EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Γιατί στην ευχή οποιοσδήποτε Αμερικανός με λειτουργικό εγκέφαλο να πιστέψει αυτά που του/της λένε οι αξιωματούχοι της δημόσιας υγείας, οι πολιτικοί ή τα ειδησεογραφικά μέσα ενημέρωσης;

Εδώ και δύο χρόνια, σας λένε ψέματα για τα πάντα σχετικά με τον ιό Covid-19, συμπεριλαμβανομένου του από πού προήλθε, πώς αναπτύχθηκε, ποιος χρηματοδότησε την ανάπτυξή του, πώς τα εμβόλια έτυχε να έρθουν στη σκηνή τριάντα δευτερόλεπτα μετά την είσοδο της ασθένειας στο προσκήνιο, πόσο καλά λειτούργησαν τα εμβόλια, πόσο ασφαλή ήταν τα εμβόλια και αν υπήρχαν άλλες φτηνές και αποτελεσματικές θεραπείες για την ασθένεια.

Έτσι, εδώ είμαστε με σχεδόν 200 εκατομμύρια Αμερικανούς πλήρως εμβολιασμένους (και 230 εκατομμύρια με τουλάχιστον μία δόση), συν 47 εκατομμύρια συνολικά επίσημα καταγεγραμμένα κρούσματα της νόσου Covid (που προσδίδουν ανοσία στους επιζώντες), συν Χ-άριθμους ανθρώπους που μολύνθηκαν χωρίς συμπτώματα, ή ανθρώπους που δεν εξετάστηκαν όταν αρρώστησαν, ή δεν μπήκαν στον κόπο να πάνε σε γιατρό ή να παρουσιαστούν σε νοσοκομείο, συν Χ-άριθμος ανθρώπων με φυσική ανοσία στο Covid για τον ένα ή τον άλλο λόγο (ίσως ένας μεγάλος αριθμός, με βάση την αναλογία του κρουαζιερόπλοιου Diamond Princess μιας κατανομής τύπου Pareto 80/20) – και τώρα, το φθινόπωρο του 2021, έρχεται ένα άλλο κύμα Covid-19 τόσο μεταξύ των εμβολιασμένων όσο και των μη εμβολιασμένων.

Μήπως όλος αυτός ο εμβολιασμός βοήθησε; Προφανώς δεν έκανε τίποτα για να αποτρέψει τη μετάδοση της νόσου.

Οι εμβολιασμένοι την διέδιδαν εξίσου αποτελεσματικά με τους ανεμβολίαστους, και οι εμβολιασμένοι κολλούσαν την ασθένεια εξίσου εύκολα, αν και υποτίθεται ότι δεν υπέφεραν τόσο άσχημα όσο οι ανεμβολίαστοι (αν επιλέξετε να πιστέψετε τα επίσημα δελτία τύπου, και γιατί να τα πιστέψετε;).

Στη συνέχεια, ήρθαν οι αναφορές για «ανεπιθύμητες ενέργειες» των εμβολίων, πολλές από τις οποίες ήταν αρκετά σοβαρές – θρόμβοι, εγκεφαλικά επεισόδια, εμφράγματα, νευρολογικές καταστροφές, ανεπάρκεια οργάνων.

Στα μέσα Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους, το μητρώο VAERS αριθμούσε 17.000 θανάτους και 26.000 μόνιμες αναπηρίες, και ο εμπειρικός κανόνας ήταν ότι αυτές αντιπροσώπευαν μόνο το 10 τοις εκατό του πραγματικού αριθμού των ανεπιθύμητων ενεργειών, επειδή ο ιστότοπος VAERS ήταν τόσο κακοσχεδιασμένος που κατέρρεε τις μισές φορές που κάποιος γιατρός προσπαθούσε να τον χρησιμοποιήσει… συν το ότι οι γιατροί φιμώνονταν και τιμωρούνταν επειδή εξέφραζαν οποιαδήποτε δυσπιστία για τα εμβόλια.

Τότε γιατί η τρελή βιασύνη να εμβολιαστούν όλα τα παιδιά στην Αμερική; Υπήρξαν σχεδόν μηδενικοί θάνατοι από covid μεταξύ των παιδιών, εκτός από μερικές εκατοντάδες με σοβαρές συννοσηρότητες όπως καρκίνος ή κυστική ίνωση – και τα νοσοκομεία είχαν κίνητρο χρηματικής επιδότησης από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση για να τα καταχωρούν ως θανάτους «με Covid».

Τα παιδιά είναι πολύ πιο πιθανό να υποστούν βλάβη από τα εμβόλια παρά από την ασθένεια Covid-19.Το πείραμα των παιδικών εμβολίων μόλις ξεκίνησε, και υπάρχουν ήδη αρκετά κρούσματα μυοκαρδίτιδας και άλλων διαταραχών που προκαλούν μεγάλη ανησυχία. Το ιατρικό κατεστημένο δεν έχει ιδέα ποιες μπορεί να είναι οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις στα παιδιά, ιδίως στο αναπαραγωγικό τους σύστημα, δεδομένου ότι το κύριο δραστικό συστατικό των εμβολίων, η πρωτεΐνη spike, έχει προτίμηση στα σεξουαλικά όργανα.

Συμβαίνει, επίσης, παρεμπιπτόντως, ότι μητέρες που εμβολιάστηκαν στις αρχές του 2021 μόλις τώρα γεννούν μωρά με μυοκαρδίτιδα και άλλες χαρακτηριστικές διαταραχές των ανεπιθύμητων αντιδράσεων του εμβολίου mRNA. Έχετε το νου σας σε αυτή την υποπερίπτωση της ιστορίας.

Αναρωτιέται κανείς: μήπως αυτή η εκστρατεία εμβολιασμού των παιδιών είναι μια προσπάθεια να εξαλειφθεί η τελευταία μεγάλη ομάδα ελέγχου στον πληθυσμό; (Ή απλώς να εξαλείψει ένα μεγάλο δημογραφικό κομμάτι συνολικά;) Συνδέεται με κάποιο τρόπο με το να προλάβει την ημερομηνία κυκλοφορίας του εμβολίου «Comirnaty» της Pfizer – κάτι που θα απελευθερώσει την Άδεια Έκτακτης Χρήσης (EUA) που προστατεύει τις φαρμακευτικές εταιρείες από την ευθύνη;

Παρά την παραληρηματική προπαγάνδα από οργανισμούς όπως το National Public Radio, τα κακά νέα έχουν βγει, και τα κακά νέα είναι ότι τα εμβόλια Covid για παιδιά είναι κακά νέα. Οι γονείς οφείλουν να αντιταχθούν σε κάθε επίσημη προσπάθεια να τους εξαναγκάσουν να εμβολιάσουν τα παιδιά τους, αλλά θα το κάνουν;

Υποθέτω ότι οι αντιδράσεις θα είναι σφοδρές. Αναμείνατε σε αυτό.

Εν τω μεταξύ, ποια θα ήταν μια έξυπνη απάντηση στο Covid-19 σε αυτό το σημείο;

Λοιπόν, τι θα λέγατε να το αφήσετε να διαπεράσει τον πληθυσμό όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, μαζί με ένα επιθετικό εθνικό πρόγραμμα πρώιμης θεραπείας με τη χρήση υφιστάμενων αποτελεσματικών φαρμάκων όπως η ιβερμεκτίνη, η υδροξυχλωροκίνη, η φλουβοξαμίνη, η βουδεσονίδη, τα μονοκλωνικά αντισώματα, για αρχή, μαζί με βιταμίνη D3, κερκετίνη, ψευδάργυρο, σελήνιο, Ν-ακετυλο L-κυστεΐνη (NAC);

Αυτό θα ελαχιστοποιούσε τους θανάτους και θα προσέδιδε ανώτερη φυσική ανοσία σε ολόκληρο τον πληθυσμό.

Φυσικά, ένα από τα τεράστια ψέματα που σας λένε είναι ότι αυτό το πρωτόκολλο πρώιμης θεραπείας δεν λειτουργεί. Δεκάδες κλινικές μελέτες σε άλλες χώρες και η άμεση κλινική εμπειρία σε αυτή τη χώρα λένε το αντίθετο: τα πρωτόκολλα πρώιμης θεραπείας λειτουργούν εξαιρετικά καλά.

Το μεγάλο ερώτημα, τελικά, θα είναι: ποιος θα μπορούσε να θεωρηθεί υπεύθυνος στη δημόσια υγεία και στην ιατρική γραφειοκρατία για την καταπολέμηση της έγκαιρης θεραπείας; Ήταν καθαρή επική ανικανότητα ή κάτι πιο κακόβουλο;

Δείτε περισσότερα εδώ: kunstler.com

Αρχική πηγή άρθρου: principia scientific

Πηγή μεταφρασμένου κειμένου: telegra.phΠηγή


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Το Epiosyinfo, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους. !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID