EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

EΠΕΙΓΟΝ-Τhe Lancet > Παραδοχή Ενώπιον του Βρετανικού Κοινοβουλίου της Απόπειρας Συγκάλυψης του Εργαστηριακού ιού της Covid-19.

H εμπλοκή του Σωτήρη Τσιόδρα και το εμβολιαστικό αδιέξοδο του Ισραήλ

Zούμε σε μια εποχή όπου αποθηκεύονται τόσες πολλές πληροφορίες που τελικά θα βγουν-τα στόματα θα ανοίξουν [Δρ. Alina Chan]

Κι ενώ στην Ελλάδα ασχολούμαστε με τα παραπετάσματα καπνού των Ράδιο Αρβύλα στην αρμόδια Επιτροπή του Βρετανικού Κοινοβουλίου σκάνε τα τελευταία 24ωρα μία μετά την άλλη οι αποκαλυπτικές ΒΟΜΒΕΣ για τη συγκάλυψη της Εργαστηριακής Προέλευσης του ιού COVID-19. Με τον πιο επίσημο τρόπο. Στους βουλευτές του Βρετανικού Κοινοβουλίου!

By Βlade Runner

Όσα εκτυλίσσονται στο Βρετανικό Κοινοβούλιο γύρω από την επιχείρηση συγκάλυψης της Εργαστηριακής Φύσης του ιού COVID-19 έχουν εκρηκτικό ελληνικό ενδιαφέρον καθώς ανάμεσα στα ονόματα που εμπλέκονται στη απόπειρα συγκάλυψης της Εργαστηριακής Φύσης του ιού υπάρχουν και οι υπογραφές 5 Ελλήνων καθηγητών.

Πρόκειται για τους

Paraskevis D

Kostaki EG

Magiorkinis G

Panayiotakopoulos G

Tsiodras S

Ναι σωστά διαβάζετε, ανάμεσα στα ονόματα κι εκείνα των διάσημων πλέον Τσιόδρα και Μαγιορκίνη.

Στη μελέτη τους οι Έλληνες καθηγητές ενέπλεξαν μάλιστα και το ΕΚΠΑ (Δημόπουλος) το οποίο εμφανίζεται να συνηγορεί υπέρ της φυσικής προελεύσεως του ιού.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το όνομα του Γερμανού Τσιόδρα, Christian Drosten, ο οποίος έσπευσε επίσης πολύ νωρίς, τον Φεβρουάριο του 2020 να συγκαλύψει κάθε υπόνοια Εργαστηριακής Προέλευσης του ιού.

Τι συνέβη λοιπόν ενώπιον των βρετανών βουλευτών της UK Parliament’s Science and Technology Select Committee [Επιτροπή Επιστήμης και Τεχνολογίας του Ηνωμένου Βασιλείου].

Εδώ εμφανίστηκε ο Εκδότης ενός από τα πιο διάσημα ιατρικά περιοδικά του κόσμου, του The Lancet , ο Δρ. Richard Horton, ο οποίος παραδέχτηκε ότι γνώριζε για τις συγκρούσεις συμφερόντων ενός αμφιλεγόμενου ερευνητή (Peter Daszak) όταν δημοσίευσε μια επιστολή που κατήγγειλε τη θεωρία διαρροής του εργαστηρίου και αποκαλούσε θεωρητικό συνωμοσίας όποιον την αμφισβήτησε.

«Μας πήρε πάνω από ένα χρόνο για να τον πείσουμε (Eννοεί τον Peter Daszakο οποίος στο μεταξύ είναι και επιθεωρητής του “αξιόπιστου” Παγκόσμιου Ορανισμού Υγείας.


O κ. Δημόπουλος (ΕΚΠΑ) εμφανίζεται στη μελέτη Τσιόδρα να συνηγορεί υπέρ της φυσικής προελεύσεως του ιού της Covid-19, μόλις τον Ιανουάριο του 2020 και πριν καλά-καλά ο (διάτρητος ΠΟΥ) χαρακτηρίσει την ασθένεια πανδημία

Ο ΠΟΥ είναι τόσο αξιόπιστος ώστε ένα χρόνο μετά έστειλε τον Peter Daszak στη Wuhan ως επικεφαλής επιθεωρητή ομάδας καθηγητών για να ελ να δηλώσει πλήρως το ανταγωνιστικό του ενδιαφέρον, κάτι που τελικά κάναμε τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους», παραδέχτηκε ο εκδότης του Lancet, Δρ. Richard Horton κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του ενώπιον της Επιτροπής Επιλογής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Ηνωμένου Βασιλείου, αναφερόμενος στον Peter Daszak της Ecohealth Alliance που χρηματοδοτείται από το NIH.


Ο Richard Horton (στη φωτογραφία), ο εκδότης του Τhe Lancet, παραδέχτηκε ότι γνώριζε για τον κύριο συγγραφέα πίσω από μια επιστολή που κατήγγειλε τη θεωρία διαρροής του εργαστηρίου Covid για τις κινεζικές σχέσεις του Peter Daszak περισσότερο από ένα χρόνο πριν το περιοδικό δημοσιεύσει μια τροπολογία (μέσω της Daily Mail)

Το The Lancet χρειάστηκε 16 μήνες για τη δημοσίευση και την επίσημη δήλωση σύγκρουσης συμφερόντων που αναγνώριζε τους δεσμούς του Daszak με το Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Γουχάν.

«Συμφωνώ 100%, η πληροφορία που δημοσιεύσαμε ως προσθήκη τον Ιούνιο θα έπρεπε οπωσδήποτε να περιληφθεί στην επιστολή του Φεβρουαρίου», είπε στους βουλευτές. «Σε αυτή τη συγκεκριμένη περίπτωση, δυστυχώς, οι συγγραφείς ισχυρίζονται ότι δεν έχουν ανταγωνιστικά συμφέροντα, και φυσικά υπήρχαν πράγματι ανταγωνιστικά συμφέροντα που ήταν σημαντικά, ιδιαίτερα σε σχέση με τον Peter Daszak».


Ο συντηρητικός βουλευτής Aaron Bell-photo, είπε στον Ηorton ότι είχε κάνει «πολύ λίγα, πολύ αργά» και αναρωτήθηκε εάν η αρχική επιστολή του Τhe Lancet υπήρξε το επιστημονικό ρόπαλο για το το κλείσιμο της επιστημονικής συζήτησης γύρω από τη προέλευση του ιού.


 Ο Daszak-photos, ο οποίος χειραγωγούσε γενετικά τους κορονοϊούς νυχτερίδων σε ένα εργαστήριο της Wuhan ώστε να είναι περισσότερο μεταδοτικοί στον άνθρωπο, οργάνωσε την επιστολή «φυσικής προέλευσης» τον Φεβρουάριο του 2020, την οποία υπέγραψαν άλλοι 26 κορυφαίοι ερευνητές που καταδίκασαν «θεωρίες συνωμοσίας» σχετικά με την προέλευση του Covid. -19.

Ανάμεσα στις παραπομπές της επιστολής Daszak ήταν (στη θέση 6) και η μελέτη των Ελλήνων καθηγητών με επικεφαλής τον Σωτήρη Τσιόδρα.

Ήταν το ίδιο το Lancet σε σύγκρουση;

Το Lancet ίδρυσε ένα γραφείο στο Πεκίνο, εκτός από τα γραφεία του στη Νέα Υόρκη και τα κεντρικά γραφεία του στο Λονδίνο, το 2010.

Το 2015, ο Δρ Horton ταξίδεψε στο Πεκίνο για να λάβει το Βραβείο Φιλίας από την Κίνα – την υψηλότερη διάκριση που απονέμεται σε «ξένους εμπειρογνώμονες που έχουν κάνει εξαιρετική συμβολή στην οικονομική και κοινωνική πρόοδο της χώρας».

Υποστήριξε ότι η Κίνα αντιμετώπισε ένα «παιχνίδι ευθυνών» σχετικά με την προέλευση της πανδημίας, παρόλο που παραδέχτηκε ότι είχε αρνηθεί στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας πρόσβαση σε κρίσιμες πληροφορίες που απαιτούνται για τη διερεύνηση της αιτίας της επιδημίας.

Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που διέρρευσαν νωρίτερα φέτος αποκάλυψαν ότι ήταν ο Δρ Daszak που συνέταξε την επιστολή Lancet απέρριπτε τις μη φυσικές αιτίες της πανδημίας, όπως μια διαρροή εργαστηρίου, ως θεωρίες συνωμοσίας-Daily MailΟ Daszak, εν τω μεταξύ, έχει κατηγορηθεί για μια εκστρατεία «εκφοβισμού» στα παρασκήνια για να διασφαλίσει ότι η ευθύνη για τον Covid θα απομακρυνθεί από τους συνεργάτες του στο κινεζικό εργαστήριο.

«Η επιστολή του Lancet ήταν επιστημονική προπαγάνδα και μια μορφή τραμπουκισμού και εκφοβισμού», είπε ο Jamie Metzl-photo, ο οποίος συμμετέχει στη συμβουλευτική επιτροπή του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για την επεξεργασία του ανθρώπινου γονιδιώματος και είναι πρώην υπάλληλος της κυβέρνησης του Bill Clinton.


Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, η επιστήμονας του Χάρβαρντ Δρ. Alina Chan-photo, είπε ότι η διαρροή στο εργαστήριο της Wuhan είναι πλέον η πιο πιθανή προέλευση της πανδημίας του Covid-19 επειδή η Κίνα προσπάθησε να την καλύψει και επειδή οι ειδικοί δεν έχουν βρει ακόμα μια φυσική δεξαμενή παρά τις εκτεταμένες έρευνες. Τόνισε επίσης αρκετές συμπτώσεις στο χρονοδιάγραμμα του Covid, προσθέτοντας ότι η εκστρατεία καταστολής πληροφοριών που χρηματοδοτήθηκε από το κράτος στα αρχικά στάδια της πανδημίας ενίσχυσε τις υποψίες.

«Πιστεύω ότι η προέλευση του εργαστηρίου είναι πιο πιθανή παρά όχι», είπε η Chan, προσθέτοντας: «Αυτή τη στιγμή δεν είναι ασφαλές να εμφανιστούν άτομα που γνωρίζουν την προέλευση της πανδημίας».

“Αλλά ζούμε σε μια εποχή όπου αποθηκεύονται τόσες πολλές πληροφορίες που τελικά θα βγουν-τα στόματα θα ανοίξουν. Έχουμε ακούσει από πολλούς κορυφαίους ιολόγους ότι μια γενετικά τροποποιημένη προέλευση είναι λογική και περιλαμβάνει ιολόγους που έκαναν τροποποιήσεις στον πρώτο ιό Sars.”

Ωστόσο, παρά όλες τις ενδείξεις ότι ο Daszak δεν ενεργούσε με καλή πίστη, η National Pulse σημειώνει ότι διορίστηκε από την πολιτεία της Νέας Υόρκης για να βοηθήσει στην αντιμετώπιση της πανδημίας (!!!)

 Πρόσφατα ο Κινέζος ηγέτης μιλώντας για την αμερικανική δημοκρατία την χαρακτήρισε “όπλο μαζικής καταστροφής” φωτογραφίζοντας κάθε άλλο από εργαστηριακό ατύχημα την ρήψη του ιού εναντίον της ανθρωπότητας στο έδαφος της Κίνας-αλλά όχι από τους Κινέζους!

> Ακολουθεί η Επιστολή συγκάλυψης της Εργαστηριακής προέλευσης του ιού στο επιστημονικό περιοδικό The Lancet

Statement in support of the scientists, public health professionals, and medical professionals of China combatting COVID-19


Πηγή


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Το Epiosyinfo, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους. !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID