EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Ο Φουρθιώτης μπαινόβγαινε σαν κύριος στον… Κορυδαλλό!

Επαναλαμβανόμενες επισκέψεις χωρίς την απαιτούμενη εκ του νόμου άδεια από το συμβούλιο της φυλακής, για να συναντά τον γυναικοκτόνο Μπάµπη Αναγνωστόπουλο στο γραφείο της διευθύντριας των φυλακών!

Πλήρη επιβεβαίωση του newsbreak.gr αποτελεί η είδηση που δημοσιεύει σήμερα το documentonews.gr., αναφέροντας πως ο υπόδικος παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης πραγματοποιούσε συχνές επισκέψεις τον περασμένο Νοέμβρη και Δεκέμβρη, στο γραφείο της διευθύντριας των φυλακών Κορυδαλλού, Μαρίας Στέφη!

Ειδικότερα, όπως αποκαλύπτει το documentonews.gr., από τις καταγραφές στο γραφείο των επισκέψεων των φυλακών Κορυδαλλού, όπου καταγράφονται αναλυτικά ο επισκέπτες με τον αριθμό ταυτότητάς τους, την ιδιότητά τους αλλά και το χώρο των φυλακών που θα επισκεφτούν (οι πρωτότυπες, χωρίς τα σβησμένα ονόματα και τους αριθμούς ταυτότητας, είναι στη διάθεση του Documento), προκύπτει πως ο Μένιος Φουρθιώτης επισκεπτόταν τακτικά τις φυλακές, συνήθως τις Κυριακές.

Σε κάποια από τις εν λόγω καταγραφές, μάλιστα, ο φρουρός σημειώνει την ιδιότητα του trash τηλεπαρουσιαστή τον οποίο αναφέρει ως «president», δηλαδή πρόεδρο των «Αποκαλυπτικών». Σε όλα τα επισκεπτήρια, ως χώρος στον οποίο πρόκειται να μεταβεί, αναφέρεται το γραφείο της διευθύντριας των φυλακών Κορυδαλλού, Μαρίας Στέφη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα πάντα με τις καταγραφές στο βιβλίο της φυλακής, ο Μένιος Φουρθιώτης εμφανίζεται να επισκέπτεται τις φυλακές στις 28 Νοεμβρίου του 2021, στις 12 Δεκεμβρίου του 2021 και στις 19 Δεκεμβρίου του 2021. Το ερώτημα βέβαια που τίθεται είναι εάν ο Μένιος Φουρθιώτης διέθετε την απαιτούμενη εκ του νόμου άδεια του Δικαστικού Συμβουλίου της φυλακής για να επισκεφτεί τις φυλακές ή εάν οι επισκέψεις ήταν παράτυπες, με παρέμβαση της διευθύντριας των φυλακών.

Την περίοδο που ο Μένιος Φουρθιώτης εμφανίζεται να μπαινοβγαίνει στις φυλακές Κορυδαλλού, διάφορα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για συναντήσεις του Φουρθιώτη µε τον καθ’ οµολογίαν γυναικοκτόνο των Γλυκών Νερών, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. Συγκεκριμένα, όπως είχε αποκαλύψει το newsbreak.gr, μετά την αποφυλάκισή του ο Φουρθιώτης φερόταν να συναντιέται κάθε Κυριακή µε τον Μπάµπη Αναγνωστόπουλο, στο γραφείο, μάλιστα, της διευθύντριας Μ. Στέφη. Τα συγκεκριμένα δηµοσιεύµατα, μάλιστα, ουδέποτε διαψεύστηκαν από την πλευρά της!

Η αναφορά φρουρού κατά της διευθύντριας

Όλα αυτά εγείρουν ακόμη περισσότερα ερωτήματα σχετικά με τυχόν προνομιακή μεταχείριση του Μένιου Φουρθιώτη από την διεύθυνση των φυλακών Κορυδαλλού. Το documentonews.gr είχε αποκαλύψει αναφορά καταγγελία που είχε υποβάλλει εξωτερικός φρουρός των φυλακών Κορυδαλλού προς τον διοικητή της εξωτερικής φρουράς των φυλακών στις 20 Νοεμβρίου 2021, κατά της Μαρίας Στέφη.

Όπως ανέφερε σε αυτή, η διευθύντρια φέρεται να επιχείρησε να επιτρέψει την είσοδο Φουρθιώτη στις φυλακές Κορυδαλλού, παρότι αυτή επιτρέπεται µόνο µε έγγραφη άδεια του συμβουλίου της φυλακής.

Ο φρουρός αρνήθηκε. Όπως κατήγγειλε στην αναφορά του, αυτό που ζητούσε η διευθύντρια των φυλακών ήταν «κατά παρέκκλιση των προβλεπόμενων του εσωτερικού κανονισμού του σωφρονιστικού κώδικα», καθώς δεν υπήρχε «σχετική έγγραφη άδεια από το συμβούλιο της φυλακής όπως ορίζεται». Πράγματι, µε βάση «τον εσωτερικό κανονισμό λειτουργίας γενικών καταστημάτων κράτησης τύπου Α’ και Β’» και συγκεκριμένα το άρθρο 3 παράγραφος 5 που επικαλέστηκε στη διευθύντρια ο φρουρός, «οι επισκέπτες δεν επιτρέπεται να εισέρχονται και να παραμένουν στους χώρους κράτησης του καταστήματος χωρίς άδεια και συνοδεία».

Σύμφωνα µε την αναφορά, η διευθύντρια των φυλακών φέρεται να είπε στον φρουρό ότι «αρνείται να επιτρέψει την είσοδο», µε τον ίδιο να απαντά καταφατικά και τη διευθύντρια «να κλείνει το τηλέφωνο µε έντονο ύφος». Η αναφορά διαβιβάστηκε προς τον διοικητή της εξωτερικής φρουράς, προκειμένου να µμεριμνήσει για τις «δικές του ενέργειες».

Σε κάθε περίπτωση, το αρμόδιο, πλέον, Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και ο εποπτεύων υπουργός Τάκης Θεοδωρικάκος θα πρέπει να δώσουν απαντήσεις για τα επισκεπτήρια Φουρθιώτη. Ειδικά εάν οι επισκέψεις γινόταν χωρίς την απαιτούμενη εκ του νόμου άδεια από το συμβούλιο της φυλακής, θα πρόκειται για ακόμη μια εξυπηρέτηση προς το πρόσωπο του Μένιου Φουρθιώτη επί κυβέρνησης Μητσοτάκη.


Πηγή: newsbreak.grΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ
Οι πληροφορίες και άλλα δεδομένα που δημοσιεύονται στο παρόν άρθρο, μαζί με συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους, είναι καθαρά ενημερωτικά και απολύτως ανεπίσημα.
epiosy.com


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Το Epiosyinfo, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους. !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID