EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Εμπιστευτικό έγγραφο της Pfizer αποκαλύπτει την εγκληματική συγκάλυψη του FDA για τους θανάτους από το εμβόλιο!

Έμπιστευτικό έγγραφο της Pfizer αποκαλύπτει την εγκληματική συγκάλυψη του FDA για τους θανάτους από το εμβόλιο! Γνώριζαν ότι το εμβόλιο σκότωνε ανθρώπους από τις Αρχές του 2021. Τρεις φορές περισσότερες ΓΥΝΑΙΚΕΣ από ό,τι ΑΝΔΡΕΣ


Γράφει ο Mike Adams
Μετάφραση: Απολλόδωρος
Διορθωτικές παρεμβάσεις επί της μεταφράσεως: Καταχανάς (Γ. Μεταξάς)


Χάρη στις προσπάθειες μιας ομάδας που ονομάζεται Δημόσια Υγεία και Ιατρικοί Επαγγελματίες για τη Διαφάνεια (Public Health and Medical Professionals for Transparency), έχουμε τώρα εμπιστευτικά έγγραφα που δείχνουν ότι η Pfizer και ο FDA γνώριζαν στις αρχές του 2021 ότι τα εμβόλια mRNA της pfizer σκότωναν χιλιάδες ανθρώπους και προκαλούσαν αυτόματες αποβολές, ενώ ζημιώνουν τρεις φορές περισσότερες γυναίκες από τους άνδρες.

Συγκεκριμένα, ένα εμπιστευτικό έγγραφο αποτελούσε μέρος μιας δικαστικής εντολής απελευθέρωσης αρχείων του FDA, την οποία ο FDA πολέμησε υποστηρίζοντας ότι ο οργανισμός θα έπρεπε να έχει 55 χρόνια για να απελευθερώσει αυτές τις πληροφορίες. Ένας δικαστής διαφώνησε και διέταξε την αποδέσμευση 500 εγγράφων ανά μήνα, και η πρώτη παρτίδα εγγράφων περιείχε αυτή τη βόμβα με τίτλο: «Cumulative Analysis of Post-Authorization Adverse Event Reports» (Σωρευτική ανάλυση των αναφορών ανεπιθύμητων ενεργειών μετά την έγκριση).

Δείτε το εδώ:
5.3.6-postmarketing-experienceΛήψη

Ή εδώ, που αντικατοπτρίζεται στους διακομιστές NN:
536-postmarketing-experienceΛήψη

Το έγγραφο αποκαλύπτει ότι μέσα σε μόλις 90 ημέρες μετά την έκδοση της EUA για το εμβόλιο mRNA της Pfizer, η εταιρεία γνώριζε ήδη εθελοντικές αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών που αποκάλυπταν 1.223 θανάτους και πάνω από 42.000 αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών που περιγράφουν συνολικά 158.893 ανεπιθύμητες ενέργειες. Οι αναφορές προέρχονταν από πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Ιταλίας, της Γερμανίας, της Γαλλίας, της Πορτογαλίας, της Ισπανίας και άλλων εθνών.

Εκτός από τις «γενικές διαταραχές«, η υπ’ αριθμόν 1 πιο συχνά αναφερόμενη κατηγορία ανεπιθύμητων ενεργειών του εμβολίου mRNA ήταν οι διαταραχές του νευρικού συστήματος, με 25.957 αναφορές.
Η Pfizer απέκρυψε τον συνολικό αριθμό των δόσεων που κυκλοφόρησαν σε όλο τον κόσμο, επικαλούμενη εταιρικά εμπορικά μυστικά. Αυτό υποδεικνύεται από την ένδειξη «(β) (4)» στο έγγραφο, όπου συγκεκριμένοι αριθμοί και γεγονότα έχουν αποσιωπηθεί.

Ακόμα και αυτοί οι αριθμοί – που είναι ήδη αρκετά σοκαριστικοί, δεδομένης της επιμονής του FDA ότι τα εμβόλια mRNA είναι «ασφαλή και αποτελεσματικά» – μόλις και μετά βίας ξύνουν την επιφάνεια των ζημιών και των θανάτων που προκλήθηκαν από αυτά τα εμβόλια. «Οι αναφορές υποβάλλονται εθελοντικά και το μέγεθος της υποδήλωσης είναι άγνωστο», αναφέρει η Pfizer στη σελίδα 5.
Τρεις φορές περισσότερο υπέστησαν βλάβη οι γυναίκες σε σύγκριση με τους άνδρες

Σοκαριστικό είναι το γεγονός ότι το έγγραφο αποκαλύπτει ότι περισσότερες από τρεις φορές περισσότερες γυναίκες υπέστησαν βλάβες από το εμβόλιο της Pfizer, σε σύγκριση με τους άνδρες. Καταγράφηκαν 29.914 ανεπιθύμητες ενέργειες στις γυναίκες, ενώ στους άνδρες καταγράφηκαν μόλις 9.182. Δεν είναι γνωστό αν ο ίδιος αριθμός ανδρών και γυναικών έλαβαν το εμβόλιο, αλλά ο αριθμός αυτός αποκαλύπτει την πολύ πραγματική πιθανότητα κινδύνου βλάβης από το εμβόλιο λόγω φύλου, τον οποίο ο FDA κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια να συγκαλύψει.

Ανεκδοτολογικά, οι περισσότερες νευρολογικές βλάβες που έχουμε δει σε άτομα που έχουν υποστεί βλάβη από το εμβόλιο – σπασμοί, μούδιασμα, πόνος κ.λπ. – έχουν απεικονιστεί σε γυναίκες, όχι σε άνδρες. Φαίνεται ότι ο FDA γνωρίζει ότι το εμβόλιο mRNA παρουσιάζει ένα δυσανάλογο, ειδικό για το φύλο προφίλ βλάβης που επηρεάζει επίσης τις γυναίκες όσον αφορά τις αυτόματες αποβολές (που καλύπτονται επίσης στην έκθεση).


Η Pfizer δήλωσε στον FDA ότι τα mRNA εμβόλιά της για τον Covid μπορούν να προκαλέσουν «ενισχυμένη ασθένεια», καθιστώντας τον covid χειρότερο

Επίσης, προς σοκ πολλών παρατηρητών που μόλις τώρα σκαλίζουν αυτό το έγγραφο με το καπνιστό όπλο, η Pfizer είπε στον FDA στο πλαίσιο των «ανησυχιών για την ασφάλεια» (ενότητα 3.1.2) ότι η ένεση mRNA της θα μπορούσε να προκαλέσει, «ενισχυμένη νόσο που σχετίζεται με το εμβόλιο (VAED), συμπεριλαμβανομένης της ενισχυμένης αναπνευστικής νόσου που σχετίζεται με το εμβόλιο (VAERD)«.

Αυτό σημαίνει ότι ο FDA γνώριζε ότι το εμβόλιο θα μπορούσε να αρρωστήσει και να σκοτώσει ασθενείς που αργότερα μολύνθηκαν με Covid.

Στο πλαίσιο της ετικέτας «ελλείπουσες πληροφορίες«, η Pfizer δήλωσε επίσης στον FDA ότι δεν διαθέτει πληροφορίες σχετικά με τη «Χρήση στην εγκυμοσύνη και τη γαλουχία» ούτε καλύπτει τη «Χρήση σε παιδιατρικά άτομα < 12 ετών«.

Η «Αποτελεσματικότητα του εμβολίου» αναφέρθηκε επίσης ως «ελλείπουσα πληροφορία» από την Pfizer.

Με άλλα λόγια, η Pfizer είπε στον FDA ότι τα εμβόλιά της θα μπορούσαν να σκοτώσουν ανθρώπους και ότι δεν είχε καμία πληροφορία σχετικά με την αποτελεσματικότητα του εμβολίου, αλλά ο FDA προώθησε με δόλο το εμβόλιο ως «ασφαλές και αποτελεσματικό» ούτως ή άλλως. Η Pfizer είπε ακόμη στον FDA ότι δεν είχε καμία πληροφορία για την ασφάλεια όσον αφορά τη χρήση σε έγκυες γυναίκες, ωστόσο ο FDA (και ο Fauci, το CDC κ.λπ.) προώθησαν το εμβόλιο για έγκυες γυναίκες, παρά την παντελή έλλειψη πληροφοριών για την ασφάλεια.
Με βάση αυτό το έγγραφο, φαίνεται ότι ο ίδιος ο FDA ήταν βαθιά μέσα σε μια εγκληματική συνωμοσία για να αποκρύψει την αλήθεια σχετικά με τους τραυματισμούς και τους θανάτους από τα εμβόλια, ενώ παράλληλα χορηγούσε εγκρίσεις χρήσης στις ίδιες ακριβώς εταιρείες που έλεγαν ανοιχτά στον FDA ότι τα προϊόντα του σκότωναν ανθρώπους.

Σημειώστε, επίσης, ότι ολόκληρο το σύμπλεγμα των εταιρικών μέσων ενημέρωσης έχει πει ψέματα από την πρώτη μέρα, ισχυριζόμενο ψευδώς ότι το εμβόλιο δεν σκότωσε κανέναν. Είναι, φυσικά, συνένοχοι σε αυτό το ολοκαύτωμα των εμβολίων.
Ακούσιες αποβολές, νεογνικός θάνατος κι άλλες επιπτώσεις στις εγκύους

Στην ενότητα με τίτλο: «Χρήση κατά την εγκυμοσύνη και τη γαλουχία», η έκθεση εξετάζει αναφορές σχετικά με το εμβόλιο mRNA που συνδέονται με:
ακούσια έκτρωση (23),

εκκρεμές αποτέλεσμα (5), πρόωρος τοκετός με νεογνικό θάνατο,

αυτόματη έκτρωση με ενδομήτριο θάνατο (2 έκαστη),

αυτόματη έκτρωση με νεογνικό θάνατο και φυσιολογική έκβαση (1 έκαστη).

Σημειώστε ότι η «ακούσια έκτρωση» αντιπροσωπεύει μακράν τον υψηλότερο αριθμό σε αυτές τις αναφορές. Με άλλα λόγια, ο FDA γνώριζε ότι αυτό το εμβόλιο θα σκότωνε τα αγέννητα μωρά, αλλά το προώθησε στις έγκυες γυναίκες ούτως ή άλλως.
Ολα τα mRNA εμβόλια πρέπει να σταματήσουν αμέσως κι οι γραφειοκράτες του FDA πρέπει να παραπεμφθούν σε δίκη και να συλληφθούν

Αυτό το εμπιστευτικό έγγραφο – μόλις το πρώτο από τα χιλιάδες που πρέπει να δημοσιοποιηθούν ακόμη – αποκαλύπτει δύο κρίσιμα πράγματα:

1) Ο FDA διέπραξε εγκληματική απάτη και παραπλάνηση εγκρίνοντας τα εμβόλια mRNA ως «ασφαλή και αποτελεσματικά». Αυτό σημαίνει ότι οι κορυφαίοι ιθύνοντες του FDA πρέπει τώρα να αντιμετωπίσουν τη σύλληψη και την ποινική δίωξη.

2) Το εμβόλιο mRNA ήταν γνωστό από την Pfizer ότι ήταν θανατηφόρο ακόμη και κατά τους τρεις πρώτους μήνες της επείγουσας χρήσης του. Αυτό σημαίνει ότι η Pfizer είναι επίσης συνυπεύθυνη για τους συνεχιζόμενους θανάτους αθώων θυμάτων, καθώς η ίδια η Pfizer θα έπρεπε να είχε αποσύρει το θανατηφόρο εμβόλιό της και να σταματήσει όλες τις πωλήσεις και τη διανομή του.

Βρείτε ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες στο σημερινό podcast Situation Update, το οποίο καλύπτει επίσης το μαγικό όπλο του Alex Baldwin, τους αριστερούς καταβροχθιστές χαπιών αμβλώσεων που διαμαρτύρονται στο SCOTUS, τον Dr. Oz. που κατεβαίνει για τη Γερουσία των ΗΠΑ, τα στρατόπεδα θανάτου των βοοειδών της Αυστραλίας και πολλά άλλα. Δείτε το ε δ ώ:


Για να δείτε το βίντεο, πατήστε στην εικόνα

Αρχική πηγή άρθρου: Natural News

Πηγή μεταφρασμένου κειμένου: telegra.phΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ
Οι πληροφορίες και άλλα δεδομένα που δημοσιεύονται στο παρόν άρθρο, μαζί με συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους, είναι καθαρά ενημερωτικά και απολύτως ανεπίσημα.
epiosy.comΠηγή


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Το Epiosyinfo, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους. !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID