EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Τελικά… αλλού ήταν η φάκα, αλλού το τυρί κι αλλού το ποντίκι…

Σημείωση: Οσα πρόκειται να διαβάσετε, αποτελούν προσωπικές σκέψεις και διαπιστώσεις, τις οποίες σε καμία περίπτωση δε θα πρότεινα να τις εκλάβει ο αναγνώστης ως δεδομένα ή ως θέσφατο πραγματικότητος.

Καταχανάς (Γ. Μεταξάς)

Από τα τέλη του 2019, η ανθρωπότητα μπήκε σε μία αισχρή «επιστημονική» τυραννία, η οποία έφερε την τρομοκρατία στα σπίτια μας, στις ζωές μας και κυρίως στην ίδια την ύπαρξή μας. Μία τυραννία που έχει ως παντιέρα μία «επιστήμη» η οποία δεν εξυπηρετεί το ανθρώπινο συμφέρον, αλλά το συμφέρον μίας απάνθρωπης ελίτ, που ονειρεύεται μείωση πληθυσμού, όπως η ίδια πολλάκις έχει ανακοινώσει, μέσω των οργάνων της (Bill Gates, Klaus Schwab, Henry Kissinger κοκ).

Από την αρχή σχεδόν, ένα ερώτημα γεννήθηκε στο μυαλό των σκεπτόμενων ανά τον πλανήτη ανθρώπων: «πού στην ευχή την πάνε τη δουλειά πάλι;»

Εάν ρωτήσεις έναν αστυνομικό που διερευνά ένα οικονομικό έγκλημα ποιος το έκανε, η απάντηση είναι σταθερή: «ακολούθα το χρήμα»! Ομως στην περίπτωση όπου διαδραματίζεται ένα υγειονομικό έγκλημα, δε χρειάζεται να ακολουθήσεις το χρήμα, διότι ήδη γνωρίζεις την πηγή. Κι αυτή η πηγή ονομάζεται Rothschild και Rockefeller. Ποιον όμως θα πρέπει να ακολουθήσει κάποιος για να βρει τι συμβαίνει πραγματικά;

Στο μέχρι σήμερα συντελούμενο υγειονομικό έγκλημα, μετά από πολλή σκέψη, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι θα πρέπει κάποιος ν’ ακολουθήσει τη… «βιτρίνα»! Ναι! Σωστά διαβάσατε! Τη «βιτρίνα»!

Η «ελίτ» έχει μία τάση: να εξωτερικεύει την αλαζονεία της! Δεν μπορεί να κρατήσει τίποτα μυστικό. Θα διαρρεύσει η ίδια τα σχέδιά της. Κι αυτό θα το κάνει μέσα από τις «βιτρίνες» της. Κι οι βιτρίνες της, έχουν ονόματα όπως: Soros, Schwab, Zuckerberg, Gates, Morgan, Brown, Μπρουλά και πολλά άλλα. Επίσης, έχει τη σημαντικότερη «βιτρίνα» της η οποία ακούει στο όνομα «Hollywood». Εχει ακόμα και ανδρείκελα που βρίσκονται μπροστά από τις βιτρίνες, όπως είναι ο Μητσοτάκης, ο Trudeau, ο Macron, ο Andrews, ο Biden, η Merkel, ο Johnson, ο Morrison και πολλοί άλλοι που «φυτεύτηκαν» σε θέσεις εξουσίας, όντας υπάκουοι δούλοι.

Για να βρει κάποιος «πού το πάει» η ελίτ, θα πρέπει να ξέρει να φτιάχνει παζλ! Θα πρέπει να παίρνει δηλώσεις που κατά καιρούς έχουν γίνει από τις βιτρίνες και τα ανδρείκελα, να τις ενώνει και να βγάζει το συμπέρασμα. Κι αυτό είναι μία δύσκολη κι επίπονη διαδικασία για όποιον θελήσει να ασχοληθεί σοβαρά.

Η ελίτ, έχει άλλη μία καλή – για εμάς – συνήθεια: επαναλαμβάνεται! Κάνει ξανά και ξανά τα ίδια πράγματα. Ορίστε ένα απλό παράδειγμα:
 • Ισπανική γρίπη
 • Νόσος «τρελών αγελάδων»
 • AIDS
 • Γρίπη των πουλερικών
 • Γρίπη των χοίρων
 • Γρίπη των ψαριών
 • Η1Ν1
 • Covid
Θα μπορούσα να γράψω πολλά ακόμα, αλλά νομίζω ότι ήδη καταλάβατε το μοτίβο. Κάθε τόσο εμφανίζουν μια νέα «νόσο» η οποία «απειλεί» την ανθρωπότητα. Αλήθεια, δε σας θυμίζει κάτι από το παραμύθι με τον μικρό βοσκό που φώναζε «βοήθεια λύκος» για να κάνει τους συγχωριανούς να τρέχουν και όταν πραγματικά ήρθαν λύκοι δεν τον πίστευε κανείς κι έχασε ολόκληρο το κοπάδι;

Υπάρχει ένας λόγος που η ελίτ ΘΕΛΕΙ να υπάρχουν «συνομωσιολόγοι»! Κι αν δεν υπήρχαν, θα τους είχε εφεύρει η ίδια. Για να προσαρμόσουμε το παραμύθι στην πραγματικότητα, οι «συνομωσιολόγοι» παίζουν το ρόλο του βοσκού, η ελίτ το ρόλο των λύκων και η ανθρωπότητα τα πρόβατα. Η διαφορά είναι ότι οι «συνομωσιολόγοι» βλέπουν τι συμβαίνει και φωνάζουν «προσοχή!». Δεν τα φαντάζονται. Ε, εν τάξει! Υπάρχουν και κάποιοι με ζωηρή φαντασία, αλλά ας μην τους βάζουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι.

Επιτρέψτε μου να ξεδιπλώσω το σκεπτικό μου, ώστε να το συνδέσω με την εισαγωγή αυτού του άρθρου.

Βλέπουμε λοιπόν, τρεις πρωταγωνιστές σε αυτήν την ιστορία:
 • Λύκοι (ελίτ)
 • Βοσκοί (συνομωσιολόγοι) και
 • Κοπάδι (ανθρωπότητα)
Η ελίτ έχει έναν συμπαγή πυρήνα και σταθερούς δορυφόρους (τις «βιτρίνες» και τα ανδρείκελα).

Οι συνομωσιολόγοι όμως, δεν έχουν συμπαγή πυρήνα, με αποτέλεσμα να χωρίζονται σε διαφορετικές θεωρίες. Πράγμα που κάνει τη ζωή της ελίτ πιο εύκολη.

Τέλος, η ανθρωπότητα, έχει σταθερή συμπεριφορά κοπαδιού. Είτε θα ακολουθήσει την ελίτ, είτε τους συνομωσιολόγους. Αυτό είναι Νόμος! Ακόμα κι εκείνοι που δείχνουν αδιάφοροι, στην πραγματικότητα υπηρετούν την ελίτ με την αδιαφορία τους.

Για να μπορέσει όμως ο λύκος να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερα πρόβατα, έχει επιστρατεύσει τις νυφίτσες (ΜΜΕ), τους ασβούς (επιστήμονες) και τις αλεπούδες (δήθεν συνομωσιολόγοι οι οποίοι έχουν επιστρατευτεί προκειμένου να γελοιοποιούν τους πραγματικούς συνομωσιολόγους ώστε το κοπάδι να έρχεται σε σύγχυση).

Ο λύκος λοιπόν, παίζει τόσα χρόνια ένα παιχνίδι δοκιμής. Πετάει στα ξαφνικά έναν συναγερμό, τον οποίο κάθε φορά εμπλουτίζει με καινούριες λεπτομέρειες και περισσότερη ένταση. Υστερα μετράει το χρόνο αντίδρασης των βοσκών και τέλος μελετάει και την αντίδραση του κοπαδιού. Ετσι κρίνει αν έχει επιτύχει το σκοπό του ή όχι.

Κι ώρα να επιστρέψουμε στην παρούσα κατάσταση, όπου ο λύκος πέταξε το δόλωμα του covid. Πού πέτυχε και πού απέτυχε όμως;

Αυτό που κατάφερε να πετύχει, ήταν να τρομοκρατήσει περισσότερα ποσοστά πληθυσμού απ’ ό,τι είχε καταφέρει να τρομοκρατήσει με τα προηγούμενα δολώματα (ισπανική γρίπη, γρίπη πουλερικών, AIDS, Η1Ν1 κλπ). Αυτήν τη φορά κατάφερε να έχει ένα γενικό σύνολο περίπου 45% του παγκοσμίου πληθυσμού, κάτι που δεν είχε καταφέρει να πετύχει ποτέ πριν, αφού ποτέ δεν ξεπέρασε το 20 – 25%! Κι αυτό αναμφισβήτητα είναι μία τρομακτική επιτυχία!

Επίσης, πέτυχε να επιβάλλει μέτρα και περιορισμούς που ποτέ άλλοτε δεν είχε γνωρίσει η ανθρωπότητα, δημιουργώντας έτσι τις βάσεις για μία παγκόσμια κυβέρνηση.

Πού απέτυχε όμως;

Απέτυχε στο χρόνο αντίδρασης των βοσκών! Αυτήν τη φορά, οι «συνομωσιολόγοι» αντέδρασαν πολύ πιο γρήγορα από κάθε άλλη φορά, γιατί αυτήν τη φορά είχαν με το μέρος τους διακεκριμένους επιστήμονες οι οποίοι δεν άντεξαν να συμμετάσχουν σ’ αυτήν την παγκόσμια απάτη.

Απέτυχε και στην αντίδραση του κοπαδιού όμως. Αυτήν τη φορά, η ανθρωπότητα που πίστεψε τους βοσκούς, ήταν πολύ πιο σταθερή στις θέσεις της από κάθε άλλη φορά. Οι λύκοι γνώρισαν τρομακτική αντίσταση, που δεν περίμεναν, θεωρώντας ότι οι νυφίτσες και οι ασβοί είχαν καταφέρει να πάρουν το κοπάδι με το μέρος τους. Ούτε οι αλεπούδες δεν κατάφεραν να διαλύσουν το κοπάδι.

Κάτω από άλλες περιστάσεις, θα λέγαμε ότι η διαμάχη μεταξύ ελίτ και «συνομωσιολόγων», έληξε ισόπαλη. Ομως δεν είναι έτσι. Η ελίτ είχε έναν άσο στο μανίκι της, τον οποίο δεν εντοπίσαμε άμεσα και μόλις τώρα αρχίζουμε να τον βλέπουμε.

Μιλώντας με έναν εξαίρετο επιστήμονα, Ελληνα βιοχημικό ο οποίος εργάστηκε χρόνια στο αντικείμενό του στις ΗΠΑ (δεν αναφέρω το όνομά του διότι δεν έχω την άδειά του προς το παρόν να το κάνω) κι ο οποίος έχει μελετήσει την τεχνολογία mRNA, μου είπε το εξής:

Πράγματι, το mRNA, για να διατηρηθεί, πρέπει να φυλάσσεται στους -70. Αυτά όμως τα «εμβόλια», τα βάζουν σε θερμοκρασία ψυγείου και μετά τα κρατούν για πολλές ώρες σε θερμοκρασία δωματίου. Επομένως, δεν μπορεί να είναι mRNA. Κάτι άλλο είναι. Κάποιο «ξένο RNA». Δεν ξέρω όμως τι…

Σκεπτόμενος αργότερα αυτά τα λόγια, θυμήθηκα κάτι που είχε πει ο διακεκριμένος και νομπελίστας επιστήμονας, καθηγητής Luc Montagnier:

Οσοι έχετε κάνει τρεις δόσεις mRNA, καν’ τε καλού κακού και ένα τεστ HIV. Μπορεί να εκπλαγείτε…

Και «πριν αλέκτωρ λαλήσαι» συνέβησαν τα εξής:

Πρώτον, μου ήρθε η πληροφορία που ανέφερα σε προηγούμενη δημοσίευση, όπου χειρουργός κόπηκε κατά τη διάρκεια επέμβασης σε νοσοκομείο της Αττικής και η διεύθυνση του νοσοκομείου του επέβαλλε να κάνει τεστ HIV, διότι ο ασθενής ήταν τριπλά εμβολιασμένος…

Δεύτερον, άρχισε μία νέα προπαγάνδα για μια νέα «μετάλλαξη» του AIDS η οποία έχει ως αφετηρία την Ευρώπη.

Και τρίτον, θυμήθηκα ότι είχε αναφερθεί σε παλαιότερο χρόνο ότι τα mRNA εμβόλια εμπεριείχαν ακίδα HIV.

Ολα αυτά κουδούνισαν μέσα μου κι εκεί κάπου συνειδητοποίησα το παιχνίδι του λύκου…

Εφερε μία ψεύτικη «πανδημία», δημιουργώντας ένα πρόβλημα στον πληθυσμό. Αμέσως μετά, έφερε τη «λύση» που ήταν τα «εμβόλια». Αυτό όμως που δεν είδαμε εξ αρχής, και ενώ μιλούσαμε για μείωση πληθυσμού, ήταν το πώς θα επιτευχθεί αυτή η μείωση.

Και τη μείωση θα την πετύχουν με μία ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ πανδημία, την οποία οι ίδιοι δημιουργούν, μέσα από τα mRNA σκευάσματα! Πρόκειται για την καταστροφή του ανοσοποιητικού συστήματος του ανθρώπου, που θα τον κάνει πλέον ευάλωτο σε κάθε ασθένεια ή ακόμα χειρότερα σε ένα «κοκτέιλ» ασθενειών.

Δηλαδή, με απλά λόγια, δημιούργησαν μία ψεύτικη «πανδημία» προκειμένου μέσω των «εμβολίων» να ξεκινήσουν μία πραγματική πανδημία…

Ο Νικολό Μακιαβέλι θα πρέπει να αισθάνεται τρομερά υπερήφανος γι’ αυτό το αποτρόπαια τρομακτικό μακιαβελικό σχέδιο της ελίτ… Ενας ψεύτικος covid φέρνει ένα πραγματικό AIDS μέσα από τη «θεραπεία» των «εμβολίων» για τον ψεύτικο covid…

Κυριολεκτικά ζαλίζομαι από οργή και αηδία!

Από την άλλη όμως οφείλω να συγχαρώ τον βαθειά αρρωστημένο εγκέφαλο που βρίσκεται πίσω από τη σύλληψη αυτού του σχεδίου. Είναι τόσο μακιαβελικό που έπρεπε να φτάσουμε εδώ για να μπορέσουμε να το εντοπίσουμε!

Τα ερωτήματα όμως είναι: ποιος θα πιστέψει αυτό το γεγονός; Τι θα συμβεί όταν το καταλάβουν όσοι ήδη έχουν «εμβολιαστεί» με mRNA;

Κάποιος πιθανόν να ρωτήσει με αγωνία: θεραπεία υπάρχει;

Υπάρχει! Και δοκιμασμένη σε ασθενείς με AIDS/HIV με μεγάλη επιτυχία! Αλλά αυτή… όταν έρθει η ώρα.

Αυτές είναι οι σκέψεις και τα συμπεράσματά μου αγαπημένοι μου αναγνώστες. Είναι αληθινά; Μένει να φανεί. Και δυστυχώς, πολύ φοβάμαι πως ήδη έχει αρχίσει να φαίνεται…Πηγή


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Το Epiosyinfo, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους. !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID