EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Αγγλία: Ομάδα πολιτών κατέθεσε καταγγελία για εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο

γράφει η Patricia Harrity


Μετάφραση: Απολλόδωρος

Καταγγελία στον Εισαγγελέα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου κατέθεσε στις 6 Δεκεμβρίου 2021 ομάδα από το Ηνωμένο Βασίλειο για λογαριασμό του λαού. Καταγγέλουν εγκλήματα που διαπράχθηκαν από κυβερνητικούς αξιωματούχους του Ηνωμένου Βασιλείου και διεθνείς παγκόσμιους ηγέτες για διάφορες παραβιάσεις του Κώδικα της Νυρεμβέργης, εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, εγκλήματα πολέμου και εγκλήματα επίθεσης που διαπράχθηκαν κατά των λαών του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η ομάδα που αγωνίζεται για τη δικαιοσύνη εκ μέρους όλων μας δηλώνει ότι:
«Η σοβαρότητα και η έκταση των εγκλημάτων που διαπράττονται στο Ηνωμένο Βασίλειο, η οποία αναδεικνύεται από το εύρος των ανθρώπων που επηρεάζουν τα εγκλήματα αυτά, το γεγονός ότι τα εγκλήματα αυτά συνεχίζουν να διαπράττονται, το ευρύ φάσμα των δραστών, τα επαναλαμβανόμενα πρότυπα εγκληματικότητας και οι περιορισμένες προοπτικές απόδοσης ευθυνών σε εθνικό επίπεδο, συνηγορούν υπέρ της διεξαγωγής έρευνας».

Η είδηση της νομικής καταγγελίας ήρθε σε μια καλή στιγμή για πολλούς (πηγή).Οι δράστες όπως αναφέρονται στο έγγραφο παρακάτω.Οι προσφεύγοντες δηλώνουν ότι προσπάθησαν να θέσουν την υπόθεσή τους μέσω της τοπικής αγγλικής αστυνομίας και του αγγλικού δικαστικού συστήματος χωρίς επιτυχία. Η ομάδα εκπροσωπείται από τη δικηγόρο Hannah Rose, ενώ οι συνυποψήφιοι είναι οι εξής:

Ο Dr. Mike Yeadon, πρώην αντιπρόεδρος και επικεφαλής επιστήμονας της έρευνας για τις αλλεργίες και το αναπνευστικό στην Pfizer n αναπνευστική φαρμακολογία, πρώην αντιπρόεδρος και επικεφαλής επιστήμονας της έρευνας για τις αλλεργίες και το αναπνευστικό στην Pfizer.

Piers Corbyn – αστροφυσικός και ακτιβιστής, συνταξιούχος αστυνομικός, Mark Sexton – John O’Loony – διευθυντής κηδειών και ακτιβιστής, Johnny McStay – ακτιβιστής και Louise Shotbolt – νοσηλεύτρια και ακτιβίστρια για τα ανθρώπινα δικαιώματα
Το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο

Οι προσφεύγοντες δηλώνουν ότι προσπάθησαν να προβάλουν την υπόθεσή τους μέσω της τοπικής αγγλικής αστυνομίας και του αγγλικού δικαστικού συστήματος χωρίς επιτυχία.

Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος για τον οποίο απευθύνθηκαν άμεσα στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο, καθώς εάν ένα κράτος δεν επιθυμεί ή δεν μπορεί να διενεργήσει είτε έρευνα είτε δίωξη, το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο είναι σε θέση να ασκήσει δίωξη, όχι για να αντικαταστήσει τα εθνικά συστήματα εγκλημάτων, αλλά για να τα συμπληρώσει.

Η ομάδα των αιτούντων έχει παράσχει στο ΔΠΔ τεκμηρίωση που περιγράφει λεπτομερώς πολυάριθμους ισχυρισμούς που ισοδυναμούν με παραβιάσεις του Κώδικα της Νυρεμβέργης, εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, εγκλήματα πολέμου και εγκλήματα επίθεσης στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Στο πλαίσιο της καταγγελίας, η ομάδα υποστηρίζει ότι: «με βάση τους εκτεταμένους ισχυρισμούς και τη συνημμένη τεκμηρίωση, κατηγορούμε τους υπεύθυνους για πολυάριθμες παραβιάσεις του Κώδικα της Νυρεμβέργης, εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, εγκλήματα πολέμου και εγκλήματα επίθεσης στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά δεν περιορίζονται σε άτομα στις χώρες αυτές».

Οι προσφεύγοντες δηλώνουν ότι: «πρόθεσή μας είναι να σας παρουσιάσουμε και να αναλύσουμε λεπτομερώς πώς, στο Ηνωμένο Βασίλειο φέτος, η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου, με τους υπουργούς και τους ανώτερους αξιωματούχους της, παραβίασαν τον Κώδικα της Νυρεμβέργης όχι μόνο σε μία πτυχή, αλλά σε πολλές πτυχές».

Διογκωμένα στοιχεία Covid

Μέσα από την παροχή ενός εγγράφου άνω των δέκα χιλιάδων λέξεων, η ομάδα συγκέντρωσε εκτεταμένα στοιχεία που είναι τομείς που προκαλούν ανησυχία και έχουν συμβεί υπό το πρόσχημα μέτρων ή παρεμβάσεων για την πρόληψη ενός «ιού».

Ένας ιδιαίτερα αξιοσημείωτος και σημαντικός τομέας που εξετάζεται στο πλαίσιο αυτής της τεκμηριωμένης καταγγελίας, είναι το γεγονός ότι ο αριθμός των κρουσμάτων του covid-19 έχει διογκωθεί τεχνητά λόγω της ανακρίβειας και της αναξιοπιστίας των δοκιμών PCR.

Αναμφισβήτητα, χωρίς αυτούς τους διογκωμένους αριθμούς, δεν θα υπήρχε ανάγκη για τα άλλα μέτρα και τις παρεμβάσεις που τώρα χαρακτηρίζονται ως εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Η ομάδα υπογραμμίζει το γεγονός ότι ο θάνατος Covid καταγράφεται εάν ένα άτομο πέθανε για οποιονδήποτε λόγο εντός 28 ημερών από τη θετική εξέταση Covid-19 (η οποία επιβεβαιώθηκε με τις ανακριβείς και αναξιόπιστες εξετάσεις PRC).«Αυτοί οι θάνατοι καταγράφονται ως Covid-19 ανεξάρτητα από το αν το Covid-19 ήταν η πραγματική αιτία θανάτου»
Η αλλαγή ονόματος της γρίπης, της πνευμονίας και των λοιμώξεων του αναπνευστικού συστήματος

Επιπλέον, ένας άλλος τρόπος με τον οποίο οι στατιστικές για το Covid-19 έχουν διογκωθεί τεχνητά είναι το «αλλαγή ονόματος» της κοινής γρίπης, της πνευμονίας και άλλων λοιμώξεων του αναπνευστικού ως Covid -19. Οι αιτούντες επικαλέστηκαν στοιχεία από το ONS που έδειξαν ότι οι θάνατοι το 2018 από γρίπη και πνευμονία ανήλθαν σε 29.516 και το 2019, ήταν 26.398.

Ωστόσο, οι θάνατοι το 2020 από γρίπη καταγράφηκαν μόλις 394 και από πνευμονία 13.619.Η τεκμηρίωση υπογραμμίζει επίσης ότι ένα αίτημα βάσει του Νόμου της Ελευθερίας της πληροφόρησης (FOI) μας δείχνει ότι μεταξύ Μαρτίου και Ιουνίου 2020 ο συνολικός αριθμός των θανάτων που σχετίζονται με το Covid-19 στην Αγγλία και την Ουαλία χωρίς προϋπάρχουσες συνθήκες υγείας ήταν 4.476.

Το επιχείρημα αυτό ενισχύθηκε περαιτέρω από τον John O’loony, έναν από τους συνυποψήφιους της παρούσας αίτησης, ο οποίος είναι διευθυντής κηδειών και διατηρεί το δικό του γραφείο κηδειών στο Milton Keynes. Ως διευθυντής κηδειών, ο κ. O’loony κατέθεσε ότι είδε μια τεράστια προσπάθεια να διογκωθούν σκόπιμα οι αριθμοί θανάτων του Covid. Καρκινοπαθείς και θύματα εγκεφαλικού επεισοδίου, ακόμη και ένας τύπος που εκτελέστηκε συνολικά, κατέληξαν με Covid στο πιστοποιητικό θανάτου τους».

Αίτημα για πλήρη διερεύνηση


Όλοι οι τομείς που ήταν αναμφισβήτητα αποτέλεσμα των υπερβολικά διογκωμένων περιπτώσεων συμπεριλήφθηκαν στο έγγραφο είτε για να προσδώσουν βαρύτητα στην καταγγελία με πραγματικά στοιχεία ή περιστατικά είτε για να ζητήσουν πλήρη διερεύνηση συγκεκριμένων τομέων.

Αιτία πλήρους διερεύνησης, για παράδειγμα, είναι οι εμβολιασμοί που αποτελούν «καινοτόμο ιατρική θεραπεία» η οποία έχει λάβει μόνο προσωρινή έγκριση.

Τα εμβόλια βρίσκονται ακόμη σε συνεχιζόμενες δοκιμές φάσης 3, οι οποίες δεν πρόκειται να ολοκληρωθούν πριν από τα τέλη του 2022/αρχές του 2023, επομένως, τα εμβόλια είναι πειραματικά, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχουν περιορισμένα δεδομένα για τη βραχυπρόθεσμη περίοδο και δεν υπάρχουν διαθέσιμα μακροπρόθεσμα δεδομένα για την ασφάλεια.

Επιπλέον, η χρήση μιας νέας, μη εγκεκριμένης ποτέ για ανθρώπινη χρήση, τεχνολογίας εμβολίων mRNA, η οποία είναι ουσιαστικά ένα προ-φάρμακο, σημαίνει ότι δεν είναι γνωστό πόση πρωτεΐνη spike θα παράγει κάθε άτομο. Οι αιτούντες υποστηρίζουν, ως εκ τούτου, ότι: «οι πιθανές όψιμες επιπτώσεις μπορεί να αργήσουν να γίνουν εμφανείς μετά από μήνες ή χρόνια».

Η προσθήκη υδροξειδίου του γραφενίου

Επίσης, σύμφωνα με την ομάδα, δικαιολογεί πλήρη διερεύνηση η συμπερίληψη υδροξειδίου του γραφενίου και η υποτιθέμενη δολοφονία του Dr. Andreas Noack, μετά το βίντεο που αποκάλυψε την παρουσία του στα εμβόλια.

Ο Dr. Andreas Noack είχε εξηγήσει τι είναι το υδροξείδιο του γραφενίου και πώς οι νανοδομές που εγχέονται στο ανθρώπινο σώμα λειτουργούν ως «ξυράφια» μέσα στις φλέβες των ληπτών «εμβολίων» και ότι λόγω του μεγέθους των δομών δεν ήταν δυνατόν να εμφανιστούν στις αυτοψίες. Σύμφωνα με τους αιτούντες, «οι τοξικολόγοι δεν μπορούν να φανταστούν ότι υπάρχουν δομές που μπορούν να κόψουν τα αιμοφόρα αγγεία προκαλώντας αιμορραγία ανθρώπων στο εσωτερικό τους, οπότε δεν θα τις αναζητούσαν, δεδομένου του ατομικού τους μεγέθους».

Αλλα θέματα και παραλληλισμοί με τη Γερμανία 1930

Η ομάδα περιλαμβάνει επίσης επιχειρήματα σχετικά με την αναποτελεσματικότητα των μασκών, λέγοντας ότι ακόμη και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) έχει παραδεχτεί ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμα στοιχεία σχετικά με τη χρησιμότητα των μασκών για την προστασία των μη ασθενών ατόμων. Επισημαίνουν επίσης τις εναλλακτικές θεραπείες που έχουν αγνοηθεί, τη λογοκρισία και ότι η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου και οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν την «πανδημία» για να περιορίσουν την ελεύθερη έκφραση και την πρόσβαση στην πληροφόρηση, καθώς και ανησυχητικούς παραλληλισμούς με τη Γερμανία του 1930, όπως τους διηγήθηκαν επιζώντες του Ολοκαυτώματος.

Υπάρχουν αρκετοί επιζώντες του γερμανικού Ολοκαυτώματος που κάνουν έντονο παραλληλισμό μεταξύ των περιορισμών του Covid και της έναρξης του Ολοκαυτώματος. Αυτά μαζί με άλλες περιοχές που περιλαμβάνονται στην καταγγελία, την οποία μπορείτε να βρείτε ε δ ώ, αποτελούν σύμφωνα με τους προσφεύγοντες «εύλογη βάση για να πιστεύουμε ότι έχουν διαπραχθεί παραβιάσεις του Κώδικα της Νυρεμβέργης, γενοκτονία, εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και εγκλήματα πολέμου»

Το έγγραφο καταλήγει με ένα έντονο αίτημα:

«ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ: Είναι εξαιρετικά επείγον το ΔΠΔ να λάβει άμεσα μέτρα, λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω, για να σταματήσει την εξάπλωση των εμβολιασμών κατά του κοκκύτη, την εισαγωγή παράνομων διαβατηρίων εμβολιασμού και όλων των άλλων τύπων παράνομου πολέμου που αναφέρονται στο παρόν και διεξάγονται επί του παρόντος εναντίον του λαού του Ηνωμένου Βασιλείου, μέσω μιας ΑΜΕΣΗΣ δικαστικής διαταγής».

 Η κατάθεση προσφέρει ελπίδα σε ένα ατελείωτο έπος επιβλαβούς εξαπάτησης. Η τεκμηρίωση είναι τόσο ενδιαφέρουσα όσο και πολύ εκπαιδευτική, παρακαλούμε βρείτε το πλήρες έγγραφο εδώ (πηγή).

Ένα ειλικρινές ευχαριστώ από όλους μας και καλή τύχη στη Hannah Rose και την ομάδα!

Πηγή άρθρου: daily expose

Πηγή μεταφρασμένου κειμένου: telegra.ph


Πηγή


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Το Epiosyinfo, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους. !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID