EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Ενας κόσμος παράνοιας που θα οδηγήσει σε αναπόφευκτη σύγκρουση με την εξουσία

Η παράνοια που έχει κατακλύσει την υδρόγειο, όσο πάει και χειροτερεύει. 

Η αρχική προσπάθεια των νεοταξιτών να προκαλέσουν εμφύλιο μεταξύ εμβολιασμένων κι ανεμβολίαστων, έχει αρχίσει ν’ αποτυγχάνει οικτρά. 

Ολο και περισσότεροι εμβολιασμένοι συνειδητοποιούν την απάτη που παίχτηκε εις βάρος τους κι ενώνουν τις φωνές τους με τους ανεμβολίαστους.Εκείνο που δημιούργησε τις μεγαλύτερες εντάσεις αρχικά, ήταν ο διαχωρισμός μεταξύ εμβολιασμένων κι ανεμβολίαστων. Και δημιούργησε εντάσεις διότι ήταν πρόδηλη πλέον η προσπάθεια μίας περαιτέρω διάλυσης της χώρας. Η κατάλυση των δημοκρατικών δικαιωμάτων, έγινε πιο σαφής από ποτέ. Κι αυτό ήταν κάτι που δεν άρεσε στους εμβολιασμένους, με μόνη εξαίρεση τα κομματόσκυλα που εξακολουθούν να υποστηρίζουν φανατικά το αφήγημα των εμβολίων.

Το ακόμα πιο ισχυρό χτύπημα, ήρθε με την υποχρεωτικότητα εμβολιασμού στον πληθυσμό της «τρίτης ηλικίας». Γενικώς η υποχρεωτικότητα αποτελούσε πρόβλημα για το μέσο Ελληνα, πόσο μάλλον όταν έχει να κάνει με τους «απόμαχους της ζωής» ή αλλιώς τα «τιμημένα γηρατειά», όπως τ’ αποκαλούσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Κι όμως! Τα «τιμημένα γηρατειά», έγιναν απλώς απορρίμματα! Κανένας σεβασμός για όσα έχουν προσφέρει στον τόπο. Πώς ν’ αντέξει ο Ελληνας μία τέτοια ατιμία;

Τέλος, το οριστικό «κόκκινο πανί» ήρθε με τον εμβολιασμό των παιδιών. Κι αυτό δεν είναι κόκκινο πανί απλώς. Είναι η κόκκινη γραμμή για πολλούς γονείς. Για κάποιους ωστόσο, παντελώς αδιάφορους για τα παιδιά τους, ο εμβολιασμός θεωρήθηκε εκ των ουκ άνευ. Εμβολίασαν τα παιδιά τους ακόμα και με το ζόρι. Οχι βέβαια νοιάζονται για τα παιδιά. Δεκάρα δε δίνουν. Τα εμβολίασαν γιατί φοβούνται μην «κολλήσουν» αυτοί από τα παιδιά τους. Αλλοι τα εμβολίασαν «αναγκαστικά» γιατί δεν είχαν να πληρώνουν για τεστ. Κι άλλοι για να μπορούν να τα παίρνουν μαζί τους σε «διασκεδάσεις». Υπάρχουν βέβαια και παιδιά που θέλησαν μόνα τους να βάλουν στον οργανισμό τους αυτά τα δηλητήρια, για να πηγαίνουν ταξίδια και να μπαίνουν στα μπαράκια! Αυτήν την αφελέστατη επιλογή, θα την πληρώσουν πολύ ακριβά αργά ή γρήγορα και θα στερηθούν όχι μόνο αυτά για τα οποία εμβολιάστηκαν, αλλά ακόμα και την ίδια τους τη ζωή.

Επανερχόμενος στο θέμα μας, η παράνοια έχει φτάσει παγκοσμίως σε δυσθεώρητα ύψη!

Στο Λουξεμβούργο για παράδειγμα, άνοιξε χριστουγεννιάτικη αγορά μόνο για εμβολιασμένους. Το αποτέλεσμα; Κάποιοι να τα κάνουν γυαλιά – καρφιά!


 

Πηγή βίντεο: Facebook

Στην άλλη πλευρά του πλανήτη, στην Αυστραλία, η παράνοια χτύπησε επίσης κόκκινο!

Η σύζυγος ενός άνδρα ο οποίος διαγνώστηκε «θετικός», βρέθηκε αρνητική στο σχετικό τεστ. Ωστόσο, αντί να την αφήσουν να πάει σπίτι της, της επέβαλαν καραντίνα 14ων ημερών. Η επιλογή της ήταν αν θα περνούσε την καραντίνα στο τμήμα, ή σε σχετικό καταυλισμό.

Η γυναίκα επέλεξε τον καταυλισμό κι εκεί συνάντησε άλλα ευτράπελα. Οι κάμερες κλειστού κυκλώματος τη… «συνέλαβαν» να συνομιλεί με κάποιον πίσω από ένα συρματόπλεγμα. Οι υπεύθυνοι πήγαν επί τόπου και της είπαν ότι:
  • Απαγορεύεται να κυκλοφορεί πέρα από το χώρο της βεράντας χωρίς μάσκα
  • Απαγορεύεται να συνομιλεί με οποιοδήποτε πίσω από το συρματόπλεγμα
  • Απαγορεύεται να περάσει την κίτρινη γραμμή (βλ. σχετικό βίντεο) χωρίς μάσκα
  • Δικαιούται να μη φοράει μάσκα μόνο μέσα στο κατάλυμα και στη βεράντα
  • Κάθε παράβαση χρήσης μάρκας ή των παραπάνω, σημαίνει 5.000 δολλάρια Αυστραλίας πρόστιμο (3.106 € περίπου)
Πηγή βίντεο: Twitter

Στις Βρυξέλλες, για να επανέλθουμε στα της Ευρώπης, χιλιάδες κόσμου διαδήλωσε κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού. Το αποτέλεσμα; Δακρυγόνα και χημικά κατά ριπάς από τους πραιτωριανούς της τοπικής κυβέρνησης…Πηγή βίντεο: Telegram

Είναι μαθηματικά βέβαιο ότι η βία θα οδηγήσει αναπόφευκτα σε βία. Μόνο που αυτή θα έχει να κάνει με τις δυνάμεις του καθεστώτος. Ο κίνδυνος εμφυλίου, έχει πλέον περάσει. Και δυστυχώς, φοβάμαι ότι θα χυθεί πολύ αίμα…Πηγή


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Το Epiosyinfo, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους. !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID