10, μιλώντας με τα ρυθμιστικά κύτταρα Β, αποφασίζει ποιες υποκατηγορίες αντισωμάτων θα εξαλείψουν. Έτσι, έχετε παρακάμψει την επικοινωνία μεταξύ της έμφυτης και της προσαρμοζόμενης ανοσοαπόκρισης. Τώρα χάνετε τη σηματοδότηση των ενδοκανναβινοειδών υποδοχέων…

Ένα μεγάλο μέρος της δουλειάς του Δρ [Francis] Ruscetti και εμού τα τελευταία 30 χρόνια ήταν να δείξω ότι δεν χρειάζεται κάποιος μολυσματικός μεταδοτικός ιός – μόνο κομμάτια και τμήματα αυτών των ιών είναι χειρότερα, επειδή ενεργοποιούν επίσης σήματα κινδύνου. Λειτουργούν σαν σήματα κινδύνου και μοριακά μοτίβα που σχετίζονται με παθογόνα.

Έτσι, αφήνει συνεργιστικά αυτή τη φλεγμονώδη υπογραφή κυτοκίνης που περιστρέφει την έμφυτη ανοσοαπόκριση σας εκτός ελέγχου. Απλώς δεν μπορεί να συμβαδίσει με τη μυελοποίηση (την παραγωγή κυττάρων στο μυελό των οστών σας). Ως εκ τούτου, βλέπετε μια απόκλιση από το μεσεγχυματικό βλαστοκύτταρο προς τα ρυθμιζόμενα από TGF-βήτα αιμοποιητικά βλαστοκύτταρα.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να δείτε διαταραχές αιμορραγίας και στα δύο άκρα. Δεν μπορείτε να φτιάξετε αρκετά πυροσβεστικά για να στείλετε στη φωτιά. Η έμφυτη ανοσολογική απάντησή σας δεν μπορεί να φτάσει εκεί και στη συνέχεια έχετε μόλις ένα συνολικό αλυσιδωτό ναυάγιο του ανοσοποιητικού σας συστήματος».


Βλέπουμε τώρα αναφορές για μόλυνση από έρπητα και έρπητα ζωστήρα μετά από ένεση COVID-19, και αυτό είναι ακριβώς αυτό που μπορείτε να περιμένετε εάν η διαδρομή ιντερφερόνης τύπου Ι είναι απενεργοποιημένη. Ωστόσο, αυτό δεν είναι το τέλος των πιθανών προβλημάτων σας, καθώς αυτές οι μολύνσεις θα μπορούσαν να επιταχύνουν και άλλες ασθένειες.

Για παράδειγμα, οι ιοί του έρπητα έχουν εμπλακεί ως έναυσμα τόσο του AIDS 6 όσο και της μυαλγικής εγκεφαλομυελίτιδας 7 (σύνδρομο χρόνιας κόπωσης ή ME-CFS). Σύμφωνα με την Mikovits, αυτές οι ασθένειες δεν εμφανίζονται μέχρι να συνεργαστούν ιοί από διαφορετικές οικογένειες και οι ρετροϊοί να απομακρύνουν την οδό ιντερφερόνης τύπου 1. Μακροπρόθεσμα, η εκστρατεία μαζικής ένεσης COVID μπορεί να θέσει τα θεμέλια για μια χιονοστιβάδα που πλησιάζει γρήγορα σε ένα ευρύ φάσμα εξουθενωτικών χρόνιων ασθενειών.

Είναι οι λήψεις COVID κατάλληλα βελτιστοποιημένες;

Όπως σημειώθηκε στο άρθρο για τα εμβόλια που αναφέρθηκε προηγουμένως, η βελτιστοποίηση κωδικώνων στις λήψεις Pfizer και Moderna θα μπορούσε να είναι προβληματική: 8

«Καθώς τα κύτταρα ξενιστές θηλαστικών επιτίθενται σε μη τροποποιημένο εξωγενές RNA, όλα τα νουκλεοτίδια U αντικαταστάθηκαν από Ν1-μεθυλψευδουριδίνη (Ψ). Ωστόσο, ταλαντεύεται περισσότερο στη σύζευξη βάσεων από το U και μπορεί να ζευγαρωθεί όχι μόνο με τα A και G, αλλά επίσης, σε μικρότερο βαθμό, με τα C και U.

Αυτό είναι πιθανό να αυξήσει την εσφαλμένη ανάγνωση ενός κωδωδίου από ένα σχεδόν συγγενές tRNA. Όταν το νουκλεοτίδιο U στα κωδικόνια διακοπής αντικαταστάθηκε με Ψ, ο ρυθμός λανθασμένης ανάγνωσης ενός κωδικόνιο στάσης από ένα σχεδόν συγγενικό tRNAs αυξήθηκε.

Τέτοια περιστατικά ανάγνωσης όχι μόνο θα μείωναν τον αριθμό των ανοσογόνων πρωτεϊνών, αλλά επίσης θα παρήγαγαν μια μακρύτερη πρωτεΐνη άγνωστης μοίρας με δυνητικά επιβλαβείς επιδράσεις…

Οι σχεδιαστές και των δύο εμβολίων θεώρησαν το CGG ως το βέλτιστο κωδικόνιο στην οικογένεια κωδικονίων CGN και κωδικοποίησαν σχεδόν όλα τα κωδικόνια CGN σε CGG… [Μ] οι τελευταίες σειρές στοιχείων υποδηλώνουν ότι το CGC είναι καλύτερο κωδικόνιο από το CGG. Οι σχεδιαστές των εμβολίων mRNA (ειδικά το mRNA-1273) επέλεξαν ένα λάθος κωδικόνιο ως το βέλτιστο κωδικόνιο».


Το έγγραφο επισημαίνει επίσης τη σημασία του mRNA του εμβολίου να μεταφράζεται με ακρίβεια και όχι απλώς αποτελεσματικά, διότι εάν ενσωματωθούν λάθος αμινοξέα, μπορεί να μπερδέψει το ανοσοποιητικό σας σύστημα και να το αποτρέψει από τον προσδιορισμό των σωστών στόχων.

Η ακρίβεια είναι επίσης σημαντική στον τερματισμό της μετάφρασης και εδώ καταλήγει στην επιλογή των σωστών κωδικώνων διακοπής. Σταματήστε τα κωδικόνια (UAA, UAG ή UGA), όταν υπάρχουν στο τέλος μιας αλληλουχίας κωδικοποίησης mRNA σηματοδοτεί τον τερματισμό της πρωτεϊνικής σύνθεσης.

Σύμφωνα με τον συγγραφέα, τόσο η Pfizer όσο και η Moderna επέλεξαν λιγότερα από τα βέλτιστα κωδικόνια διακοπής. «Το UGA είναι μια κακή επιλογή κωδικωνίου διακοπής και το UGAU στα εμβόλια Pfizer/BioNTech και Moderna mRNA θα μπορούσε να είναι ακόμη χειρότερο», λέει.

Ποια προβλήματα υγείας μπορούμε να περιμένουμε να δούμε περισσότερο;

Ενώ η ποικιλία ασθενειών στις οποίες μπορεί να δούμε αύξηση ως αποτέλεσμα αυτής της εκστρατείας εμβολιασμού είναι μυριάδες, μπορούν να γίνουν κάποιες γενικές προβλέψεις. Έχουμε ήδη δει μια τεράστια αύξηση των διαταραχών πήξης του αίματος, καρδιακών προσβολών και εγκεφαλικών επεισοδίων, καθώς και φλεγμονών της καρδιάς.

Πιο μακροπρόθεσμα, η Σένεφ πιστεύει ότι θα δούμε σημαντική αύξηση του καρκίνου, επιτάχυνση των ασθενειών που μοιάζουν με το Πάρκινσον, της νόσου του Χάντινγκτον και όλων των τύπων αυτοάνοσων ασθενειών και νευροεκφυλιστικών διαταραχών.

Η Mikovits υποψιάζεται επίσης ότι πολλοί θα αναπτύξουν χρόνιες και εξουθενωτικές ασθένειες και θα πεθάνουν πρόωρα. Σε υψηλότερο κίνδυνο, τοποθετεί όσους έχουν μολυνθεί ασυμπτωματικά με XMRV και γαμαρετροϊούς από μολυσμένα συμβατικά εμβόλια. Ο πυροβολισμός COVID θα επιταχύνει αποτελεσματικά τον θάνατό τους, καταστρέφοντας την ανοσολογική τους λειτουργία. «Τα παιδιά που είναι πολύ εμβολιασμένα, αποτελούν ωρολογιακές βόμβες», είπε η Μίκοβιτς στη συνέντευξή μου τον Μάιο του 2021.

Ποιες είναι οι επιλογές;

Ενώ όλα αυτά είναι εξαιρετικά προβληματικά, υπάρχει ελπίδα. Από την οπτική μου, πιστεύω ότι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να χτίσετε το έμφυτο ανοσοποιητικό σας σύστημα. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να γίνετε μεταβολικά ευέλικτοι και να βελτιστοποιήσετε τη διατροφή σας. Θα πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι το επίπεδο βιταμίνης D είναι βελτιστοποιημένο μεταξύ 60 ng/mL και 80 ng/mL (100 nmol/L έως 150 nmol/L).

Σας προτείνω επίσης φαγητό περιορισμένης χρονικής διάρκειας, όπου τρώτε όλα τα γεύματά σας την ημέρα μέσα σε ένα περιθώριο έξι έως οκτώ ωρών. Η περιορισμένη χρονική διατροφή θα αυξήσει επίσης την αυτοφαγία, η οποία μπορεί να βοηθήσει στην πέψη και την απομάκρυνση της πρωτεΐνης αιχμής. Αποφύγετε όλα τα φυτικά έλαια και τα επεξεργασμένα τρόφιμα. Επικεντρωθείτε σε πιστοποιημένα βιολογικά τρόφιμα για να ελαχιστοποιήσετε την έκθεση σας στο γλυφοσάτη.

Η θεραπεία με σάουνα μπορεί επίσης να είναι χρήσιμη. Ρυθμίζει τις πρωτεΐνες θερμικού σοκ, οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν στην αναδίπλωση των αναδιπλωμένων πρωτεϊνών. Επισημαίνουν επίσης κατεστραμμένες πρωτεΐνες και τις στοχεύουν για απομάκρυνση.


Πηγές και αναφορές του άρθρου.

1, 2 Twitter Ehden 15 Αυγούστου 2021
3, 5 Nature Reviews Drug Discovery 25 Αυγούστου 2021
4 Εμβόλια Ιούλιος 2021. 9 (7): 734
6 Journal of Antimicrobial Chemotherapy 1996 37. Suppl Β, 87-95
7 ImmunoHorizons 1 Απριλίου 2020
8 Εμβόλια Ιούλιος 2021. 9 (7): 734, Εισαγωγή

Μετάφραση από το πρωτότυπο: Καταχανάς (Γ. Μεταξάς)

πηγή: pdf του Δρος Joseph MercolaΠηγή


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Το Epiosyinfo, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους. !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID