EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Το αυγό του φιδιού εκκολάφθηκε και το νεογέννητο δαγκώνει…

Πολλά έχουν γραφτεί και ακόμα περισσότερα έχουν ειπωθεί για το «νεογέννητο» Meta το οποίο είναι η μετονομασία της αρχικής εταιρείας «Facebook». Να ξεκαθαρίσουμε ωστόσο, ότι η πλατφόρμα του Facebook δεν αλλάζει όνομα. Αλλάζει όνομα ο Ομιλος Facebook.

Πολλοί μάλιστα ισχυρίζονται ότι «meta» σημαίνει «νεκρός» στα εβραϊκά. Καθώς επιθυμώ να είμαι δίκαιος ακόμα κι απέναντι στον εχθρό μου, αυτό που βρήκα είναι ότι ο νεκρός στα εβραϊκά είναι «מֵת» και προφέρεται «μετ». Οχι «μέτα». Συνεπώς, μάλλον υπάρχει κάποια παρεξήγηση εδώ, αλλά θα το αφήσω για να μπούμε στο θέμα μας.

Η νέα εποχή του Ομίλου Meta, ξεκίνησε δυναμικά. Κι όταν λέμε δυναμικά, μη φανταστείτε ότι αναφερόμαστε σε θέματα τεχνολογίας. Ξεκίνησε δυναμικά σε θέματα… ισλαμικής προπαγάνδας. Το Κοράνι διαφημίζεται πλέον έντονα στο Facebook και μάλιστα με διάφορους τρόπους.

(Οι φωτογραφίες οθόνης που θα δείτε, είναι από το κινητό μου τηλέφωνο όπου έχω σκούρο θέμα, για την προστασία των ματιών μου.)

Αρχικά οι διαφημίσεις μας καλούν – προτρέπουν να έχουμε το Κοράνι πάνω απ’ όλα… Εννοείται βέβαια ότι θα πρέπει να στηρίξουμε και τη σχετική «θεολογική σχολή», ώστε να συνεχίσει να διδάσκει το κοράνι ανά τον κόσμο.


 

 

 

 Κι επειδή αυτή η διαφήμιση δεν έφτασε, έπρεπε να μπουν κι άλλες. Κάποιες διαφημίζουν μια οργάνωση στο Μπαγκλαντές, άλλες στην Ινδονησία αλλά δε λείπουν κι εκείνες που μας καλούν να στηρίξουμε τον πεινασμένο λαό της ισλαμικής Υεμένης… 

 

 

 Απλά για την ιστορία να θυμίσω ότι η Υεμένη ήταν το κέντρο μεταφοράς όπλων προς τις Επαναστατικές Οργανώσεις της Ευρώπης, με κύριο χρηματοδότη τη σοβιετική Επαναστατική Διεθνή. Από εκεί ξεκινούσαν όπλα, πυρομαχικά, χειροβομβίδες κοκ, και από ενδιάμεσους σταθμούς όπως η Κύπρος, η Αθήνα, το Μαρόκο κα, κατέληγαν στα χέρια της «17 Νοέμβρη», των «Ερυθρών Ταξιαρχιών», της «Μπάαντερ – Μάϊνχωφ» (γνωστή κι ως «Φράξια Κόκκινος Στρατός»), του IRA, του ETA και άλλων. Πάντα με τις ευλογίες και την αιγίδα της Επαναστατικής Διεθνούς.

Από εκεί όμως έπαιρνε όπλα και η Χαμάς. Και καθώς τα πράγματα στην Υεμένη ήταν απολύτως ελαστικά έως και αδιάφορα, τεράστιες ποσότητες ναρκωτικών, κυρίως οπιούχων, έβρισκαν καταφύγιο εκεί προκειμένου στη συνέχεια να μεταφερθούν στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ.

Το να στηρίξει βέβαια κανείς ένα λαό που πεινάει, είναι ευγενές και ευλογημένο. Το ερώτημα όμως που τίθεται είναι το εξής: γιατί όλα τα «πολιτισμένα» κράτη της Γης (ΗΠΑ, Ρωσία, Μεγάλη Βρετανία, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Αυστραλία κοκ) δε δίνουν το 10% των χρημάτων που ξοδεύουν σε εξοπλιστικά προγράμματα προκειμένου να ανακουφίσουν αυτούς τους λαούς, παρά ζητάνε από τον κόσμο να το κάνει; (ρητορικό το ερώτημα, διότι ξέρουμε την απάντηση…)

Επιστρέφουμε το θέμα μας, καθώς η προπαγάνδα του Facebook έχει πάρει και διδακτικό χαρακτήρα, αφού μας μαθαίνει και ποιες είναι οι ώρες στις οποίες πρέπει να προσευχόμαστε στον… Αλλάχ… Προφανώς μόνο εκείνες τις ώρες ακούει ο Αλλάχ. Τις υπόλοιπες ετοιμάζει το πιλάφι ή διασκεδάζει με τις παρθένες του μουσουλμανικού παραδείσου… Δεν εξηγείται αλλιώς…Η προσπάθεια ισλαμοποίησης της Ευρώπης, συνεχίζεται ακάθεκτη. Και μάλιστα με πιο εντατικούς ρυθμούς. Και φαίνεται ότι το καθήκον αυτό το έχει επωμιστεί ο Ομιλος Meta, μέσα από τις δημοφιλείς πλατφόρμες του Facebook, του Instagram και του WhatsApp. Μόνο που υπάρχει ένα πρόβλημα… Αυτές οι διαφημίσεις αποτελούν προσπάθεια προσηλυτισμού, ο οποίος απαγορεύεται. Στην Ελλάδα, αυτό ορίζεται από το Αρθρο 13 παρ. 2:

«Kάθε γνωστή θρησκεία είναι ελεύθερη και τα σχετικά με τη λατρεία της τελούνται ανεμπόδιστα υπό την προστασία των νόμων. H άσκηση της λατρείας δεν επιτρέπεται να προσβάλλει τη δημόσια τάξη ή τα χρηστά ήθη. O προσηλυτισμός απαγορεύεται.«

Ο προσηλυτισμός όμως απαγορεύεται και από τη Χάρτα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, στα πλαίσια της ελευθερίας της θρησκευτικής έκφρασης.

Εμείς απλώς θα τους αφιερώσουμε δύο από τις χιλιάδες εικόνες που υπάρχουν, προκειμένου να θυμίσουμε στον κόσμο το πόσο εκτιμούν τις γυναίκες οι μουσουλμάνοι…

 
Πηγή


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Το Epiosyinfo, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους. !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID