EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Αποκαλύπτοντας το σύστημα πεποιθήσεων της «Ελίτ»

Μετάφραση: Απολλόδωρος

Διορθωτικές παρεμβάσεις επί της μεταφράσεως: Καταχανάς (Γ. Μεταξάς)
Κοινωνικός Δαρβινισμός / Ελιτισμός

Η ελίτ πιστεύει ότι είναι μια πιο εξελιγμένη μορφή ανθρώπου. Προκειμένου να δικαιολογήσουν την πεποίθησή τους, εμβολίασαν τις θεωρίες του Δαρβίνου για τη βιολογική εξέλιξη στην κοινωνική οργάνωση και δημιούργησαν τον κοινωνικό δαρβινισμό. Κατά τη διάρκεια των αιώνων αναφέρονταν στο κοινό ποικιλοτρόπως ως βοοειδή, πρόβατα και «αυτά» (όπως έκανε ο Πλάτωνας στη Δημοκρατία) και ο Κοινωνικός Δαρβινισμός είναι απλώς η σύγχρονη έκφραση αυτής της στάσης και του ελιτίστικου συστήματος πεποιθήσεών τους. Σύμφωνα με αυτό το σύστημα πεποιθήσεων, μόνο όσοι έχουν αποδείξει την αξία τους επί πολλές γενιές κυριαρχίας και ελέγχου είναι άξιοι εισόδου στους υψηλούς κύκλους της «ελίτ».

Ευγονική / Επιλεκτική αναπαραγωγή

Η ελίτ σε όλη τη διάρκεια της ιστορίας, για να υποστηρίξει την πίστη της στην ανωτερότητά της έναντι του απλού ανθρώπου, ασκούσε διασταυρώσεις μεταξύ της. Το κάνουν αυτό για να διατηρήσουν την ευφυΐα, την αγάπη για την εξουσία και πάνω απ’ όλα την αδίστακτη συμπεριφορά και την προθυμία να σκοτώνουν ανάλογα με τις ανάγκες. Αυτό το εφαρμόζουν ακόμη και σήμερα.

Επίσης, σε παρόμοιες γραμμές πιστεύουν και εφαρμόζουν την ευγονική στο κοινό για να ελέγξουν τον πληθυσμό και να τον κάνουν πιο πειθήνιο, ελεγχόμενο, ηλίθιο και υπάκουο. Έχοντας εκτεθεί από τις φρικαλεότητες του Χίτλερ, η ελίτ πέρασε στην παρανομία – για παράδειγμα, μετονομάζοντας το Eugenics Quarterly σε Social Biology το 1969.
Ψυχοπάθεια μεταξύ των ελίτ

Αυτό δεν είναι μια πεποίθηση, αλλά περισσότερο ένα απογοητευτικό γεγονός που πρέπει να λαμβάνεται υπόψη κατά την αξιολόγηση των αξιών και των πράξεων της ελίτ. Έχει διαπιστωθεί επαρκώς, όπως έδειξε ο Andrew Lobaczewski στο βιβλίο του «Political Ponerology» & cell phone spy, ότι η ελίτ και όσοι είναι πιο ικανοί να ανέβουν στην κορυφή ενός συστήματος που βασίζεται στο χρήμα είναι ψυχοπαθείς. Αυτό περιλαμβάνει τους ηγέτες σε όλα τα κέντρα εξουσίας, συμπεριλαμβανομένων των επιχειρήσεων και της πολιτικής. Ως ψυχοπαθείς δεν έχουν συνείδηση, επιθυμούν την εξουσία και τον έλεγχο και είναι κυριολεκτικά ικανοί για τα πάντα.

Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα

Επειδή η ελίτ πιστεύει πραγματικά ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και επειδή είναι ως επί το πλείστον ψυχοπαθείς, δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα να λένε ψέματα στο κοινό. Αυτό είναι επίσης γνωστό ως η ηθική του πολέμου, όπου η μόνη ηθικά απεχθής πράξη είναι η ήττα.
Μυστηριακές θρησκείες / Αποκρυφισμός

Όσο δύσκολο κι αν είναι να το φανταστεί κανείς, η ελίτ ασκεί μια μορφή παγανιστικής θρησκείας βασισμένη στις θρησκείες της μυστηριακής σχολής των Σουμερίων και της Βαβυλώνας, βάσει της οποίας επιδιώκουν να επιτύχουν τη θεότητα. Εξίσου σημαντική είναι και η χρήση της θρησκείας για τον έλεγχο των μαζών και για τον σκοπό αυτό δημιουργούν εξώτερες (ορατές) θρησκείες για τις μάζες, ενώ ενσωματώνουν σε αυτές τις θρησκείες εσωτεριστικές (κρυφές), έννοιες που μόνο οι φωτισμένοι (enlightened), ή πεφωτισμένοι (illuminated) όπως το αποκαλούν, είναι σε θέση να κατανοήσουν. Κατά συνέπεια, τα αρχαία σύμβολα που χρησιμοποιήθηκαν πριν από χιλιάδες χρόνια μπορούν ακόμη και σήμερα να παρατηρηθούν στη θρησκεία, τις επιχειρήσεις και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.
Ο κολεκτιβισμός ως κοινωνικός έλεγχος

Αφού πειραματίστηκαν επί εκατοντάδες χρόνια με διάφορες μορφές κοινωνικής οργάνωσης, η ελίτ κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο κολεκτιβισμός είναι η καλύτερη μορφή κοινωνικού ελέγχου. Για το λόγο αυτό, και σύμφωνα με τα Ηνωμένα Έθνη, η ολοκληρωτική Κίνα θεωρείται το πρότυπο κράτος για το μέλλον.

Υπερπληθυσμός

Η ελίτ θεωρεί εδώ και καιρό την αύξηση του πληθυσμού ως απειλή για την κυριαρχία της. Συνειδητοποίησαν ότι τελικά ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων αναπόφευκτα θα τους ανατρέψει και θα τους απομακρύνει από την εξουσία. Ανησυχούν ιδιαίτερα για τη μεσαία τάξη, της οποίας η ευφυΐα και η ικανότητα οργάνωσης την καθιστούν τη μεγαλύτερη απειλή.

Κατά συνέπεια, η ελίτ σχεδιάζει να καταστρέψει τη μεσαία τάξη και να καταστήσει όλο το κοινό εξίσου φτωχό και συνεπώς ανίκανο να επαναστατήσει. Όπως είναι γραμμένο στις Georgia Guidestones, θέλουν έναν παγκόσμιο πληθυσμό μόλις 500 εκατομμυρίων. Αυτό σημαίνει ότι 7+ δισεκατομμύρια άνθρωποι πρέπει να πεθάνουν με κάποιο τρόπο.

[Και αφού αυτό είναι περήφανα αναρτημένο σε δημόσιο χώρο, η κυβέρνηση σαφώς εγκρίνει το μήνυμα].

Προγραμματισμός πολλαπλών γενεών

Η εξέλιξη της κοινωνίας δεν είναι κάτι που η ελίτ μπορεί να αφήσει στην τύχη, αφού η κοινωνία μπορεί να εξελιχθεί με χιλιάδες διαφορετικούς και απρόβλεπτους τρόπους.

Αν ποτέ το επέτρεπαν αυτό, θα μπορούσαν να χάσουν τον έλεγχο και την κυριαρχία τους πάνω μας. Προκειμένου να διατηρήσουν τη θέση τους ως κυρίαρχη μειοψηφία, σχεδιάζουν δεκαετίες και ακόμη και αιώνες πριν.

Αποκάλυψη της μεθόδου

Οι ελίτ μας λένε μέσω των βιβλίων και των εκδόσεών τους, των ταινιών και των δελτίων ειδήσεων τι κάνουν – αυτό ονομάζεται Αποκάλυψη της Μεθόδου.

Αν είστε πολύ ηλίθιοι για να την αναγνωρίσετε ως αυτό που είναι, αυτό είναι το πρόβλημά σας από τη δική τους οπτική γωνία. Είναι μια μορφή τελετουργικού εμπαιγμού του θύματος.

Παραπομπή: GlobalistAgenda.org

Αρχική πηγή άρθρου: humansarefree.com

Πηγή μεταφρασμένου κειμένου: telegra.phΠηγή


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Το Epiosyinfo, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους. !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID